Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tarcinlisi yaseminlisi falan var onlari denedin mi canim? Yaseminlisi cok hostu. Denemediysen dene bence. Nanelisi de var o normal halinden daha aci yapiyor yesil cayi. Onu icemiyordum ben mesela.
Ben de limonlusu var kuşum limona bayılırım çayı limonsuz içemem ama ne bileyim sevemiyorum. Tarçınlıyı duymamıştım bir de onu deneyeyim. Teşekkürler ediyorum

Ben de limonlusu var kuşum limona bayılırım çayı limonsuz içemem ama ne bileyim sevemiyorum. Tarçınlıyı duymamıştım bir de onu deneyeyim. Teşekkürler ediyorum
Onu da icemezsen burnunu tikayip ic tatlim tadini almiyorsun. Ne demek rica ederim :)

Ben de sana zumbayi soruyum. Videoyla mi yapiyorsun yoksa onceden de yapiyordun da hareketleri biliyorsun, muzik acip kendince mi yapiyorsun? Videoysa hangi video o oyle 1 saat. Benim bulabildiklerim hep kisa kisa 3 dk 4dk vs.

afiyet olsun canım.Pilatesi video ilemi yapıyorsun.Ben pilates ekipmanlarını aldım ama henüz kullanamadım.
Tv den yapiyorum canim ebru salli ile
Tarcinlisi yaseminlisi falan var onlari denedin mi canim? Yaseminlisi cok hostu. Denemediysen dene bence. Nanelisi de var o normal halinden daha aci yapiyor yesil cayi. Onu icemiyordum ben mesela.
Yaseminlisini ben de kullandim ama tadini sevemedim limonlu icmeye calisiyorum ben de

Tatlım videoyla yapıyorum latin dansı ağırlıklı olanı yapıyorum elli dakikalık yorulmaz o an kendimi iyi hissedersem diğer kısa videolardan 1 saate 1 buçuk saate tamamlıyorum nasıl geçtiğini dahi anlamıyorum baya zevkli. Google'a latin dansları zumba 50 min yaz çıkıyor. Youtube üstünden izliyip yapıyorum. Yalnız şu an youtube sıkıntılı galiba.

Tv den yapiyorum canim ebru salli ile

Yaseminlisini ben de kullandim ama tadini sevemedim limonlu icmeye calisiyorum ben de
Ben de limonluyu hic icememistim

Anladim canim tamam tesekkurler. Zaten evde internet yok acamam yani interneti olan bir eve gidersem indirebilirm

menü
kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
1 parça pwynir
5 zeytin
domates marul
2 fincan yeşilçay

öğlen
1 kase yoğurt çorbası

ara
3 balık kraker
1 bardak ayran

akşam
1 tabak etli türlü
1 kase yoğurt

suyu baya içtim sporum yok kızımla parka falan gittik zaten işte çok yoruldum bütün gün ayaktaydım

iyi geceler kızlarr yatmadan evvel rapor verip öle yatayım istedim jilian abs 11. gün bitti az evvel. bide tekrardan yoğurt kürüne başladım göbek için umuyorum ki bu kez unutmadan hergün yapabilirim ama gerçekten etkili

Menu bence gayet guzel... ama benvartik tatli yiyemiyorum yemeye yemeye biraktim artik canimda istemiyo...

Zumba cok eglenceli hemde etkili bence... makarnada pilavdan kat kat daha masum,muş...

Ohhh pilatesler yapilmi sularimiz icilmis ne guzel olmus... ellerine emegine saglik arkadasim

Bu arada zumbaya ek olarak bir de Leslie 3 mil yaptım

Masallah daha ne olsunnnn....

Hem annelik hem is yorucu olsa gerek... isi bilmem ama annelik zevkli gibi gozukuyor... menude gayet orantili bence...

Yogurt kuru nedir?? Bende gobegim icin yapmak istiyorummm

Sabah
1 dilim t.bugday ekmek
4 zeytin
2 k.k kadar peynir
1 acik cay

Ara
1 elma

Oglen
Yayla corba
Etli sehriye pilavi 3 kasik
Yogurt
Bol salata

Aksam
1 bardak kola
2 dilim pide yedim

Su: 2,5
Spor yok cunku sinemaya gittik.

Zumba cok eglenceli hemde etkili bence... makarnada pilavdan kat kat daha masum,muş...

Masallah daha ne olsunnnn....
Teşekkürler ediyorum evet 50 dakikası 500 kaloriye yakın yaktırıyormuş

Ben de makarnayi cok seviyorum pek de masum sayılmaz ama dayanamıyorum görünce

afiyet olsun canım

tatlım gun boyu bol karbonhidrat tuketmissin bu gun ceza hakettin bence ne dersin 100 ip atlama yada 1 mil lesli gelsin bakalım
aleykum selam cecom

sana özel 3 mil lesli veriyorum akşama haber verirsin okey

afiyet olsun

menun harika. zaten menunden karataydan izler ve alt yapı var seziyorum çok başarılı canım.sabaha yeşil eklersen daha mukemmel olacak

Yazı çok uzun olduğu için alıntılamak istemedim. RengarenkNesli emeğine sağlık canım.Canan hocanın yazısı güzel bilgiler.Daha önce kitabından da okumuştum tatbik edilmesi gerekiyor.
aynen kuzum
Yeşil çay hiç icemiyorum ben onu napicaz
tarçın ekle. yada soğutup suyuna ekle limon sık 1 tanede. anlatabildimmi kuzum

afiyet olsun

Gunaydinnn 14.takimin guzelleri... bisi sorcam size bu basenler nasil gidecek...
plates 3 k ebrunun videosu super oneririm

Sabah
1 dilim t.bugday ekmek
4 zeytin
2 k.k kadar peynir
1 acik cay

Ara
1 elma

Oglen
Yayla corba
Etli sehriye pilavi 3 kasik
Yogurt
Bol salata

Aksam
1 bardak kola
2 dilim pide yedim

Su: 2,5
Spor yok cunku sinemaya gittik.
umarım sinemade keyiflenmişsindir
lakinnn
offff kola ve pide bu çantaları hakettin o vakit
derencim 2 mil lesli cezan var bugun yapıp bildireceksin kuzum
ayrıca
2 si,3 ü bir arada kahveler tamamen rafine ürün oldukları için direk insülini zıplatırlar bedene zarar verirler ona keza kola gibi şeker yuklu içeceklerin verdi hasara değinmicem bile. liht mış şuymuş buymuş sakın bu cici laflara aldanmayın bu içecekler bedeni yavaş zehirleyen sanayi ürünleridir. ne olur dikkatli olun seçici olun biraz beden sağlığınızı duşunun kilo bir tarafa çok ciddim

Son düzenleme:
bende dunki menumu yazayım kızlar
sabah kalkınca 2 bardak su az sonra 1brd kefir. kahvaltısız çıktım evden bugun
kahvaltı ofiste yarımyamalak oldu temizlik yerleşme arasında 10,00 da peynir,zeytin,1dlm ekmek ,3 tane kızarmış patate
14,00 de çimlenmiş mercimek+1 kase yoğurt+1 kaşık barbunya
18,30 da 1 kase yeşillik+3 kaşık ev tarhanası peynir altı suyuyla yapılmış+kıymalı pırasa
1 avuç ceviz+yogurt
2 kapsul balık yağı takviyesi
spor 50dk karma kardiyo
sabahki patatese ceza 10dk lesli
bol su içtim gun içi karbonatlı
2 turk kahvesi şekersiz
1 ekspresso kahve şekersiz
3 bardak siyah çay

eşim 2 gunluk şehir dışına çıktı bende merkezde oturan annemde kalmaya karar verdim. kendi evim şehir dışında olduğu için. zaten çocuklar okuldan sonra annemdeler 2 gun benzinden tasarruf edeyim bari dedim, işede bugunlerde yururyerek gelicem arabamıda fırsattan istifade servis bakıma verdim zaten. annemde net yok akşamları giremem kızlar muhtemel ama telefondan girerim eziyet olsada bir ceeeee derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…