- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.521
canım ne kadar geç yatmışsın ben bayılıyorum 11 deSporumu da yaptim
Leslie 3 miles. 45 dakika. Bugun squat yapamadim cok agriyor bacaklarim. Zorladim biraz 10 kadar yaptim ama gerisi gelmedi malesef.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür geçte olsa gelebildim
Bugün ustalar çalıştı ama ben yoruldum
SAğ olsun küçük kuzum yerinde durmadı devamlı ustaları izlemek, hatta onlara yardım etmek istedi
Ona dur otur demekten felaket gerildim ( ustaları engelleyip rahatsız etmek istemedim )
Gelen Abi sağ olsun her eve lazımKapılarımızı değiştirmeyide istiyoruz diyince anında bizi götürdü bir tanıdığına veeeeeeee Çarşamba günü kapılarımda değişiyor
Duşakabinde yapılacak onada varmı bir tanıdık dedik onuda halletti sağ olsunBauhausa yaptırsaydık 800 liraya gelecekti ama onun bulduğu ( meğer eşimin ilkokul arkadaşıymış oda ) 580 liraya halledecek ( oda pazartesi ölçü almaya gelecek ve 1 haftada oda takılacak )
Yarın büyük kızı tekrar doktora götüreceğim ama ustalar yanlızda kalır nasılsa
Yemek konusunda bugün biraz sıkıntılı geçti benim açımdançeyrek ekmekte olsa döner yedim
Sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su bile içmedim korkumdan
Anam yayıla yayıla laptop başında oturmayı özledimsizlerle uzun uzun sohbet etmeyi neyse mecbur az sabır edeceğim nasılsa sayılı gün çabuk geçer
teşekkurler harikasın karşılığını almışsınGünaydınlar Hayırlı Cumalar canlar
Kaptanım 100 ipi atladım + 15 mekik + yarım saat Trambolin hareket + 15 dk bacak basen hareket
bir önceki mesajdaki listeyi doldurarak ve tarif deki gibi alıntılayarak devam edelimKilo bildiririm
Geçen hafta : 69
Bu hafta : 67.4
Yüzdesel : 2.32
en son ki adaylar listesinin bulunduğu mesajdaki listeyi doldurarak ve tarif deki gibi alıntılayarak devam edelimGÜNAYDIN
Kilo bildirimi
Gecen hafta;89.5
Bu hafta:89.5
Yuzdesel:0
Cok uzgunum
günaydınnn bugün büyük güüün
ilk hafta artı çıktın olsun bu hafta sıkı tutalım menuleri canım***Adaylar. 407.Etap***
deren ada (60,7/ / /% )
aycanhakan( 72,0 / / /% )
nhtylz( 89,5/ / /% )
kitap_asigi (68/ / /%)
katrem_(76,5/ 75.9/ -0.6/% )
gunaydın canım en son alıntılanan listeyi doldurarak devam edelim liste el birliğiyle hazır olsunEki Görüntüle 1479026 günaydin kizlar -1000
son liste bu bundan devam edelimDogru yapmismiyim kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?