Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nice mutlu yillara bir omur beraber olun insallah

Gunaydin melekler pazariniz super gecsin
akrepcim nice mutlu seneler olsun sevdiklerinle
gule gule kullan canim bende cok seviyirum . Spor yaptigini farkettirmedn terletiyor gercekten

Dun aksam siteden komsularla fasila gittik meleklerim spor yerine 5 saate yakin sahne dansi yaptim dun
hemen menume geceyim
sabah 10 da 1 yumurta 1/4 avakado+ peynir
zeytin ceviz
14.00 Ogle mercimek corbasi
Aksam 20.00 de yogurtlu meze+patlican ezme+karisik izgara+3 bardak pembe sarap

Benim bugun hiiiiç iştahım yok. Hic keyfim de yok.
Sabah geç kalktim herkes kahvaltisini yapmis. Masayi falan toplamislar. Ben de cok usendim hazirlamaya. 3 tane küp gofret yedim. Yaninda da sekersiz cay ictim. Simdi de tarcinli elma yedim bir tane ac durmamak icin.

Temizlik spordan sayilirmi kaptanim zira sabah dokuzfan beri ara vermeden temizluk yapiyorum cam silerken kollar calisiyo sandalyeye inip cikarken bacaklar ve kalca

sağol canım cevap yazdığın için yatmadan yemek beni korkutuyor.Sen faydasını görüyormusun?
canım biraz geç oldu üzgünüm... bende akşam 6dan sonra hiç birşey yemiyorum o yüzden denemedim... ama faydası olur mu acaba diye bu hafta başlamayı düşünüyorum...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar. günün yoğunluğundan ancak girebildim nete
sabah ve öğle:
2 dlm peynir
2 dlm ekmek
8 zeytin
1 kızarmış yumurta
2 çeri domates
akşam:
yahni
salata
yoğurt
gün boyunca:
3,5 lt su
hasta olacağım için kendimi davul gibi hissediyorum neyse ki tartı sonucum hala aynı
bugün 6 kalktım arkadaşlar ama evden hazırlanıp çıkması çok uzun sürdü ailemle dışarda kahvaltı yapmaya gittik. ardından biraz yürüyüş yaptık, sonra market alışverişi sonra pazar alışverişi sonra eve gel evi topla vs derken bu saati bulduk... şimdiden yarının programınıda yapıyorum...
yarın sabah saat 9da sporum var... 1,5 saat spor yapacağım eve geldikten sonra temizlik,yemek ve duş... akşama da annemi uğurlayacağım . onsuz hayat o kadar zor ki kızlar... allah gurbette evli herkesin yardımcısı olsun... görüşürüz...

SABAH
Bir haslanmis yumurta, bir parça peynir
ARA
Activia elmali tarcinli yogurt
OGLEN
ceyrek pirasali gozleme bir bucuk tabak kisir(dayanamadim((() bol yesillik sekersiz cay
AKSAM
yarim elma ve light sutle yulaf ezmesi

Spor:60 dakika zumba
Su:iki litre

selam kızlar.Bugünkü menüm:
SABAH
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Ara
Büyük fincan yeşil çay
y.çay bardağı yaban mersini
ÖĞLEN
Hafif haşlanmış baharatlı kabak
yeşillikli sirkeli salata
limon pulbiber ve zerdaçal
eklenmiş 125gr yağsız yoğurt
Ara
1hurma
1 tarçınlı elma
AKŞAM
sebze çorbası
yarim biftek
yeşillikli sirkeli salata
gün içerisinde 2,5 litre su içtim.2 litresi karbonatlı.Yeni bir fincan yeşil çayım hazır.Spor olarak 1 saat yürüdüm.3kere 5 kat merdiven inip çıktım.Squat yapıyorum 10ar kere ama saymıyorum.Yatarken 50 squat sayarak yapıyorum.Yine uyumadan önce 1 saat sporumu yapıp yatacağım.Yeme konusunda günü kapadım.Dişlerimi fırçalayarak bedenimede mesajı vedim. MasalKusu arkadaşım ben tarifini öğlen yemeğinde kullandım.Tadı bence iyiydi. RengarenkNesli canım senin tarifide şöyle yaptım akşamı daha hafif geçirebilmek için çesitli sebze ve yeşillikleri haşladım sulu olacak şekilde altını kapattıktan sonra hem lezzet hemde ödem için senin karşımı yapıp ekledim.Enfes bir lezzet değil ama limon kişniş pul biber derken baya yenilesi bir çorba oldu.Paylaştığınız için teşekkür ederim.

Iyi aksamlar kizlar bugunku menum

SABAH
iki tane yulaf kepegiyle hzirlanmis krep
Bir kucuk domates
Bir dilim peynir
2 kupa cay

ÖĞLE
Bir tabak patlican oturtma
Bir buyuk kase yogurt

ARA
Nescafe

AKŞAM
2 servis kasigi kofteli patates
2 servis kasigi bulgur pilavi
Bir bardak ayran

Sabah
3 küp gofret
Sekersiz cay

Ara
Tarcinli elma
2 parca bitter cikolata
Yesil cay

Aksam
1 kase kesme corbasi
1 yemek kasigi et (dana eti)
Bol salata
6 7 kasik karnabaharli yogurtlu dereotlu salata
Sekersiz cay

Bugun dogru duzgun su icemedim. Yatana kadar icecegim bakalim.
Sporum da yok bugun..
Yatmadan yarim saat once de 3.yogurt kürümü yerim

Sabah kahvaltısı atlayinca duzen bozuluyor dimi neyse pazar diye sesimi cikarmiyim hafta 1 gun s3slenmedim say
Temizlik spordan sayilirmi kaptanim zira sabah dokuzfan beri ara vermeden temizluk yapiyorum cam silerken kollar calisiyo sandalyeye inip cikarken bacaklar ve kalca
Gorunuse gore temizlik uzun surmus . Gun ici aktivite spordan sayilmiyor ama mutlak metabolizmqna faydasi olmustur bence

Tebrikler Meleğim ve Melekleri Başarınız Daim Olsun Bu Hafta Harikaydınız
Sagol banum. Senden cok sey ogrendim pamuk kalpli kaptanim benim :)
Regl ragmen arti cikmadinsa super tatlim. Anneler bi baska tabi allah tez zamanda kavustursun tekrar
ohh zumbada yapilmis guzel pazar menusu. Yesillik bolsa bisey olmamistir. Aslinda kacamaklarin olcusunun 3 kati cig sebze yenirse tolere ediyor bilgin olsun

Kaptaniniz bu gun gece kusu oldu. Aksam ustu miskinlesip kestirince uykumda yok haliyle
ev temiligini dun sabahtan oglene halletmistim bugun bana kaldi. Hava kapaliydi bende cocuklari bahveye biiklete salip her pazar aksattigim sporumu yaptim fitneste. 3 hafta once ofisi tasimistik ama mobilyalar gelmeyince gidis ertelenmişti eski ofisin ust katinda gecici kaliyorduk nihayet yarin yeni ofiste hersey guzel olacak dicez
bende menu oaylasayim hemen
saat 11.00 kahvalti
1 haslama yumurta. 1 avuc peynir. 3 catal avakado ezmesi. 1 kucuk kepekli krep. 1 kasik balla. 5 zeytin. 3 patates kizartmasi
17.00 de
kiymali prasa. Salata 1dlm ekmek 3 kasik yogurt. 2 kapsul balik yagi
Spor
1 saat yuruyus
suyi fazla iciyorum 4lt civari olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…