- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.401
Belli ki guvenilmez biriymis canim bosver sevin iyi ki baslamadan birakmis. Daha birsuru usta bulursunuz bence. Gelseydi parayi alip ortalarda gozukmeseydi veya ne bileyim bir fenaligi dokunsaydi daha kotu olurdu. Iyi olmus kaytarmasi bosver. Insallah bir an once yeni usta bulursunuz.
sağol selincim. bu arada alıntını bizim takımda ekledim açık davet olsun diyeyok canm ya vallahi kacak degil yardimci olunca sizin takima.gecmem gerekirmis sanrm ondan geri cekildm ben yoksa yine diyorm bisiye ihtysc varsa her zaman gelirim biliyorsun :)
harika bi r paylaşım ellerine sağlık
sağol azeri guzeli
tebrikler işallah size bişiler katsında tekBende indirdim bende indirdim
sakın kalma kusur sensiz olurmu tatlım. herşey sağlıklı bir yaşam surmek için sonrasıda gitsin kilolarBen kusur kalırmıyım bende indirdimSağol kaptanım fırsat buldukça okuyacağım
Gozunuz aydin o zamannKızlarrrrrrrrr
Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş
Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum
Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum
Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayımdün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum
Çok şükür bulduk
Yarın kırım yapılacak üstelik adam aynı fiyata çok daha fazla işi yapacak ( diğeri olsaydı peteğin yerini değiştirmek için ayrı adam tutacaktık, tesisat için ayrı adam tutacaktık)
Bu gelen adamın bütün elemanlar elinin altında ve aynı fiyata hepsini halledecek üstelik duşakabin derdinide yarıya düşürdüfayları duş bölümünde biraz daha yüksek yerleştirip birde özel sistem ekleyecek ve direk fayans üzerine duş olacak yani saadece camı bize kalacak ki maliyet yarıya düşmüş olacak duş için
Aksama coban salata ekleyebilirim ozaman da alkali ne demek ? Baslarda bende kardio yapiodum ama jilianda hersey var oyuzden ona devam ettim pilates de denedim amabencok skiliyorum pilates yaparkenmenun harika yapınca sporunuda eklersin. birde akşama yine salata eklersen iyi olur mevsim salatası 1 tabak senin alkali kalmanıda sağlar
supermiş. bende 6 yıldır plates yapıyorum ama 3 aydır aksattım kardiyo yapıyorum gene platese başlasam iyi olacak aslında yeni şeyler denemek bana zor geliyor ama jillan guzel sonuç veriyormuş duyuyorum. bende kaldı 8kg aslında kardiyoyu bırakıp guç egz. başlasam fena olmaz
haklısın bazem imkan dahilinde olabiliyor. bu gibi durumlarda evde olan yeşil sebzeleden yersen yanında durumu kurtarırsın unutma 1 koca tabak salata yeseydin mantı okadar etkilemezdi seni alkali kalırdın o yuzden dedim.
aslında bende yurtdışından önce yurtiçi bi kampa göndersemmi diyom bakalım arkadaşın oğluda gelecekmiş ortak karar alırız duruma göre enişteyi rahatsız ederiz sağol tatlım
Kaptanım elimin altında olan şeyleri kullanabiliyorum çok sık domates salatalık tuketmiyorum zaten su ara. Kilo vermem durmus vaziyette ve ne yapacağım değişik şeyler mi yiyeceğim kalori miktarini mi arttiracagim yoksa sok diyet mi yapacağım karar veremiyorumdengeli bir menu olmuş. domates salatalık mevsimi olmadığından mevsim salatası iyi bir seçim olurdu sağlıklı beslenmek adına
canım Allah kolaylık versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine ben geldim
Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış)
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım
tamam ozaman yarin alkali konusuna deginelim kilo bermedeki onemi ve beden sagligindaki onemi hakkindaAksama coban salata ekleyebilirim ozaman da alkali ne demek ? Baslarda bende kardio yapiodum ama jilianda hersey var oyuzden ona devam ettim pilates de denedim amabencok skiliyorum pilates yaparken
alkali konusunu islerken deginicem yarin kiko verme durunca neler yoilabilir alkali kalmak nasildir okeyKaptanım elimin altında olan şeyleri kullanabiliyorum çok sık domates salatalık tuketmiyorum zaten su ara. Kilo vermem durmus vaziyette ve ne yapacağım değişik şeyler mi yiyeceğim kalori miktarini mi arttiracagim yoksa sok diyet mi yapacağım karar veremiyorum
tamam canım harikasıntamam ozaman yarin alkali konusuna deginelim kilo bermedeki onemi ve beden sagligindaki onemi hakkinda
alkali konusunu islerken deginicem yarin kiko verme durunca neler yoilabilir alkali kalmak nasildir okey
Menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
2 dilim tb ekmek
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam
3 yemek kasigi pirasa
1 kase yogurt
Yesilcay
Su : 2 litre
Sporu da yapacagim insallah gece. Yapinca yazarim.
harika vermişsin tebriklerŞu anda 109.3 kgyum (124.5 kgla başladım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?