- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.421
Hosgeldiiiniyi akşamlar arkadaşlar bir kaçamak yaptım yanınıza geldim
Acikiyorum canim da dunku bugunku ve yarinki menum mecburiyetten boyle. Oruc tutuyorum iki gundur yarin da tutacagim. Yoksa duramam illa gider bir seyler tikinirim yanicanım arada hiçmi acıkmıyorsun ben bayılacak gibi oluyorum
hoşbuldukHosgeldiiin
Acikiyorum canim da dunku bugunku ve yarinki menum mecburiyetten boyle. Oruc tutuyorum iki gundur yarin da tutacagim. Yoksa duramam illa gider bir seyler tikinirim yani
Amin tesekkur ederim. :)hoşbuldukdemek oruçtun Allah kabul etsin bende tırtıklamadan duramıyorum
aslında acıkmadan yemek daha ii oluyo açken sen sen değilsin diye bir reklam varya onun gibi saldırıyor insanAmin tesekkur ederim. :)
Zaten acikinca yemek lazim ac ac bekleyince insan kendini kaybedip saldiriyor bu sefer normalde yiyeceginden de fazla yiyor. En azindan ben oyle yapiyorum yani
Ben de menumu yazayım
SABAH
tam bugday ekmegine sandvic
sekersiz cay
OGLEN
bir kase mantar corbasi
bir parca tavuk sinitzel
bol salata
ARA
nescafe
AKSAM
bir kase makarna(((
Bi de biraz tatli krizim geldi ağzıma bir parca helva attım vicdan azabı cekiyorum
Spor:30 dakika yuruyus
su: 1 litre
tanisiriz kuzum ben aycan simdiden memnun oldum :) yanlış anlamıyorum burda bunun için varız kesinlikle ve kesinlikle eve giderken aklımda bir şey yemek yoktu evde sıcak makarna görünce dayanamadımmerhaba canım tanışmak nasip olmadı ben yeniyim aranızda :) yanlış anlamazsan ufak birşey söylemek isterim akşamki makarna mahvetmiş seni tatlı isteğin de ondan bence
Tam acikmadan yemek de cok dogru degil aslinda bana gore.aslında acıkmadan yemek daha ii oluyo açken sen sen değilsin diye bir reklam varya onun gibi saldırıyor insan
tanisiriz kuzum ben aycan simdiden memnun oldum :) yanlış anlamıyorum burda bunun için varız kesinlikle ve kesinlikle eve giderken aklımda bir şey yemek yoktu evde sıcak makarna görünce dayanamadımbir de kilo vermem durduğu icin bu aralar biraz moralim bozuk o yuzden yedikce yiyesim geliyor
derler ya her yiğğidin yoğurt yemesi farklı olurmuş diye bende açlık sinyali geldiyse iş işten geçmiştir ve dolaba saldırıyorumdurTam acikmadan yemek de cok dogru degil aslinda bana gore.Ben aciktigima dair ilk sinyali alinca once bir bardak su iciyorum cunku susama belirtisiyle acikma belirtisi cok benzermis birbirine diye okumustum. Biraz bekliyorum Sonra baktim aclik gecmedi gidip oyle yiyorum.
81 kiloydum iki ayda 72ye düştüm başlarda diyetisyene gittim ortalarda spora yazıldım kendi cabamla da biraz ugrasip 72ye düştüm ancak son haftalarda tartiya cikmaya korkuyorum bir 72 bir 73 gösteriyorumevet bazen bende gördüğümde dayanamıyorum kaç kilosun bu arada ? bende hep aynı kilodayım 1yıldır uğraşıyorum ama senin dediğin gibi veremiyorum diye moral bozukluğu oluyoraz az az da olsa verelim bu sefer :)
bende 93 kiloydum 1 yılda 86 oldum sonra 1 yılda 78 oldum şimdi bir 77 bir 76 gelip gidiyor yaklaşık geçen yazdan beri böyleyimSu
81 kiloydum iki ayda 72ye düştüm başlarda diyetisyene gittim ortalarda spora yazıldım kendi cabamla da biraz ugrasip 72ye düştüm ancak son haftalarda tartiya cikmaya korkuyorum bir 72 bir 73 gösteriyorumya sen?
Canim kilo verme durdugu zaman ne yapmak gerek en ufak bir fikrim yok ama senin su an yaptigini yapmaman lazim.tanisiriz kuzum ben aycan simdiden memnun oldum :) yanlış anlamıyorum burda bunun için varız kesinlikle ve kesinlikle eve giderken aklımda bir şey yemek yoktu evde sıcak makarna görünce dayanamadımbir de kilo vermem durduğu icin bu aralar biraz moralim bozuk o yuzden yedikce yiyesim geliyor
Haklisin tabi herkes farkli oluyoderler ya her yiğğidin yoğurt yemesi farklı olurmuş diye bende açlık sinyali geldiyse iş işten geçmiştir ve dolaba saldırıyorumdur
bende 93 kiloydum 1 yılda 86 oldum sonra 1 yılda 78 oldum şimdi bir 77 bir 76 gelip gidiyor yaklaşık geçen yazdan beri böyleyim
Aslinda baslarda baya azimliydim ama ne bileyim bunu gordukten sonra bir haftadir motivem düştü. Ah kuzum ya bilmiyorum hep yarın düzgün olarak başlayacağım diyorum ancak olmuyor yarın bir daha deneyecegim bunu .... yani azimlenmeyi:)Canim kilo verme durdugu zaman ne yapmak gerek en ufak bir fikrim yok ama senin su an yaptigini yapmaman lazim.Moral bozukluguyla yersen daha da moralin bozulacak sonra daha cok yiyeceksin. Kisir döngü yani bildigin. Yemek yemek seni mutlu etmeyecek ki daha cok uzecek ve hedefinden daha cok uzaklastiracak. Motivasyonunu kaybetme her alanda duraklama donemi olur. Veremesen bile su anki kilonu korumaya calis simdilik daha da alma
Kolay gelsin görüşmek üzereeeben müsaadenizi isteyim kızlareşim maçtan gelicek çamaşırı makineden çıkarayım eşime çay yapayım pasta yiyecek beyefendi bende kedi gibi bakarım artık
Canim birsuru oncesi sonrasi fotografi var nette. Ben onlara baktikca nasil inceldiklerini fistik gibi olduklarini gordukce gaza geliyorum. Sen de seni ne gaza getirecekse onu yapabilirsin. Basari hikayeleri okuyabilirsin. Baska aklima gelmedi bir sey ama neyle gaza geliyorsan azmin artiyorsa onu yap bence. Kilo vermeden onceki fotograflarina bak mesela tekrar basladigim yere donmemeliyim de.Bir süre sonra cidden yavaş veriliyor inşallah en kisa zamanda hepimiz fazlaliklarimizdan kurtuluruz ben de ozellikle gobegimden
Aslinda baslarda baya azimliydim ama ne bileyim bunu gordukten sonra bir haftadir motivem düştü. Ah kuzum ya bilmiyorum hep yarın düzgün olarak başlayacağım diyorum ancak olmuyor yarın bir daha deneyecegim bunu .... yani azimlenmeyi:)
Kolay gelsin canim. Esin pastasini yerken kendine is uydur madem icerlerde oyalanben müsaadenizi isteyim kızlareşim maçtan gelicek çamaşırı makineden çıkarayım eşime çay yapayım pasta yiyecek beyefendi bende kedi gibi bakarım artık
kesinlikle tatlim. Spora sadece haftada iki uc aksam gidebiliyorum bir de bu hafta ben hiç spora gidemedim vize haftamdı o iki uc aksami da ekmis bulundum biraz da o yüzden motivem düştü ama ciddi anlamda tekrar motivemi toparlayacagim spora gidemedigim aksamlar icin de bir egzersiz programi bulacagim diyetle es zamanli spor da asıl onemli olan sey tekrar eski azmime ulasacagim hayirlisiyla bakalim. Sen kac kilosun neler yapıyorsunCanim birsuru oncesi sonrasi fotografi var nette. Ben onlara baktikca nasil inceldiklerini fistik gibi olduklarini gordukce gaza geliyorum. Sen de seni ne gaza getirecekse onu yapabilirsin. Basari hikayeleri okuyabilirsin. Baska aklima gelmedi bir sey ama neyle gaza geliyorsan azmin artiyorsa onu yap bence. Kilo vermeden onceki fotograflarina bak mesela tekrar basladigim yere donmemeliyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?