Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugunku menum

Sabah
Tam bugday ekmegine peynirli domatesli tost (yarim)

Ara
Yesil cay

Aksam
3 kasik ispanak
5 6 kasik pirasa
Yogurt

Su:1.5 litre su an
Spor: Yine geceye kaldi. Leslie 2 miles (32 dakika) + bolge egzersizleri yapacagim.
Dun 3 mil olani yapinca egzersizleri cook zor yaptim onun icin tekrar 2 mile dönüş yaptim simdilik.

Ben de yazayim menumu
SABAH
activia kahvalti zamani yogurt
OGLEN
bir kase mercimek corbasi
80 gram et
ARA
Yarım paket form biskuvi
sekersiz Nescafe
AKSAM
bir kase mercimek çorbası

SU iki litre
SPOR yarım saat b-fit yarım saat yürüyüş

Yalniz kucuk bir kacamagim oldu.... agzima bir parcacik sadece azicik kadayif attim ama uzgunum

selam bugünkü menüm herzamanki gibi karışıktı.Sabah erken kalkıyorum ve akşama kadar okuldayım.
Sabah:
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
şekersiz çay
Öğlen:
1 adet elma
125gr yağsız yoğurt
3 kuru kayısı
*akşama doğru çayın yanına 1 kuru incir
Akşam:
125gr yağsız yoğurt
3 kaşık yulaf
1 adet elma
yeme konusunda günü kapattım.gün boyu 2 litre su içtim yatana kadar 3 olur.Yeşil çay içeceğim.Fakat henüz yarım saat yürüyüş dışında spor yapamadım.Özellikle bel çevresine yönelik birşeyler yapmalıyım.Dersten vakit bulursam 1 saat Callanetics yapacağım birde squat yapmaya çalışıyorum yatmadan.Herkese kolay gelsin az kalorili bol sporlu günler :)

tebrikler cnm nemun guzel

Vericem lafini duymak isterim melegim isallah masallah bizim takimda yok
canim sabah cok yetersiz saglik acisindanda tost yaninda zeytin yesillik de bedeninde doysun

Yesillik adina ve hucrelerini doyurmak adina menunde eksikler var. Bu hafta bedeni doyurmak uzere paylasimlara baslayayim ben en guzeli

Kizlaarr

Bu etap takimimiz birinci olmuuuuş

Listedeki hatunlar supersiniz
Vayyyy hepinize tesekkurler

ttlim bugun gecmisi oku lutfen gecmis yapmak takim kurali yorum yapmakta oyle paylasimlar onemli kacirrirsan uzulurum emeklerim bosa gider. Menunde basarili azmin daim olsun

Ben bunu yapmistim canim 2 haftadansonrasi devami gelmedi unutuyodum hep o yuzdenbiraktim ama gercekten ise yariyor

Sabah kalkinca bir fincannescafe
kahvalti
2 ceri domtes ve 1 yumurtali menemen
1dilim tb ekmek

Ara
turk kahvesi
1 dilim bitter

Ogle
1 tabak iskembe corba
1 tane dolma biber

Ara
1 kase sutlac

Ara
1 cay bardagi seftali suyu

Aksam
2 tane dolma biber

Ne cok yemisim ya yazarken ble yoruldum kacamaklarimhat safhada biliyorum cezam neyse kabul

Spor jilian abs
su 1,5 lt

Bisi dahaben tam yagli yogurtla yaptim
Ben de evdeki yogurttan yapacagim zaten.
Ev yogurdu oldugu icin hazirdan daha sulu. Yarim limonun hepsini yaparsam ayran gibi olur diye dusunuyorum. Azaltmam lazim limon miktarini sanki? Sulaniyor degil mi yarim limonun hepsini sıkınca?

damlam bicirigim hosgeldin kuzum

Sutlac disinda bisey yok canim uzme canini
ek 15dk egzersiz yada 100 ip atlama gelsin ozaman

Bisi dahaben tam yagli yogurtla yaptim
dogru olan da bu dogal ve yagli yogurt

Iyi akşamlar canlarım bugün hava yağmurlu annemde kalıyoruz o yüzden yazamayabilirim hemen menümü paylaşayım
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu roka ve maydanoz

Öğle Yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon patlıcan güveç
1 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt
Ve yine bol limonlu roka ve maydanoz

Ara
Yarım porsiyon kabak tatlısı

Akşam yemeği
2 kaşık etli kabak yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

1.5 litre karbonatlı su
1.5 litre su
Bugün evde olmadığımız için spor yok
Ama iş çıkışı 1 saat yürüdüm

damlam bicirigim hosgeldin kuzum

Sutlac disinda bisey yok canim uzme canini
ek 15dk egzersiz yada 100 ip atlama gelsin ozaman

dogru olan da bu dogal ve yagli yogurt
Kaptanim o zaman ben 100 ip atlma aliyim o zaman ozellikle bu yogurt kurunde yarim yagli diye belirtlio da yuzden tamyagli oldugunu belirttim canimcim

Vallahi harika menu sapka cikarttim

Kaptanim o zaman ben 100 ip atlma aliyim o zaman ozellikle bu yogurt kurunde yarim yagli diye belirtlio da yuzden tamyagli oldugunu belirttim canimcim
okey cezan hayirli olsun. Evet farkettim desteklemek istedim

Bende bugunki menumu paylasayim
sabah kalkinca su az sonra 1 brd kefir
gec kahvalti 10.00 da
1/2 simit
1 haslama yumurta+ 2dlm kars kasari+ 2 kasik cokelek+ 1/5 avakado ezmesi
tere maydonoz dereotu

15.00 d3
t. Kahvesi sekersiz ve 3 kare bitter
19.00 da
limon suyunda maydonoz dereotu blendirda vekip ictim
30dk sonra 8 tane eti bol bulgurlu karalahana sarmasi+ yogurtsaimsakli semiz salatasi+ 3 kasik etli kuru fasulye
bol tere ve turp
spor yok kizlar kasigimi incittim sanirim adimda bile zorlaniyorum bugun dinlensin yarin isallah bisiklet turu yapmak istiyom iyi olursam soyle alanya sahil boyu gezerim ordan da ise giderim geç gidecem zaten

canim sabah cok yetersiz saglik acisindanda tost yaninda zeytin yesillik de bedeninde doysun

Yesillik adina ve hucrelerini doyurmak adina menunde eksikler var. Bu hafta bedeni doyurmak uzere paylasimlara baslayayim ben en guzeli

Ay bu mesaji bir turlu becerip de alintilayip cevaplayamadim cok akilli (!) telefonum sagolsun.
Hazirlamistim kaptanim yanina zeytin, marul, her ne kadar sevmesem de maydanoz vs. Tam yerken telefonum caldi. Konusma da tahmin ettigimden uzun sürdü onun icin yarim kaldi boyle. Telefonu kapatinca da kendimi tok hissedip devam etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…