- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.581
anladım rüveydam herşey kalbince olsun. ama sağlıklı yaşama erkenden başlaman merak etmen çok hoşuma gitti.Adım Rüveyda kaptanim. Bir adet sevdicegim var. Söz,nisan istiyoruz ama babami ikna edemedik henuz.Yani dolayisiyla cocugum yok. Universite sinavina girdim bir yandan aciktan okuyacagim. Evdeyim ben genelde. Kendimce mesguliyetler buluyorum kendime.
teşekkür ederim. özellikle benim için belirttiyseniz eğer... ama dediğim gibi bu geçici bir durum annem burada onunla ilgilenmem gerekiyor, kayınvalidem hasta... yani bu hafta ev ile ilgili problemlerim olduğu için herşey bu şekilde gelişti... ve her mesajımın altına ekliyorum lütfen beni bu hafta böyle idare edin diye..
Tesekkur ederim insallah sizlerin de her sey gonlunuzce olsun kaptanim. Ben sanki bir ara senin profilinde yasini 24 olarak gordum. Ama sonra kizin oglun oldugunu ogrendim kizin da bayagi buyumus yasini yanlis hatirliyorum degil mi? Abla mi demeliyim ne demeliyim bilemedimanladım rüveydam herşey kalbince olsun. ama sağlıklı yaşama erkenden başlaman merak etmen çok hoşuma gitti.
ilerde çocukların da şanslı olacaklar bence
ben yapmıştım nurgulum ama hesap yanlış olmuş ama öğreneceksin merak etmeGulsum462(65,6 / / /% )
Nurgul_85(51/50 / -1000/0,5% )
Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
MasalKusu (97,6/ / /% )
Suzibazi (57,0 / / /% )
14.Takım Ortalaması:%
abla diyeceksin tabiki 38 yaşındayım. ben yaş yazmamıştım sanırım kk kendince yazmış şimdi profilden kaldırdım düzelmiyormuştaTesekkur ederim insallah sizlerin de her sey gonlunuzce olsun kaptanim. Ben sanki bir ara senin profilinde yasini 24 olarak gordum. Ama sonra kizin oglun oldugunu ogrendim kizin da bayagi buyumus yasini yanlis hatirliyorum degil mi? Abla mi demeliyim ne demeliyim bilemedim
Herkes de kendisine abla denilmesinden hoslanmaz kimisi de memnun olur. Oyle olunca karar veremedim.
Kendimi bildim bileli kilolu olunca boyle seyleri arastirdim hep
Kafam oldukca karisik yani aslinda hangisi dogru hangisi faydali hangisi zararli bilemez durumdayim
Senin cocuklarin asil cok sansli bence
Anladim o zaman tamam bundan sonra abla derimabla diyeceksin tabiki 38 yaşındayım. ben yaş yazmamıştım sanırım kk kendince yazmış şimdi profilden kaldırdım düzelmiyormuşta
Tesekkur ederimm***14. takım . 407.Etap takım içi sıralama listesi***
1..kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
2..Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
3..Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
4..deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
5..katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )
hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bu hafta takım birincimiz kitap aşıgı rüveydacım bu da sana gelsin
pöff bu yüzde hesaplamalarından sınıfta kaldım hay ellerin dert görmesin kuzucum harikasınben yapmıştım nurgulum ama hesap yanlış olmuş ama öğreneceksin merak etme
***Adaylar. 407.Etap***
deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
aycanhakan( 72,0 / 72,0 / 0 /% 0)
nhtylz 89,5/ 89.5/0 /% 0
kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )
adaylar yüzde ortalama sı : 0,82
tebrikler meleklerim başarılarınız daim olsun
en son takım içi birinci seçeceğiz bakalım kimler 3 e girecek
***14.TAKIM 407. Etap ***
Gulsum462(65,6 / / /% )izinli
Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0) kilosu sabit
Suzibazi (57,0 / / /% )
14.Takım Ortalaması:%
3 arkadaş gene geç kaldılar geleceklermi dersiniz . kızlar tartılma işini sabah yapıp 11 e kadar bildirimleri tamamlayalım rica ederim
Kaptanim ellerine saglik kilo verip katki saglamayi cok isterdim haftaya insaallah ruveyda tebrik ederim ve Butun kilo veren arkadaslari***14. takım . 407.Etap takım içi sıralama listesi***
1..kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
2..Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
3..Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
4..deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
5..katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )
hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bu hafta takım birincimiz kitap aşıgı rüveydacım bu da sana gelsin
pöff bu yüzde hesaplamalarından sınıfta kaldım hay ellerin dert görmesin kuzucum harikasın
Ben onu degilde tarcin zencefil ve zerdecallisini denemistim hic bana gore degildiBir de ben sey sormak istiyorum.
Yogurtlu bir kür varmis.
Yogurt limon ve pul biber karistirilip -yatmadan yarim saat onceydi yanlis hatirlamiyorsam- yeniyormus. Bunu yapan var mi? Ben merak ettim. Ama yogurda limon sıkınca kesilmez mi? Denemeyi dusunuyorum bakalim. Yapip da sonuc alan varsa paylasirsa sevinirim. Veya bir bilgisi olan
Bir de ben sey sormak istiyorum.
Yogurtlu bir kür varmis.
Yogurt limon ve pul biber karistirilip -yatmadan yarim saat onceydi yanlis hatirlamiyorsam- yeniyormus. Bunu yapan var mi? Ben merak ettim. Ama yogurda limon sıkınca kesilmez mi? Denemeyi dusunuyorum bakalim. Yapip da sonuc alan varsa paylasirsa sevinirim. Veya bir bilgisi olan
yoğurtlu tarifte dene birde bağışıklık guçlendirmek için 1 nura antioksidandırBen onu degilde tarcin zencefil ve zerdecallisini denemistim hic bana gore degildi
senin verecek kilon çok kuzum mutlak vereceksin bu hafta direnç gelişmiş olabilir menulerini özellikle takip edelim bakalım neler yapıyorsunKaptanim ellerine saglik kilo verip katki saglamayi cok isterdim haftaya insaallah ruveyda tebrik ederim ve Butun kilo veren arkadaslari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?