- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.641
Gecmis olsun. Dikkat et kendine kaptanim sen lazimsin bizeBende bugunki menumu paylasayim
sabah kalkinca su az sonra 1 brd kefir
gec kahvalti 10.00 da
1/2 simit
1 haslama yumurta+ 2dlm kars kasari+ 2 kasik cokelek+ 1/5 avakado ezmesi
tere maydonoz dereotu
15.00 d3
t. Kahvesi sekersiz ve 3 kare bitter
19.00 da
limon suyunda maydonoz dereotu blendirda vekip ictim
30dk sonra 8 tane eti bol bulgurlu karalahana sarmasi+ yogurtsaimsakli semiz salatasi+ 3 kasik etli kuru fasulye
bol tere ve turp
spor yok kizlar kasigimi incittim sanirim adimda bile zorlaniyorum bugun dinlensin yarin isallah bisiklet turu yapmak istiyom iyi olursam soyle alanya sahil boyu gezerim ordan da ise giderim geç gidecem zaten
teşekkurler harikasın karşılığını almışsın
bir önceki mesajdaki listeyi doldurarak ve tarif deki gibi alıntılayarak devam edelim
tekrar tebrikler. bu haftaki mesaj sayısınıda yazmayı unutmayın
en son ki adaylar listesinin bulunduğu mesajdaki listeyi doldurarak ve tarif deki gibi alıntılayarak devam edelim
tekrar tebrikler. bu haftaki mesaj sayısınıda yazmayı unutmayın. direncin kırılıp vermeye başlayacaksın üzülme. menunu bu hafta sıkı takıbe alalım bakalım neler yiyorsun
ilk hafta artı çıktın olsun bu hafta sıkı tutalım menuleri canım
gunaydın canım en son alıntılanan listeyi doldurarak devam edelim liste el birliğiyle hazır olsun
merhaba.Merak ettimde yoğurt kürü nasıl oluyor?Kaptanim o zaman ben 100 ip atlma aliyim o zamanozellikle bu yogurt kurunde yarim yagli diye belirtlio da yuzden tamyagli oldugunu belirttim canimcim
canım blendırda yaptığım karışım ne için.Birde çok doğru değildir belki ama ya şu ilk günler vücuttaki ödemi falan atsın diye ne yapabilirim.Sınav zamanı diye geçmişe dönük okuyamıyorum varsada verilen tarif görmedim o yüzden verebileceğin öneri varsa çok sevinirim.Bende bugunki menumu paylasayim
sabah kalkinca su az sonra 1 brd kefir
gec kahvalti 10.00 da
1/2 simit
1 haslama yumurta+ 2dlm kars kasari+ 2 kasik cokelek+ 1/5 avakado ezmesi
tere maydonoz dereotu
15.00 d3
t. Kahvesi sekersiz ve 3 kare bitter
19.00 da
limon suyunda maydonoz dereotu blendirda vekip ictim
30dk sonra 8 tane eti bol bulgurlu karalahana sarmasi+ yogurtsaimsakli semiz salatasi+ 3 kasik etli kuru fasulye
bol tere ve turp
spor yok kizlar kasigimi incittim sanirim adimda bile zorlaniyorum bugun dinlensin yarin isallah bisiklet turu yapmak istiyom iyi olursam soyle alanya sahil boyu gezerim ordan da ise giderim geç gidecem zaten
canım 2 kaşık yoğurt. yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı pul biber karıştırıp yatmadan yarım saat önce yiyorsun..merhaba.Merak ettimde yoğurt kürü nasıl oluyor?
sağol canımGecmis olsun. Dikkat et kendine kaptanim sen lazimsin bize
Avakado ezmesi sirf avakadodan mi olusuyor? Icinde baska seyler de var mi cok merak ettim.
dilim surçmüş olmalı alıntı hatası kuzumben mi artı çıktım nasıl yani
sebze ve proteinden fakir bir beslenme tarzı olmuş şekerim. ama doymuşsundur his olarakiyi akşamlar
menüm
kahvltı
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği bir parça peynir
5 zeytin
yeşilçay
öğlen 1dilim kepwk ekmek 1 parça peynir domates
ara
1 ısırık çokonat
akşam
1 kase çorba ve yoğurt salata
spor yok su 3lt
haftasonu çok aktif gelemeyebilirim alışverişe çıkacağım
sporda yapılmış harika ozamaniyi geceler geç oldu ama bir saat sporumu yaptım.squatım kaldı 40 tane onu yapıp yatacağım sabah 5 kalk olunca daha fazla dayanamıyacağım.Yeşil çayımı içtim suyumu 3 litreye tamamladım.Yarın enerjik bir gün olsun.
ben alkali kalmak için sebze sularını menume ekliyorum canım. genelde blendır kullanıyorum sıkma makinamda var ama posa kalmadığı için çok tercih etmiyorumcanım blendırda yaptığım karışım ne için.Birde çok doğru değildir belki ama ya şu ilk günler vücuttaki ödemi falan atsın diye ne yapabilirim.Sınav zamanı diye geçmişe dönük okuyamıyorum varsada verilen tarif görmedim o yüzden verebileceğin öneri varsa çok sevinirim.
cecom hadi işallah kavuş artık banyona ne çektin tadilattanSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıdatabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum
Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim
Bugün akraba günüde varinşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için)
kahvaltın harika. menulerini topluca akşam yaz cnm spor ve suyunuda ekleyerek. geçmişi mutlaka okumalısın kendi yararına olacak. gerçi fazla kilon yok verilecek topu topu 5kg kısa zamanda bu menulerle verirsin senGünaydın kizlar.ben gune her zamanki gibi erken başladım.
KAHVALTI
2 yumurta
1 dilim tarcinli ananas
Sekersiz cay
1fincan yeşil cay
Şimdiden 1litre suyumuda içtim hatta şehirler arasi seyahat bile yaptım.Boşuna dememisler erken kalkan yol alırmış gün içerisinde yoğun olacağım ama yazmaya çalışacağım herkse bol hareketli az kalorili günler diliyorum
gnaydın herkese...
sabah:
peynirli omlet
2 çeri domates
1 dlm tb ekmeği
öğle:
kabak kavurma yoğurt
akşam:
keşkek
etli,nohutlu yahni
akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
45 dk yürüyüş
ooo idda buyuk ozaman hedefine 2kg yazıyorum. kilon fazla olduğu için verebilirsin az olsaydı zaten sağlıksız giderdi onaylamazdımaaa birinci olmuşuz ne güzell... haftaya -2 kiloyla bende geliyorum kızlar...heheh ayyy çok mutlu oldum... yeni gelen arkadaşlarda listeye girince şaha kalkarız biz...
TEŞEKKÜRLER NURGULUM YARASINgünaydın kızlarr eşim bugün izinli o yüzden diyete bugün çok mutabık kalamıyabilirim haber vermek istedim :) o yüzden menü bildirimi yapmayacağım kaptanımRengarenkNesli dünkü cezamı yaptım ( 100 ip atlama )yatmadan.
**NİSAN 408. ETAPListesi**
rengarenknesli 75,8***********> 75,5
Nurgul_85 50 ***********>49, (en kötü 49,5)
Akrepimm 67.4 ***********>
MasalKusu 97,6 ***********>95,6
yeni kızlar haftaya listedesiniz
deren ada 60,1 ***********>
aycanhakan 72,0 ***********>
nhtylz 89,5 ***********>
kitap_asigi 66.4 ***********>
katrem 75.9 ***********>
GELSİN BAKALIM YENİ HEDEFLER
sorumluluk hissetmek istemedim canımcım :))) ama hayırr yaramasın hiç bişi ben yinede ölçüyü korurum kuzumTEŞEKKÜRLER NURGULUM YARASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?