- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.561
tamam bu hafta ekledim haftaya herkes alıntı yaparak listeyi dolduracak ama sözmükaptanım kilom sabit 97.6 ben eşimin babası hayrına helva karıyorum size zahmet siz listeye yazar mısınız?
doğru biliyorsun kesinlikle çok farkediyor yemekten 30dk önce suyu kesip en erken 1 saat sonrada içmeye başlıyacağız.bunu uygulayan farkı mutlak farkeder tavsiye ederimKarbonatli su midenin asidini azalttigi icin yemeklerden yarim saat once icmeyi birakmak ve yemekten 1 2 saat sonra devam etmek lazim diye biliyorum ben canim. 1.5 litreden de bir zarar gelmez. Daha cok kullanimi tavsiye ediyorlar hatta. Benim bilgim boyle.
O zaman ilk hedefim 59gunde 2 tatlı kaşıgını geçme karbonatı. birde eczaneden ingiliz karbonatı temin etmeni tavsiye ederim
tabiki olur mezun olmadan devam edersin geri çekeriz hedefi
55 di 59 olarak duzeltiyorum ozamanO zaman ilk hedefim 59
Ben de baslayim bu karbonatli suya bakalim. 1 tatli kasigi cok gelir ama bana. 2 litreye 1 cay kasigini bile zoraki iciyordum ben bir ara denerken. N'apsak ki kaptan acaba? 1cay kasigiyla baslayip alistikca mi artirsam? Yoksa direk tatli kasigiyla baslayip alismayi mi beklesem. Cok seciciyim ben su konusunda tadi biraz kotu gelse icesim gelmiyordoğru biliyorsun kesinlikle çok farkediyor yemekten 30dk önce suyu kesip en erken 1 saat sonrada içmeye başlıyacağız.bunu uygulayan farkı mutlak farkeder tavsiye ederim
zaten 1lt ye 1 tatlı kaşığı yetiyor ve 2. litreyede diğer tatlı kaşığı ekliyorsun toplam 2 litre su ve 2 tatlıkaşığı karbonat tuketmiş oluyorsun. aslında çayları bile bu suyla içmek lazım
canım mesajını okudum ozaman seni geçen hafta izinli yazmadık bu hafta sabit diyelim haftaya listede ol. değilse bu hafta izin yazarsak 2 hafta listede olamayacaksın izinler 2 hafta olabiliyor daha az değilGünaydın kızlar,
Bugün tartıldım ve 57 kiloyum, veremediğim gibi 100 gram da almışım.
Bu hafta ve gelecek hafta çok yoğunum. Gelecek hafta izin almak istiyorum.
Bu izin alma işi nasıl oluyor? Spor, diyet ve forumu takip edemicem haftaya.
Günübirlik şehir dışına gidip gelicem her gün ve çok yorulucam.
1 haftalık izin alıp sonraki bildirimimi 6 Nisan'da yapmak istiyorum.
Suzi (56,9/57/-0,1/%0,17) (1 haftalık izne ayrılmak istiyorum.)
Görüşürüz kızlar.
tatlım zaten silme tatlı kaşığı 1 tepeleme çaykışıgına ölcüye geliyor uygundur senin ölçün bende 3 çay kaşığını geçmiyorum. ayrıca ingiliz karbonatı koku tat olarak daha yumuşak ve daha uygun onu dene istersen. birde dilersen aynı suya 2 tane karanfil+çubuktarçın+limon dilimleri ekle kabuğuyla içimi daha kolay ve gazozumsu guzel oluyorBen de baslayim bu karbonatli suya bakalim. 1 tatli kasigi cok gelir ama bana. 2 litreye 1 cay kasigini bile zoraki iciyordum ben bir ara denerken. N'apsak ki kaptan acaba? 1cay kasigiyla baslayip alistikca mi artirsam? Yoksa direk tatli kasigiyla baslayip alismayi mi beklesem. Cok seciciyim ben su konusunda tadi biraz kotu gelse icesim gelmiyor
Ingiliz karbonati zaten ekledigim. :)tatlım zaten silme tatlı kaşığı 1 tepeleme çaykışıgına ölcüye geliyor uygundur senin ölçün bende 3 çay kaşığını geçmiyorum. ayrıca ingiliz karbonatı koku tat olarak daha yumuşak ve daha uygun onu dene istersen. birde dilersen aynı suya 2 tane karanfil+çubuktarçın+limon dilimleri ekle kabuğuyla içimi daha kolay ve gazozumsu guzel oluyor
canım adını bilmiyorum birde sen çalışıyormusun, evlimisin, çocuk varmı biraz bahsedermisin kayıtlarımda raslamadımIngiliz karbonati zaten ekledigim. :)
Birazdan oyle hazirlayayim o zaman. Onu da deneyim eksik kalmayim ondan da
normalde bende öyle yapıyorum ama eşim babasını rüyasında ağlarken görmüş... sabah spordan dönünce malzeme alıp helva karalım dedim... kusura bakmayın lütfen...tamam bu hafta ekledim haftaya herkes alıntı yaparak listeyi dolduracak ama sözmü
Metabolizmayi hizlandiriyormus bu cay degil mi? Bunu da denemistim bir araeski kaptanım banumun çay tarifi deneke isteyene ekledim meleklerim. zayıflarken kullanmış memnun kalmıştı.
Eki Görüntüle 1479297
Adım Rüveyda kaptanim. Bir adet sevdicegim var. Söz,nisan istiyoruz ama babami ikna edemedik henuz.canım adını bilmiyorum birde sen çalışıyormusun, evlimisin, çocuk varmı biraz bahsedermisin kayıtlarımda raslamadım
tamam duygum ne kusuru birbirimizi tabiki idare edicez robot değiliz mazeretler elbet olur sen işine bak tatlım rahat olnormalde bende öyle yapıyorum ama eşim babasını rüyasında ağlarken görmüş... sabah spordan dönünce malzeme alıp helva karalım dedim... kusura bakmayın lütfen...
teşekkür ederim. özellikle benim için belirttiyseniz eğer... ama dediğim gibi bu geçici bir durum annem burada onunla ilgilenmem gerekiyor, kayınvalidem hasta... yani bu hafta ev ile ilgili problemlerim olduğu için herşey bu şekilde gelişti... ve her mesajımın altına ekliyorum lütfen beni bu hafta böyle idare edin diye..14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
bu kuralları bugunden itibaren dikkate alalım meleklerim kurallara uymazsak birbirimize haksızlık ve saygısızlık olur değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?