Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım rüveydam herşey kalbince olsun. ama sağlıklı yaşama erkenden başlaman merak etmen çok hoşuma gitti.
ilerde çocukların da şanslı olacaklar bence

hayır tatlım yeni gelenler ve tabi hepimiz için hatırlattım hadi git işine bak sen

Gulsum462(65,6 / / /% )
Nurgul_85(51/50 / -1000/0,5% )
Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
MasalKusu (97,6/ / /% )
Suzibazi (57,0 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

***14.TAKIM 407. Etap ***

Gulsum462(65,6 / / /% )izinli
Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0) kilosu sabit
Suzibazi (57,0 / / /% )

14.Takım Ortalaması:%

birazdan liste paylaşımı yapacağım

anladım rüveydam herşey kalbince olsun. ama sağlıklı yaşama erkenden başlaman merak etmen çok hoşuma gitti.
ilerde çocukların da şanslı olacaklar bence
Tesekkur ederim insallah sizlerin de her sey gonlunuzce olsun kaptanim. Ben sanki bir ara senin profilinde yasini 24 olarak gordum. Ama sonra kizin oglun oldugunu ogrendim kizin da bayagi buyumus yasini yanlis hatirliyorum degil mi? Abla mi demeliyim ne demeliyim bilemedim
Herkes de kendisine abla denilmesinden hoslanmaz kimisi de memnun olur. Oyle olunca karar veremedim.
Kendimi bildim bileli kilolu olunca boyle seyleri arastirdim hep
Kafam oldukca karisik yani aslinda hangisi dogru hangisi faydali hangisi zararli bilemez durumdayim
Senin cocuklarin asil cok sansli bence

abla diyeceksin tabiki 38 yaşındayım. ben yaş yazmamıştım sanırım kk kendince yazmış şimdi profilden kaldırdım düzelmiyormuşta

***14.TAKIM 407. Etap ***

Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0) kilosu sabit
Suzibazi (57,0 / / /% ) izne ayrılmak istiyor

14.Takım Ortalaması:% 1,07

Gulsum462(65,6 / / /% )izinli ydi geçen hafta almıştı bu hafta listede olmayacak
suzi bu hafta izne ayrılıyor mesajda belirtmiş katılımda olmamış zaten
takım yuzdemiz muhteşem oldu meleklerim
. sanırım derece alıcaz. bundan sonra daha guzel olacak herşey

listeyi paylaşım alanına taşıyorum

***14. takım . 407.Etap takım içi sıralama listesi***

1..kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
2..Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
3..Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )

4..deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
5..katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )

hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bu hafta takım birincimiz kitap aşıgı rüveydacım bu da sana gelsin

Son düzenleme:
Tesekkur ederimm
Tebrik ediyorum herkesi kilo alan fazla cikan yok
Bu hafta baslangic oldugundan kolay gitti sanirim boyle benden ama ikinci haftadan tırsıyorum acikcasi

Bir de ben sey sormak istiyorum.
Yogurtlu bir kür varmis.
Yogurt limon ve pul biber karistirilip -yatmadan yarim saat onceydi yanlis hatirlamiyorsam- yeniyormus. Bunu yapan var mi? Ben merak ettim. Ama yogurda limon sıkınca kesilmez mi? Denemeyi dusunuyorum bakalim. Yapip da sonuc alan varsa paylasirsa sevinirim. Veya bir bilgisi olan

Kaptanim ellerine saglik kilo verip katki saglamayi cok isterdim haftaya insaallah ruveyda tebrik ederim ve Butun kilo veren arkadaslari

pöff bu yüzde hesaplamalarından sınıfta kaldım hay ellerin dert görmesin kuzucum harikasın

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

çok basit öğrenirsin merak etme bundan sonra her hafta 1 kişiyi görevlendireceğim zaten kontroller için böylece hepiniz birer uzman olacaksınız eger olurda ben olmazsam hepiniz bilir yaparsınız böylece listemisi

Ben onu degilde tarcin zencefil ve zerdecallisini denemistim hic bana gore degildi

bende yok yok kuzum. bu antioksidandır tarifide burda

Kaptanim ellerine saglik kilo verip katki saglamayi cok isterdim haftaya insaallah ruveyda tebrik ederim ve Butun kilo veren arkadaslari
senin verecek kilon çok kuzum mutlak vereceksin bu hafta direnç gelişmiş olabilir menulerini özellikle takip edelim bakalım neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…