Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hımmm.Menüye bak :) detoks çorbası.Bu çorba içine salatalık karabuğday falan eklenen çorbamı canım.Daha önce öyle bir tecrübem olmuştu hatta yazındı ve çok güzel gidiyordu sıcakta.

cecom hadi bitsinde nefes al atrıkın yeni banyonda. en zor işi temizliği

İnşallah canım bitsin temizliği bile iple çekerim oldum
SAğ olsun fayanscı çok temiz iş yapıyor ve bir saatte kadar duvar fayansları bitecek inşallah ( 1 duvar birde ufak bir bölüm kaldı ) Yer karolarınıda akşama kadar bitirebilirim ama derz dolgusu yarın sabaha kalacak ( 2 saat en fazla sürer diyor )
Nasılsa yarın kapılarda takılacak ve klozetle banyo dolabı takılacak diye sıkıntı yapmıyorum

Allahın izniyle yarın kesin bitecek inşallah

sabah
iki dilim tb ekmek karışık tost

ara
1 tane burçak
1 tane halley

öğle
1 tabak haşlanmış karnabahar
3 yemek kaşığı kabak yemegi
1 kase çorba
2 bardak su

ara 1
bir fincan salep

ara 2
bi tane patlak
bi tane form kraker

akşam
2 yemek kaşığı pilav
1 tabak tavuk

sağlık için bazen butçeyi sıkmak lazım ama sen bilirsin. bollaşınca boll ye ozaman
canım senden bende merak sardım.Merak ettim çok yer kaplıyormu?Birde zıplarken ses oluyormu?Alt kattaki hatun delide azbiraz spor yapıp stres atacağım derken kavga etmiyeyim.
ses çıktığını bi arkadaş sölemişti sanki ama bilemedim

ooo ayran detoksuyla 700gr vermiştim 1 gunde keşke bende bu gun yapsaydım aklıma gelmedi

bugün spor yapamıcam her yanım kırılıo sanki
oy nurugulum hasta olmazsın işallah. ekinezya çayı tavsiye ederim su yada sutle demle iç. bitki çayaları ıyı gelir kırgınlıga

cısları kendin görmüssün hasta olacağın için ceza vermedim bilesin

benımde oğlum okul çıkışı yanıma gedi bugun onla uğraşıyom yaramaz heryeri boyadı masayı zor kurtardım. neyseki tv açtımda çizgifilm izliyo bende size bakim dedim

birazdan çıkarım akşama ne olur ne olmaz ben listeyi hazırlayım sabaha hazır olsun. listeyi alıntılayarak bildirimleri yapacaz. en son paylaşılandan alıntılayalımki liste dolsun unutmayın oldumu kızlar
hatırlatmamıda yapayım

Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 / / / )

nhtylz (89,5/ / / )

kitap_asigi (66.4/ / / )
katrem_(75.9/ / / )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %

kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsun

inşallah bende verebilirim kaptanım... biraz geç başladım çünkü... malzemeler tezgahta bekliyordu yapmaya üşendim ancak öğleden sonra yaptım

SABAH
Biraz muhlama yedim ( cok fazla yagli degildi )
bi kac tane sosis yedim kucugunden salcali iki üç zeytin bir dilim kaşar salatalik şekersiz çay bir kaşık acili ezme
ARA
Bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
ÖĞLEN
Iki tane cok küçük tavuk iki kasik eriste
AKSAM
light sut yulaf ezmesi bir de elma dogradim icine

Yesil çay iki bardak

istanbulda hava berbat kış geri gelmiş gibi havalar kötü olunca benim de motivem düşüyor ve bir kaç gündür spor salonunu ekiyorum vicdan azabı
SPOR : yarim saat yuruyus + evde 50 dakika zumba
SU yatana kadar iki litre olur

Bugün cok yedim yarin hedefimi tutturabilcegime dair hic ümidim yok benim

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz (bu konuda cok mutlu olmustum sabah )
3 4 tane ceviz

Ara
Yesilcay

Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt

Su şu an 1 litre. 2yi bulur umarim yatana kadar.

Sporumu da gece yapacagim.

Iyi aksamlar kizlr bugunku menum

Sabah
1 kase meyveli musli
1 bardak sut

Ara
Yogurt kürü

Ogle
Bir tabak mercimek corbasi
Bir buyuk kase salata

Aksam
Bir kase zeytinyagli barbunya
Bir tabak makarna
Salata
Ayran

Spor
45 dk pilates
120 ip atlama

Su
2 litre

Yarin insallah tartida eksiyi goruruz Allah utandirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…