- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.841
Canım benim üzme kendini bu duraklama döneminden sonra daha hızlı gidecek emin ol yeterki bırakma dahada azimle devam et lütfenkızlar ya ben kendimi çok kötü hissediyorum... motivasyonum düştü... doktor bu duraklama normal diyor ama ben tartıda eksi görmeyince çok mutsuz oluyorum... ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum ve kendime olan inancımı kaybediyorum... üzerine birde regl olacağım için aşırı derecede şişkinliğim var... sizide üzmek istemiyorum ama lütfen bana yardımcı olun...
bırakmaya niyetim yok akrepimm ama üzülüyorum ve korkuyorum benim metabolizmam çok tuhaf... normalde diyetisyen yediklerimi çok az buluyor, ama kendi verdiği diyetle de ben kilo alıyorum... daha da azaltmama da müsade etmiyor...bu kezde bünyemi alt üst edermişim... çok karmaşık anlayacağn...Canım benim üzme kendini bu duraklama döneminden sonra daha hızlı gidecek emin ol yeterki bırakma dahada azimle devam et lütfen
Hepinizin dediklerini karistirip biseyler yapicam ben de tatlimBen de bitki cayini sogudu mu icemem
Her telden calan bi takim olmusuz ya ne guzel
Iyi aksamlarkızlarrr, meleklerr benden bu akşamda bu kadar... markete gitmem lazım... herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz
Birinden biri ise yarar umarim kuzumHepinizin dediklerini karistirip biseyler yapicam ben de tatlim
kolay gelsin canım her şeyde bir hayır vardır umarım çok yorulmazsınIyi aksamlar kizlar hastanede yine nobet zamani bana kldi hemde tam hazirlandim eve gidiyodum ki off offf
Napalimmm konusuyoduk oyle :) sen naptin ? Hosgeldin bu arada :)şükür gelebildim napıosunuz bakalım
kolay gelsin canım her şeyde bir hayır vardır umarım çok yorulmazsın
hoşbulduk cnm küçük cimcime bir kızım var geldim dedim illa oyun oynayalım dedi tlfonu geri bıraktım :) ben iyyim yorgunum okula gidip geliyorum. sen nasılsın :)Napalimmm konusuyoduk oyle :) sen naptin ? Hosgeldin bu arada :)
Allah bagislasinhoşbulduk cnm küçük cimcime bir kızım var geldim dedim illa oyun oynayalım dedi tlfonu geri bıraktım :) ben iyyim yorgunum okula gidip geliyorum. sen nasılsın :)
aminAllah bagislasin
Ogretmen misin canim
Ben de iyiyim aciktim su an sacma bi saat olmasina ragmen.Hic uykum da yok hemen yatayim desem. N'apsam diye dusunuyorum su an.
Suyu iciyorum direk suzulup disari cikiyor amaaminevet öğretmenim canım. Susamışsındır su iç su
canım benim kendi fikrim (tabi doğrusunu kaptan bilir) akşam yemeğini daha güçlü ye ya da bu kadar geç saate kalmadan yoğurt ya da süt tüketSevgili takim arkadaslarim.
Ben boyle abuk subuk saatlerde acikiyorum hep. Uyuyamiyorum da bu saatte birazcik gececi oldum duzenim karisti. Bir sey yemeyim diyorum suyla gecistirmeye calisiyorum kac gundur o zaman da icim rahat etmiyor. Vucudum kitlik sinyali verir mi acaba yakmaz depolamaya mi baslar diye. Sut mu icmeliyim boyle sacma bi saatte acikinca ? N'apmaliyim?
için rahat etsin cnm bana sen diyebilirsin katrem diyebilirsin ne istersen ben varım samimiyeti severimSuyu iciyorum direk suzulup disari cikiyor ama
Ya benim icim rahat etmiyor takim arkadasi oldugumuz icin senli benli konusayim diyorum cok mesafeli olmasin diyorum ama boyle de kendimi garip hissediyorum kucuk olunca. Bi sakincasi var mi senli benli konusmamin?
Tamam tesekkur ederim. :)canım benim kendi fikrim (tabi doğrusunu kaptan bilir) akşam yemeğini daha güçlü ye ya da bu kadar geç saate kalmadan yoğurt ya da süt tüketben kaçar iyi geceler
hele ki okul yıkılıyor ve sen taşınmak zorundaysan daha da zor ;( şu ara derdimiz büyük anlatırım bir ara öptüm tatlımTamam tesekkur ederim. :)
Iyi geceler. Ogretmenlik zor meslek allah yardimcin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?