Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrrrrrrrr

Ay bugün iyice dengesiz oldu duygularım
Eşim sağ olsun işten kaçmış gelmiş yarım saatliğine ve tekrar bizim mütahiti aramış abi mahalledeyim hani usta akşam gelecekti ama vakti varsa şimdi gelsin görsün banyoyu demiş

Sağ olsun Abi hemen geldi ve bize neyi nasıl yapmak istediğimizi öğrendikten sonra o şerefyoksunu ustadan az daha aşağı fiyat verdi
Önce cuma başlarız falan dedi sonrada yaw bekletmeyelim sizi ben yarın bir elemanla gelip hemen en azından şu kırım işini bitireyim dedi
Sanırım iki kişi çalışacak ve bu durumda inşallah çok daha çabuk biter diye umuryorum

Bu arada gelen Abi bu binanın inşaatındada çalışmış ve hangi boru nereden geçiyor hepsini ezbere biliyor yani daha az sorun çıkar diye düşünüyorum

Valla baya bir rahatladım yarında tadilat başlıyacağına göre birazdan küçük kuzumu fırsat varken yıkıyayım dün sular az akıyor diye yıkayamadım Annemde yıkarım diyordum eziyetten kurtuldum

Çok şükür bulduk
Yarın kırım yapılacak üstelik adam aynı fiyata çok daha fazla işi yapacak ( diğeri olsaydı peteğin yerini değiştirmek için ayrı adam tutacaktık, tesisat için ayrı adam tutacaktık )
Bu gelen adamın bütün elemanlar elinin altında ve aynı fiyata hepsini halledecek üstelik duşakabin derdinide yarıya düşürdü fayları duş bölümünde biraz daha yüksek yerleştirip birde özel sistem ekleyecek ve direk fayans üzerine duş olacak yani saadece camı bize kalacak ki maliyet yarıya düşmüş olacak duş için

yok canm ya vallahi kacak degil yardimci olunca sizin takima.gecmem gerekirmis sanrm ondan geri cekildm ben yoksa yine diyorm bisiye ihtysc varsa her zaman gelirim biliyorsun :)
sağol selincim. bu arada alıntını bizim takımda ekledim açık davet olsun diye

harika bi r paylaşım ellerine sağlık
RengarenkNesli
Canım çooooooook tebrikler inşallah takımı götürürsün artık sana başarılar
sağol azeri guzeli
Bende indirdim bende indirdim
tebrikler işallah size bişiler katsında tek
Ben kusur kalırmıyım bende indirdim Sağol kaptanım fırsat buldukça okuyacağım
sakın kalma kusur sensiz olurmu tatlım. herşey sağlıklı bir yaşam surmek için sonrasıda gitsin kilolar

benım çocuklar okuldan çıkıp annanesine geçmişlerdir bu gun başkada bi işim yok şükür öykümün ek dersi de yok erkendem evime gideyim akşama da balık pişireceğim şöyle fırında salçalı filan yanına bol salata şimdiden ağzım sulandı
akşama spordan sonra uğrarım melerkler kendinize cici bakın bakalım
menuleri tamamalayalım unutmayalım okiş

Gozunuz aydin o zamann
Cok daha iyi olmus valla.

Aksama coban salata ekleyebilirim ozaman da alkali ne demek ? Baslarda bende kardio yapiodum ama jilianda hersey var oyuzden ona devam ettim pilates de denedim amabencok skiliyorum pilates yaparken

dengeli bir menu olmuş. domates salatalık mevsimi olmadığından mevsim salatası iyi bir seçim olurdu sağlıklı beslenmek adına
Kaptanım elimin altında olan şeyleri kullanabiliyorum çok sık domates salatalık tuketmiyorum zaten su ara. Kilo vermem durmus vaziyette ve ne yapacağım değişik şeyler mi yiyeceğim kalori miktarini mi arttiracagim yoksa sok diyet mi yapacağım karar veremiyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim

Şükür aldıklarımızın hepsi geldi, eşim mecbur taşıdı yukarı ( meğer sadece kapıya kadar getiriyorlarmış )
Yarında Allahın izniyle başlar inşallah şu tadilatta rahatlarım

Aksama coban salata ekleyebilirim ozaman da alkali ne demek ? Baslarda bende kardio yapiodum ama jilianda hersey var oyuzden ona devam ettim pilates de denedim amabencok skiliyorum pilates yaparken
tamam ozaman yarin alkali konusuna deginelim kilo bermedeki onemi ve beden sagligindaki onemi hakkinda

alkali konusunu islerken deginicem yarin kiko verme durunca neler yoilabilir alkali kalmak nasildir okey

Spora indim melekleri spordan sonra yarin akarana lahana sarmasi yapacagim oglen cocuklara hazirlamam lazim anneme birakmak istemedim zaten yoruluyo 2 cocukla
gelwlim aksam batirdigim menume
sabah kalkinca 2 bardak su az sonra 1 brd kefir
7.30 da 1 sebzeli omlet peynirli 10 zeytin avakado ezme 4 ceviz
13.30 da
kiymali lahana kapuska ve yoğurt
18.40 da
firinda levrek 1 kase yarmali yogurt corbasi salata ve malesef 4 dlm ekmek 1 tane bira
spor
ikindi 30dk yurume
aksam 30dk yurume

Selammm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorrr
Ben hastalıktan yeni açtım gözümü uğrayamadım, ohh kapanımızın maşallahı var, neslicimmm takımı toparlada bizim takımla bi kapışalım 6. Takımı yenmekten sıkıldık malum

menüm
kahvaltı
2dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1parça peynir 5zeytin
1fincan yeşilçay

öğlen
1kase mercimek çorbası

ara
1dilim kepek ekmeği
1parça sucuklu yumurta

akşam
1 kase bezelye yemeği
1 koca kase marullu cacık
1 küçük tabak taşlık haşlama

şimdi bir yeşilçay içerim :)
spor 30dk kondisyon bisiklet

Menumu yazayim

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
2 dilim tb ekmek
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam
3 yemek kasigi pirasa
1 kase yogurt

Yesilcay

Su : 2 litre
Sporu da yapacagim insallah gece. Yapinca yazarim.

canım arada hiçmi acıkmıyorsun ben bayılacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…