Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dunku menum
Sabah 06 : 30 ... 2 bardak su 1 kase yogurt jillian 1.hafta 30 dk,

1 dilim kepek ekmek
1 k.k kadar peynir

Ara
4 adet nesfit feslegenli kraker
1 bardak beyaz cay

Oglen
1 kase corba
1 avuc kadar dalyan kofte ama ici dolu degil
Bol salata

Ara
1 bardak sut
1 portakal

Aksam
5 yemek kasigi kabak yemegi
3vkasik makarna
2 kasik yogurt

gunaydın topiğin prensesleri. bu gun prensesiz çünki yarın buyuk gun kendinize prenses gibi bakın olurmu
hemen geçmişe dönup geliyorum
Canım diğer msjını alıntı yapamadım daha beceremiyorum bunları trileçe sütlü tatlı altı kek üstü frambuazlı sos kek kısmı baya bi sütlü Güllaç gibi tarif edebildimmi bilemiyorum bende ilk defa yedim neticede tatlı cezamı çekip bilgisini veririm

Bende biliyorum onu yeni cikti heryerde moda tatli artik ama denemedimmm yarin odul var mi odul:)

Doyuncaya kadar yedim zaten kaptanim. Yaninda yogurt da olunca cok cabuk sisirdi beni. Bu arada ben sonuclara baktim da bizim takim hep sonuncu olmus ya. Sonunculuktan cikmamiz lazimm

selammm ben şimdi gruba kabul edildimmi?
EVET TATLIM HEMEN KISACA KENDİNDEN BAHSET
KİLON
YAŞANTIN HAKKINDA ÖZET OLDUMU
KAYITLARINI ALAYIM
İLK SAYFA KURALLARINI OKU KABUL ET MESAJ BIRAK OK.

Bende biliyorum onu yeni cikti heryerde moda tatli artik ama denemedimmm yarin odul var mi odul:)
ne oduluyuş de de bakalım
Aranizda sporunda squat yapan var mi?
ben ayakta menuskus olduğundan az olsa lesli yaparken eklerim. hatta step tahtası kullanırım lesli arasına steple plates eklerim kendimce ortaya karışık arkasından yururm eliptik binerim
Doyuncaya kadar yedim zaten kaptanim. Yaninda yogurt da olunca cok cabuk sisirdi beni. Bu arada ben sonuclara baktim da bizim takim hep sonuncu olmus ya. Sonunculuktan cikmamiz lazimm
el birliğiyle 1. olacaz tabi

Ben de iki gundur kendimce squat yapmaya calisiyorum hareketin arka bacaklar ve popo icin yapildigini ogrendim. Ama ben yaptiktan sonra ust bacaklarimin onleri agridi. Yanlis mi yaptim acaba yoksa ilk defasinda agrir mi boyle on taraf?

Evet en azindan sonunculuktan kurtulmamiz lazim bence

evet ön bacaklar ağrıması kasları doğru çalıştırdığına işaret bir sure sonr alışır ağrın kalmaz
akıllı telefon varsa elinde gogglplayden sworkit programını indir ondada evde kolay yapacağın hareketler var sporuna da ekleyebilirsin yada program dahilinde 5dk lık egzersizden istediğin kadar set çalışabilirsin.

Tamam hemen bakiyorum o uygulamaya da.
Ayy oh cok rahatladim bacaklarin arka kisimlari agrir diye beklemistim yanlis yaptigimi dusunmustum sevindim simdi tesekkurler kaptanim

Internet paketim yenilensin de oyle yukleyeyim ben bunu. 30 mb'mış. Sonra internetim biter de kalirim oyle gelemem buraya hic.
Challenge'lar var onlari yukledim ben gecen gun
Mesela 30 day ab challenge
30 day cardio challenge
30 day butt challenge
30 day extreme squat challenge.
Bunlari sporuma yazayim mi ayri ayri kaptan?

merhaba annem burada olduğu için çok fazla giremiyorum kusura bakmayın lütfen arkadaşlar bu haftasonuna kadar beni böyle idare edin...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm yağsız tuzsuz peynir
1 küçük poğoça
öğle:
mercimek köfte
fırında peynirli kabak(kabak haşlanmış,yağ ve tuz ilavesiz)
akşam:
çok uzun zamandır canım istediği için
kuru patlıcan dolma
sarımsaklı yoğurt
akşama kadar 3 lt su
yarın spor salonu günüm...

arkadaşlar hepinizin menülerini inceledim... gayet başarılı ilerliyorsunuz... tek tek alıntı yapamadım... bugünlerde biraz yoğun geçiyor günlerim... herkese iyi günler... görüşürüz...

canım benim
boy :1.73
kilom:65
son zamanda saçmalamaktan kilo aldım vermeyi çok istiyorum.kuralları okudum ne çokmuş benim kural sorumluluğum ne zaman başlıyor.Yarın başlasam yazmaya aslında yoğun bir dönem benim için vize zamanı ama zayıflamamda lazım.Evliyim ama öğrenciyim.Başka yazmam gereken birşey varmı?

tamam canım sadece ek spor şu dakka diye eklersin sporuna

oy oy poğaçada nerden çıktı ekmeğe razıyken ben. gelsin 100 ip atlama ceza olarak bakalım

yaşın ve hedeflediğin kilonuda yaz canım
yarın başlayabilirsin menu paylaşımına örnek menulere bakarak yazarsın okey

Ya burger king meselsA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…