Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ceza çekilmiş teşekkürler kuzum
ama pasta ve patates kızartması var menunde gene napalım sence
Merhaba 14-cü takımın şekerleriiiiiiiii
Neslim nasılsın balım kaptanlık nasıl gidiyor
hoşgeldin canım yoğunum valla ıyı şimdilik senden naber verebildinmi takıp edemedim seni geçen hafta

Ben de dun aksam yemekte 6 nugget yemistim de kaptan kizar diye soylemeye cesaret edememistim

Cok fazla hazir sey olmus canim menunde ya

kuru baklagılı olçulu tuket sorun olmaz canım
cezayı verdik bikere çekmen lazım

Canım afiyet olsun.Cahilliğimi mazur gör lütfen.Çimlenmiş mercimek nedir?
cahillik olurmu hiç tatlım
kuru baklagilleri çimlendirerek pişirmeden tuketmek şifadır aynı zamanda bedeni temizlerler. bunun dışında barındırdığı tum vitamin mineralleride 3 katı seviyeye çıkmış olur çimlendiklerinde. benim menulerde arada görürsünüz. bu konuda ayrıntılı bilgide paylaşayım bi ara sizlerle

Evet canimyaa hep diorum icicem bu kez die aliyorum ama direkt cope gidio nasil alissakki bilemedim
kızların önerdiği soğuk çayı dene limon dilimi elma dilimi portakal dilimide koy gazoz gibi iç guzelim

diyetisyene gittiğin için öneri veremiyorum kuzum. ne desem bilemedim, karatay kitabını okuyup metabolizmamızın nasıl işlediğini öğrenebildinmi sen ??

Iyi aksamlar kizlar hastanede yine nobet zamani bana kldi hemde tam hazirlandim eve gidiyodum ki off offf
derencim yazık olmuş kuzum ya
dur menunu bulup bakayım hemen

Günaydın kızlar ben sporumu yaptım güne başladım. :) herkese mutlu,güzel bir gün diliyorum.
hay maşallah sana nazarlıksın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr

Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi )

Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim

diyetisyene gittiğin için öneri veremiyorum kuzum. ne desem bilemedim, karatay kitabını okuyup metabolizmamızın nasıl işlediğini öğrenebildinmi sen ??

canan hocanın kitabı var kaptanım. okuyalı çok oldu... diyetisyene gitmiyorum, diyabet uzmanı ile görüşüyorum... ama bu kez muayene olduğumda endokrine ve diyetisyene de görüneceğim... ters giden birşeyler var...

masalım misal bu menu çok gıt olmuş. beyne gıdlık sinyali gidince beden bulduğunu depolar yanı aç kalmak kilo almak demektir.
o yuzden yeme işine biraz özen göstericez kaçamaklar elbet olabilir ama elden geldiğince dengeli menuler yapmazsak kilo veremeyiz. metabolizma işleyişini anlatan karatay kitabını yine şiddetle öneriyorum neler olduğunu bedeninde öğrenmen lazım kişisel bilgilerin olmalı bu konuda sadece diyetisyen desteği olmaz kuzum

ruveydam bitanemmm. akşam yenen sağlıksız karbonhidrat bağırsakta hızla yok olduğu için erken acıkman normal kastım pirinç pilavı . bu gun acıkmanın suçlusu bu. sağlıksız karbonhidratlar erken acıktırır unutma bunu. çiğ çerez ekleseydin piav yerine inan acıkmazdın

bu menu başarılı sadece , ben yine söyleyeceğim sabah yeşillik yok.

kaptanım yeşillik yiyeceğim söz... yarından itibaren...

bebeğim bitanem bak ben insülin haplarımdan kurtuluna kadar uslu bir karataycıydım. şeker hastalığı çok zor meşakatlidir. beden direnir vermekte çok yaşadım bunları. peki gittiğin zaman benim için
b12
dvit
açlık insülin
açlık glikoz
ben 90 dan 84 kiloya indiğimde kilo vermem durdu. kaptanım banum değerlerimi istedi ve duşuk çıktığı için kilo veremediğime karar verip hemen takviyelerini aldığımda şakır şakır kilo verip bi çırpıda 79 a ulaşmıştım. değerlerine baktırırmısın. bir değerlendirme yapayım bilgim tecrubem dahilinde. turkiyede her konuda geri kaldığımız gibi modern tıp vitamin değerlerindede geridir. dunyada 20 yıl once normal kabul edilen değerleri normal kabul ettikleri yeni bilgileri hala uygulamadıkları için sana normal diyebilirler. bi baktıda konuşalım olurmu

şunu unutmayın biz 280 yıl sonra matbanın kabul edildiği bir ülkeyiz. buda demek oluyorki her bilgiden kaynaktan tam 3 katı yani yaklaşık 700 yıl gerideyiz. modern güncel bilgiler ülkemize erken gelmiyor. bunu takip eden hekim sayısı parmak sayımızı geçmez. oyuzden guncel bilgileri bireysel olarak takip edersek hayatı kolay yakalarız.

kaptanım yeşillik yiyeceğim söz... yarından itibaren...
eğer yiyemeyeceksen benim yaptığım gibi
1 limonu sık
toplamda 8-9 dal maydanor ıspanak gibi yeşiller ekle
1 bardağa ulaşana kadar su ekle
blendırdan çekip bir dikişte iç
yeşil yiyemeyenler için içilebilir yeşil bi içecek. detoks etkiside var ödemde atar

Tamam kaptanim cektim cezami zaten dun

Evet bi oneri istiyorum sacma sacma saatlerde acikiyorum yesem bi dert yemesem baska bi dert karar veremiyorum

bunu deneyebilirim... en azından ödemi atarım :) teşekkür ederim kaptanım...

sağlık güvencem olmadığı için bazı testleri ertelemişti doktor ama bu gittiğimde baktıracağım... genel kontrol olacak zaten glikoza mutlaka bakacaktır... ilk gittimde 14.80 çıkmıştı insilün direncide 3.5 di

O zaman cig cerez ekliyorum bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…