- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.941
cecom harikasın ya tadilat bitti mujdesi bekler olduk senden
cecom hadi bitsinde nefes al atrıkın yeni banyonda. en zor işi temizliğiSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demlediminşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye
Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak
Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh
Fayanslar an itibaren döşemeye başladıBugün bitiririz fayansları diyorlar ama bilemiyorum başlamış olması bile rahatlattı
aynen bizim koydede fırında çömlekle yaparlar dugun yemeğidir. nerelisin bakim sen ben aslen amasyalıyımAfiyet olsun canım benimde k.validemler yapar keşkek hele köyde toprak çanaklarda köy fırınına sürerler
Afiyet olsun. Trambolin evindemi var canım ?Vucuda nasıl bir fayda sağlıyor onunla spor yapmak?
demek sende metabolik sendromlulardansın.RengarenkNesli ilk defa duyuyorum vakit bulduğumda bir araştırayım.Bu ara çok yoğunum ama inşallah 20 güne feraha azda olsa çıkacağım.Yarın doktor kontrolüm var.Daha önce bahsetmedim ama benim hipotiroidim var ilaç kullanıyorum.İnşallah güzel haberler alırım.
hiç duymamış olayım kuzum. bazen böle hissetsekte ertesi gün daha motive olabiliyoruz. çıtır kız olmak hayallerini unutma okeybugün keyfim hiç yok kendimi çok kilolu hissediyorum
önemli değil yoğun işin var canımKizlar inanin daha dun gece nobetten ciktim 12 de sabah 7 de geri gittim daha simdi eve geldim oturdum... ve yeni girebildim nete cepten girmek cok eziyet ama ihmal ettim
diyet yapmıyoruz. sağlıklı mutlu yaşam kurallarını öğrenip uygulamaya çalışıyoruz böyle yap böyle düşün güzelimbilmiyorum canım ama artık diyet işinden vazgeçesim var ;(
menun fena değilmenü
kahvaltı
1 yumurta haşlama
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 parça pynr
domates salatalık
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
ara
1 küçük kurabiye
akşam
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
3 yk bulgur pialvı
bence dengeli menu olmuş neden beğenmedin bakim senBen geldim kızlar bitteri yemedim ama belki daha kötüsü oldu menümü paylaşıyorum hemen
Kahvaltı
1 simit içi alınmış
Peynir
1 haşlanmış Yumurta
1 tabak bol limonlu maydanoz roka nane
Öğle Yemeği
1 kase Şehriye çorbası Kıymalı
2 kaşık kişnişli bulgur pilavı
1 küçük porsiyon tavuk sote bezelye havuç ve patates de vardı içinde
1 kase yoğurt
Ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
5 kuru dut
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
Akşam yemeği
1 tavuk şinitzel
3 kaşık sebzeli makarna
1 kaşık yoğurt
1 koca kase bol limonlu maydanoz roka nane
Birazda havuç salatası
1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
Şimdi karışık bitki çayı içicem
Trambolin de hareket
Bugünlük bu kadar
acakmıyım-ecekmiyim değil yapacam edecemmmmmevt yaz geliyo çok da hayalim var yazla ilgili başaracakmıyım
tatlım menun guzel sadece sabahta eksik yeşiller yok. kahvaltına zeytin+peynir ve yeşillerden ekleDünkü menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
15-20 adet yaban mersini
tarçınlı yeşil çay
Öğle
1 elma
yağsız yoğurt
şekersiz çay
1 kuru incir
Akşam
sebze çorbası
küçük tabak mantar sote
sirkeli yeşillik salata
yağsız 125 gr yoğurt
1litresi karbonatlı 3 litre su.gün içerisinde 4 hurma,2tanede kuru kayısı yedim.
oyyyy zezem oyyy hoşhgeldin arada ugruyom denk gelemedik nasılsınGünaydın Kaptancım nasılsın valla nerelerden arayıp da buldum seni özledim vallaaakaptan oldun bizi unuttun neyse sen de yoğunsun sanırım kib Neslicim inş çok güzel kilo verirsin tabi herkes için bu temennilerim
Amin kaptanim insallahgunaydın meleklerim. yarın buyuk gun. umalım hepimizin gönlündeki olsun yarınEki Görüntüle 1486901
spordan önce fazla su , çay gibi sıvılardan içme kuzum dalağın ondan şişmiştir.Gunaydin
Dun trambolinde 11 dakika hareket ettim de dalagim sisti hemen. Alismam gerekecek sanirim. Kan ter icinde kaldim o 11 dakikada. Sonra 15 dakika da egzersiz yaptim.
@kitap_asigi ruveydacım haftaya menu takip işini sana veriyorum. gönlüm yardımcı kaptan olup bu işi yapmandan yana ama sonraki hafta da devam etmek istemezsen her hafta 1 ine verelim bu işi olurmu. hatta ben kura çekerim haftalarınızı yazarım bu durumda
spordan önce fazla su , çay gibi sıvılardan içme kuzum dalağın ondan şişmiştir.
birde fazla sıvı tuketmeden dene bakalım. trambolin zıplama yaptırdığı için miğde hareketiyle dalak şişti demekkkiTamam kaptanim haftaya bi deneyim. Beceremezsem soylerim her hafta birimizde olur. :)
Spordan yarim saat once yesilcay icince yaglari yakmaya yardimci oldugunu soylemislerdi ben de yesilcay icmistim. Ondan olmus demek
Evet sivi tuketmeden denemem lazim yine.birde fazla sıvı tuketmeden dene bakalım. trambolin zıplama yaptırdığı için miğde hareketiyle dalak şişti demekkki
c.tesiden itibaren bi liste yapalım ona eklesin menuleri. eksik olanları uyarırsın
canım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.Gunaydin
Dun trambolinde 11 dakika hareket ettim de dalagim sisti hemen. Alismam gerekecek sanirim. Kan ter icinde kaldim o 11 dakikada. Sonra 15 dakika da egzersiz yaptim.
Ah o deliler zaten mahvediyorlar hayatimizicanım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?