- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.701
Öyle oldu kaptanim ya malesef duzen bozulduSabah kahvaltısı atlayinca duzen bozuluyor dimi neyse pazar diye sesimi cikarmiyim hafta 1 gun s3slenmedim say
kuzum yumurta yerineKizlar bu yumurtanin yerine yiyebilecegim baska bir sey yok mu ya?
cecom bende taşındığımız ofiste bi yandan tadilat biyandan yerleşmeye uğraşıcam 1 hafta. mutfak dolapları hala gelmedi wc kapısı mobilyalar bu gun geldi koli boşaltıyoz sanada kolay gelsin tatlımSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı ve bol eksili bir hafta diliyorum
Benim maalesef tadilat hala bitmedi hatta cumartesi gelen usta yalap şap iş yapmış o yüzden bugün yapılması planlanan Fayanslar yarına kaldı
Yinede canımı sıkmıyorum sonuçta bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun
Dün ustalar çalışmadı pis işlerin çoğuda bittiği için biraz evime gelip temizlik yaptım bütün tozlar diğer odalarada gitmesin diye
İki gecedir Annemin evinde kaldığımız için giremedim burayada
Hazır evime gelmişken ( Ustaları getiren abi sıva için bu kez başka usta getirmeye gitti ) sizlerede bakayım dedim
Bildirimler yapılmış ne güzel ( ben cuma sabittim ama şu an ne alemdeyim bilmiyorum acıkcasıÇarşamba inşallah biter herşeyde bende kendimi tekrar beslenmeye odaklarım malum yemek düzenide kalmadı ustalara koşturmaktan )
tamam kuzum umarım önemli bişi yoktur bende yerleşmeden kaynaklı az aksatcam sizi ama elden geldiğince buralardayımSevgili kaptancim ve takim arkadaslarim gunaydin 2 gun gelemedim hepinizden cokbozur dilerim en kisa musait zamanda sebeplerini anlatirim size... telafi ederim bugun icin....
evet öyle yap tatlım toplu yazarsan verimli olur. ne iş yapıyorsun ciden merak ettim. geçmişi bırak sanırım alıntılarıda cevaplayamacak kadar yoğunsun anlaşılan. allah cümlemize kolaylık versinGünaydın kızlar. Ben yine düştüm yollara zorunlu sabah koşusunuda yapmış oldum :)hepimize güzel birgün, enerjik bir hafta olsun inşallah. Menumu aksam toplu yazacağım için kahvaltı menumu yazmadım.
cecom bende taşındığımız ofiste bi yandan tadilat biyandan yerleşmeye uğraşıcam 1 hafta. mutfak dolapları hala gelmedi wc kapısı mobilyalar bu gun geldi koli boşaltıyoz sanada kolay gelsin tatlım
Tamam kaptanim tesekkur ederim.kızlar gunaydın
yeni ofiste duzen kuruyoz bilgisayarı yeni bağladım ama hala iş çok bu gun çok ugrayamam beni merak etmeyin.
toz içinde alerjimde depreştı tıksırmaya başladım :))
kuzum yumurta yerine
ya 1 muz tarçınla+ 5 ceviz
yada
1 kivi+yarım elma tarçınla+5 ceviz
yada
ananas 1 dilim tarçınla+5 ceviz
ceviz yerine çiğ badem yada fıstık tercih edebilirsin
sevgiyle kalın
genel olarak menun guzel cnm. sadece patates glisemik indeksi yuksek olduğundan insuluni zıplatır buda kilo verirken en azından istemediğimiz bişidir. bana göre patates yerine doyuncaya kadar köfte yemen daha iyi. ıspanaktaki bazi vitaminleri yogurt tölere ettiği için ıspanakla yogurt tuketmemende daha mantıklı olacak. afiyet olsun kuzumherkese merhaba yine yoğun bi gün
sabah:
1 parça peynir
2 çeri domates
5 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle:
menemen
yoğurt
akşam:
patatesli köfte
yoğurtlu ıspanak
1,5 saat spor yapıldı
akşama kadar:
3-4 lt su
1 yeşil elma
1 kivi
tatlım kesin kimyasal bi ilaç kullandın tahminime göre. kimyasal ilaçlar çok zararlı sağlık açısından. böcekler için en iyi doğal kovucu ilaç dolap altlarına filan kahve telvesi serpiştirmek. arada dolapları ev sirkesi ile temizlemek silmek. karıncalar içinde limon suyu kullanılabilirSlm kızlar mutlu haftalar herkes bayağı başlamış haftaya hepinize kolay gelsin
Bizde dün evi ilaçladık nerden sardıysa mutfakta böceklenme oldu canıma yetti açtığım her dolaptan çıkmaya başladı dün evi ilaçladık annemde kaldık benim işimde bugün başlıyor herşeyi yıkayarak yerlerine yerleştirmek düşüncesi bile yoruyor Allah'ım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?