Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***Adaylar. 407.Etap***

deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
aycanhakan( 72,0 / 72,0 / 0 /% 0)
nhtylz 89,5/ 89.5/0 /% 0

kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )

adaylar yüzde ortalama sı : 0,82

tebrikler meleklerim başarılarınız daim olsun
en son takım içi birinci seçeceğiz bakalım kimler 3 e girecek

***14.TAKIM 407. Etap ***

Gulsum462(65,6 / / /% )izinli
Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0) kilosu sabit
Suzibazi (57,0 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

3 arkadaş gene geç kaldılar geleceklermi dersiniz . kızlar tartılma işini sabah yapıp 11 e kadar bildirimleri tamamlayalım rica ederim

doğru biliyorsun kesinlikle çok farkediyor yemekten 30dk önce suyu kesip en erken 1 saat sonrada içmeye başlıyacağız.bunu uygulayan farkı mutlak farkeder tavsiye ederim
zaten 1lt ye 1 tatlı kaşığı yetiyor ve 2. litreyede diğer tatlı kaşığı ekliyorsun toplam 2 litre su ve 2 tatlıkaşığı karbonat tuketmiş oluyorsun. aslında çayları bile bu suyla içmek lazım

Ben de baslayim bu karbonatli suya bakalim. 1 tatli kasigi cok gelir ama bana. 2 litreye 1 cay kasigini bile zoraki iciyordum ben bir ara denerken. N'apsak ki kaptan acaba? 1cay kasigiyla baslayip alistikca mi artirsam? Yoksa direk tatli kasigiyla baslayip alismayi mi beklesem. Cok seciciyim ben su konusunda tadi biraz kotu gelse icesim gelmiyor

canım mesajını okudum ozaman seni geçen hafta izinli yazmadık bu hafta sabit diyelim haftaya listede ol. değilse bu hafta izin yazarsak 2 hafta listede olamayacaksın izinler 2 hafta olabiliyor daha az değil

tatlım zaten silme tatlı kaşığı 1 tepeleme çaykışıgına ölcüye geliyor uygundur senin ölçün bende 3 çay kaşığını geçmiyorum. ayrıca ingiliz karbonatı koku tat olarak daha yumuşak ve daha uygun onu dene istersen. birde dilersen aynı suya 2 tane karanfil+çubuktarçın+limon dilimleri ekle kabuğuyla içimi daha kolay ve gazozumsu guzel oluyor

Ingiliz karbonati zaten ekledigim. :)
Birazdan oyle hazirlayayim o zaman. Onu da deneyim eksik kalmayim ondan da

yine takımda yarışırken öğrendiğim eft cümleleri
herkes evrene mesaj göndersin incelsin bakalım

İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri

-BİZ Kimizzzz?

-Kadınlarrrrrrrr! (veya erkeklerrrrrrrr!)

-Ne İstiyoruzzzzzzzzzzz??

-Kilo vermek istiyoruzzzzzzzzzz!

-Ne zamannnn

-Yaz gelmedennnnnnn!

Değil mi amaistiyoruzzz.Hemde çok istiyoruzzz ve bunu başarıcazzz.O süper başkasına vermeye kıyamadığımız en sevdiğimiz pantolonun içine gireceğiz.

En sevdiğimiz o elbisenin,hani o kırmızı olan evet bi de siyah var dimi hepsinin içine tekrar giricez.

Kendimizi hafif hissedicez ve özgüvenimizi geri kazanıcaz.Vebunun için de elimizden geleni yapıcazz.Diyete ve spora başladıkbile.Hadibakalım şimdi de Olumlama yapıyoruz.Amabu olumlamaları en az 21 gün,sabah kalkar kalkmaz ya da akşam yatmadan hemen önce inanarak söylüyoruzz.Busüreyi 40 güne kadar da çıkarabiliriz.Bilinç süzgecimizden geçen olumlu cümleleri bilinçaltına aktarıcaz ve yapılan tekrarlarla eski olumsuz kalıpları kırarak, yerine olumlu kalıpları yerleştiricez.

İşte hepimiz için ideal kilo olumlamaları araştırdım buldum.Geceden zamanladım.Muhtemelen şu an da otomatik paylaştı ve sen bunu okuyorsun ve ben şu an da muhtemelen yürüyüşteyim:)

Hadi başlayalım;

İdeal Kilo İçin Olumlama Cümleleri

· Ben, herşeyin farkındayım.

· Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

· Vücudumu sağlıklı yiyeceklerle besliyorum.

· Yemek yerken küçük lokmalarla ve iyice tadına vararak yiyorum.

· Lokmalarımı yavaş yavaş çiğniyorum.

· Yediklerimin ağzımda bıraktığı tüm tatların farkına varıyorum.

· Yemek yemek benim için özel bir törendir.

· Ona da tüm önemli işlerim gibi ayrı bir özen gösteriyorum.

· Yemek yemek için mutlaka yeterli zaman ayırıyorum.

· Yemek sırasında sadece yediklerime konsantre oluyorum.

· Yediğim her lokmanın, her lezzetin farkındayım.

· Vücuduma sağlık ve enerji sağladıkları için yediklerime müteşekkirim.

· Vücudum ideal kilomu biliyor ve ben ona güveniyorum.

· Yemek yerken porsiyonlarımı küçük tutuyor, doymadıysam tekrar alıyorum.

· Karnım doyduğunda tabağımda hala bir şeyler kaldıysa, onları olduğu gibi bırakıyorum.

· Ben sadece acıktığımda ve yeteri kadar yemek yiyorum.

· Acıktığımı hissetmek hoşuma gidiyor.

· Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor.

· Sağlıklı bir şekilde ideal kilomu koruyorum.

· İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum.

· Nefes alışımın farkındayım.

· Belli aralarla normalden daha derin ve daha uzun nefesler alıyorum.

· Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum.

· Ben vücuduma dikkat ediyorum, vücudum da beni kolluyor.

· Ben derin uyuyorum, erkenden ve dinlenmiş olarak uyanıyorum.

· Ben sağlıklı ve mutluyum.

· Sağlığım benim kontrolümdedir.

· İdeal kilomu kolayca ve zahmetsizce koruyorum.

· Sadece yeteri kadar yemek yiyorum.

· Ben enerji doluyum.

· Ben her açıdan sağlıklıyım.

· Ben vücudumu sağlıklı ve besleyici yiyeceklerle besliyorum.

· Ben aktifim ve ideal kilomdayım.

· Benim vücudum sağlıklıdır ve tüm organlarım mükemmel bir uyum içinde çalışıyor.

· Sadece gerektiği zaman ve vücuduma yakıt sağlamak için yemek yiyorum.

· Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum.

· Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir sağlıkla uyum içinde.

· Şimdi vücudum gevşemiş durumda ve zihnimde hoş bir sükunet var..

· Ben gevşemiş durumdayken vücudum kendisini kolayca ve çabucak onarıyor.

· Tenim temiz ve parlak.

· Ben vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

· Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde.

· Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve gerektiği zaman çözümler üretiyorum.

· Ben, herşeyin farkındayım.

· Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

Kaynak;gamet.com.tr

Bu olumlama cümlelerine sizler de dilediğiniz sizin için uygun olanlarıekleyebilirsiniz.Hattabura da istemedikleriniz varsa çıkarabilirsiniz.Ancakeklediğiniz veya değiştirdiğiniz olumlama cümlelerinin olumlu ve yapıcı olmasına özen gösterin. Aksi halde amacınızı saptıracak blokajlara neden olabilirsiniz.

Bu olumlamaları inanarak söylüyoruz,eyleme geçiriyoruz ve hafifleşiyoruz

eski kaptanım banumun çay tarifi deneke isteyene ekledim meleklerim. zayıflarken kullanmış memnun kalmıştı.
Eki Görüntüle 1479297
Metabolizmayi hizlandiriyormus bu cay degil mi? Bunu da denemistim bir ara
Ama hicbirini duzenli devam ettiremedigim icin hicbirinden fayda gormedim tabi 2 3 gun 1 hafta uygulamakla.
Duzenli yapmak cok onemli iste o da bende yoktu malesef.. Bundan sonra basladigimi yarim birakmayacagim ama

sabah kahvaltı:08.00
sahanda tereyağlı yumurta
1 dlm peynir
2 ince dlm tb ekmeği
6 zeytin
3 çeri domates
09.00: 1,5 saat spor(salonda)
öğle:
yoğurt
dolma
akşam:18.00
işkembe çorbası(terbiyesiz) bol sarımsak ve limonlu
1 dlm tb ekmeği

14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

bu kuralları bugunden itibaren dikkate alalım meleklerim kurallara uymazsak birbirimize haksızlık ve saygısızlık olur değilmi.

canım adını bilmiyorum birde sen çalışıyormusun, evlimisin, çocuk varmı biraz bahsedermisin kayıtlarımda raslamadım
Adım Rüveyda kaptanim. Bir adet sevdicegim var. Söz,nisan istiyoruz ama babami ikna edemedik henuz. Yani dolayisiyla cocugum yok. Universite sinavina girdim bir yandan aciktan okuyacagim. Evdeyim ben genelde. Kendimce mesguliyetler buluyorum kendime.

normalde bende öyle yapıyorum ama eşim babasını rüyasında ağlarken görmüş... sabah spordan dönünce malzeme alıp helva karalım dedim... kusura bakmayın lütfen...
tamam duygum ne kusuru birbirimizi tabiki idare edicez robot değiliz mazeretler elbet olur sen işine bak tatlım rahat ol

teşekkür ederim. özellikle benim için belirttiyseniz eğer... ama dediğim gibi bu geçici bir durum annem burada onunla ilgilenmem gerekiyor, kayınvalidem hasta... yani bu hafta ev ile ilgili problemlerim olduğu için herşey bu şekilde gelişti... ve her mesajımın altına ekliyorum lütfen beni bu hafta böyle idare edin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…