- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.501
Formülümüz şu şekilde:Kaptanim zahmet olmazsa su kilo bildiriminde yuzde hesabini bidaha yazarmisin
Ne demek fıstıgımTesekkur ederim canim
menu harika yarin tarti yuzune gulsun isallahSabah
1 haslanmis yumurta
3 4 ceviz
3 4 parca peynir
7 zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam
5 kasik pirasa
1 kase karnabaharli yogurtlu cevizli dereotlu salata
Yesilcay
Su: 1.8 litre
Sporumu henuz yapmadimm.
menu harika yarin tarti yuzune gulsun isallahSabah
1 haslanmis yumurta
3 4 ceviz
3 4 parca peynir
7 zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
Aksam
5 kasik pirasa
1 kase karnabaharli yogurtlu cevizli dereotlu salata
Yesilcay
Su: 1.8 litre
Sporumu henuz yapmadimm.
Hepimize gulsun insallahmenu harika yarin tarti yuzune gulsun isallah
listeye giren3 kadar ogrenmis olursun formul paylastim cok basitYarin kac kilo oldugumuzu mu yazacagiz sadece? Yoksa yuzdeyle birlikte mi yazacagiz?
Bitti oruc tutmam kaptanimlisteye giren3 kadar ogrenmis olursun formul paylastim cok basit
oruc tutuyodun saniim istersen sahura kalkinca tartil yemeden once daha iyi olur
Aleykum selam canim :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür geçte olsa gelebildim
Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )
Gelen Abi sağ olsun her eve lazımKapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsunBauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )
Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdançeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan
Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledimsizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?