- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.821
Evet canimyaa hep diorum icicem bu kez die aliyorum ama direkt cope gidio nasil alissakki bilemedimBenim de öyle vallahi hic kaldıramiyorum ama cidden cok yararli bir sekilde kendimize sevdirmemiz lazim
Eksik kalma tabisiii hep beraber yapip gobikleri eritelimmmBakalim bugun ilk kez baslayacagim siz bu kadar bahsedince ben de eksik kalmayayim dedim
Bugünde yeme işi biter
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu maydanoz
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek
1 İslim kebabı (patlıcan ın içine köfte koyup kürdan saplanıyor ya adını yeni öğrendimde)
1 kase cacık
Ara
2 ceviz
1 fincan tarçınlı yeşil çay
Akşam yemeği
1 dilim kepek ekmek
2 tabak bol limonlu zeytinyağlı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak bol limonlu maydanoz
1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
yatmadan yoğurt kürü
Trambolin de hareket yaparım inşallah
canım yeşil çayı sıcak suyla demleyin mesela tazesini bulabilirseniz (yani poşet olanını değil) üzerine limon dilimleri atın sıcakken, içine de çubuk tarçın atın 2 tane bu suyu bir litreye tamamlayın... üzerine buz ve birazda limon suyu sağlıklı ve nefis bir soğuk çay :)Evet canimyaa hep diorum icicem bu kez die aliyorum ama direkt cope gidio nasil alissakki bilemedim
Ben de dun aksam yemekte 6 nugget yemistim de kaptan kizar diye soylemeye cesaret edememistim
Cok fazla hazir sey olmus canim menunde ya
Bugun boyle oldu kizlar ya canim hic yemek yapmayi istemeyince yuklendik hazir gidaya zararli biliyorum ama her zaman yaptigim birsey degil o yuzdenCanimm menunde he kacamaklar var pasta patates kizartmasi ustelik aksamcezanida kemissin zaten
doktor bana dedi ki 'hayatının sonuna kadar hayatından çıkarmayacağın herşeyi listene ekle ama tadımlık olsun...' elbette sağlıklı beslenmek önemli ama arada kaçamaklar olabilir... yarın hafif şeylerle beslenerek dengeleyebilirsin canım...Bugun boyle oldu kizlar ya canim hic yemek yapmayi istemeyince yuklendik hazir gidaya zararli biliyorum ama her zaman yaptigim birsey degil o yuzden
Regl doneminden sonra eksi cikacaksin bence sen de. Bozma moralini ama , duraklamayi illa ki hepimiz yasayacagiz. Arti cikmiyor olman da guzel. Motivasyonunu kaybetme basladigin yere donmek istemezsin degil mi. Kilolar inatciysa smbiz daha inatciyiz hicbiri kudura bakmasin tipis tipis gidecekler. Bosuna agirlik tasiyoruz ustumuzde her gun. Bu donem de bitecek er gec. Uzulme. Regl donemin gecsin de goreceksin eksileri ben inaniyorumkızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum... motivasyonum düştü... doktor bu duraklama normal diyor ama ben tartıda eksi görmeyince çok mutsuz oluyorum... ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ve kendime olan inancımı kaybediyorum... üzerine birde regl olacağım için aşırı derecede şişkinliğim var... sizide üzmek istemiyorum ama lütfen bana yardımcı olun...
canım teşekkür ederim... inşallah öyle olur... çünkü yoruldum artık...Regl doneminden sonra eksi cikacaksin bence sen de. Bozma moralini ama , duraklamayi illa ki hepimiz yasayacagiz. Arti cikmiyor olman da guzel. Motivasyonunu kaybetme basladigin yere donmek istemezsin degil mi. Kilolar inatciysa smbiz daha inatciyiz hicbiri kudura bakmasin tipis tipis gidecekler. Bosuna agirlik tasiyoruz ustumuzde her gun. Bu donem de bitecek er gec. Uzulme. Regl donemin gecsin de goreceksin eksileri ben inaniyorum
Yorulmak yok canim benim. Saglikli beslenmeyi duzen haline getirip hayat boyu çıbık gibi kalmamiz lazimmmcanım teşekkür ederim... inşallah öyle olur... çünkü yoruldum artık...
ayyy ne kadar güzel konuşuyorsun senYorulmak yok canim benim. Saglikli beslenmeyi duzen haline getirip hayat boyu çıbık gibi kalmamiz lazimmm
Yok bu pantolondan basenim cikti yok bu t-shirtten gobegim cikti dar oldu oram pörtledi buram fışkırdı derdimizden yoruldugumuz icin zayif olacagiiiiz
Sonucu alinca zayiflamak icin yoruldugumuza degecek
Dogru soyluyosun canim bunlarin hic biri hayatimdan cikaramayacagim seyler degil yemek olarak vazgecemeyecegim tek sey cikolata oda sivilce yapiyo zaten az yemeye calisiyorum 2 gun daha dikkatli olmaya calisicam bundan sonrada her kacamak icin kendime 50 kere ip atlama cezasi vericem belki bu beni biraz frwnlerdoktor bana dedi ki 'hayatının sonuna kadar hayatından çıkarmayacağın herşeyi listene ekle ama tadımlık olsun...' elbette sağlıklı beslenmek önemli ama arada kaçamaklar olabilir... yarın hafif şeylerle beslenerek dengeleyebilirsin canım...
Soğuk çaya bayilirim bunu denemeliyim cokkkk tesekkurlerr :** bugun de hazir olanini yapip soguttum icine biraz su kattim ve limon sıktım şimdi onu icicemcanım yeşil çayı sıcak suyla demleyin mesela tazesini bulabilirseniz (yani poşet olanını değil) üzerine limon dilimleri atın sıcakken, içine de çubuk tarçın atın 2 tane bu suyu bir litreye tamamlayın... üzerine buz ve birazda limon suyu sağlıklı ve nefis bir soğuk çay :)
kızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum... motivasyonum düştü... doktor bu duraklama normal diyor ama ben tartıda eksi görmeyince çok mutsuz oluyorum... ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ve kendime olan inancımı kaybediyorum... üzerine birde regl olacağım için aşırı derecede şişkinliğim var... sizide üzmek istemiyorum ama lütfen bana yardımcı olun...
Tavsiye ederim canım üzerine limonla mis gibi :)Afiyet olsun.kerevizi pek bir özendim vakit bulduğumda yapmalıyım. :)
Sağol canımmenüye bak... harikasın :)
E ne guzel iste o citir kizlara bak ne eksigin var ki onlardan herkes isteyince kilo verebilir. Ben de verebilirim diye dusun gaza gelmen lazimmmayyy ne kadar güzel konuşuyorsun senağzından bal damlıyor... yarın spor salonundan çıkınca yeniden gaza gelirim belki bir tane kız 26 klo vermiş çıtır çıtır kızlar fitness yapıyor ben bakıyorum acı yok raki diye diye
Ben de bitki cayini sogudu mu icememSoğuk çaya bayilirim bunu denemeliyim cokkkk tesekkurlerr :** bugun de hazir olanini yapip soguttum icine biraz su kattim ve limon sıktım şimdi onu icicem
dene canım çok lezzetli oluyor...Soğuk çaya bayilirim bunu denemeliyim cokkkk tesekkurlerr :** bugun de hazir olanini yapip soguttum icine biraz su kattim ve limon sıktım şimdi onu icicem
inşallah, teşekkür ederim...İnanın bana zayıflama kararı veriyorsak kuskuları ve engelleri kafamıza takmamamiz gerekiyor bu birinci kuralimiz olmali. Cunku bu is gercekten sabir ve tertip isi once sabir gosterecegiz yillardir aylardir birikenleri gonderecegiz vucudumuzdan sonra bu surec elbette yavaşlayacak. Hayatta her seyin bir duraklama donemi vardir kilo vermenin de oyle :) ve bu surec uzun bir surec. Tatli caninizi bosuna uzmeyin biraz azim ve kararlilikla hepimiz kilolarin üstesinden gelecegiz eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?