- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.801
MerhabaMerhaba 14-cü takımın şekerleriiiiiiiii
Neslim nasılsın balım kaptanlık nasıl gidiyor
Ben de dun aksam yemekte 6 nugget yemistim de kaptan kizar diye soylemeye cesaret edememistimBugunku menum
SABAH
1 kase musli
1 bardak sut
ARA
yogurt kürü
ÖĞLE
1 dilim pizza
Bir bardak ayran
ARA
bir dilim etimekin ustune krem peynir
AKŞAM
1 servis kasigi pilav
5 sogan halkasi
5 tavuk nugget
Biraz patates kizartmasi
Bol salata
ARA
bir dilim pasta
SPOR
45 dk plates
Ceza
200 ip atlama
50 squart
Su
12 bardak
menün çok güzel canım... bende domates ve salatalık olmadan yapamam :) yeşilliğide salatayla çok seviyorumKahvalti
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
Yine miktar belirlemedim. Birer tane domatesle salatalik kesiyorum onlar bitene kadar yaninda peynir ve zeytin yiyorum. Domates salatalik mevsimi degil ama maydanoz roka vs hic hoslanmadigim otlar malesef. Biber de oyle. Birkac senede bir canim istiyor bir dal yiyorum
Ara
Sekersiz cay
2 parca bitter cikolata
Aksam
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 servis kasigi kuru fasulye
7 parca dana kusbasi
Koca bir kase acili salata
Acidan yandikca da yogurt
Yesilcayimi daha icmedim.
Sporum leslie 2 mil ve 15 dakika karisik egzersiz
Ceza sporumu da gece yapacagim. Burdan kaptanima sesleniyorum. Ne yedigimi soylesem cezami azaltma imkanimiz var mi
Su 2 litre olur aksama kadar. Suyumu da uc dort gundur alkali iciyorum.
Gece de yogurt kurumu yiyecegim.
Buarada bizim evde neredeyse her hafta kuru fasulye ve nohut piser babam cok sevdigi icin. Onun icin sık sık gorebilirsiniz menude.Kardesim de etçi. Ben artik isyan bayragi aciyorum da sebze yemegi anca oyle yapiyoruz
Benim sevdigim tek yesillik cesidi sanirim marulmenün çok güzel canım... bende domates ve salatalık olmadan yapamam :) yeşilliğide salatayla çok seviyorum
Bugün de biraz kaçırdım 100 ip atlama 100 mekik yapacağım o zaman ceza olarak. Ayrıca yoğurt kürüne ben de başlayacağım bu gece kaptanimtatlım gun boyu bol karbonhidrat tuketmissin bu gun ceza hakettin bence ne dersin 100 ip atlama yada 1 mil lesli gelsin bakalım
tarçın ekle. yada soğutup suyuna ekle limon sık 1 tanede anlatabıldım mı kuzum
Canimm menunde he kacamaklar var pasta patates kizartmasi ustelik aksamBugunku menum
SABAH
1 kase musli
1 bardak sut
ARA
yogurt kürü
ÖĞLE
1 dilim pizza
Bir bardak ayran
ARA
bir dilim etimekin ustune krem peynir
AKŞAM
1 servis kasigi pilav
5 sogan halkasi
5 tavuk nugget
Biraz patates kizartmasi
Bol salata
ARA
bir dilim pasta
SPOR
45 dk plates
Ceza
200 ip atlama
50 squart
Su
12 bardak
Bende hic icemiorum ya ot caylarini yesilcay vs..burnumu kapatip icmeyi deniyorum ictikten sonra tadi gelio agzima midem bulanioBugün de biraz kaçırdım 100 ip atlama 100 mekik yapacağım o zaman ceza olarak. Ayrıca yoğurt kürüne ben de başlayacağım bu gece kaptanim
Yesil cayi bir de sogutup suya eklemeyi deneyeyim iyi fikir sizden gercektdn ogrenecegimiz cok sey var
Yogurt kurunu cokseviorum tadida cok guzel benceBugün de biraz kaçırdım 100 ip atlama 100 mekik yapacağım o zaman ceza olarak. Ayrıca yoğurt kürüne ben de başlayacağım bu gece kaptanim
Yesil cayi bir de sogutup suya eklemeyi deneyeyim iyi fikir sizden gercektdn ogrenecegimiz cok sey var
su konusunda dengeleyemiyorum kendimi fazlasıda ödem yapıyor vücutta zararlı o yüzden yarın detoks yapacağım...Benim sevdigim tek yesillik cesidi sanirim marul
Onu da iyi ki seviyorum yoksa ne yerdim bilmem
Senin menun de guzelmis canim telefondan girdigim icin ayrica alintilamayim dedim . Ne kadar cok su icmissin oyle
Benim de öyle vallahi hic kaldıramiyorum ama cidden cok yararli bir sekilde kendimize sevdirmemiz lazimBende hic icemiorum ya ot caylarini yesilcay vs..burnumu kapatip icmeyi deniyorum ictikten sonra tadi gelio agzima midem bulanio
Bakalim bugun ilk kez baslayacagim siz bu kadar bahsedince ben de eksik kalmayayim dedimYogurt kurunu cokseviorum tadida cok guzel bence
Canım afiyet olsun.Cahilliğimi mazur gör lütfen.Çimlenmiş mercimek nedir?bende dunki menumu yazayım kızlar
sabah kalkınca 2 bardak su az sonra 1brd kefir. kahvaltısız çıktım evden bugun
kahvaltı ofiste yarımyamalak oldu temizlik yerleşme arasında 10,00 da peynir,zeytin,1dlm ekmek ,3 tane kızarmış patate
14,00 de çimlenmiş mercimek+1 kase yoğurt+1 kaşık barbunya
18,30 da 1 kase yeşillik+3 kaşık ev tarhanası peynir altı suyuyla yapılmış+kıymalı pırasa
1 avuç ceviz+yogurt
2 kapsul balık yağı takviyesi
spor 50dk karma kardiyo
sabahki patatese ceza 10dk lesli
bol su içtim gun içi karbonatlı
2 turk kahvesi şekersiz
1 ekspresso kahve şekersiz
3 bardak siyah çay
Afiyet olsun.kerevizi pek bir özendim vakit bulduğumda yapmalıyım. :)Bugünde yeme işi biter
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu maydanoz
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 İslim kebabı (patlıcan ın içine köfte koyup kürdan saplanıyor ya adını yeni öğrendimde)
1 kase cacık
Ara
2 ceviz
1 fincan tarçınlı yeşil çay
Akşam yemeği
1 dilim kepek ekmek
2 tabak bol limonlu zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
yatmadan yoğurt kürü
Trambolin de hareket yaparım inşallah
menüye bak... harikasın :)Bugünde yeme işi biter
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 İslim kebabı (patlıcan ın içine köfte koyup kürdan saplanıyor ya adını yeni öğrendimde)
1 kase cacık
Ara
2 ceviz
1 fincan tarçınlı yeşil çay
Akşam yemeği
1 dilim kepek ekmek
2 tabak bol limonlu zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
yatmadan yoğurt kürü
Trambolin de hareket yaparım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?