- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.461
selammm ben şimdi gruba kabul edildimmi?http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/cig-beslenme-diyeti-73885.html
BU linkteki gıdalarıda beslenmenizda fazlaca yer verin. pişmiş gıdaları çiğ besinlerle tuketmek alkali kalmak açısından çok önemli
Canım diğer msjını alıntı yapamadım daha beceremiyorum bunları trileçe sütlü tatlı altı kek üstü frambuazlı sos kek kısmı baya bi sütlü Güllaç gibi tarif edebildimmi bilemiyorum bende ilk defa yedim neticede tatlı cezamı çekip bilgisini veririmgunaydın topiğin prensesleri. bu gun prensesiz çünki yarın buyuk gun kendinize prenses gibi bakın olurmu
hemen geçmişe dönup geliyorum
Canım diğer msjını alıntı yapamadım daha beceremiyorum bunları trileçe sütlü tatlı altı kek üstü frambuazlı sos kek kısmı baya bi sütlü Güllaç gibi tarif edebildimmi bilemiyorum bende ilk defa yedim neticede tatlı cezamı çekip bilgisini veririm
ooo şahgulum hoşgeldin. demek 6. takımı yenmekten bıktın ölemiiiii. bir a6. takım uyesiydim bu lafa çok hırslandım. kızlarım duzene girsin sizinle kapışmaktan kaçmayız merak etme sen
menun başarılı canım ama prasayı doyuncaya kadar yeseydinde olurdu. ekmek olmadığı surece yemekten kaçınmayın. ekmek sizi acıktırı insulını hızla çıkartır ve erken acıkmanıza sebep olur çünki.
menun ve sporun dengeli olmuş tebrikler cnm
akşam ekmeksiz olmasını ayrıca beğendim.
tatlım insulını hızla yukselten gıdalar tukettiğiniz surece 2 saatte bır acıkmanız çok normal . keşke glisemik indeksi dusuk gıdaları doyuncaya kadar yemeyi deneyip bir tecrube etseniz harika olacak.
biliyorsunuzdur tıp da artık kalori hesabı değil glisemik indeks hesabı yapıyor yeni bir bilgi ve kanıtlanmış bir bilgi. karatayı sevme sebebim zaten glisemik indekse dayalı olması
en iyisini yapıyorsun yapılması gereken bu ve eğer gerçekten acıktıysanız da yemenız gerekiyor çünki leptin hormonu bozulmuş oluyor gereksiz aç kalmayada değmiyor. leptin hormonu bozulunca beden kilo vermek değil tutmak için çabalıyor. o yuzden aç kalmayın
Edildiniz sanirim. Kimse size bizim takima gelin demediyse oteki topikte , gelin demis kaptanimiz.selammm ben şimdi gruba kabul edildimmi?
EVET TATLIM HEMEN KISACA KENDİNDEN BAHSETselammm ben şimdi gruba kabul edildimmi?
ne oduluyuş de de bakalımBende biliyorum onu yeni cikti heryerde moda tatli artik ama denemedimmm yarin odul var mi odul:)
ben ayakta menuskus olduğundan az olsa lesli yaparken eklerim. hatta step tahtası kullanırım lesli arasına steple plates eklerim kendimce ortaya karışık arkasından yururm eliptik binerimAranizda sporunda squat yapan var mi?
el birliğiyle 1. olacaz tabiDoyuncaya kadar yedim zaten kaptanim.Yaninda yogurt da olunca cok cabuk sisirdi beni. Bu arada ben sonuclara baktim da bizim takim hep sonuncu olmus ya. Sonunculuktan cikmamiz lazimm
Ben de iki gundur kendimce squat yapmaya calisiyorum hareketin arka bacaklar ve popo icin yapildigini ogrendim. Ama ben yaptiktan sonra ust bacaklarimin onleri agridi. Yanlis mi yaptim acaba yoksa ilk defasinda agrir mi boyle on taraf?EVET TATLIM HEMEN KISACA KENDİNDEN BAHSET
KİLON
YAŞANTIN HAKKINDA ÖZET OLDUMU
KAYITLARINI ALAYIM
İLK SAYFA KURALLARINI OKU KABUL ET MESAJ BIRAK OK.
ne oduluyuş de de bakalım
ben ayakta menuskus olduğundan az olsa lesli yaparken eklerim. hatta step tahtası kullanırım lesli arasına steple plates eklerim kendimce ortaya karışık arkasından yururm eliptik binerim
el birliğiyle 1. olacaz tabi
evet ön bacaklar ağrıması kasları doğru çalıştırdığına işaret bir sure sonr alışır ağrın kalmazBen de iki gundur kendimce squat yapmaya calisiyorum hareketin arka bacaklar ve popo icin yapildigini ogrendim. Ama ben yaptiktan sonra ust bacaklarimin onleri agridi. Yanlis mi yaptim acaba yoksa ilk defasinda agrir mi boyle on taraf?
Evet en azindan sonunculuktan kurtulmamiz lazim bence
Tamam hemen bakiyorum o uygulamaya da.evet ön bacaklar ağrıması kasları doğru çalıştırdığına işaret bir sure sonr alışır ağrın kalmaz
akıllı telefon varsa elinde gogglplayden sworkit programını indir ondada evde kolay yapacağın hareketler var sporuna da ekleyebilirsin yada program dahilinde 5dk lık egzersizden istediğin kadar set çalışabilirsin.
tamam canım sadece ek spor şu dakka diye eklersin sporunaInternet paketim yenilensin de oyle yukleyeyim ben bunu. 30 mb'mış. Sonra internetim biter de kalirim oyle gelemem buraya hic.
Challenge'lar var onlari yukledim ben gecen gun
Mesela 30 day ab challenge
30 day cardio challenge
30 day butt challenge
30 day extreme squat challenge.
Bunlari sporuma yazayim mi ayri ayri kaptan?
oy oy poğaçada nerden çıktı ekmeğe razıyken ben. gelsin 100 ip atlama ceza olarak bakalımmerhaba annem burada olduğu için çok fazla giremiyorum kusura bakmayın lütfen arkadaşlar bu haftasonuna kadar beni böyle idare edin...
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dlm yağsız tuzsuz peynir
1 küçük poğoça
öğle:
mercimek köfte
fırında peynirli kabak(kabak haşlanmış,yağ ve tuz ilavesiz)
akşam:
çok uzun zamandır canım istediği için
kuru patlıcan dolma
sarımsaklı yoğurt
akşama kadar 3 lt su
yarın spor salonu günüm...
yaşın ve hedeflediğin kilonuda yaz canımcanım benim
boy :1.73
kilom:65
son zamanda saçmalamaktan kilo aldım vermeyi çok istiyorum.kuralları okudum ne çokmuş benim kural sorumluluğum ne zaman başlıyor.Yarın başlasam yazmaya aslında yoğun bir dönem benim için vize zamanı ama zayıflamamda lazım.Evliyim ama öğrenciyim.Başka yazmam gereken birşey varmı?
EVET TATLIM HEMEN KISACA KENDİNDEN BAHSET
KİLON
YAŞANTIN HAKKINDA ÖZET OLDUMU
KAYITLARINI ALAYIM
İLK SAYFA KURALLARINI OKU KABUL ET MESAJ BIRAK OK.
ne oduluyuş de de bakalım
ben ayakta menuskus olduğundan az olsa lesli yaparken eklerim. hatta step tahtası kullanırım lesli arasına steple plates eklerim kendimce ortaya karışık arkasından yururm eliptik binerim
el birliğiyle 1. olacaz tabi
5kg var hedefine hiç bişi değil verirsin kısa suredecanım yaşım 28 ilk hedefim :60 sonrası var tabi :)
eğer o ne olduğu belirsiz etlerden tiksinmiyorsn küçük bi tane öğlen menunde ye canım zorlama yok bizde. ama ben evde ızgara köfte ile salatayı sınırsız ekmeksiz yemenden yanayım.Ya burger king meselsA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?