Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam cig bademimiz var onu ekleyim kaptanim, ceviz de kabuklu onu kirmaya hepimiz useniyoruz sanirim. Ben kirayim en yakin zamanda.

Anne tarafim hep kilolu benim. Anneannemde falan seker hastaligi var malesef ırsi olabiliyor sanirim bu hastalik. Benim hic aklima gelmedi baktirirken ayrica istemek
Bi dahaki gidisimde baktirayim en iyisi

Bilgiler icin de tesekkurler kaptanim hemen okumaya gidiyorum.

Kaptanim 100 ip atlama ve 50 squart i pasta icin vermistin zaten pizza ve patates kizartmasi icin de 100 ip atlama da ben yaptim azsa daha yapayim

BAK KUZUM CEVİZLERİNİ VE KIRACAGINI ŞÖYLE ŞIK BİR KABA KOYUP TEZGAHINDA BULUNDUR kahvaltıya oturmadan taze taze 5-6 tane kır. yada bademle karışık yiceksen ikisinden toplam 1 çay bardağı ye. ama cevizler taze kırılsa süper olur

Tamamdir taze taze kiralim o zaman her gun.
Oh afiyet olsun kaptancim

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

Slm canlarım nasılsınız bugün ben şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim kendime şaştım ha bide öğlen Kemalpaşa tatlısı vardı ama yemedimmm
Yalnız bi ara Türk Kahvesi yanına 1 dilim bitter yesem aslında bi taraftanda yemek istemiyorum ya bu hafta 67 nin altına inmek için hiç bir kaçamak yapmıyorum bu yüzdende canım daha çok çekiyor sanırım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecek şükür

Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece daha Cuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız

okudummmmmmmm

Valla bende her fırsatta transyağların zararını anlatıyorum etrafımdakilere Hakiki tereyağ ve zeytinyağı kullanmayanlar başladı ve çok memnunlar hatta pişirme yöntemlerindende sohbet ede ede millet yemek yapma şeklini değiştirdi ve transyağa izin vermemeye çalışıyorlar

oh maşallah su guzel içmişsin
tatlıları red ettiin içinde tebrikler
yuzde 70 bitterden 1 kare ye canım nefsini körlemezsen de saldırabilirsin mazallah

Akşam göbek ve hellim peyniri alsam az tereyağında kızartıp salata yapsam nasıl olur sizce hellimin kalorisi ni falan bilmiyorum uygun olurmu ? Yada tavsiye edeceğiniz pratik ve sağlıklı bi öneri
haşlanmış yumurtada ekleyebilirsin salatana tatlim. hatta 5dk haşladığın bulgur, buğray, mercimek vs de olur.
ille peynirse kızartmak trans yağ olması demektir kızartmadan ekle salatana.
cecom harikasın ya tadilat bitti mujdesi bekler olduk senden
okudunsa ne mutlu

ben de şimdi anneme geçiyorum dun kalamadım malum komşum çocukları bana bırakınca. bari bugun kalayım eşim gelmeden. sabahta rahat rahat okula yetişir çocuklar.
akşama keşkek yapmış annem hemde ilikli kemikten. çok faydalı bir yemek olacak ama fazla abartmadan yemem lazım nasıl olacaksa çok severim. içinde buğday olduğu iin etlerinden ağırlıklı yemeyi düşünüyorum. bide önden gene sebze suyu içerim çünki salatyala çekilmez keşkek baharatla sade yemek daha hoş
akşam cepten ugrayamazsam şimdiden hoşçakalın meleklerim

Afiyet olsun canım benimde k.validemler yapar keşkek hele köyde toprak çanaklarda köy fırınına sürerler

Okudum

Keskek bizimde dugunlerin vazgecilmez yemegidir afiyet olsun kaptan

Bugunku menum

Sabah
Biraz omlet
Bir dilim beyaz peynir
Biraz salatalik domates
3 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

Ogle
2 tane kasarli domatesli kepekli tosst

Ara
3 kuru kayisi

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kucuk kase makarna
Salata

Spor
1 saat yuruyus 50 ip atlama

Su
2 litre

Bugunku menum;
SABAH
kepek ekmegine taze salatalikli marullu peynirli sandvic
şekersiz cay
ARA
bir yemek kasigi bitter çikolatalı irmik helvası
bir bardak ice tea seftali
OGLEN
kendim filetodan az galeta unu ile yaptigim bir parca tavuk sinitzel
bir bardak visne suyu
AKSAM
bir kase yulaf ezmesi light sut yarım elma ile beraber
Yatana kadar bir nescafe içerim herhalde
Yesil cay uc bardak (bu yeni soguk suyla olan yonteme bayildim)
Spor: Sabah yarım saat kardiyo
aksam zumba + leslie 1 mile
su: bir litre

Supersin Akrepimm

Bitter cikolata yiyebilirsin diyecektim ki kaptan da soylemis zaten

Sabah kalkinca bir brdak limonlu ilik su
1 fincannescafe

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 catal ezme ve recel
1 dilim tb ekmek

Ara
1 tane misir patlak
1 tane eti form kraker

Ogle
1 tabak mercimek crba
3 kasik kabak yemgi

Ara
bir fincan salep

Aksam
2 kasik pilav
1 tabak firinda tavuk

Su 2 lt
spor jilian abs 13.gun

Kahvalti
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
1 lokma su boregi ama minicik. Tadimlik.

Soda

Aksam
1 kase kesme corbasi
Koca bir kase ton balikli salata
Bir avuc cig findik

Su 2 litre olacak
Yesil cay da icecegim birazdan.
Sporum da gece trambolinde tepinmek olacak

Aksam yemeginde ne yiyecegimi sastim resmen cok cesit olmus artan yemeklerle birlikte. Hepsinden yiyesim vardi ama yine iyiyim bence

Hem sporundan hem keyfinden vazgeçmiyorsun.Takdir ettim :)

Afiyet olsun. Trambolin evindemi var canım ?Vucuda nasıl bir fayda sağlıyor onunla spor yapmak?

Kolay gelsin canım.Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…