Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gecmis olsun. Dikkat et kendine kaptanim sen lazimsin bize
Avakado ezmesi sirf avakadodan mi olusuyor? Icinde baska seyler de var mi cok merak ettim.

ben mi artı çıktım nasıl yani

iyi akşamlar
menüm
kahvltı
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği bir parça peynir
5 zeytin
yeşilçay

öğlen 1dilim kepwk ekmek 1 parça peynir domates

ara
1 ısırık çokonat

akşam
1 kase çorba ve yoğurt salata

spor yok su 3lt

haftasonu çok aktif gelemeyebilirim alışverişe çıkacağım

iyi geceler geç oldu ama bir saat sporumu yaptım.squatım kaldı 40 tane onu yapıp yatacağım sabah 5 kalk olunca daha fazla dayanamıyacağım.Yeşil çayımı içtim suyumu 3 litreye tamamladım.Yarın enerjik bir gün olsun.

canım blendırda yaptığım karışım ne için.Birde çok doğru değildir belki ama ya şu ilk günler vücuttaki ödemi falan atsın diye ne yapabilirim.Sınav zamanı diye geçmişe dönük okuyamıyorum varsada verilen tarif görmedim o yüzden verebileceğin öneri varsa çok sevinirim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Tadilat yoğunluğundan uğrayamıyorum ama aklım hep burada
Dün bildirimde yapamadım ama şükür aynı çıktım tartıda tabi her an değişebiliyor tartı çünkü malum çok sık tuvaletimiz gelmesin diye fazladan su tüketemiyorum

Allahın izniyle çarşambaya kadar banyo bitecek, o gün kapılarda değişecek ondan sonra kendimi çok daha fazla diyetime odaklayabileceğim

Bugün akraba günüde var inşallah orayıda hasarsız atlatırım Allahın izniyle
( yahu ne çok sınav üst üste olacak benim için )

Günaydın kizlar.ben gune her zamanki gibi erken başladım.
KAHVALTI
2 yumurta
1 dilim tarcinli ananas
Sekersiz cay
1fincan yeşil cay
Şimdiden 1litre suyumuda içtim hatta şehirler arasi seyahat bile yaptım.Boşuna dememisler erken kalkan yol alırmış gün içerisinde yoğun olacağım ama yazmaya çalışacağım herkse bol hareketli az kalorili günler diliyorum

gnaydın herkese...
sabah:
peynirli omlet
2 çeri domates
1 dlm tb ekmeği
öğle:
kabak kavurma yoğurt
akşam:
keşkek
etli,nohutlu yahni
akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
45 dk yürüyüş

Ya benim uyku duzenime geri dönmem lazimm. Yine gecenin bi körü uyuyabildim anca ve yeni uyanabildim
Nasil donecegimi de hic bilmiyorum

Gecmis olsun. Dikkat et kendine kaptanim sen lazimsin bize
Avakado ezmesi sirf avakadodan mi olusuyor? Icinde baska seyler de var mi cok merak ettim.
sağol canım
avakadoyu ben nesli adını verdiğim bir tarifle yapıyorum. besleyici özelliği çok fazla ve kahvaltıda adeta vazgeçilmezim oldu yemesem doymuyorum o derece
avakado ezme tarifim: 1/4 avakado+pul biber yada biber salçası+bazen çiğ kuruyemiş ezip ekliyorum+tuz+limon
harika oluyoır deneyebilirzin.
ben mi artı çıktım nasıl yani
dilim surçmüş olmalı alıntı hatası kuzum

sebze ve proteinden fakir bir beslenme tarzı olmuş şekerim. ama doymuşsundur his olarak
genel olarak ölçülü yemişsin kalori hesabı yapıyorsan tabi

sporda yapılmış harika ozaman

ben alkali kalmak için sebze sularını menume ekliyorum canım. genelde blendır kullanıyorum sıkma makinamda var ama posa kalmadığı için çok tercih etmiyorum
ödem için aynı zamanda alkali kalmak için: 8-9 dal maydanoz( ıspanak,pazı,dereotu vs gibi yeşillerde eklenebilir) +1 limonun suyu+üstüne toplamı 1 bardak olacak kadar su ekleyip blendırdan çekiyorum genelde sabah aç karna sabah olmazsa akşam yemekten 30dk önce içiyorum
cecom hadi işallah kavuş artık banyona ne çektin tadilattan
bu arada sabit çıkmana çok şaşırdım menulerin harikaydı yine insülin direnci kazazedesi olsun zannımca

kahvaltın harika. menulerini topluca akşam yaz cnm spor ve suyunuda ekleyerek. geçmişi mutlaka okumalısın kendi yararına olacak. gerçi fazla kilon yok verilecek topu topu 5kg kısa zamanda bu menulerle verirsin sen
iyi yolculuklar dilerim ne iş yapıyorsun canım sen
gnaydın herkese...
sabah:
peynirli omlet
2 çeri domates
1 dlm tb ekmeği
öğle:
kabak kavurma yoğurt
akşam:
keşkek
etli,nohutlu yahni
akşama kadar 3,5 lt su
3 fincan yeşil çay
45 dk yürüyüş
öğlen ve akşama yeşil sebze eklemeyi unutma olurmu daha sağlıklı olur

aaa birinci olmuşuz ne güzell... haftaya -2 kiloyla bende geliyorum kızlar... heheh ayyy çok mutlu oldum... yeni gelen arkadaşlarda listeye girince şaha kalkarız biz...
ooo idda buyuk ozaman hedefine 2kg yazıyorum. kilon fazla olduğu için verebilirsin az olsaydı zaten sağlıksız giderdi onaylamazdım

**NİSAN 408. ETAP
Listesi**

rengarenknesli 75,8***********> 75,5
Nurgul_85 50 ***********>
Akrepimm 67.4 ***********>

MasalKusu 97,6 ***********>95,6

yeni kızlar haftaya listedesiniz

deren ada 60,1 ***********>
aycanhakan 72,0 ***********>

nhtylz 89,5 ***********>

kitap_asigi 66.4 ***********>

katrem 75.9 ***********>
isterseninanma 65 ***********>

GELSİN BAKALIM YENİ HEDEFLER
kızlar bu listeyi alıntılayarak devam edicez. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor.​

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…