Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***Adaylar. 407.Etap***

deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% )
aycanhakan( 72,0 / 72,0 / 0 /% )
nhtylz( 89,5/ / /% )
kitap_asigi (68/ / /%)
katrem_(76,5/ 75.9/ -0.6/% )

Yuzdesi yanlis hesapladim galiba 0,98 gibi bisi cikti emin olamadim. Giden 600 gram uzgunum

Dunku menum
Spor.. jillian 30 dk

Sabah
1 dilim kizarmis ekmek t.bugday
1 k.k kadar peynir
1 bardak sut

Ara
Beyaz cay

Oglen
3 tane tavuk kofte
1 kase brokoli corba
Bol salata

Ara
1 tane pogaca ev yapimi

Aksam
2 dilim karpUz
4 tane cilek
5 tane karadut
3 kasik ispanak

Msj sayısını nasıl yazıyoruz geçmiş sayfalara bakıpmı yada pratik bi yolu varmı ?
profilinden mesajlar bölümünden 1 haftalık mesaj sayılacak cnm
aslında gunde 5 mesaj bırakırsanız 35+++ şeklinde emin şekilde saymadan da yazarsınız

menun çok başarılı cnm

Kaptanım ben dünden beri karbonatlı su içiyorum daha önce bi arkadaştan duymuştum suyu alkali yapıyo diye günde 1.5 litre bu şekilde tüketsem zararı olurmu
gunde 2 tatlı kaşıgını geçme karbonatı. birde eczaneden ingiliz karbonatı temin etmeni tavsiye ederim
Kaptan ben hedefimi once 59 yapip sonra durumuma gore 55 e ceksem olur mu?
tabiki olur mezun olmadan devam edersin geri çekeriz hedefi

gunde 2 tatlı kaşıgını geçme karbonatı. birde eczaneden ingiliz karbonatı temin etmeni tavsiye ederim

tabiki olur mezun olmadan devam edersin geri çekeriz hedefi
kaptanım kilom sabit 97.6 ben eşimin babası hayrına helva karıyorum size zahmet siz listeye yazar mısınız?

Karbonatli su midenin asidini azalttigi icin yemeklerden yarim saat once icmeyi birakmak ve yemekten 1 2 saat sonra devam etmek lazim diye biliyorum ben canim. 1.5 litreden de bir zarar gelmez. Daha cok kullanimi tavsiye ediyorlar hatta. Benim bilgim boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…