- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.621
Nazar degmesin masallah benimle birlikte kilo veremeyen arkadaslarim hadi bizde gayret edelim hem kilolardan kurtulalim hemde birinciligi kumselere kaotirmayalimKizlaarr
Bu etap takimimiz birinci olmuuuuş
Listedeki hatunlar supersiniz
Aynen öyle bize de baya is dusuyor motivasyon kaybetmeyelim ve biz de gayret edelimmmNazar degmesin masallah benimle birlikte kilo veremeyen arkadaslarim hadi bizde gayret edelim hem kilolardan kurtulalim hemde birinciligi kumselere kaotirmayalim
tebrikler cnm nemun guzelSagol kaptanim insallah bu hafta daha fazla gayret gostericem
Bugunku menum
Sabah
Bir tane kasarli yagsiz kepek ekmekli tost
1 domates
5 zeytin
5 kuru kayisi
1 fincan rezene cayi
Öğle
Bir kase musli
Yarim bardak sut
Aksam
Bir tabak zeytinyagli barbunyA
Bir kucuk kase haslanmis makarna
Az salata
Ayran
Spor
70 dk yuruyus
Su
2 litre
Vericem lafini duymak isterim melegim isallah masallah bizim takimda yokbiliyorum bu hafta değişim olacak mutlaka... ama benim bünyem böyle ne yazık ki... aslında diyeti aynen uyguluyorum ama yine de sonuç değişmiyor... umarım bu hafta 500 gr bile olsa verebilirim... inanın buna çok ihtiyacım var...
canim sabah cok yetersiz saglik acisindanda tost yaninda zeytin yesillik de bedeninde doysunBugunku menum
Sabah
Tam bugday ekmegine peynirli domatesli tost (yarim)
Ara
Yesil cay
Aksam
3 kasik ispanak
5 6 kasik pirasa
Yogurt
Su:1.5 litre su an
Spor: Yine geceye kaldi. Leslie 2 miles (32 dakika) + bolge egzersizleri yapacagim.
Dun 3 mil olani yapinca egzersizleri cook zor yaptim onun icin tekrar 2 mile dönüş yaptim simdilik.
Yesillik adina ve hucrelerini doyurmak adina menunde eksikler var. Bu hafta bedeni doyurmak uzere paylasimlara baslayayim ben en guzeliBen de yazayim menumu
SABAH
activia kahvalti zamani yogurt
OGLEN
bir kase mercimek corbasi
80 gram et
ARA
Yarım paket form biskuvi
sekersiz Nescafe
AKSAM
bir kase mercimek çorbası
SU iki litre
SPOR yarım saat b-fit yarım saat yürüyüş
Yalniz kucuk bir kacamagim oldu.... agzima bir parcacik sadece azicik kadayif attim ama uzgunum
Vayyyy hepinize tesekkurlerKizlaarr
Bu etap takimimiz birinci olmuuuuş
Listedeki hatunlar supersiniz
ttlim bugun gecmisi oku lutfen gecmis yapmak takim kurali yorum yapmakta oyle paylasimlar onemli kacirrirsan uzulurum emeklerim bosa gider. Menunde basarili azmin daim olsunselam bugünkü menüm herzamanki gibi karışıktı.Sabah erken kalkıyorum ve akşama kadar okuldayım.
Sabah:
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
şekersiz çay
Öğlen:
1 adet elma
125gr yağsız yoğurt
3 kuru kayısı
*akşama doğru çayın yanına 1 kuru incir
Akşam:
125gr yağsız yoğurt
3 kaşık yulaf
1 adet elma
yeme konusunda günü kapattım.gün boyu 2 litre su içtim yatana kadar 3 olur.Yeşil çay içeceğim.Fakat henüz yarım saat yürüyüş dışında spor yapamadım.Özellikle bel çevresine yönelik birşeyler yapmalıyım.Dersten vakit bulursam 1 saat Callanetics yapacağım birde squat yapmaya çalışıyorum yatmadan.Herkese kolay gelsin az kalorili bol sporlu günler :)
Ben bunu yapmistim canim 2 haftadansonrasi devami gelmedi unutuyodum hep o yuzdenbiraktim ama gercekten ise yariyorDedigim kürü düzgünce yaziyorum simdi
Malzemeler:
3 yemek kasigi yarim yagli yogurt
Yarim limon suyu
1 cay kasigi kirmizi pul biber
Bunlar karistirilip yatmadan yarim saat once yendigi zaman (en az 2 hafta duzenli devam etmek kaydiyla, tabi yeme duzenleri ve sporla desteklenmesi de lazim) gobek bolgesindeki yaglari yakiyormus.
Buna baslayacagim ben bu aksam. Mideyi bozacak gibi duruyor sanki ama cok merak ettim
Sonuclari paylasirim.
Tamam umut oldu valla.Ben bunu yapmistim canim 2 haftadansonrasi devami gelmedi unutuyodum hep o yuzdenbiraktim ama gercekten ise yariyor
Bisi dahaben tam yagli yogurtla yaptimTamam umut oldu valla.
Tesekkurler
Ben de evdeki yogurttan yapacagim zaten.Bisi dahaben tam yagli yogurtla yaptim
damlam bicirigim hosgeldin kuzumnesli ablamın taze takımı tebrik ederim birinciliğinizineslim uğurlu geldi size başarılarınızın devamını dilerim kızlar bu arada ben kaptanınızın eski takımı altıncı takımdan yoldaşıyım
Sutlac disinda bisey yok canim uzme caniniSabah kalkinca bir fincannescafe
kahvalti
2 ceri domtes ve 1 yumurtali menemen
1dilim tb ekmek
Ara
turk kahvesi
1 dilim bitter
Ogle
1 tabak iskembe corba
1 tane dolma biber
Ara
1 kase sutlac
Ara
1 cay bardagi seftali suyu
Aksam
2 tane dolma biber
Ne cok yemisim ya yazarken ble yoruldum kacamaklarimhat safhada biliyorum cezam neyse kabul
Spor jilian abs
su 1,5 lt
dogru olan da bu dogal ve yagli yogurtBisi dahaben tam yagli yogurtla yaptim
Kaptanim o zaman ben 100 ip atlma aliyim o zamandamlam bicirigim hosgeldin kuzum
Sutlac disinda bisey yok canim uzme canini
ek 15dk egzersiz yada 100 ip atlama gelsin ozaman
dogru olan da bu dogal ve yagli yogurt
Vallahi harika menu sapka cikarttimIyi akşamlar canlarım bugün hava yağmurlu annemde kalıyoruz o yüzden yazamayabilirim hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu roka ve maydanoz
Öğle Yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon patlıcan güveç
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ve yine bol limonlu roka ve maydanoz
Ara
Yarım porsiyon kabak tatlısı
Akşam yemeği
2 kaşık etli kabak yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
1.5 litre karbonatlı su
1.5 litre su
Bugün evde olmadığımız için spor yok
Ama iş çıkışı 1 saat yürüdüm
okey cezan hayirli olsun. Evet farkettim desteklemek istedimKaptanim o zaman ben 100 ip atlma aliyim o zamanozellikle bu yogurt kurunde yarim yagli diye belirtlio da yuzden tamyagli oldugunu belirttim canimcim
canim sabah cok yetersiz saglik acisindanda tost yaninda zeytin yesillik de bedeninde doysun
Yesillik adina ve hucrelerini doyurmak adina menunde eksikler var. Bu hafta bedeni doyurmak uzere paylasimlara baslayayim ben en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?