- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.601
Tesekkur ederim :)Kaptanim ellerine saglik kilo verip katki saglamayi cok isterdim haftaya insaallah ruveyda tebrik ederim ve Butun kilo veren arkadaslari
Cok mu kotuydu tadiBen onu degilde tarcin zencefil ve zerdecallisini denemistim hic bana gore degildi
Oov bunun malzemesi cokmus.bende yok yok kuzum. bu antioksidandır tarifide burdaEki Görüntüle 1479363
KABIZLIK İÇİN SABAH KALKINCA 1 TATLIKAŞIĞI ÖĞÜTÜLMÜŞ ÇÖREK OTU TUKET KUZUM. yada varsa kefir iç. mayan yoksa dilersen yollarım kargoyla. hepiniz için geçerli. eski takımda az kargolamadımTarçın zerdeçal ve zencefili bende denedim zerdeçal ın ağır bi tadı var zamanla alışıyosun insanın içinde fırın varmış gibi ateşli oluyorsun
Ben kabızlık tan çok çektiğim için limon ve pulbiber li denicem
rüveydacım senin kaptan yardımcılığı yapmanı istiyorum ne derisn listelere girincede onayını yaptırırz. sadece menu takibi ve listesini yapacaksın arkadaşım pcpc de sana yardım eder devralırsın ne dersinOov bunun malzemesi cokmus.
Benim sordugum 3 malzemeli sadece. Gobek yaglari icinmis
Not almistim bir bakayim da dogru duzgun yazayim en iyisi boyle bölük pörçük olmadi
Herkese gore degisebilir ama bana gore degildi agir bi tadi vardi midem cok kotu olduTesekkur ederim :)
Cok mu kotuydu tadi
kefir içmeye çok niyetlendim ama cesaret edemedim sen kendinmi yapıyorsun Ne güzel çörekotu nu deneyeyimKABIZLIK İÇİN SABAH KALKINCA 1 TATLIKAŞIĞI ÖĞÜTÜLMÜŞ ÇÖREK OTU TUKET KUZUM. yada varsa kefir iç. mayan yoksa dilersen yollarım kargoyla. hepiniz için geçerli. eski takımda az kargolamadım
Eyvah eyvah en geveze ben mi ciktim yani simdi
14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....
2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....
3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....
4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ?
Spor : ?
6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....
7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....
9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....
bu kuralları bugunden itibaren dikkate alalım meleklerim kurallara uymazsak birbirimize haksızlık ve saygısızlık olur değilmi.
***14. takım . 407.Etap takım içi sıralama listesi***
1..kitap_asigi (68/ 66.4/ 1.6/%2.35)
2..Akrepimm(69 / 67.4/1.6 /%2.32 )
3..Nurgul_85(51/50 /1,0 /%1,96 )
4..deren ada (60,7/60,1 /0,6 /% 0,99)
5..katrem_(76,5/ 75.9/ 0.6/% 0,78 )
hepiniz ayrı ayrı tebrik ediyorum bu hafta takım birincimiz kitap aşıgı rüveydacım bu da sana gelsin
Ben pcpc'nin yaptigi gibi tablolu yapamam ama kaptanim. Liste haline yapabilirim ancak. Telefondan girdigim icin.rüveydacım senin kaptan yardımcılığı yapmanı istiyorum ne derisn listelere girincede onayını yaptırırz. sadece menu takibi ve listesini yapacaksın arkadaşım pcpc de sana yardım eder devralırsın ne dersin
başka aday varsa da olur kızlar
Ben boş gezen olarak her daim burdayimAy ne guzel ben isim nedeniyle katilamiyorum ya bazen
Tamamdir kaptanim haziriz biz
Tebrik ederim hepimizi ayrica tesekkur ederim ruveydacim tebrikler canimmmm
evet canım. mayam var dağıtıyorum surekli çevreme yaklaşık 7 aydır içiyorum. tadı bildiğin ayran daha fazlası değil gayet guzel.kefir içmeye çok niyetlendim ama cesaret edemedim sen kendinmi yapıyorsun Ne güzel çörekotu nu deneyeyim
tamam tatlımAy ne guzel ben isim nedeniyle katilamiyorum ya bazen
Tamamdir kaptanim haziriz biz
Tebrik ederim hepimizi ayrica tesekkur ederim ruveydacim tebrikler canimmmm
okey sıkıntı değil bakalım aday çıkacakmıBen pcpc'nin yaptigi gibi tablolu yapamam ama kaptanim. Liste haline yapabilirim ancak. Telefondan girdigim icin.Baska yapmak isteyen olursa ona verseniz bu isi? Yapmak isteyen cikmazsa ve tablolu yapamiyor olmam sıkıntı olmazsa yardımcı olabilirim benim açımdan bir sıkıntısı yok.
Ben de uygulayayim bunu o zaman canım çok sağol paylaşımın için.Dedigim kürü düzgünce yaziyorum simdi
Malzemeler:
3 yemek kasigi yarim yagli yogurt
Yarim limon suyu
1 cay kasigi kirmizi pul biber
Bunlar karistirilip yatmadan yarim saat once yendigi zaman (en az 2 hafta duzenli devam etmek kaydiyla, tabi yeme duzenleri ve sporla desteklenmesi de lazim) gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus.
Buna baslayacagim ben bu aksam. Mideyi bozacak gibi duruyor sanki ama cok merak ettim
Sonuclari paylasirim.
Evet kaptanım bu hafta ekstra dikkat edeceğim güzel motiveleriniz için çok teşekkür ederim umarım bu hafta direncimi Kırarım . Hep birlikte inşallahBU HAFTANIN ÖZETİ KISACA
SABİT ÇIKAN MELEKLERİM
aycanhakan( 72,0 / 72,0 / 0 /% 0 27/03/2015**17/04/2015 de listedesin
aycanım 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta
Insallah faydasi olur tatlimBen de uygulayayim bunu o zaman canım çok sağol paylaşımın için.
Bu arada tebrikkkkk ederim kuzum
Sagol kaptanim insallah bu hafta daha fazla gayret gostericemBU HAFTANIN ÖZETİ KISACA
SABİT ÇIKAN MELEKLERİM
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0)
duygum geçen hafta da sabitmişsin şimdiye kadar guzel kilo vermişsin melğim tebrik ederim ama 3 hafta kilo veremeyen le ilgili bir takım kuralı var umarım haftaya güzel kilo verecek ve listeyi deleceksin. haftaya 3. haftan bu konuda bir yaptırım yapılırsa elimden bişey gelmez kuzum uyarmak zorundayım. azmin daim başarın daim olsun
aycanım 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta
nhtylz 89,5/ 89.5/0 /% 27/03/2015 **17/04/2015 de listedesin
yelizim 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta
üçünüzü bu hafta birbirinizi takip etmeye davet ediyorum. bende takipteyim menuleri eksiksiz bekliyorum sizden de. hep beraber başarıcaz moral bozmak yok.
biliyorum bu hafta değişim olacak mutlaka... ama benim bünyem böyle ne yazık ki... aslında diyeti aynen uyguluyorum ama yine de sonuç değişmiyor... umarım bu hafta 500 gr bile olsa verebilirim... inanın buna çok ihtiyacım var...BU HAFTANIN ÖZETİ KISACA
SABİT ÇIKAN MELEKLERİM
MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0)
duygum geçen hafta da sabitmişsin şimdiye kadar guzel kilo vermişsin melğim tebrik ederim ama 3 hafta kilo veremeyen le ilgili bir takım kuralı var umarım haftaya güzel kilo verecek ve listeyi deleceksin. haftaya 3. haftan bu konuda bir yaptırım yapılırsa elimden bişey gelmez kuzum uyarmak zorundayım. azmin daim başarın daim olsun
nhtylz 89,5/ 89.5/0 /% 27/03/2015 **17/04/2015 de listedesin
yelizim 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta
üçünüzü bu hafta birbirinizi takip etmeye davet ediyorum. bende takipteyim menuleri eksiksiz bekliyorum sizden de. hep beraber başarıcaz moral bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?