- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.901
tamam kuzum daha bilinçli olursak sağlıklı kalırız kilo vermekte bonus olur
afiyet olsun
harikasın
açlık insulin degeri benimde 15 di 90 kilo iken. ne zaman 79 kiloya duştum nihayet 5,3 gördüm. 5 in altı idela olan kuzum
ok çiğ badem fındık fıstık kaliteli yerli olsunlar ve ceviz ekle sabahları ekmek yerine 1 çay bardağı ekle ye bakalım öğlen acıkacakmısın denemesi bedava
hımmm bu hafta hızlan ozaman
glikozun en ideal değeri 88-99 arası
açlık insülin degeri ideali 5 in altı
d vitamini idela aralık 80-100
bu değerler anormalse kilo vermez direnç yaparsınız. direnci kırmak içinde kaliteli sağlıklı işlenmemiş karbonhi,drat tuketmekten başka yolu yok. işlenmiş karbonhidrat şekerdir bağırsaktan hemen atılır çöptür. oyuzden acıktır
sen glikozla insülini karıştırdın canım
insulün den bahsetti masalcım
istemezsen bakmayabiliyorlar
karatay hoca boşa demiyor insanlara şeker yuklemedende şekeri yuksekmi gizli şekeri varmı anlaşılır der. işte o anlaşılan değerde açlık insülin değeridir. açlık insülin 5 ın ustunde ise heleki 15 den yukardaysa bedende insülin direnci yani şeker hastalığının başlangıcı başlamıştır. budurumda metabolizma altust demektir. önüne geçmek çok basit bi okadar da çetrefilli bir yoldur.
Kaptanim 100 ip atlama ve 50 squart i pasta icin vermistin zaten pizza ve patates kizartmasi icin de 100 ip atlama da ben yaptim azsa daha yapayim
BAK KUZUM CEVİZLERİNİ VE KIRACAGINI ŞÖYLE ŞIK BİR KABA KOYUP TEZGAHINDA BULUNDUR kahvaltıya oturmadan taze taze 5-6 tane kır. yada bademle karışık yiceksen ikisinden toplam 1 çay bardağı ye. ama cevizler taze kırılsa süper olurTamam cig bademimiz var onu ekleyim kaptanim, ceviz de kabuklu onu kirmaya hepimiz useniyoruz sanirim.Ben kirayim en yakin zamanda.
Anne tarafim hep kilolu benim. Anneannemde falan seker hastaligi var malesef ırsi olabiliyor sanirim bu hastalik. Benim hic aklima gelmedi baktirirken ayrica istemek
Bi dahaki gidisimde baktirayim en iyisi
Bilgiler icin de tesekkurler kaptanim hemen okumaya gidiyorum.
BAK KUZUM CEVİZLERİNİ VE KIRACAGINI ŞÖYLE ŞIK BİR KABA KOYUP TEZGAHINDA BULUNDUR kahvaltıya oturmadan taze taze 5-6 tane kır. yada bademle karışık yiceksen ikisinden toplam 1 çay bardağı ye. ama cevizler taze kırılsa süper olur
Tamamdir taze taze kiralim o zaman her gun.bu öğlen sebze meyve ve tohumların arındırma mucizesinden faydalanmak istedim
az önce yediğim öğlen menum. öncesinde blendırdan hazırlanmış sebze suyumu içtim arkasına bunları yedim harika doydum mmmmmEki Görüntüle 1485717
evet hem kırmak ayıklamak eziyetli olmaz 3-5 taneyi hem sağlıklısıda buTamamdir taze taze kiralim o zaman her gun.
Oh afiyet olsun kaptancim
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul?ref=ts&fref=ts
face sayfasını takip edin kızlar ne öğrenseniz kardır bence
http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3591
bu yazıda süper olmuş
okumak güzeldir
öğrenmek herşey
okuyanlar el kaldırsın okey
ARABANIZA GÖSTERDİĞİNİZ ÖZENİ ACABA VÜCUDUNUZA GÖSTERİYOR MUSUNUZ?
Nasıl ki benzinli arabaya mazot koymuyorsanız vücudunuza da doğal ve sağlıklı olmayan, işlenmiş gıdaları sokmayın. PAKETE GİRMİŞ VE REKLAMI YAPILAN HER TÜRLÜ ÜRÜNDEN UZAK DURUN!
Şayet yanlış yakıt almanız sonucunda hastalandıysanız YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY SAĞLIKLI VE DOĞAL BESLENMEK VE VÜCUDUNUZUN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLÜ TUTMAK.
Gerisi çok kolay. Bu muhteşem makine kendi kendini onarabiliyor.
Bu muhteşem makineyi uzun yıllar keyif içinde kullanmak sizin elinizde. Tabii ki hurdaya çıkarmak ve pert etmek de sizin elinizde. Tercih tamamen sizin.
Bir insan kendi eliyle bir canlıyı zehirleyebilir mi?
Çocuğuna veya bir yakınına transyağlı abur cubur alıp verenleri uyarın! Belki farkında bile değiller yaptıkları hatanın o insana ne zararlar verebileceğini.
Lütfen bu konuda sessiz kalmayalım. Her fırsatta transyağların zararlarını çevremizdekiler ile paylaşalım.
alıntıdır
sağlıklı yaşıyoruz
oh maşallah su guzel içmişsinSlm canlarım nasılsınız bugün ben şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim kendime şaştım ha bide öğlen Kemalpaşa tatlısı vardı ama yemedimmm
Yalnız bi ara Türk Kahvesi yanına 1 dilim bitter yesem aslında bi taraftanda yemek istemiyorum ya bu hafta 67 nin altına inmek için hiç bir kaçamak yapmıyorum bu yüzdende canım daha çok çekiyor sanırım
haşlanmış yumurtada ekleyebilirsin salatana tatlim. hatta 5dk haşladığın bulgur, buğray, mercimek vs de olur.Akşam göbek ve hellim peyniri alsam az tereyağında kızartıp salata yapsam nasıl olur sizce hellimin kalorisi ni falan bilmiyorum uygun olurmu ? Yada tavsiye edeceğiniz pratik ve sağlıklı bi öneri
cecom harikasın ya tadilat bitti mujdesi bekler olduk sendenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
SAğ olsun ustalar hiç boş bırakmıyorlar beni ama bugünlük işleri bitti
Şu meşhur bitmek bilmeyen sıva bitti ama cidden adamın eli ağırda olsa çok temiz iş çıkardı
İnanın bir yerinde yamukluk yok artık yarın kesin Fayanslar ve Yer karoları döşenecekşükür
Eşim gelene kadarda artık salonda biraz keyif yapar öyle çıkarım Annemlere ( bugün fazla geçikmeden çıkarim ki en azından 1 posta Annemin aman boşver diyip bıraktığı çamaşırları yıkıyayım hem küçük kuşumuda bir yıkıyayım )
Aslında acıkcası orada net olmadığından canımız sıkılıyor ama artık idare edeceğiz mecbur 2 gece dahaCuma akşamından itibaren inşallah kendi evimizde kalırız
okudummmmmmmm
Valla bende her fırsatta transyağların zararını anlatıyorum etrafımdakilereHakiki tereyağ ve zeytinyağı kullanmayanlar başladı ve çok memnunlar hatta pişirme yöntemlerindende sohbet ede ede millet yemek yapma şeklini değiştirdi ve transyağa izin vermemeye çalışıyorlar
Afiyet olsun canım benimde k.validemler yapar keşkek hele köyde toprak çanaklarda köy fırınına sürerlerben de şimdi anneme geçiyorum dun kalamadım malum komşum çocukları bana bırakınca. bari bugun kalayım eşim gelmeden. sabahta rahat rahat okula yetişir çocuklar.
akşama keşkek yapmış annem hemde ilikli kemikten. çok faydalı bir yemek olacak ama fazla abartmadan yemem lazım nasıl olacaksa çok severim. içinde buğday olduğu iin etlerinden ağırlıklı yemeyi düşünüyorum. bide önden gene sebze suyu içerim çünki salatyala çekilmez keşkek baharatla sade yemek daha hoş
akşam cepten ugrayamazsam şimdiden hoşçakalın meleklerim
Slm canlarım nasılsınız bugün ben şimdiden 1.5 litre suyumu bitirdim kendime şaştım ha bide öğlen Kemalpaşa tatlısı vardı ama yemedimmm
Yalnız bi ara Türk Kahvesi yanına 1 dilim bitter yesem aslında bi taraftanda yemek istemiyorum ya bu hafta 67 nin altına inmek için hiç bir kaçamak yapmıyorum bu yüzdende canım daha çok çekiyor sanırım
Hem sporundan hem keyfinden vazgeçmiyorsun.Takdir ettim :)günaydın herkese...
sabah:
1 tereyagında pişmiş yumurta
5 zeytin
2 dlm yağsız tuzsuz köy peyniri
1 dlm tb ekmeği
09.00: 1 saat fitness
öğle:
köfte,salata,çorba
akşam:
tavuk, salata
akşama kadar 4 lt su
3 fincan yeşil çay
Afiyet olsun. Trambolin evindemi var canım ?Vucuda nasıl bir fayda sağlıyor onunla spor yapmak?Kahvalti
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
1 lokma su boregiama minicik. Tadimlik.
Soda
Aksam
1 kase kesme corbasi
Koca bir kase ton balikli salata
Bir avuc cig findik
Su 2 litre olacak
Yesil cay da icecegim birazdan.
Sporum da gece trambolinde tepinmek olacak
Aksam yemeginde ne yiyecegimi sastim resmen cok cesit olmus artan yemeklerle birlikte. Hepsinden yiyesim vardi ama yine iyiyim bence
Kolay gelsin canım.Allah kolaylık versin.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrr
Bugün yine yeni bir gün ve yine ben ustalarla başbaşayım
SAbah biraz erken geldikleri için acil kendimi eve attım ( malum Annemin evinde kalıyoruz şu ara gece )
Düzenim iyice şaştı ama inşallah bitince çok daha güzel konsantre olacağım beslenmeme
Eşime de dün dedim şu tadilat yüzünden ne düzenim kaldı ne birşey diye
Sırf sık sık tuvaletimiz gelmesin diye su içmiyoruz doğru dürüst ( komşu sağ olsun bir yere giderken anahtarınıda bırakıyor ama tabi evdeki gibi rahat olamıyor insan )
Sağ olsun eşim şu tadilat sonrası temizliğede yardım edeceğine söz verdi ( o bütün gün işde olduğu için onu etkilemiyor tabi ) havalar ısınıncada birlikte akşamları parka yürüyüşe çıkacağız ve spor aletlerini kullanacağız inşallah ( gündüz sen leslieni yine yaparsın dedi)
Valla artık bitsinde bende eski düzenli hayatıma döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?