Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Verelim kaptanim bu bizi hedefi tutturmaya zorlar bence bana bunlar lazim iste zorlanma ceza yoksa baska turlu yapamiyorum

**NİSAN 408. ETAP
Listesi**

rengarenknesli 75,8***********> 75,5

Nurgul_85 50 ***********>49 ( en kotu 49.5)

Akrepimm 67.4 ***********>66,5

MasalKusu 97,6 ***********>95,6

yeni kızlar haftaya listedesiniz

deren ada 60,1 ***********>59,7

aycanhakan 72,0 ***********>71.5

nhtylz 89,5 ***********>89

kitap_asigi 66.4 ***********>65.6

katrem 75.9 ***********>75,5

isterseninanma 65 ***********>64,6

eksik hedefleri ben tamamladım 400gr olarak
hedefi tutturamayana spor cezası verelimmi kızlar ne dersiniz ne verelim​

Sağol canım halıları yıkamaya vericem zaten zamanı geldi yerleri ve eşyalarıda dediğin gibi sirkeli ve karbonatlı suyla tekrar silim ben çamaşır suyu koyup sildim
çamaşır suyuna karşıyım. arkadaşlar bana mandra flozofusun nasıl yaşıyorsun derler ama hakkaten kimyasal herşeye karşıyım. ben çamaşır deterjanımı kendim yaparım. banyomu evde limon kabuklarından yaptığım sirke ve karbonatla temizlerim. bulaşıklarım içinde ekolojik deterjan satın alıyorum, e şampuan ve saç kremide haliyle ekolojik kullanıyorum sabun zaten defne yada zeytinyağ sabunu. tam bir mandra flozofuyum ama mutluyum böyle. gerçekten ekolojik yaşamak kimyasaldan arınmak lazım

e bahsi geçmişken bu paylaşımıda yapayım evdeki çöp den temizlik sirke yapımı

Portakal Sirkesi

• Portakal kabukları
  • 2-3 tane nohut
  • su
  • tuz

Öncelikle portakal kabuklarını biriktiriyoruz. Ben beş kiloluk bidona yapıyorum. Kabukları bidona koyuyoruz. Ağzına kadar suyu ve nohutları koyuyoruz. Varsa ev yapımı sirkemizden 1 bardak maya için ekleyebilirsiniz. ama yoksa rafine sirke asla koymuyoruz.Bidonun ağzını bezle örtüyoruz. Karanlık bir yerde on gün bekletiyoruz. On gün sonra portakal kabuklarını süzüp suyunu tekrar bidona dolduruyoruz. İçine bir yemek kaşığı kadar tuz ekleyip ağzını bidonun kapağıyla kapatıyoruz. Kırk gün yine karanlık bir yerde bekletip kırk günün sonunda kullanabiliriz. Her yerde kullanabiliriz. Ben genelde çamaşır makinasında yumuşatıcı bulaşık makinasında parlatıcı yerine kullanıyorum.
TARİFTE HERTURLU NARENCİYE KABUGU KULLANABİLİRSİNİZ. ben ağırlık limon kabuğu kullanıyorum

sabah
1 dilim tb ekmek
1 yumurta sucuklu
1 dilim süzme peynir
2 çatal ezme
2 çatal reçel

öğle
2 tane biber dolması yoğurtlu

ara
bir fincan salep (poşetin yarısı )

akşam
2 yemek kaşığı mantı
1 tabak kırmızı mercimek

jilian abs 11.gün tamamdır
şu ana kadar 1 lt içtim ama 2 lt olcak :)

tamam ceza için önerileriniz gelsin kızlar ne olsun cezamız
benim önerim takip eden hafta boyunca en az 3 gun spora ek 15dk egzersiz yada lesli
Bence de 15 dakika egzersiz olsun kaptanim. Veya hedefine uzaklik durumuna gore belirlensin. Hedefine 100 gram kalmissa baska ceza olsun 500 gram kalmissa baska ceza olsun mesela.

Kızlar yaaa benim şu tadilat inanılmaz canımı sıkmaya başladı

Usta işini yapıyyor bende çay servisi haricinde her an hazırolda bekliyorum desem yeridir
Hani koltuğa salonda uzanayım desem oda olmuyor ( değil spor yapmak )
Adamlardan bir bakıyorsun biri kafayı uzatıveriyor kapıdan Abla yada Yenge bir baksana diye

Ufaklığı oyalayacağım diye de bütün gün Çizgi film izlemekten ööööö geldi yoksa paso ustaya bakacağım diye ayak altında dolanıyor
Eşşek evlat yatıp uyumuyorda bir saatcikte olsa

Daha Banyonun yarısının sıvası bitti ( önceki yalap şap şimdikide maşallah bir inceliyor pir inceliyor ) artık bu gece sanırım 8e kadar sürer diğer taraflarında bitmesi

Ne mutlu sana senden öğrenecek çok şeyimiz var desene ☺

oyyyy cecom ya allah kolaylik vere

oyyyy cecom ya allah kolaylik vere

SAğ olasın canım valla krize girmemek mümkün değil Bugünki ustada beni deli edecek
Bİraz önce bana seslendi '' Yenge bugünlük benden bu kadar '' yoruldum diyor yarın fayans döşenecek bitmesi lazım hem daha malzeme var dedim ama adam ben bittim üstelik öğle paydosu yapmadım demezmi ulen yemeğine kadar verdim daha ne öğle paydosu diyemiyorum tabi ama onu getiren usta gelir hakkından inşallah yoksa yarında fayanslar döşenemeyecek

Bugunku menum

SABAH
1 kase musli
1 bardak sut

ARA
yogurt kürü

ÖĞLE
1 dilim pizza
Bir bardak ayran

ARA
bir dilim etimekin ustune krem peynir

AKŞAM
1 servis kasigi pilav
5 sogan halkasi
5 tavuk nugget
Biraz patates kizartmasi
Bol salata

ARA
bir dilim pasta

SPOR
45 dk plates

Ceza
200 ip atlama
50 squart

Su
12 bardak

Tadilat zor canim ya Allah sabir ve kolaylik versin

Tadilat zor canim ya Allah sabir ve kolaylik versin

Sağ olasın canım valla eşimin yerinde olmak isterdim adam sabah işe gidiyor akşam gelip sadece bakıyor hmmm iyi olmuş diyip kenara çekiliyor
Bize ustaları getiren aracı olmasa herhalde daha çok krize gireceğim sağ olsun o hallediyor çünkü elemanların bazıları cins ( geçen gün gelenler akşam 8e kadar gerekirse çalışırız dediler ama bu sağ olsun bir gün daha yövmeye almak için uzatıyor sanırım neyse Aracı gelicek birazdan inşallah o halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…