- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.781
Verelim kaptanim bu bizi hedefi tutturmaya zorlar bence bana bunlar lazim iste zorlanma ceza yoksa baska turlu yapamiyorum**NİSAN 408. ETAPListesi**
rengarenknesli 75,8***********> 75,5
Nurgul_85 50 ***********>49 ( en kotu 49.5)
Akrepimm 67.4 ***********>67
MasalKusu 97,6 ***********>95,6
yeni kızlar haftaya listedesiniz
deren ada 60,1 ***********>59,7
aycanhakan 72,0 ***********>71.5
nhtylz 89,5 ***********>89
kitap_asigi 66.4 ***********>65.6
katrem 75.9 ***********>75,5
isterseninanma 65 ***********>64,6
eksik hedefleri ben tamamladım 400gr olarak
hedefi tutturamayana spor cezası verelimmi kızlar ne dersiniz ne verelim
çamaşır suyuna karşıyım. arkadaşlar bana mandra flozofusun nasıl yaşıyorsun derler ama hakkaten kimyasal herşeye karşıyım. ben çamaşır deterjanımı kendim yaparım. banyomu evde limon kabuklarından yaptığım sirke ve karbonatla temizlerim. bulaşıklarım içinde ekolojik deterjan satın alıyorum, e şampuan ve saç kremide haliyle ekolojik kullanıyorum sabun zaten defne yada zeytinyağ sabunu. tam bir mandra flozofuyum ama mutluyum böyle. gerçekten ekolojik yaşamak kimyasaldan arınmak lazımSağol canım halıları yıkamaya vericem zaten zamanı geldi yerleri ve eşyalarıda dediğin gibi sirkeli ve karbonatlı suyla tekrar silim ben çamaşır suyu koyup sildim
tamam ceza için önerileriniz gelsin kızlar ne olsun cezamızVerelim kaptanim bu bizi hedefi tutturmaya zorlar bence bana bunlar lazim iste zorlanma ceza yoksa baska turlu yapamiyorum
15 dk egzersiz olsuuunnnnnntamam ceza için önerileriniz gelsin kızlar ne olsun cezamız
benim önerim takip eden hafta boyunca en az 3 gun spora ek 15dk egzersiz yada lesli
ben gündüz ara öğün olarak hiç yemedim ama bi arkadaşım gündüz denemiş ve içindeki pulbiber yüzünden acıktırıyomuşYa bu yogurt kurunu illa yatmadan oncemi yapmak lazim arada yenmezmi acep
Bence de 15 dakika egzersiz olsun kaptanim. Veya hedefine uzaklik durumuna gore belirlensin. Hedefine 100 gram kalmissa baska ceza olsun 500 gram kalmissa baska ceza olsun mesela.tamam ceza için önerileriniz gelsin kızlar ne olsun cezamız
benim önerim takip eden hafta boyunca en az 3 gun spora ek 15dk egzersiz yada lesli
Ne mutlu sana senden öğrenecek çok şeyimiz var desene ☺çamaşır suyuna karşıyım. arkadaşlar bana mandra flozofusun nasıl yaşıyorsun derler ama hakkaten kimyasal herşeye karşıyım. ben çamaşır deterjanımı kendim yaparım. banyomu evde limon kabuklarından yaptığım sirke ve karbonatla temizlerim. bulaşıklarım içinde ekolojik deterjan satın alıyorum, e şampuan ve saç kremide haliyle ekolojik kullanıyorum sabun zaten defne yada zeytinyağ sabunu. tam bir mandra flozofuyum ama mutluyum böyle. gerçekten ekolojik yaşamak kimyasaldan arınmak lazım
oyyyy cecom ya allah kolaylik vereKızlar yaaa benim şu tadilat inanılmaz canımı sıkmaya başladı
Usta işini yapıyyor bende çay servisi haricinde her an hazırolda bekliyorum desem yeridir
Hani koltuğa salonda uzanayım desem oda olmuyor ( değil spor yapmak )
Adamlardan bir bakıyorsun biri kafayı uzatıveriyor kapıdan Abla yada Yenge bir baksana diye
Ufaklığı oyalayacağım diye de bütün gün Çizgi film izlemekten ööööö geldiyoksa paso ustaya bakacağım diye ayak altında dolanıyor
Eşşek evlat yatıp uyumuyorda bir saatcikte olsa
Daha Banyonun yarısının sıvası bitti ( önceki yalap şap şimdikide maşallah bir inceliyor pir inceliyor) artık bu gece sanırım 8e kadar sürer diğer taraflarında bitmesi
Birbirimizden ogrnicez hayat paylasinca guzelNe mutlu sana senden öğrenecek çok şeyimiz var desene ☺
oyyyy cecom ya allah kolaylik vere
Tadilat zor canim ya Allah sabir ve kolaylik versinSAğ olasın canım valla krize girmemek mümkün değilBugünki ustada beni deli edecek
Bİraz önce bana seslendi '' Yenge bugünlük benden bu kadar '' yoruldum diyoryarın fayans döşenecek bitmesi lazım hem daha malzeme var dedim ama adam ben bittim üstelik öğle paydosu yapmadım demezmi ulen yemeğine kadar verdim daha ne öğle paydosu diyemiyorum tabi ama onu getiren usta gelir hakkından inşallah yoksa yarında fayanslar döşenemeyecek
Tadilat zor canim ya Allah sabir ve kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?