- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #109.961
geçmiş olsun canım.. dün bende öyleydim...bugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
geçmiş olsun.bugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
Hımmm.Menüye bak :) detoks çorbası.Bu çorba içine salatalık karabuğday falan eklenen çorbamı canım.Daha önce öyle bir tecrübem olmuştu hatta yazındı ve çok güzel gidiyordu sıcakta.herkese merhaba:
sabah: 2 yumurtalı omlet
1 dlm tb ekmeği
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan( bol limonlu karışık taze demlenmiş)bitki çayı
1 saat yürüyüş
cecom hadi bitsinde nefes al atrıkın yeni banyonda. en zor işi temizliği
geçmiş olsun canım.. dün bende öyleydim...
teşekkür ederim canlarımgeçmiş olsun.
Cok gecmis olsun canimbugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
saol canımcımmCok gecmis olsun canim
evet canım o :)Hımmm.Menüye bak :) detoks çorbası.Bu çorba içine salatalık karabuğday falan eklenen çorbamı canım.Daha önce öyle bir tecrübem olmuştu hatta yazındı ve çok güzel gidiyordu sıcakta.
sağlık için bazen butçeyi sıkmak lazım ama sen bilirsin. bollaşınca boll ye ozamancanımRengarenkNesli önerilerin için teşekkür ederim.Kitabı not aldım.ilk fırsatta okuyacağım.Ceviz siparişini bugüne verdim.Mutlaka tükettiğim,sevdiğim bir yiyecektir ceviz.İthal ceviz yemek istemediğim için biraz sabrettim.Yeşillik konusu açıkca söylemek gerekirse küçücük bir demek roka,dereotu yada nane 1,5tl üstelik taze bile olmuyor çoğu zaman bir süredir sıkıntılıydı burada bollaştığı zaman bende daha çok tüketeceğim.fiyat çok büyük değil ama bolbol tüketmek fikri için ben pahalı buluyorum.
ses çıktığını bi arkadaş sölemişti sanki ama bilemedimcanım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.
ooo ayran detoksuyla 700gr vermiştim 1 gunde keşke bende bu gun yapsaydım aklıma gelmediherkese merhaba:
sabah: 2 yumurtalı omlet
1 dlm tb ekmeği
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan( bol limonlu karışık taze demlenmiş)bitki çayı
1 saat yürüyüş
oy nurugulum hasta olmazsın işallah. ekinezya çayı tavsiye ederim su yada sutle demle iç. bitki çayaları ıyı gelir kırgınlıgabugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
cısları kendin görmüssün hasta olacağın için ceza vermedim bilesinsabah
iki dilim tb ekmek karışık tost
ara
1 tane burçak
1 tane halley
öğle
1 tabak haşlanmış karnabahar
3 yemek kaşığı kabak yemegi
1 kase çorba
2 bardak su
ara 1
bir fincan salep
ara 2
bi tane patlak
bi tane form kraker
akşam
2 yemek kaşığı pilav
1 tabak tavuk
Gecmis olsun.bugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
inşallah bende verebilirim kaptanım... biraz geç başladım çünkü... malzemeler tezgahta bekliyordu yapmaya üşendim ancak öğleden sonra yaptımsağlık için bazen butçeyi sıkmak lazım ama sen bilirsin. bollaşınca boll ye ozaman
ses çıktığını bi arkadaş sölemişti sanki ama bilemedim
ooo ayran detoksuyla 700gr vermiştim 1 gunde keşke bende bu gun yapsaydım aklıma gelmedi
oy nurugulum hasta olmazsın işallah. ekinezya çayı tavsiye ederim su yada sutle demle iç. bitki çayaları ıyı gelir kırgınlıga
cısları kendin görmüssün hasta olacağın için ceza vermedim bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?