Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar şimdi ben buraya tesadüfen yazıyorum yani şöyle zayıflamak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu gruplardan birine katılmayı düşündüm ama nasıl katılacağımı bilmiyorum öyleyse soruyorum ben nasıl dahil olacağım aranıza?zayıflamam lazım.

Diyet grupları forum ana sayfasında cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir başlık var ona girip özelliklerini kilo seruvenini anlatiyorsun. Takimlar da seni aralarina cagiriyorlar onlara katiliyorsun

Diyet grupları forum ana sayfasında cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bir başlık var ona girip özelliklerini kilo seruvenini anlatiyorsun. Takimlar da seni aralarina cagiriyorlar onlara katiliyorsun
Tamam canım ozaman yanlış yere yazmış oldum kusuruma bakmayin teşekkür ederim cevabın için ben bir koşu oraya bakayım

Ulasirsin ulasirsin. Iki ayda 9 kilo vermissin bu da kolay bir sey degil. Bir kez yapabildiysen sonrasini da yaparsin tatlim. Spor evet onemli haklisin. Sporu ektigin icin durmustur belki de kilo vermen. Evde kendi kendine birkac hareket de olsa yapmaya calis bence gidemedigin gunler. Hareket harekettir. Oturdugun zaman bile kalori veriyorsun sonucta hareket edince de verirsin. Ben 68 kiloyum canim evdeyim bol bol kitap okuyorum su siralar :) yarin da bir gecsin tam gaz spora verecegim kendimi bakalim. 55e inmem lazim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrr ben geldim ama nasıl geldim istanbul karıştı yine neredeyse tüm yollar kapalı emniyete olan saldırıdan dolayı eve zor geldik yani Allah sonumuzu Hayır etsin
Gelelim bugünkü menüm
Kahvaltı
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir maydanoz

Öğle Yemeği
1 tabak tavuk sote
1 kase yoğurt
Maydanoz

Akşam yemeği
Yarım porsiyon trileçe

Ara
1 fincan tarçınlı yeşil çay
2 litre su
Şimdi Trambolin de hareket

Biliyorum trileçe olmamalıydı ama ben merak ettiğimden eşim epeydir almaya niyetleniyordu kalmıyordu bugünde bana sürpriz yapmak istemiş kırmamak için yemek yerine onu yedim cezam neyse çekerim

Aycan sanirim kilo vermek icin neler yaptigimi sordun
Telefonumla kavga etmekten kacirdim o kismi ben ya kusura bakma
Paul McKenna'nin sizi zayiflatabilirim kitabinda yazan seylere uyuyorum su an acikinca canim ne istediyse onu yiyorum. Doyunca da birakiyorum. Acikmadan bir sey yemiyorum. Spor olarak leslie wlak at home yapiyorum iki gundur. Bugun baska seylere de baslamaya niyetlendim bakalim.
Off telefondan yaziyorum ama karambole yaziyorum su an sayfa goz kirpiyor resmen gelip gidiyor. Deli oldumm. Sacma sapan seyler yazmis olursam idare et

Evet bir egzersiz programi bulmak sart ama bulamiyorum sen benim hedeflediğim kilodasin oh masallahin var valla insallah hedeflerimize bir an evvel hep beraber ulaşırız. Kitap candir

Yok aynı dertten ben de muzdaribim mobilim ve ekran kucucuk :||

Ben leslieyi denedim bir kez beni cok yormadi ve 3 milini(en agiri o sanirim) aradim ama bulamadim sonra da hevesim kaçtı bir de surekll ayni seyleri yapamiyorum ben sıkılıyorum . Yararli oluyor mu sana severek yapiyor musun iyi hissediyor musun

Evet bir egzersiz programi bulmak sart ama bulamiyorum sen benim hedeflediğim kilodasin oh masallahin var valla insallah hedeflerimize bir an evvel hep beraber ulaşırız. Kitap candir
Benim boy cok uzun olmayinca masallahim yok emin ol. Ulasiriz insallah ya bir an once

Leslienin birsuru cesidi var canim 5 mil olan falani da var. Ben yeni basladim diyete de spora da onun icin su anlik iyi severek yapiyorum yani.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydınlarrrrrrrrrrrr

Kızlar ya benim bilgisayar iyice kafayı yedi üstüne birde küçük kuzum hastalandı
Valla benimde kafayı yememe az kaldı
Dünden beri bir aksiliktir gidiyor Rabbim hayırlara çıkarsın

Fırsatım oldukça girmeye çalışıcağım ama devamlı sayfalarda kapanıp abuk subuk reklamlar açıldıkça deli olabilirim

gunaydın topiğin prensesleri. bu gun prensesiz çünki yarın buyuk gun kendinize prenses gibi bakın olurmu
hemen geçmişe dönup geliyorum

ooo şahgulum hoşgeldin. demek 6. takımı yenmekten bıktın ölemiiiii. bir a6. takım uyesiydim bu lafa çok hırslandım. kızlarım duzene girsin sizinle kapışmaktan kaçmayız merak etme sen

Menumu yazayim

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
2 dilim tb ekmek
Domates
Salatalik
Sekersiz cay

Aksam
3 yemek kasigi pirasa
1 kase yogurt

Yesilcay

Su : 2 litre
Sporu da yapacagim insallah gece. Yapinca yazarim.
menun başarılı canım ama prasayı doyuncaya kadar yeseydinde olurdu. ekmek olmadığı surece yemekten kaçınmayın. ekmek sizi acıktırı insulını hızla çıkartır ve erken acıkmanıza sebep olur çünki.

iyi akşamlar arkadaşlar bir kaçamak yaptım yanınıza geldim
dun herkes kaçamaklara bulanmış ama herkes. bende bitter yedim gece vaktı dolunay donuyor ondan mı acep

menun ve sporun dengeli olmuş tebrikler cnm
akşam ekmeksiz olmasını ayrıca beğendim.
canım arada hiçmi acıkmıyorsun ben bayılacak gibi oluyorum
tatlım insulını hızla yukselten gıdalar tukettiğiniz surece 2 saatte bır acıkmanız çok normal . keşke glisemik indeksi dusuk gıdaları doyuncaya kadar yemeyi deneyip bir tecrube etseniz harika olacak.
biliyorsunuzdur tıp da artık kalori hesabı değil glisemik indeks hesabı yapıyor yeni bir bilgi ve kanıtlanmış bir bilgi. karatayı sevme sebebim zaten glisemik indekse dayalı olması

en iyisini yapıyorsun yapılması gereken bu ve eğer gerçekten acıktıysanız da yemenız gerekiyor çünki leptin hormonu bozulmuş oluyor gereksiz aç kalmayada değmiyor. leptin hormonu bozulunca beden kilo vermek değil tutmak için çabalıyor. o yuzden aç kalmayın

Su

81 kiloydum iki ayda 72ye düştüm başlarda diyetisyene gittim ortalarda spora yazıldım kendi cabamla da biraz ugrasip 72ye düştüm ancak son haftalarda tartiya cikmaya korkuyorum bir 72 bir 73 gösteriyorum ya sen?

bende 93 kiloydum 1 yılda 86 oldum sonra 1 yılda 78 oldum şimdi bir 77 bir 76 gelip gidiyor yaklaşık geçen yazdan beri böyleyim
benimde durdu canım hemde 5 aydır

eğer cevap alamadıysan grubumuza gel canım kendinden ve kilondan bahset bizim kabulumuzsun

trileçe nedir bilmiyorum tarif edermisin
cazanda 100 ip atlama olsun bu gun yap bilgi ver olurmu

lesli ben çok severim 15dk sporuma ek yaparım hep

ALKALİ HAKKINDA BİLGİ. ALINTIYI OKUYUN TATLIŞLARIM.

Gunaydinnn bayanlar,melekler,kelebekler...

Aksam baya hareketli gecmis okudugum kadariyla. Ancak bnm netim olmadigi icin sadece hastanede size eslik edebiliyorum...

Neyse yakinda ins olacak o zaman daha cok eslik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…