Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KABIZLIK İÇİN SABAH KALKINCA 1 TATLIKAŞIĞI ÖĞÜTÜLMÜŞ ÇÖREK OTU TUKET KUZUM. yada varsa kefir iç. mayan yoksa dilersen yollarım kargoyla. hepiniz için geçerli. eski takımda az kargolamadım

Oov bunun malzemesi cokmus.
Benim sordugum 3 malzemeli sadece. Gobek yaglari icinmis
Not almistim bir bakayim da dogru duzgun yazayim en iyisi boyle bölük pörçük olmadi
rüveydacım senin kaptan yardımcılığı yapmanı istiyorum ne derisn listelere girincede onayını yaptırırz. sadece menu takibi ve listesini yapacaksın arkadaşım pcpc de sana yardım eder devralırsın ne dersin
başka aday varsa da olur kızlar

KABIZLIK İÇİN SABAH KALKINCA 1 TATLIKAŞIĞI ÖĞÜTÜLMÜŞ ÇÖREK OTU TUKET KUZUM. yada varsa kefir iç. mayan yoksa dilersen yollarım kargoyla. hepiniz için geçerli. eski takımda az kargolamadım
kefir içmeye çok niyetlendim ama cesaret edemedim sen kendinmi yapıyorsun Ne güzel çörekotu nu deneyeyim

Eyvah eyvah en geveze ben mi ciktim yani simdi

Ay ne guzel ben isim nedeniyle katilamiyorum ya bazen

Tamamdir kaptanim haziriz biz

Tebrik ederim hepimizi ayrica tesekkur ederim ruveydacim tebrikler canimmmm

Ben pcpc'nin yaptigi gibi tablolu yapamam ama kaptanim. Liste haline yapabilirim ancak. Telefondan girdigim icin. Baska yapmak isteyen olursa ona verseniz bu isi? Yapmak isteyen cikmazsa ve tablolu yapamiyor olmam sıkıntı olmazsa yardımcı olabilirim benim açımdan bir sıkıntısı yok.

kefir içmeye çok niyetlendim ama cesaret edemedim sen kendinmi yapıyorsun Ne güzel çörekotu nu deneyeyim
evet canım. mayam var dağıtıyorum surekli çevreme yaklaşık 7 aydır içiyorum. tadı bildiğin ayran daha fazlası değil gayet guzel.
çörekotunu taze olarak öğüt ama öğütemeyeceksen akşamdan 1 tatlı kaşığı suya ıslat sabah ağzında biraz çiyne suyla yut, yada 1 kaşık yogurda kar yut. çiyneyemezsen havanda eziver oldumu

Ay ne guzel ben isim nedeniyle katilamiyorum ya bazen

Tamamdir kaptanim haziriz biz

Tebrik ederim hepimizi ayrica tesekkur ederim ruveydacim tebrikler canimmmm
tamam tatlım

okey sıkıntı değil bakalım aday çıkacakmı

Dedigim kürü düzgünce yaziyorum simdi

Malzemeler:
3 yemek kasigi yarim yagli yogurt
Yarim limon suyu
1 cay kasigi kirmizi pul biber

Bunlar karistirilip yatmadan yarim saat once yendigi zaman (en az 2 hafta duzenli devam etmek kaydiyla, tabi yeme duzenleri ve sporla desteklenmesi de lazim) gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus.

Buna baslayacagim ben bu aksam. Mideyi bozacak gibi duruyor sanki ama cok merak ettim
Sonuclari paylasirim.

BU HAFTANIN ÖZETİ KISACA
SABİT ÇIKAN MELEKLERİM

MasalKusu (97,6/97,6 /0 /% 0)

duygum geçen hafta da sabitmişsin şimdiye kadar guzel kilo vermişsin melğim tebrik ederim ama 3 hafta kilo veremeyen le ilgili bir takım kuralı var umarım haftaya güzel kilo verecek ve listeyi deleceksin. haftaya 3. haftan bu konuda bir yaptırım yapılırsa elimden bişey gelmez kuzum uyarmak zorundayım. azmin daim başarın daim olsun

aycanhakan( 72,0 / 72,0 / 0 /% 0 27/03/2015**17/04/2015 de listedesin

aycanım 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta

nhtylz 89,5/ 89.5/0 /% 27/03/2015 **17/04/2015 de listedesin

yelizim 17/4 de listesin haftaya sendende listeleri delmeni bekliyorum. yeni başladın direnç gelişmiş olabilir kuzum. hadi bakalım motivasyon tavan yapsın koş bu hafta

üçünüzü bu hafta birbirinizi takip etmeye davet ediyorum. bende takipteyim menuleri eksiksiz bekliyorum sizden de. hep beraber başarıcaz moral bozmak yok.

bende çıkıyorum kızımı kurstan alıcam oğlumda annemde onuda alıcam evin yolunu tutayım yavaştan. akşam koşturmacam başlasın. hafta sonu kaçamakları yasaklıyorum anlaştıkmı elden geldiğince uzak duralım meleklerim
sağlıkla kalın bakalım

Ben de uygulayayim bunu o zaman canım çok sağol paylaşımın için.
Bu arada tebrikkkkk ederim kuzum

Evet kaptanım bu hafta ekstra dikkat edeceğim güzel motiveleriniz için çok teşekkür ederim umarım bu hafta direncimi Kırarım . Hep birlikte inşallah

Sagol kaptanim insallah bu hafta daha fazla gayret gostericem

Bugunku menum

Sabah
Bir tane kasarli yagsiz kepek ekmekli tost
1 domates
5 zeytin
5 kuru kayisi
1 fincan rezene cayi

Öğle

Bir kase musli
Yarim bardak sut

Aksam
Bir tabak zeytinyagli barbunyA
Bir kucuk kase haslanmis makarna
Az salata
Ayran

Spor
70 dk yuruyus

Su
2 litre

biliyorum bu hafta değişim olacak mutlaka... ama benim bünyem böyle ne yazık ki... aslında diyeti aynen uyguluyorum ama yine de sonuç değişmiyor... umarım bu hafta 500 gr bile olsa verebilirim... inanın buna çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…