Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de dun aksam yemekte 6 nugget yemistim de kaptan kizar diye soylemeye cesaret edememistim

Cok fazla hazir sey olmus canim menunde ya

herkese merhaba... kızlar kusura bakmayın hava güzelleşti buralarda azıcık yürüyüş, azıcık bebek gezdirmece derken zaman geçiyor... gelelim bugün ki menüme
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1dlm peynir
yarım simit
5 zeytin
öğle:
5 yk kısır
akşam:
yok(midem çok rahatsız o yüzden birşey yiyemeyeceğim...)
akşama kadar 4 lt su içildi yatana kadar 5 olur herhalde ayyy çok oluyor yahuu

Kahvalti
Domates
Salatalik
Zeytin
Peynir
Yine miktar belirlemedim. Birer tane domatesle salatalik kesiyorum onlar bitene kadar yaninda peynir ve zeytin yiyorum. Domates salatalik mevsimi degil ama maydanoz roka vs hic hoslanmadigim otlar malesef. Biber de oyle. Birkac senede bir canim istiyor bir dal yiyorum

Ara
Sekersiz cay
2 parca bitter cikolata

Aksam
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 servis kasigi kuru fasulye
7 parca dana kusbasi
Koca bir kase acili salata
Acidan yandikca da yogurt

Yesilcayimi daha icmedim.
Sporum leslie 2 mil ve 15 dakika karisik egzersiz

Ceza sporumu da gece yapacagim. Burdan kaptanima sesleniyorum. Ne yedigimi soylesem cezami azaltma imkanimiz var mi

Su 2 litre olur aksama kadar. Suyumu da uc dort gundur alkali iciyorum.

Gece de yogurt kurumu yiyecegim.

Buarada bizim evde neredeyse her hafta kuru fasulye ve nohut piser babam cok sevdigi icin. Onun icin sık sık gorebilirsiniz menude. Kardesim de etçi. Ben artik isyan bayragi aciyorum da sebze yemegi anca oyle yapiyoruz

menün çok güzel canım... bende domates ve salatalık olmadan yapamam :) yeşilliğide salatayla çok seviyorum

menün çok güzel canım... bende domates ve salatalık olmadan yapamam :) yeşilliğide salatayla çok seviyorum
Benim sevdigim tek yesillik cesidi sanirim marul
Onu da iyi ki seviyorum yoksa ne yerdim bilmem

Senin menun de guzelmis canim telefondan girdigim icin ayrica alintilamayim dedim . Ne kadar cok su icmissin oyle

tatlım gun boyu bol karbonhidrat tuketmissin bu gun ceza hakettin bence ne dersin 100 ip atlama yada 1 mil lesli gelsin bakalım

tarçın ekle. yada soğutup suyuna ekle limon sık 1 tanede anlatabıldım mı kuzum
Bugün de biraz kaçırdım 100 ip atlama 100 mekik yapacağım o zaman ceza olarak. Ayrıca yoğurt kürüne ben de başlayacağım bu gece kaptanim

Yesil cayi bir de sogutup suya eklemeyi deneyeyim iyi fikir sizden gercektdn ogrenecegimiz cok sey var

Canimm menunde he kacamaklar var pasta patates kizartmasi ustelik aksam cezanida kemissin zaten

Bugunku menum
SABAH
iki koy yumurtasindan omlet
ARA
Bir bardak ice tea seftali
OGLEN
bir parca patates puresi eritilmis bir parca kasar peyniri bes misket köfte
iki tane cig kofte bol yesillik
(Evet cok yedim)
Bir bardak visne suyu
AKSAM
bir parça biftek

Spor: 50 dakika zumba + ceza olarak 100 ip atlama + 100 mekik
Su: bir litre yatana kadar iki olur

Bende hic icemiorum ya ot caylarini yesilcay vs..burnumu kapatip icmeyi deniyorum ictikten sonra tadi gelio agzima midem bulanio

Yogurt kurunu cokseviorum tadida cok guzel bence

Benim sevdigim tek yesillik cesidi sanirim marul
Onu da iyi ki seviyorum yoksa ne yerdim bilmem

Senin menun de guzelmis canim telefondan girdigim icin ayrica alintilamayim dedim . Ne kadar cok su icmissin oyle
su konusunda dengeleyemiyorum kendimi fazlasıda ödem yapıyor vücutta zararlı o yüzden yarın detoks yapacağım...

Bugünde yeme işi biter
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu maydanoz

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 İslim kebabı (patlıcan ın içine köfte koyup kürdan saplanıyor ya adını yeni öğrendimde)
1 kase cacık

Ara
2 ceviz
1 fincan tarçınlı yeşil çay

Akşam yemeği
1 dilim kepek ekmek
2 tabak bol limonlu zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak bol limonlu maydanoz

1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
yatmadan yoğurt kürü
Trambolin de hareket yaparım inşallah

Son düzenleme:
Canım afiyet olsun.Cahilliğimi mazur gör lütfen.Çimlenmiş mercimek nedir?

Afiyet olsun.kerevizi pek bir özendim vakit bulduğumda yapmalıyım. :)

Sabah
2 haşlanmış yumurta
15-20 adet yaban mersini
tarçınlı yeşil çay
Öğlen
1 elma
3 hurma
şekersiz çay
Akşam
1 kase çorba
sirkeli yeşillik salata
ızgara kabak
limon,zerdeçal,pul biber
eklenmiş yağsız yoğurt
1litresi karbonatlı toplam 2,5 litre su içtim.Yeşil çayım hazır.Gün içerisinde 2 kuru kayısı ,1 tanede kuru incir yedim.30dk yürüdüm.Sporumuda herzamanki gibi gece yapacağım inşaallah.

menüye bak... harikasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…