- 27 Mart 2015
- 65
- 130
- 33
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.761
afiyet olsun canım
tatlım gun boyu bol karbonhidrat tuketmissin bu gun ceza hakettin bence ne dersin 100 ip atlama yada 1 mil lesli gelsin bakalım
aleykum selam cecom
sana özel 3 mil lesli veriyorum akşama haber verirsin okey
afiyet olsun
menun harika. zaten menunden karataydan izler ve alt yapı var seziyorum çok başarılı canım.sabaha yeşil eklersen daha mukemmel olacak
aynen kuzum
tarçın ekle. yada soğutup suyuna ekle limon sık 1 tanede. anlatabildimmi kuzum
afiyet olsun
plates 3 k ebrunun videosu super oneririm
umarım sinemade keyiflenmişsindir
lakinnn
offff kola ve pidebu çantaları hakettin o vakit
derencim 2 mil lesli cezan var bugun yapıp bildireceksin kuzum
ayrıca
2 si,3 ü bir arada kahveler tamamen rafine ürün oldukları için direk insülini zıplatırlar bedene zarar verirler ona keza kola gibi şeker yuklu içeceklerin verdi hasara değinmicem bile. liht mış şuymuş buymuş sakın bu cici laflara aldanmayın bu içecekler bedeni yavaş zehirleyen sanayi ürünleridir. ne olur dikkatli olun seçici olun biraz beden sağlığınızı duşunun kilo bir tarafa çok ciddim
ok sorun değil spor cezası diye ekseriyetten belirt menunde okeyDogru soyluyorsun kaptancim cantada agzima agzima geldi dun maas gunuydu disarda yemek yiyoruz biz hep ama disarda degil eve soyleyelim dediler ayran alin dedim unutmuslar ole iste oldu cezam neyse cekicem ama leslie yapamaya bilirim jillian yapiyorum ya onu yapsam 100 mekik ceksem olur mu netim evde yok ya ondan dedim
Cani yogurt kuruMenu bence gayet guzel... ama benvartik tatli yiyemiyorum yemeye yemeye biraktim artik canimda istemiyo...
Zumba cok eglenceli hemde etkili bence... makarnada pilavdan kat kat daha masum,muş...
Ohhh pilatesler yapilmi sularimiz icilmis ne guzel olmus... ellerine emegine saglik arkadasim
Masallah daha ne olsunnnn....
Hem annelik hem is yorucu olsa gerek... isi bilmem ama annelik zevkli gibi gozukuyor... menude gayet orantili bence...
Yogurt kuru nedir?? Bende gobegim icin yapmak istiyorummm
Ya bu yogurt kurunu illa yatmadan oncemi yapmak lazim arada yenmezmi acepCani yogurt kuru
2 kasik yogurt
1 tatli kasigi pulbiber
yarim limon
hepsini karistirip yatmadanyarim saat once yiyosun duzenli olarak en az 15 gun yapilmasi gerekiyor
Yenebilir ama ozellikle yatmadan once yapilmasini oneriyorlarYa bu yogurt kurunu illa yatmadan oncemi yapmak lazim arada yenmezmi acep
Tamam canim sagol ben en iyisi arada bi denim yatmadan bisey yyiyince butun gece agzimdan geliyo sonraYenebilir ama ozellikle yatmadan once yapilmasini oneriyorlar
Miden rahatsizsa dokunabilir canim bilmiyorum bende bir sıkıntı olmadi ama herhangi bir mide rahatsizligim yok.Bende simdi yaptim yedim yogurt kurunu enteresan bi sekilde tatli geldi bana ama aci dokunurmu acaba
harikasın brawoooOf ebru salli bugun skinny jeans ve selulit savar egzersizlerini karistirarak yapti bacaklarimi ve kalcami hissetmiyorum
lesliyi ben hiç videodan yapmıyorum aslında hareketleri öğreninceye kadar sonra kendin yaparsın. ama sen ozaman 100 ip atlama 50 sukuat yapKaptanim ben cezami pesin pesin alayim bugun evlilik yildonumumuz aksam icin pastacok yapicamda yerim bi dilim ama lessli olmasin cunku evde internet yok
bende yapayım şu kuru topikçe yogurtlanalım. yakında sırrımızı soranlara yogurt deriz artıkYogurt kürünü kilo vermesi durmus olanlar da yapabilir aslinda. Ben bugun 5. Kürü yapacagim fark ediyor. Dun yatmadan yedigim yogurt kürü kurtardi beni sanirim meraktan ciktim tartildim arti cikmadim.
akrebim evi ve halıları sirkeli suyla temizle kimyasalı temizlemek için halına birazda karbonat serpiştir hem arındırır hem parlatır halıları. allah kolaylık versin işin zor gülümSlm canlarım dün eve girer girmez başladık temizliğe kızıda annemde bırakmıştık evde hala ilaç kokusu vardır diye
Halıları falan hep kaldırdık epey yoruldum yani üstüne 1 saat Trambolin de tepindim gecede yatmadım sızdım resmen dünkü menümü paylaşayım hemen
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
1 küçük Mardin Çöreği (tarçınlı sert bi çörek)
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
Bol limonlu maydanoz
Ara
Tarçınlı yeşil çay
Öğle Yemeği
1 kase mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt
Akşam yemeği
2 kaşık Salçalı bulgur pilavı
2 parça tavuk kanat
3 dilim salatalık
Ara
Limonlu biberli yoğurt
1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
Sabah yarım saat
Akşam yarım saat yürüyüş
1 saat Trambolin de hareket
o kadar yapan olduki bende akşama başlıyom hadi hayırlı olsun topikçeYoğurt kürüne bende başladım bakalım tadı fena değil ama görüntü kötü
Sağol canım halıları yıkamaya vericem zaten zamanı geldi yerleri ve eşyalarıda dediğin gibi sirkeli ve karbonatlı suyla tekrar silim ben çamaşır suyu koyup sildimharikasın brawooo
lesliyi ben hiç videodan yapmıyorum aslında hareketleri öğreninceye kadar sonra kendin yaparsın. ama sen ozaman 100 ip atlama 50 sukuat yap
bende yapayım şu kuru topikçe yogurtlanalım. yakında sırrımızı soranlara yogurt deriz artık
akrebim evi ve halıları sirkeli suyla temizle kimyasalı temizlemek için halına birazda karbonat serpiştir hem arındırır hem parlatır halıları. allah kolaylık versin işin zor gülüm
benimde ofiste mobilyadan bölmeler monte ediliyo baharla azmış olan alerjim tavan yaptı toz dumandan az sonra kaçarım duramıcam daha fazla
**NİSAN 408. ETAPListesi**
rengarenknesli 75,8***********> 75,5
Nurgul_85 50 ***********>49 ( en kotu 49.5)
Akrepimm 67.4 ***********>67
MasalKusu 97,6 ***********>95,6
yeni kızlar haftaya listedesiniz
deren ada 60,1 ***********>59,7
aycanhakan 72,0 ***********>71.5
nhtylz 89,5 ***********>89
kitap_asigi 66.4 ***********>65.6
katrem 75.9 ***********>75,5
isterseninanma 65 ***********>64,6
eksik hedefleri ben tamamladım 400gr olarak
hedefi tutturamayana spor cezası verelimmi kızlar ne dersiniz ne verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?