- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.881
Glikoz mu 14.80 cikmisti masalkusum?sağlık güvencem olmadığı için bazı testleri ertelemişti doktor ama bu gittiğimde baktıracağım... genel kontrol olacak zaten glikoza mutlaka bakacaktır... ilk gittimde 14.80 çıkmıştı insilün direncide 3.5 di
canım bazal insilün 14.80 çıktı glikoz 100 çıktıGlikoz mu 14.80 cikmisti masalkusum?
Bendeki deger neden bunun 7kati kadar
Asiri fazla
Benim insulinime neden bakmamislar yaacanım bazal insilün 14.80 çıktı glikoz 100 çıktı
canım ben özellikle insilün direncine baktımak için gittim ondandır belkideBenim insulinime neden bakmamislar yaa
Guya diyetisyene gitmek icin yaptirdim tahlili.
Olabilir canim, diyetisyene gitmek icin kan tahlili yaptirmak istedigimi ozellikle belirtmistim. Baksalardi keske kolumu da kafam kadar morartmislardi ustelik. Bak sinirim bozuldu yinecanım ben özellikle insilün direncine baktımak için gittim ondandır belkide
yok canım bazal insilün yüksek...Masalkusum normal mi demisti peki doktorun degerlerine?
tamam kuzum daha bilinçli olursak sağlıklı kalırız kilo vermekte bonus olurTamam kaptanim cektim cezami zaten dun
Evet bi oneri istiyorum sacma sacma saatlerde acikiyorum yesem bi dert yemesem baska bi dert karar veremiyorum
afiyet olsunbunu deneyebilirim... en azından ödemi atarım :) teşekkür ederim kaptanım...
harikasınbugün yeniden okuyorum :)
açlık insulin degeri benimde 15 di 90 kilo iken. ne zaman 79 kiloya duştum nihayet 5,3 gördüm. 5 in altı idela olan kuzumsağlık güvencem olmadığı için bazı testleri ertelemişti doktor ama bu gittiğimde baktıracağım... genel kontrol olacak zaten glikoza mutlaka bakacaktır... ilk gittimde 14.80 çıkmıştı insilün direncide 3.5 di
ok çiğ badem fındık fıstık kaliteli yerli olsunlar ve ceviz ekle sabahları ekmek yerine 1 çay bardağı ekle ye bakalım öğlen acıkacakmısın denemesi bedavaO zaman cig cerez ekliyorum bundan sonra.
hımmm bu hafta hızlan ozamanMerhabalar tatlişler
Geçen hafta sabittim ben Neslim yaaaaaa.
glikozun en ideal değeri 88-99 arasıKaptanim ben de bi ara kan degerlerime baktirmistim simdi onun sonuclarina baktim da bende d vitaminine aclik insuline aclik glikoza falan bakilmamis.
Ya da kisaltmalari var ben mi bilmiyorum
Glikoz ve b12 vitamini var sadece senin saydiklarin arasinda bakilmis olan
sen glikozla insülini karıştırdın canımGlikoz mu 14.80 cikmisti masalkusum?
Bendeki deger neden bunun 7kati kadar
Asiri fazla
istemezsen bakmayabiliyorlarBenim insulinime neden bakmamislar yaa
Guya diyetisyene gitmek icin yaptirdim tahlili.
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?ref=ts&fref=ts
face sayfasını takip edin kızlar ne öğrenseniz kardır bence
http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3591
bu yazıda süper olmuş
okumak güzeldir
öğrenmek herşey
okuyanlar el kaldırsın okey
Sweetdimple iyi banum kızlarla bilgi alıp veriyoz bu haftada iddalıyız senden naber kızlar nasıl
hayırlısıyla banum. bende kırsam şeytanın bacağını
Kolay gelsin kuzum hepimiz birbirimizden birşeyler öğrenerek sağlıklı beslenmemizi oturttuk
meleklerin çok şanslıBu hafta bilemiyorum neslim meleklerim yoruldu biraz sanırım Başlangıç zamanlarında güzel gidiyor duraklama aşaması sorluyor meleklerimi ama hedefe dek tam gaz ileri tabiki
hayırlısıyla banum. bende kırsam şeytanın bacağını
bu ay bi tahlillerime baktırayım 3 aydır yaptırmadım giden eksilen varsa takviye edicem acilen
Kaptanim 100 ip atlama ve 50 squart i pasta icin vermistin zaten pizza ve patates kizartmasi icin de 100 ip atlama da ben yaptim azsa daha yapayimceza çekilmiş teşekkürler kuzum
ama pasta ve patates kızartması var menunde gene napalım sence
hoşgeldin canım yoğunum valla ıyı şimdilik senden naber verebildinmi takıp edemedim seni geçen hafta
kuru baklagılı olçulu tuket sorun olmaz canım
cezayı verdik bikere çekmen lazım
cahillik olurmu hiç tatlım
kuru baklagilleri çimlendirerek pişirmeden tuketmek şifadır aynı zamanda bedeni temizlerler. bunun dışında barındırdığı tum vitamin mineralleride 3 katı seviyeye çıkmış olur çimlendiklerinde. benim menulerde arada görürsünüz. bu konuda ayrıntılı bilgide paylaşayım bi ara sizlerle
kızların önerdiği soğuk çayı dene limon dilimi elma dilimi portakal dilimide koy gazoz gibi iç guzelim
diyetisyene gittiğin için öneri veremiyorum kuzum. ne desem bilemedim, karatay kitabını okuyup metabolizmamızın nasıl işlediğini öğrenebildinmi sen ??
derencim yazık olmuş kuzum ya
dur menunu bulup bakayım hemen
hay maşallah sana nazarlıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?