- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.741
Ben de limonlusu var kuşum limona bayılırım çayı limonsuz içemem ama ne bileyim sevemiyorum. Tarçınlıyı duymamıştım bir de onu deneyeyim. Teşekkürler ediyorumTarcinlisi yaseminlisi falan var onlari denedin mi canim? Yaseminlisi cok hostu. Denemediysen dene bence. Nanelisi de var o normal halinden daha aci yapiyor yesil cayi. Onu icemiyordum ben mesela.
Onu da icemezsen burnunu tikayip ic tatlim tadini almiyorsun.Ben de limonlusu var kuşum limona bayılırım çayı limonsuz içemem ama ne bileyim sevemiyorum. Tarçınlıyı duymamıştım bir de onu deneyeyim. Teşekkürler ediyorum
Tv den yapiyorum canim ebru salli ileafiyet olsun canım.Pilatesi video ilemi yapıyorsun.Ben pilates ekipmanlarını aldım ama henüz kullanamadım.
Yaseminlisini ben de kullandim ama tadini sevemedim limonlu icmeye calisiyorum ben deTarcinlisi yaseminlisi falan var onlari denedin mi canim? Yaseminlisi cok hostu. Denemediysen dene bence. Nanelisi de var o normal halinden daha aci yapiyor yesil cayi. Onu icemiyordum ben mesela.
Tatlım videoyla yapıyorum latin dansı ağırlıklı olanı yapıyorum elli dakikalık yorulmaz o an kendimi iyi hissedersem diğer kısa videolardan 1 saate 1 buçuk saate tamamlıyorum nasıl geçtiğini dahi anlamıyorum baya zevkli. Google'a latin dansları zumba 50 min yaz çıkıyor. Youtube üstünden izliyip yapıyorum. Yalnız şu an youtube sıkıntılı galiba.Onu da icemezsen burnunu tikayip ic tatlim tadini almiyorsun.Ne demek rica ederim :)
Ben de sana zumbayi soruyum. Videoyla mi yapiyorsun yoksa onceden de yapiyordun da hareketleri biliyorsun, muzik acip kendince mi yapiyorsun? Videoysa hangi video o oyle 1 saat.Benim bulabildiklerim hep kisa kisa 3 dk 4dk vs.
Ben de limonluyu hic icememistimTv den yapiyorum canim ebru salli ile
Yaseminlisini ben de kullandim ama tadini sevemedim limonlu icmeye calisiyorum ben de
Anladim canim tamam tesekkurler. Zaten evde internet yok acamam yaniTatlım videoyla yapıyorum latin dansı ağırlıklı olanı yapıyorum elli dakikalık yorulmaz o an kendimi iyi hissedersem diğer kısa videolardan 1 saate 1 buçuk saate tamamlıyorum nasıl geçtiğini dahi anlamıyorum baya zevkli. Google'a latin dansları zumba 50 min yaz çıkıyor. Youtube üstünden izliyip yapıyorum. Yalnız şu an youtube sıkıntılı galiba.
merhaba kızlarr anca gelebildim evde temizlik günüydü bugün çok yorulmuşumm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim süzme peynir
1 çatal acılı ezme ve reçel
ara
1 tane burçak
öğlen
küçük bi kase sütlaç
ara
1 dilim bitter çikolata ve türk kahvesi
akşam
bir tabak kabak yemeği
kizlar ben de menumu paylasayim
SABAH
kasar bir kac tane de sucukla kepekli tost
ARA
2 bardak sekersiz nescafe
OGLE
bir tabak makarna
bir kac parca kucuk tavuk
kucuk seftalili meyvesuyu
Makarna beni tikadi aksam yemek yemeyi dusunmuyorum
spor: 50 dakika zumba
su: yatana kadar iki litreyi bulur
Bir de ben cok ikisi bir arada nescafe tüketiyorum gunde en az iki bardak sizce kesmeli miyim?
Bugunku menum
SABAH
iki tane domatesli kasarli kepekli tost
ÖĞLE
bir tabak nohutlu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
ARA
3 kuru kayisi
AKŞAM
2 servis kasigi zeytinyaglu fasulye
2 servis kasigi pulav
Salata
Ayran
SPOR
45 dk plates
SU
10 bardak
Bu arada zumbaya ek olarak bir de Leslie 3 mil yaptım
menü
kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
1 parça pwynir
5 zeytin
domates marul
2 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
3 balık kraker
1 bardak ayran
akşam
1 tabak etli türlü
1 kase yoğurt
suyu baya içtim sporum yok kızımla parka falan gittik zaten işte çok yoruldum bütün gün ayaktaydım
iyi geceler kızlarr yatmadan evvel rapor verip öle yatayım istedim jilian abs 11. gün bitti az evvel. bide tekrardan yoğurt kürüne başladım göbek için umuyorum ki bu kez unutmadan hergün yapabilirim ama gerçekten etkili
Teşekkürler ediyorum evet 50 dakikası 500 kaloriye yakın yaktırıyormuşZumba cok eglenceli hemde etkili bence... makarnada pilavdan kat kat daha masum,muş...
Masallah daha ne olsunnnn....
1Gunaydinnn 14.takimin guzelleri... bisi sorcam size bu basenler nasil gidecek...
Afiyet olsun.Sabah kahvaltimda hazir
afiyet olsun canımmerhaba kızlarr anca gelebildim evde temizlik günüydü bugün çok yorulmuşumm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 dilim süzme peynir
1 çatal acılı ezme ve reçel
ara
1 tane burçak
öğlen
küçük bi kase sütlaç
ara
1 dilim bitter çikolata ve türk kahvesi
akşam
bir tabak kabak yemeği
tatlım gun boyu bol karbonhidrat tuketmissin bu gun ceza hakettin bence ne dersin 100 ip atlama yada 1 mil lesli gelsin bakalımkizlar ben de menumu paylasayim
SABAH
kasar bir kac tane de sucukla kepekli tost
ARA
2 bardak sekersiz nescafe
OGLE
bir tabak makarna
bir kac parca kucuk tavuk
kucuk seftalili meyvesuyu
Makarna beni tikadi aksam yemek yemeyi dusunmuyorum
spor: 50 dakika zumba
su: yatana kadar iki litreyi bulur
Bir de ben cok ikisi bir arada nescafe tüketiyorum gunde en az iki bardak sizce kesmeli miyim?
aleykum selam cecomSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmmm
Cumartesi gelen usta maalesef yalaap şap iş yapmış ve gelen aracı deli oldu ister istemez bir gün geçikmeye sebep oldu diyeabi önemi yok bir gün geç bitsin yeterki güzel olsun dedim ama adam inanılmaz doğrucu biri ve bir gün söylediğinden geç teslim etmek zorunda kalacak diye bize karşı mahcup olacağını düşünüyor
Bugün başka bir usta getirip düzeltme yaptırdı tabi sıva işi yarına kaldı bu durumda
Bundada vardır bir hayır diyorum mecbur
Tabi kapılarda cumaya kalıyor bu durumda
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir daha uğraşmak zorunda kalmazsın böcüklerle
Bende de tadilat var diye Annemlerde kalıyorumAllahtan hatun şu ara Almanyadaki evinde de daha rahatım çok titizdir kendisi ve telefonda bile elli kere tembihler aman kızım suyu kapat bir yere giderken bir sakatlık olmasın, aman elektrikleri açık unutma falan diye bugün sonunda kız hiç konuşma şu an ev benim evim istediğimi yaparım ( ki bilir bende çok dikkat ederim ama bana daha çok iş çıkmasın diye hatırlatıryor paso )
Ramazanda gelecekler geri ve haberi yok ama o gelmeden onun evinede girişeceğimo döndüğümde nasıl fayansları ve her yeri temizlerim diye söyleniyordu daha gitmeden bende ona süpriz yaparım diye düşünüyorum ama tabi ona amannn nasılsa gelince temizleyeceksin yavaş yavaş ne dikkat edeceğim ayağına yatıyorum daha çok krize giriyor
sana özel 3 mil lesli veriyorum akşama haber verirsin okeyBen de menumu paylasayim
Sabah
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Miktarlar belirlemedim doyana kadar yedim.
1 bardak sut
Oglen disardaydim. 1 parca ekmek yedim sadece.
Aksam menum cıslarla dolu maleseff ama yaninda bol bol sebze de yedim. Simdi buraya yazmayim bence yuzum yok
Cezam neyse raziyim.
Yatan kadar da bir sey yemeyi dusunmuyorum acikirsam sebze veya minik bir elma yerim. Veya sut icerim.
Sporumu geceye kaldi disarda oldugum icin.
Yesil cayimi ictim.
Suyumu da icmeye devam ediyorum. Umarim yakarim yatana kadar cıslarımı
afiyet olsunBugunku menum
SABAH
iki tane domatesli kasarli kepekli tost
ÖĞLE
bir tabak nohutlu bulgur pilavi
Bir bardak ayran
ARA
3 kuru kayisi
AKŞAM
2 servis kasigi zeytinyaglu fasulye
2 servis kasigi pulav
Salata
Ayran
SPOR
45 dk plates
SU
10 bardak
menun harika. zaten menunden karataydan izler ve alt yapı var seziyorum çok başarılı canım.sabaha yeşil eklersen daha mukemmel olacakİyi akşamlar kızlar.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
tarçınlı yeşilçay
15 tane yaban mersini
Öğle
1 elma
şekersiz çay
1 kuru incir
Akşam
Sebze çorbası
100 gr tavuk ızgara
sirkeli havuçlu yeşillik salata
yağsız yoğurt
gün içerisinde 2,5litre su içtim.1 litresi alkali birde 4 adet hurma yedim.spor yapamadım henüz yatmadan yapmayı düşünüyorum.Çok yoğun olduğum için düzensiz oluyor.
aynen kuzumYazı çok uzun olduğu için alıntılamak istemedim.RengarenkNesli emeğine sağlık canım.Canan hocanın yazısı güzel bilgiler.Daha önce kitabından da okumuştum tatbik edilmesi gerekiyor.
tarçın ekle. yada soğutup suyuna ekle limon sık 1 tanede. anlatabildimmi kuzumYeşil çay hiç icemiyorum ben onu napicaz
afiyet olsunmenü
kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
1 parça pwynir
5 zeytin
domates marul
2 fincan yeşilçay
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
3 balık kraker
1 bardak ayran
akşam
1 tabak etli türlü
1 kase yoğurt
suyu baya içtim sporum yok kızımla parka falan gittik zaten işte çok yoruldum bütün gün ayaktaydım
plates 3 k ebrunun videosu super oneririmGunaydinnn 14.takimin guzelleri... bisi sorcam size bu basenler nasil gidecek...
umarım sinemade keyiflenmişsindirSabah
1 dilim t.bugday ekmek
4 zeytin
2 k.k kadar peynir
1 acik cay
Ara
1 elma
Oglen
Yayla corba
Etli sehriye pilavi 3 kasik
Yogurt
Bol salata
Aksam
1 bardak kola
2 dilim pide yedim
Su: 2,5
Spor yok cunku sinemaya gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?