- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.441
selam kızlar şimdi ben buraya tesadüfen yazıyorum yani şöyle zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu gruplardan birine katılmayı düşündüm ama nasıl katılacağımı bilmiyorum öyleyse soruyorum ben nasıl dahil olacağım aranıza?zayıflamam lazım.
Tamam canım ozaman yanlış yere yazmış oldum kusuruma bakmayin teşekkür ederim cevabın için ben bir koşu oraya bakayımDiyet grupları forum ana sayfasında cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir başlık var ona girip özelliklerini kilo seruvenini anlatiyorsun. Takimlar da seni aralarina cagiriyorlar onlara katiliyorsun
Rica ediyorum canım:)Tamam canım ozaman yanlış yere yazmış oldum kusuruma bakmayin teşekkür ederim cevabın için ben bir koşu oraya bakayım
Ulasirsin ulasirsin. Iki ayda 9 kilo vermissin bu da kolay bir sey degil. Bir kez yapabildiysen sonrasini da yaparsin tatlim. Spor evet onemli haklisin. Sporu ektigin icin durmustur belki de kilo vermen. Evde kendi kendine birkac hareket de olsa yapmaya calis bence gidemedigin gunler. Hareket harekettir. Oturdugun zaman bile kalori veriyorsun sonucta hareket edince de verirsin. Ben 68 kiloyum canim evdeyim bol bol kitap okuyorum su siralar :) yarin da bir gecsin tam gaz spora verecegim kendimi bakalim.kesinlikle tatlim. Spora sadece haftada iki uc aksam gidebiliyorum bir de bu hafta ben hiç spora gidemedim vize haftamdı o iki uc aksami da ekmis bulundum biraz da o yüzden motivem düştü ama ciddi anlamda tekrar motivemi toparlayacagim spora gidemedigim aksamlar icin de bir egzersiz programi bulacagim diyetle es zamanli spor da asıl onemli olan sey tekrar eski azmime ulasacagim hayirlisiyla bakalim. Sen kac kilosun neler yapıyorsun
Evet bir egzersiz programi bulmak sart ama bulamiyorumUlasirsin ulasirsin. Iki ayda 9 kilo vermissin bu da kolay bir sey degil. Bir kez yapabildiysen sonrasini da yaparsin tatlim. Spor evet onemli haklisin. Sporu ektigin icin durmustur belki de kilo vermen. Evde kendi kendine birkac hareket de olsa yapmaya calis bence gidemedigin gunler. Hareket harekettir. Oturdugun zaman bile kalori veriyorsun sonucta hareket edince de verirsin. Ben 68 kiloyum canim evdeyim bol bol kitap okuyorum su siralar :) yarin da bir gecsin tam gaz spora verecegim kendimi bakalim.55e inmem lazim
Aycan sanirim kilo vermek icin neler yaptigimi sordun
Telefonumla kavga etmekten kacirdim o kismi ben ya kusura bakma
Paul McKenna'nin sizi zayiflatabilirim kitabinda yazan seylere uyuyorum su an acikinca canim ne istediyse onu yiyorum. Doyunca da birakiyorum. Acikmadan bir sey yemiyorum. Spor olarak leslie wlak at home yapiyorum iki gundur. Bugun baska seylere de baslamaya niyetlendim bakalim.
Off telefondan yaziyorum ama karambole yaziyorum su an sayfa goz kirpiyor resmen gelip gidiyor. Deli oldumm.Sacma sapan seyler yazmis olursam idare et
Benim boy cok uzun olmayinca masallahim yok emin ol.Evet bir egzersiz programi bulmak sart ama bulamiyorumsen benim hedeflediğim kilodasin oh masallahin var valla insallah hedeflerimize bir an evvel hep beraber ulaşırız. Kitap candir
Leslienin birsuru cesidi var canim 5 mil olan falani da var. Ben yeni basladim diyete de spora da onun icin su anlik iyi severek yapiyorum yani.Yok aynı dertten ben de muzdaribim mobilim ve ekran kucucuk :||
Ben leslieyi denedim bir kez beni cok yormadi ve 3 milini(en agiri o sanirim) aradim ama bulamadim sonra da hevesim kaçtı bir de surekll ayni seyleri yapamiyorum ben sıkılıyorum . Yararli oluyor mu sana severek yapiyor musun iyi hissediyor musun
Leslienin birsuru cesidi var canim 5 mil olan falani da var. Ben yeni basladim diyete de spora da onun icin su anlik iyi severek yapiyorum yani.
Bu sitede de topiği var spor bölümünde orada da bilgileri var canim. Cok cesidi var yani oraya da bakabilirsin:)Aa 5 mili bilmiyordum bak dur bir bakayııııımmm
ooo şahgulum hoşgeldin. demek 6. takımı yenmekten bıktın ölemiiiii. bir a6. takım uyesiydim bu lafa çok hırslandım. kızlarım duzene girsin sizinle kapışmaktan kaçmayız merak etme senSelammm kızlar nasılsınız nasıl gidiyorrr
Ben hastalıktan yeni açtım gözümü uğrayamadım, ohh kapanımızın maşallahı var, neslicimmm takımı toparlada bizim takımla bi kapışalım 6. Takımı yenmekten sıkıldık malum
menun başarılı canım ama prasayı doyuncaya kadar yeseydinde olurdu. ekmek olmadığı surece yemekten kaçınmayın. ekmek sizi acıktırı insulını hızla çıkartır ve erken acıkmanıza sebep olur çünki.Menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
2 dilim tb ekmek
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam
3 yemek kasigi pirasa
1 kase yogurt
Yesilcay
Su : 2 litre
Sporu da yapacagim insallah gece. Yapinca yazarim.
dun herkes kaçamaklara bulanmış ama herkes. bende bitter yedim gece vaktı dolunay donuyor ondan mı acepiyi akşamlar arkadaşlar bir kaçamak yaptım yanınıza geldim
menun ve sporun dengeli olmuş tebrikler cnmmenüm
kahvaltı
2dilim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1parça peynir 5zeytin
1fincan yeşilçay
öğlen
1kase mercimek çorbası
ara
1dilim kepek ekmeği
1parça sucuklu yumurta
akşam
1 kase bezelye yemeği
1 koca kase marullu cacık
1 küçük tabak taşlık haşlama
şimdi bir yeşilçay içerim :)
spor 30dk kondisyon bisiklet
tatlım insulını hızla yukselten gıdalar tukettiğiniz surece 2 saatte bır acıkmanız çok normal . keşke glisemik indeksi dusuk gıdaları doyuncaya kadar yemeyi deneyip bir tecrube etseniz harika olacak.canım arada hiçmi acıkmıyorsun ben bayılacak gibi oluyorum
en iyisini yapıyorsun yapılması gereken bu ve eğer gerçekten acıktıysanız da yemenız gerekiyor çünki leptin hormonu bozulmuş oluyor gereksiz aç kalmayada değmiyor. leptin hormonu bozulunca beden kilo vermek değil tutmak için çabalıyor. o yuzden aç kalmayınTam acikmadan yemek de cok dogru degil aslinda bana gore.Ben aciktigima dair ilk sinyali alinca once bir bardak su iciyorum cunku susama belirtisiyle acikma belirtisi cok benzermis birbirine diye okumustum. Biraz bekliyorum Sonra baktim aclik gecmedi gidip oyle yiyorum.
Su
81 kiloydum iki ayda 72ye düştüm başlarda diyetisyene gittim ortalarda spora yazıldım kendi cabamla da biraz ugrasip 72ye düştüm ancak son haftalarda tartiya cikmaya korkuyorum bir 72 bir 73 gösteriyorumya sen?
benimde durdu canım hemde 5 aydırbende 93 kiloydum 1 yılda 86 oldum sonra 1 yılda 78 oldum şimdi bir 77 bir 76 gelip gidiyor yaklaşık geçen yazdan beri böyleyim
eğer cevap alamadıysan grubumuza gel canım kendinden ve kilondan bahset bizim kabulumuzsunselam kızlar şimdi ben buraya tesadüfen yazıyorum yani şöyle zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu gruplardan birine katılmayı düşündüm ama nasıl katılacağımı bilmiyorum öyleyse soruyorum ben nasıl dahil olacağım aranıza?zayıflamam lazım.
trileçe nedir bilmiyorum tarif edermisinKızlarrr ben geldim ama nasıl geldim istanbul karıştı yine neredeyse tüm yollar kapalı emniyete olan saldırıdan dolayı eve zor geldik yani Allah sonumuzu Hayır etsin
Gelelim bugünkü menüm
Kahvaltı
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir maydanoz
Öğle Yemeği
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
Maydanoz
Akşam yemeği
Yarım porsiyon trileçe
Ara
1 fincan tarçınlı yeşil çay
2 litre su
Şimdi Trambolin de hareket
Biliyorum trileçe olmamalıydı ama ben merak ettiğimden eşim epeydir almaya niyetleniyordu kalmıyordu bugünde bana sürpriz yapmak istemiş kırmamak için yemek yerine onu yedim cezam neyse çekerim
lesli ben çok severim 15dk sporuma ek yaparım hepYok aynı dertten ben de muzdaribim mobilim ve ekran kucucuk :||
Ben leslieyi denedim bir kez beni cok yormadi ve 3 milini(en agiri o sanirim) aradim ama bulamadim sonra da hevesim kaçtı bir de surekll ayni seyleri yapamiyorum ben sıkılıyorum . Yararli oluyor mu sana severek yapiyor musun iyi hissediyor musun
Son dönemde pek çok kişinin gündeminde olan Alkali diyet, günümüzün popüler zayıflama diyeti olarak dikkat çekiyor. Peki alkali diyet ne anlama geliyor? Bu yöntemle hızlı kilo vermek mümkün mü? Alkali besinler hangileridir? Alkali diyet ile kilo verenler kilosunu nasıl koruyabilir?
Alkali su nedir, evde nasıl hazırlanır? Alkali diyeti herkes yapabilir mi, yan etkileri var mıdır? İşte, merak edilen tüm bu soruları işin uzmanına sorduk. Acıbadem Etiler Tıp Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu, Alkali Diyet hakkında her şeyi milliyet.com.tr okurları için anlattı.
Alkali diyet nedir?
Her besin vücutta sindirime uğradıktan sonra hücrenin kimyasını asit ya da alkali değere çevirir. Sindirildikten sonra hücreleri alkaliye doğru yönlendirecek bir beslenme tarzının benimsenmesine ‘alkali beslenme’ ya da ‘alkali diyet’ denir.
Alkali diyet ile hızlı zayıflamak mümkün müdür?
Alkali beslenme aslında sağlıklı bir yaşam standardı oturtmaya çalışan bir beslenme tarzıdır. Sebze ve meyve ağırlıklı beslenerek hem vücudu alkali yapmaya hem de fazladan enerji alımını kısıtlayarak kilo kaybına yönlendirir. Fakat hiçbir sağlıklı beslenme tarzında önerilmediği gibi bu beslenme tarzında da asla hızlı kilo kaybı önerilmez.
Aylık ortalama 2-5 kg kaybı sağlıklıdır fakat tabiki kilo fazlası yüksek olan kişiler için ortalama kilo kaybı rakamlarının üzerine çıkılabilir.
Alkali besinler nelerdir?
Alkali besinler; çok alkali, orta alkali ve az alkali olmak üzere 3'e ayrılır.
Çok alkali besinler; Limon, greyfurt, avokado, hindistan cevizi, hindistan cevizi sütü, badem sütüdür.
Orta alkali besinler; yumurta, somon, lor peyniri, keçi, koyun, sütü yoğurdu ve peyniri, tofu, kavun, incir, olmamış yeşil muz, siyah erik ve üzüm pekmezidir.
Az alkali besinler; soya sütü, pirinç sütü, manda sütü ve yoğurdu, çiftlik somonu, ton balığı, hamsi, sardalya, uskumru, karpuz, kayısı, çilek böğürtlen, nektarin, kuru hurma ve incir, armut, siyah üzüm ve kuru siyah eriktir.
Alkali su nedir, evde nasıl hazırlanır?
Suyun içerisinde bulunan hidrojen ve hidroksit iyonlarının miktarı potansiyel hidrojen dediğimiz PH değerinin belirleyicisidir. PH değeri 0-14 arasında değerlendirilip 7 nötr kabul edilir ve 7’ den büyük değerler sıvının alkali olduğunu gösterir. Vücudumuzun PH değeri 7.4 olduğu için alkali sıvı tercihi yapılması tavsiye edilmektedir.
Evde alkali su hazırlayabilmek için cam bir şişe içerisinde 2 litre suya 1 yemek kaşığı kadar karbonat ilave edilebilir veya eczanelerden alkali PH damlaları satın alınarak su alkali hale çevrilebilir. Bunun yanında piyasada bazı markaların alkali su yapan cihazları da bulunmaktadır.
Alkali diyeti kimler yapabilir?
Alkali beslenen bireyler aslında Akdeniz tarzı bir besleme çeşidini benimsiyor. Alkali diyet sağlıklı besinleri, sağlıklı yağları, tohumları ve baharatları içeren bir program olduğu için yetişkin tüm bireyler uygulayabilir.
Büyüme gelişme döneminde olan çocuklar, ergenlik ve gebelik dönemindeki bireyler hiçbir şekilde bir uzman işbirliği olmadan diyet yapmamalıdır!
Alkali diyet ile kilo verenler kilosunu nasıl koruyabilir?
Sağlıklı bir beslenme standardını oluşturacak şekilde karbonhidrat, protein ve yağlardan gelen enerjinin gün içerisinde dengelenmesi, şekerli gıdalardan uzak durulması, fazla yağlı etler yerine yağlı tohumların tercih edilmesi, alkol, asitli içecekler ve meyvesularından uzak durulması, salamura ve şarküteri ürünlerinin tüketilmemesi kilo koruma aşamasında yardımcı olacaktır.
Alkali diyetin yan etkileri var mıdır?
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi Beslenme ve Diyet Uzmanı Melis Torluoğlu “Vücut, uzun süreli bir besin kısıtlamasına maruz bırakılmadığı, asit ve alkali besin dengesi sağlandığı sürece vücut için herhangi bir zararı yoktur” diyor.(milliyet)
Alkali diyeti nasıl yapılır? Tıklayınız
Eki Görüntüle 1439078
gunaydın topiğin prensesleri. bu gun prensesiz çünki yarın buyuk gun kendinize prenses gibi bakın olurmu
hemen geçmişe dönup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?