Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm evde olunca saçmaladım.
Sabah:
yeşil çay
2 kuru kayısı
20 adet yaban mersini
Ara
1 tarçınlı elma
Öğle:
2 haşlanmış küçük yumurta
bir yemek kaşığı kadar lor
yarım greyfurt
Akşam
3 kaşık yulaf
yağsız yoğurt
1 elma tarçın
Gün içerisinde 4 tane hurma 2 inciride yeşil çayla birlikte çaktırmadan yedim.Evde olmak kötü oldu.1litre karbonatlı toplam 2 litre su.Spor gece yapacağım.Çok yemiş hissediyorum.Ağzım boş durmadı.

İyi Akşamlar kızlar bugün yine çok yoğundum ancak fırsat bulabildim menüm
Karışık bitki çayı
Kahvaltı 07.30
1 yumurta iki küçük dilim kaşar 1 dilim salam ile hazırladığım sandviç (evde kepek ekmek kalmamıştı sosisli sandviç yapılan ekmekle yaptım maalesef)

ara
1 parça tarçınlı çörek
şekersiz çayla
1 ceviz

öğle yemeği
Arnavut ciğeri biraz sumak ekşili soğan domates
1 dilim kepek ekmek
1 ayran

Ara
Mavi yeşilin mısır patlağı 2 tane
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay

Akşam yemeği
4 kaşık sebzeli makarna
1 tane fırında köfte
1 koca kase bol limonlu maydanoz roka nane dereotu kuzukulağı

yatmadan 1 kase limonlu biberli yoğurt

1.5 litre karbonatlı su
Yarım litre su

bugün eşimin doğum günü o yüzden pek gelemedim okulda nöbetçiydim. galiba okulumuz yıkılacak taşınacağız haftaya öğlenci olacakmışız hiç istemiyorum ama olsun bakalım

Ailenizle beraber hep mutlu olmaniz dilegiyle... ins. Bir omur hep mutlu ve huzurlu olursunuz

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 / / / )

nhtylz. 89,5/ 89/ 0.5/ 0.559

kitap_asigi (66.4/ / / )
katrem_(75.9/ / / )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %

kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsu

dünkü menüm
kahvaltı
1 kase mercimek çorbası
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmği

öğlen
1 kase yoğurt çorbası

akşam
1 kase garnitürlü tavuklı pirinç pilavı ile yapılan bir yemek. eşimin doğum günü olduğu için bende yedim ama 4 yk kafardı ve tavuğu garnitürü ağırlıklıydı.
yanında bol salata ve yoğurt 3 parça pane harçlı tavuk

akşam çayın yanında 1 ince dilim pasta.

2 kupa yeşilçay
2 lt su

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 / / / )

nhtylz. 89,5/ 89/ 0.5/ 0.559

kitap_asigi (66.4/ / / )
katrem_(75.9/75.9 /0 /0 )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %

kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacak Öğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim

Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağız Annemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım

Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadım ama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar

Her ne kadar sizin takımda sadece misafirde olsam burayada aklımdayken bildirim yapmak istiyorum

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg

Gelen; + 1 kg

Toplam giden; 14.2 kg

Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordum Bundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…