Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm
Sabah:
2 haşlanmış yumurta
15-20 adet yaban mersini
tarçınlı yeşil çay
Öğle
1 elma
yağsız yoğurt
şekersiz çay
1 kuru incir
Akşam
sebze çorbası
küçük tabak mantar sote
sirkeli yeşillik salata
yağsız 125 gr yoğurt
1litresi karbonatlı 3 litre su.gün içerisinde 4 hurma,2tanede kuru kayısı yedim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine sabah erkenden kendi evime geldim ve ustaları bekliyorum
Çayımıda demledim inşallah birazdan gelip başlarlar şu fayansları döşemeye

Bu gece son kez Annemin evinde kalacağız sonra yarın inşallah kendi evimizde kalırız nasılsa yarında klozet bağlanacak

Artık haftasonu hem düzenime dönerim hemde temizliğime başlarım inşallahhhhhh

cecom harikasın ya tadilat bitti mujdesi bekler olduk senden

Fayanslar an itibaren döşemeye başladı Bugün bitiririz fayansları diyorlar ama bilemiyorum başlamış olması bile rahatlattı

cecom hadi bitsinde nefes al atrıkın yeni banyonda. en zor işi temizliği

Afiyet olsun canım benimde k.validemler yapar keşkek hele köyde toprak çanaklarda köy fırınına sürerler
aynen bizim koydede fırında çömlekle yaparlar dugun yemeğidir. nerelisin bakim sen ben aslen amasyalıyım
doğma buyume izmir şimdide alanyada yaşıyorum

Afiyet olsun. Trambolin evindemi var canım ?Vucuda nasıl bir fayda sağlıyor onunla spor yapmak?

Vücudunuzdaki 75 trilyon hücrenin ideal bir çalışmaya dahil olduğunu garanti etmenin bildiğim tek bir yolu vardır ve bu trambolindir. Küçük, alçak bir trambolinde çalışmak, ağırlığı ve hareketi tüm vücuttaki her bir hücreye uygular ve bu da daha güçlü, daha esnek, daha sağlıklı ve daha zayıf olmanın en etkili yoludur!
daha fazlası linkte canım
http://www.saglikbilgisi.gen.tr/trambolin-iyi-egzersiz.html

demek sende metabolik sendromlulardansın.
karatayın metabolik sendromu anlattığı kitabını sen okudunmu canım önce hastalık neden nasıl oluşur bir oku öğren istersen.
bugün keyfim hiç yok kendimi çok kilolu hissediyorum
hiç duymamış olayım kuzum. bazen böle hissetsekte ertesi gün daha motive olabiliyoruz. çıtır kız olmak hayallerini unutma okey

Kizlar inanin daha dun gece nobetten ciktim 12 de sabah 7 de geri gittim daha simdi eve geldim oturdum... ve yeni girebildim nete cepten girmek cok eziyet ama ihmal ettim
önemli değil yoğun işin var canım

bilmiyorum canım ama artık diyet işinden vazgeçesim var ;(
diyet yapmıyoruz. sağlıklı mutlu yaşam kurallarını öğrenip uygulamaya çalışıyoruz böyle yap böyle düşün güzelim
diyetler geçicidir.
menun fena değil

bence dengeli menu olmuş neden beğenmedin bakim sen

evt yaz geliyo çok da hayalim var yazla ilgili başaracakmıyım
acakmıyım-ecekmiyim değil yapacam edecemmmmm

tatlım menun guzel sadece sabahta eksik yeşiller yok. kahvaltına zeytin+peynir ve yeşillerden ekle
en önemli eksiğin beynin beslendiği karbonhidrat sabah faydalı karbonhidrat tuketirsen enerjik olur hemde geç acıkırsın
ceviz,badem,fındık,fıstık ekle 1 avuç içi kahvaltına
bunları yaparsan hucrelerin de doyar beden sağlığında kilonda dengeli olur

oyyyy zezem oyyy hoşhgeldin arada ugruyom denk gelemedik nasılsın

dunki menume geçeyim hemen
sabah kalkınca 1 bardak sirkeli 1 bardak normal su
7,30 da
tereyağda yumurta+1 avuç peynir+avakado+zeytin+yeşillik+fıstık
12,30 da
1 bardak sebze suyum
çimlenmiş mercimek yoğurtla
1 avuç ceviz+fındık
1 havuç
1muz
19,30 da
2 tabak eti bol keşkek
taze soğan
marul
sporlarım
akşam gunluk sporum 1 saat yurume
öğle 30dk ve ikindi 30dk ceza sporum dun için yapıldı tolam 1 saat yurume
bugun 2 saat yurumuş oldum ofistede surekli koşturmaca geçti umarım yediklerim yapışmamıştır :)

Tamam kaptanim haftaya bi deneyim. Beceremezsem soylerim her hafta birimizde olur. :)

spordan önce fazla su , çay gibi sıvılardan içme kuzum dalağın ondan şişmiştir.

Spordan yarim saat once yesilcay icince yaglari yakmaya yardimci oldugunu soylemislerdi ben de yesilcay icmistim. Ondan olmus demek

Tamam kaptanim haftaya bi deneyim. Beceremezsem soylerim her hafta birimizde olur. :)

Spordan yarim saat once yesilcay icince yaglari yakmaya yardimci oldugunu soylemislerdi ben de yesilcay icmistim. Ondan olmus demek
birde fazla sıvı tuketmeden dene bakalım. trambolin zıplama yaptırdığı için miğde hareketiyle dalak şişti demekkki
c.tesiden itibaren bi liste yapalım ona eklesin menuleri. eksik olanları uyarırsın

birde fazla sıvı tuketmeden dene bakalım. trambolin zıplama yaptırdığı için miğde hareketiyle dalak şişti demekkki
c.tesiden itibaren bi liste yapalım ona eklesin menuleri. eksik olanları uyarırsın
Evet sivi tuketmeden denemem lazim yine.
Tamam kaptan olur

canım RengarenkNesli önerilerin için teşekkür ederim.Kitabı not aldım.ilk fırsatta okuyacağım.Ceviz siparişini bugüne verdim.Mutlaka tükettiğim,sevdiğim bir yiyecektir ceviz.İthal ceviz yemek istemediğim için biraz sabrettim.Yeşillik konusu açıkca söylemek gerekirse küçücük bir demek roka,dereotu yada nane 1,5tl üstelik taze bile olmuyor çoğu zaman bir süredir sıkıntılıydı burada bollaştığı zaman bende daha çok tüketeceğim.fiyat çok büyük değil ama bolbol tüketmek fikri için ben pahalı buluyorum.

Gunaydin

Dun trambolinde 11 dakika hareket ettim de dalagim sisti hemen. Alismam gerekecek sanirim. Kan ter icinde kaldim o 11 dakikada. Sonra 15 dakika da egzersiz yaptim.
canım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.

canım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.
Ah o deliler zaten mahvediyorlar hayatimizi
Canim kurulu oldugu zaman biraz buyuk. Ama ayaklarini cikarttigin zaman herhangi bir araliga koyabilirsin yani cok kalin degil benim yatagimla duvar arasinda duruyor mesela ayaksiz sekilde. Ayaklari da cekmecemde duruyor. Asagi kata ses gidecek kadar sesi yok. Kendi halinde gicirdiyor benimki. Ilk geldigi zaman gicirtisi da yoktu kullanila kullanila boyle oldu yaglansa gecer sanirim. Halinin ustune koyup da sporunu yaptigin zaman asagiya sesi gitmez takir tukur etmiyor yani ziplarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…