Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim üzme kendini bu duraklama döneminden sonra daha hızlı gidecek emin ol yeterki bırakma dahada azimle devam et lütfen

Canım benim üzme kendini bu duraklama döneminden sonra daha hızlı gidecek emin ol yeterki bırakma dahada azimle devam et lütfen
bırakmaya niyetim yok akrepimm ama üzülüyorum ve korkuyorum benim metabolizmam çok tuhaf... normalde diyetisyen yediklerimi çok az buluyor, ama kendi verdiği diyetle de ben kilo alıyorum... daha da azaltmama da müsade etmiyor...bu kezde bünyemi alt üst edermişim... çok karmaşık anlayacağn...

hoşbulduk cnm küçük cimcime bir kızım var geldim dedim illa oyun oynayalım dedi tlfonu geri bıraktım :) ben iyyim yorgunum okula gidip geliyorum. sen nasılsın :)
Allah bagislasin
Ogretmen misin canim
Ben de iyiyim aciktim su an sacma bi saat olmasina ragmen. Hic uykum da yok hemen yatayim desem. N'apsam diye dusunuyorum su an.

Sevgili takim arkadaslarim.
Ben boyle abuk subuk saatlerde acikiyorum hep. Uyuyamiyorum da bu saatte birazcik gececi oldum duzenim karisti. Bir sey yemeyim diyorum suyla gecistirmeye calisiyorum kac gundur o zaman da icim rahat etmiyor. Vucudum kitlik sinyali verir mi acaba yakmaz depolamaya mi baslar diye. Sut mu icmeliyim boyle sacma bi saatte acikinca ? N'apmaliyim?

amin evet öğretmenim canım. Susamışsındır su iç su
Suyu iciyorum direk suzulup disari cikiyor ama
Ya benim icim rahat etmiyor takim arkadasi oldugumuz icin senli benli konusayim diyorum cok mesafeli olmasin diyorum ama boyle de kendimi garip hissediyorum kucuk olunca. Bi sakincasi var mi senli benli konusmamin?

canım benim kendi fikrim (tabi doğrusunu kaptan bilir) akşam yemeğini daha güçlü ye ya da bu kadar geç saate kalmadan yoğurt ya da süt tüket ben kaçar iyi geceler

için rahat etsin cnm bana sen diyebilirsin katrem diyebilirsin ne istersen ben varım samimiyeti severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…