Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kaptanim zahmet olmazsa su kilo bildiriminde yuzde hesabini bidaha yazarmisin
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

Selam meleklerim
nette orun var alanyada cok zor firdim buraya
listeyi paylasmaya calisicam degilse sabah ekkerim

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor

**14.TAKIM 407. Etap LİSTESİ****

Gulsum462 65,6 ( / / / )

Nurgul_85 51 ( / / / )

Akrepimm 69 ( / / / )

MasalKusu 97,6 ( / / / )

Suzibazi 57,0 ( / / / )

rengarenknesli 75,8 ( / / / )
Takim yuzdesi ;
yeni kızlar liste disi sadece bildirim yapacaklar

deren ada 60,7 ( / / / )
aycanhakan 72,0 ( / / / )
nhtylz 89,5 ( / / / )
kitap asıgı: 68 ( / / / )
katrem yaş: 76,5 ( / / / )

kızlar alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor. Yuzde hesabini paylasimdaki sekilde basitce yapabilirsiniz ben kontrol edicem zaten okey
telefondan listeyi anca yaptim yarin pc den duzeltirim. Listemiz hayirli olsun simdiden
Hepinize iyi geceler

Evet kizlar 3n sağlıklı tarti sonucunu almak icin
kalkinca wc ye cikmasanizda 15- 20 dk sonra su icmeden oyalanip oyle tartilin. su icerseniz de olur ama en guzeli migde boskenki sonuctur. Asla spordan sonrada tarilmayin spor sonrasi beden siser tarti fazla gisterir moral bizar.ozar. gittim iyi geceler. Cidden sorun var nette sinir oldum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür geçte olsa gelebildim

Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )

Gelen Abi sağ olsun her eve lazım Kapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsun Bauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )

Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdan çeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan

Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledim sizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer

Aleykum selam canim :)
Oh ya ne iyi olmus hepsi birden daha uyguna aradan cikacak. Hayirli olsun simdiden gule gule kullanin

***14.TAKIM 407. Etap ***

Gulsum462(65,6 / / /% )
Nurgul_85(51/ / /% )
Akrepimm(69 / / /% )
MasalKusu (97,6/ / /% )
Suzibazi (57,0 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…