Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

havalar duzelsin sporunda eksiksiz yaparsın alanyada da havalar buz
menunu çok besleyici bulmadım bunun dışında fazlan yok. meyve suyunada değinecem. posasız olduğu için direk insülini zıplatır ve bedende dirence neden olur kilo verme surecinde tercih etmesek daha guzel

menun dengeli olmuş kuzum sen neden beğenmedinki. kilo verirken patates tuketimini azamide tut olurmu insülini zıplatır.
menun sporun harika 1 tabak makarna dışında

akşama toparlamışsın neyseki

Sevgili kaptanim tam yatim saattir coklu alinti yapiyorum telefonumdan ve netimden nefret ettim beni affedin paylasimlara yorum yapamadim surekli takiliyo... ben menumu paylasip yarin erkenden is yernde hastanede donus yparim eger bir mahsuru yoksa
tatlım sen kendini kasma sadece gunde 5 mesaj bırakmaya çalış biliyorsun 5 mesaj şartımız

Sabah
Yarim simit
Ayran

Ara
Yesil cay
3 kayisi

Oglen
Tavuk sote
Corba
Bol salata

Ara
Activia yogurt

Aksam
Hastanede oldugum icin oglenin aynisi

Su... 1,5 litre
Spor.... sabah hastane yakin ama yolu uzattim 40 dakika yurudumm...
gune kötü başlamak dışında menun fena değil. kahvaltı en önemli öğün

Yarın için bol şans tartı yüzünüzü güldürsün inşallah fıstıklar
banum sağolasın

bugün eşimin doğum günü o yüzden pek gelemedim okulda nöbetçiydim. galiba okulumuz yıkılacak taşınacağız haftaya öğlenci olacakmışız hiç istemiyorum ama olsun bakalım
nice yaşlara olsun sevdiklerinle

tartı öncesi akşam menun fena olmuş hadi affedeleim doğum gunu için
cecom neyseki onu sen 3 gun dikkat etsen gönderirsin uzulmemen doğal duzenin yoktu boşver

detoks işe yaramış bence

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 / / / )

nhtylz. 89,5/ 89/ 0.5/ 0.559

kitap_asigi (66.4/ / / )
katrem_(75.9/75.9 /0 /0 )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %

kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsun

***14.TAKIM 408. Etap ***
Nurgul_85(50/50 /0 /0% )
Akrepimm(67.4/ / /%)

MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )
rengarenknesli ( 75,8/75,7 /0,1 / 0,13 )

14.Takım Ortalaması:%

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 / / / )

kitap_asigi 66.4/65.6/0.8 /%1.20

kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsun

Bilemedim ki kaptanim gecenin 11ine kadar hazmedemedim resmen yediklerimi cok rahatsiz etti beni.

Hic umudum yoktu yani .

tebrik ederim kuzum supersin
@kitap_asigi

Tesekkur ederimm
Herkes super bence gitmis kilocuklar

Kendimi hala duraklama doneminde sayiyordum üstelik dun akşam regl oldum sabah bir siskinlikle uyandim. Ona ragmen 1.2 kg gitmis ayyy sabah sabah mutlu oldum
harikasın maşallah sana
alıntı yaptıktan sonra mesajın baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor.

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 /70.8/%1.66/ )

kitap_asigi (66.4/ / / )

Bilemedim ki kaptanim gecenin 11ine kadar hazmedemedim resmen yediklerimi cok rahatsiz etti beni.

Hic umudum yoktu yani .

Tesekkur ederimm
Herkes super bence gitmis kilocuklar
ruveydacım ben pirinç tuketimini 5 yıldır yapmıyorum çok nadır denk gelipte yersem şimdi farkediyorum beni şişiriyor rahatsız ediyor. aynı şekilde bulgur ve buğdayda fazla tuketince şişlik yapıyor. belki sarmadaki pirinç sana yaramamıştır. ben sarma ve dolmalaırımı yeri gelmişken nasıl yaptığımı tarif edeyim çok nefis oluyor. ben amasyalıyım zaten yabancı olduğum da bir tat değil bizde dolma içleri böle hazırlanır
dolma içi tarifi

soğan
kırmızı biber
salça, baharatlar
kıyma biraz fazlaca koyuyom ben
yarma( kırık buğdaya denir)
bulgur
kırmızı mercimek
y. mercimek
kırık bakla
maydanoz
bazen dereotu
dolma ve sarmalarda kullandığım gibi iç pilav şeklinde guzel ve besleyici bir pilavda oluyor deneyebilirsiniz hepiniz kızlar

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )

kitap_asigi (66.4/65.6 / 0.8/ %1.20)
adaylar yüzde ortalama sı :

Bunu yapmaya kalksam ne babam yer kaptanim ne kardesim yer. Annemle ikimiz bir hafta boyu yeriz heralde
Annemi ikna edebilirsem miktarlari az olarak denemek isterim. Gercekten baya besleyici duruyor. Kaydettim bile.

Ben nasil hesaplandigini umuttum kaptanim hubhafya bu kadar gitmis uzgunum

***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/59,9 / / )

kitap_asigi (66.4/ / / )

Çok kötüyüm ben ya bu kadar dikkat etmeme rağmen 67 nin altına düşemiyorum sinirden şuan birçok şey yemek istiyorum yoruldum artık tatlı manyağı ben işyerindeki tatlılara dokunmuyorum bile evde eşim ve kızım abur cubur yerken ben yoğurt yiyorum su içiyorum trambolinde zıplıyorum günlerdir çikolata yeme isteğimi bastırıyorum ama yok gitmiyor 67 de tıkanıyorum ibre aşağı inmiyor bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…