- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.681
Nice mutlu yillara bir omur beraber olun insallahGünaydın kızlar mutlu pazarlar dün işyerinde çok yoğundum internete girmedim dünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek
1 haşlanmış Yumurta
1 tabak bol limonlu roka nane dereotu maydanoz
Ara
2 kuru kayısı
1 kuru üzüm
Yarım ceviz
1 fincan tarçınlı yeşil çay
Öğle Yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 küçük köfte 1 dilim havuç (yemeğin sonuna yetişmişim köftesi ve havucuyla yetindim)
2 kaşık yoğurt
1 küçük parça karnabahar (kızarmış olduğu için 1 parça yedim)
Akşam yemeği
1 sandviç (çok tahıllı ekmek içerisine kaşar salam)
1 küçük h.cevizli gofret
2 adet ikram bisküvi
1 litre su yarısı karbonatlı
dün evlilik yıldönümümüzdü ve niyetimiz yemeğe çıkmaktı aslında fakat bikaç aksilik olunca böyle oldu
gule gule kullan canim bende cok seviyirum . Spor yaptigini farkettirmedn terletiyor gercektenInternet paketimin yenilenmesini bekleyemedim sworkit uygulamasini indirdim. Guzel bir uygulama gercekten sevdim. Bazi uygulamalarda oturum acip internet uzerinden kullanmak gerekiyor. Tabi malum benimki kisitli biraz. Bunun internet kapaliyken de kullanabiliyor olmasina cok sevindim. Kim tavsiye etti hatirlamiyorum su an ama tesekkur ederimm kendisine
Sagolun bu hafta daha iyi olucaz insallah
Tebrikler Meleğim ve Melekleri Başarınız Daim Olsun Bu Hafta Harikaydınız
Tesekkur ederiz
Sagolun bu hafta daha iyi olucaz insallah
Tesekkur ederiz
canım biraz geç oldu üzgünüm... bende akşam 6dan sonra hiç birşey yemiyorum o yüzden denemedim... ama faydası olur mu acaba diye bu hafta başlamayı düşünüyorum...sağol canım cevap yazdığın için yatmadan yemek beni korkutuyor.Sen faydasını görüyormusun?
Sabah kahvaltısı atlayinca duzen bozuluyor dimi neyse pazar diye sesimi cikarmiyim hafta 1 gun s3slenmedim sayBenim bugun hiiiiç iştahım yok. Hic keyfim de yok.
Sabah geç kalktim herkes kahvaltisini yapmis. Masayi falan toplamislar. Ben de cok usendim hazirlamaya. 3 tane küp gofret yedim. Yaninda da sekersiz cay ictim. Simdi de tarcinli elma yedim bir tane ac durmamak icin.
Gorunuse gore temizlik uzun surmus . Gun ici aktivite spordan sayilmiyor ama mutlak metabolizmqna faydasi olmustur benceTemizlik spordan sayilirmi kaptanim zira sabah dokuzfan beri ara vermeden temizluk yapiyorum cam silerken kollar calisiyo sandalyeye inip cikarken bacaklar ve kalca
Sagol banum. Senden cok sey ogrendim pamuk kalpli kaptanim benim :)
Regl ragmen arti cikmadinsa super tatlim. Anneler bi baska tabi allah tez zamanda kavustursun tekrarherkese iyi akşamlar arkadaşlar. günün yoğunluğundan ancak girebildim nete
sabah ve öğle:
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
8 zeytin
1 kızarmış yumurta
2 çeri domates
akşam:
yahni
salata
yoğurt
gün boyunca:
3,5 lt su
hasta olacağım için kendimi davul gibi hissediyorumneyse ki tartı sonucum hala aynı
bugün 6 kalktım arkadaşlar ama evden hazırlanıp çıkması çok uzun sürdü ailemle dışarda kahvaltı yapmaya gittik. ardından biraz yürüyüş yaptık, sonra market alışverişi sonra pazar alışverişi sonra eve gel evi topla vs derken bu saati bulduk... şimdiden yarının programınıda yapıyorum...
yarın sabah saat 9da sporum var... 1,5 saat spor yapacağım eve geldikten sonra temizlik,yemek ve duş... akşama da annemi uğurlayacağım. onsuz hayat o kadar zor ki kızlar... allah gurbette evli herkesin yardımcısı olsun... görüşürüz...
ohh zumbada yapilmis guzel pazar menusu. Yesillik bolsa bisey olmamistir. Aslinda kacamaklarin olcusunun 3 kati cig sebze yenirse tolere ediyor bilgin olsunSABAH
Bir haslanmis yumurta, bir parça peynir
ARA
Activia elmali tarcinli yogurt
OGLEN
ceyrek pirasali gozleme bir bucuk tabak kisir(dayanamadim((() bol yesillik sekersiz cay
AKSAM
yarim elma ve light sutle yulaf ezmesi
Spor:60 dakika zumba
Su:iki litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?