- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.001
havalar duzelsin sporunda eksiksiz yaparsın alanyada da havalar buzSABAH
Biraz muhlama yedim ( cok fazla yagli degildi )
bi kac tane sosis yedim kucugunden salcali iki üç zeytin bir dilim kaşar salatalik şekersiz çay bir kaşık acili ezme
ARA
Bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
ÖĞLEN
Iki tane cok küçük tavuk iki kasik eriste
AKSAM
light sut yulaf ezmesi bir de elma dogradim icine
Yesil çay iki bardak
istanbulda hava berbat kış geri gelmiş gibi havalar kötü olunca benim de motivem düşüyor ve bir kaç gündür spor salonunu ekiyorum vicdan azabı
SPOR : yarim saat yuruyus + evde 50 dakika zumba
SU yatana kadar iki litre olur
menun dengeli olmuş kuzum sen neden beğenmedinki. kilo verirken patates tuketimini azamide tut olurmu insülini zıplatır.Bugün cok yedim yarin hedefimi tutturabilcegime dair hic ümidim yok benim
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmegi
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz (bu konuda cok mutlu olmustum sabah)
3 4 tane ceviz
Ara
Yesilcay
Aksam
1 tabak patatesli sebzeli tavuk
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Su şu an 1 litre. 2yi bulur umarim yatana kadar.
Sporumu da gece yapacagim.
menun sporun harika 1 tabak makarna dışındaIyi aksamlar kizlr bugunku menum
Sabah
1 kase meyveli musli
1 bardak sut
Ara
Yogurt kürü
Ogle
Bir tabak mercimek corbasi
Bir buyuk kase salata
Aksam
Bir kase zeytinyagli barbunya
Bir tabak makarna
Salata
Ayran
Spor
45 dk pilates
120 ip atlama
Su
2 litre
Yarin insallah tartida eksiyi goruruz Allah utandirmasin
Bugünkü menüm evde olunca saçmaladım.
Sabah:
yeşil çay
2 kuru kayısı
20 adet yaban mersini
Ara
1 tarçınlı elma
Öğle:
2 haşlanmış küçük yumurta
bir yemek kaşığı kadar lor
yarım greyfurt
Akşam
3 kaşık yulaf
yağsız yoğurt
1 elma tarçın
Gün içerisinde 4 tane hurma 2 inciride yeşil çayla birlikte çaktırmadan yedim.Evde olmak kötü oldu.1litre karbonatlı toplam 2 litre su.Spor gece yapacağım.Çok yemiş hissediyorum.Ağzım boş durmadı.
akşama toparlamışsın neysekiİyi Akşamlar kızlar bugün yine çok yoğundum ancak fırsat bulabildim menüm
Karışık bitki çayı
Kahvaltı 07.30
1 yumurta iki küçük dilim kaşar 1 dilim salam ile hazırladığım sandviç (evde kepek ekmek kalmamıştı sosisli sandviç yapılan ekmekle yaptım maalesef)
ara
1 parça tarçınlı çörek
şekersiz çayla
1 ceviz
öğle yemeği
Arnavut ciğeri biraz sumak ekşili soğan domates
1 dilim kepek ekmek
1 ayran
Ara
Mavi yeşilin mısır patlağı 2 tane
1 fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
Akşam yemeği
4 kaşık sebzeli makarna
1 tane fırında köfte
1 koca kase bol limonlu maydanoz roka nane dereotu kuzukulağı
yatmadan 1 kase limonlu biberli yoğurt
1.5 litre karbonatlı su
Yarım litre su
tatlım sen kendini kasma sadece gunde 5 mesaj bırakmaya çalış biliyorsun 5 mesaj şartımızSevgili kaptanim tam yatim saattir coklu alinti yapiyorum telefonumdan ve netimden nefret ettim beni affedin paylasimlara yorum yapamadim surekli takiliyo... ben menumu paylasip yarin erkenden is yernde hastanede donus yparim eger bir mahsuru yoksa
gune kötü başlamak dışında menun fena değil. kahvaltı en önemli öğünSabah
Yarim simit
Ayran
Ara
Yesil cay
3 kayisi
Oglen
Tavuk sote
Corba
Bol salata
Ara
Activia yogurt
Aksam
Hastanede oldugum icin oglenin aynisi
Su... 1,5 litre
Spor.... sabah hastane yakin ama yolu uzattim 40 dakika yurudumm...
banum sağolasınYarın için bol şans tartı yüzünüzü güldürsün inşallah fıstıklar
nice yaşlara olsun sevdiklerinlebugün eşimin doğum günüo yüzden pek gelemedim okulda nöbetçiydim. galiba okulumuz yıkılacak taşınacağız haftaya öğlenci olacakmışız hiç istemiyorum ama olsun bakalım
tartı öncesi akşam menun fena olmuşdünkü menüm
kahvaltı
1 kase mercimek çorbası
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmği
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
1 kase garnitürlü tavuklı pirinç pilavı ile yapılan bir yemek. eşimin doğum günü olduğu için bende yedim ama 4 yk kafardı ve tavuğu garnitürü ağırlıklıydı.
yanında bol salata ve yoğurt 3 parça pane harçlı tavuk
akşam çayın yanında 1 ince dilim pasta.
2 kupa yeşilçay
2 lt su
cecom neyseki onu sen 3 gun dikkat etsen gönderirsin uzulmemen doğal duzenin yoktu boşverSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize hayırlı Cumalarrrr
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere misliyle nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bugün inşallah son dokunuşlar yapılacakÖğleden sonrada kapılarım takılacak
Eşim artık akşam geç saate kadar temizlik yaparız dedi sabah sabah bende tabi anında : Tövbe de len dedim
Kaçarı yok tabiki temizlikten
İnşallah bu gece itibarende kendi evimizde kalacağızAnnemin evinde kalan eşyalarımızıda eşim akşama getirecek ki bende yarından itibaren çamaşır yıkamaya başlıyayım
Bu arada tadilat düşündüğüm gibi bana yaramadı
Doğru dürüst beslenmeyince, suyuda yeterli içmeyince gördüğüm sonuca aslında hiç şaşırmadımama hiç canımı sıkmıyorum çünkü eminim bu hafta çok dikkatli gidersem daha fazlasınıda verebilirim cumaya kadar
Her ne kadar sizin takımda sadece misafirde olsam burayada aklımdayken bildirim yapmak istiyorum
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 109.3 kg
Bu hafta; 110.3 kg
Gelen; + 1 kg
Toplam giden; 14.2 kg
Cidden hiç önemsemiyorum çünkü acıkcası daha kötü bir sonuç bekliyordumBundada bir hayır var diyip yarın sabah itibariyle yeniden eski düzenime dönüyorum Allahın izniyle
detoks işe yaramış bencesabah:
2 dlm tb ekmeği arasına beyaz peynir domates tost
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
gün içinde 4 fincan karışık bitki çayı
1,5 saat fitness
4 lt su
dönünce görüşürüz....
***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/ / / )
aycanhakan( 72,0 /70.8/%1.66/ )
nhtylz. 89,5/ 89/ 0.5/ 0.559
kitap_asigi (66.4/ / / )
katrem_(75.9/75.9 /0 /0 )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %
kızlar hepiniz haftaya listedesiniz 3 cuma kuralını bitirmiş olacaksınız kontrol ettim de bilginiz olsun
Bilemedim ki kaptanim gecenin 11ine kadar hazmedemedim resmen yediklerimi cok rahatsiz etti beni.havalar duzelsin sporunda eksiksiz yaparsın alanyada da havalar buz
menunu çok besleyici bulmadım bunun dışında fazlan yok. meyve suyunada değinecem. posasız olduğu için direk insülini zıplatır ve bedende dirence neden olur kilo verme surecinde tercih etmesek daha guzel
menun dengeli olmuş kuzum sen neden beğenmedinki. kilo verirken patates tuketimini azamide tut olurmu insülini zıplatır.
menun sporun harika 1 tabak makarna dışında
akşama toparlamışsın neyseki
tatlım sen kendini kasma sadece gunde 5 mesaj bırakmaya çalış biliyorsun 5 mesaj şartımız
gune kötü başlamak dışında menun fena değil. kahvaltı en önemli öğün
banum sağolasın
nice yaşlara olsun sevdiklerinle
tartı öncesi akşam menun fena olmuşhadi affedeleim doğum gunu için
cecom neyseki onu sen 3 gun dikkat etsen gönderirsin uzulmemen doğal duzenin yoktu boşver
detoks işe yaramış bence
harikasın maşallah sanaKendimi hala duraklama doneminde sayiyordum üstelik dun akşam regl oldum sabah bir siskinlikle uyandim. Ona ragmen 1.2 kg gitmisayyy sabah sabah mutlu oldum
ruveydacım ben pirinç tuketimini 5 yıldır yapmıyorum çok nadır denk gelipte yersem şimdi farkediyorum beni şişiriyor rahatsız ediyor. aynı şekilde bulgur ve buğdayda fazla tuketince şişlik yapıyor. belki sarmadaki pirinç sana yaramamıştır. ben sarma ve dolmalaırımı yeri gelmişken nasıl yaptığımı tarif edeyim çok nefis oluyor. ben amasyalıyım zaten yabancı olduğum da bir tat değil bizde dolma içleri böle hazırlanırBilemedim ki kaptanim gecenin 11ine kadar hazmedemedim resmen yediklerimi cok rahatsiz etti beni.
Hic umudum yoktu yani .
Tesekkur ederimm
Herkes super bence gitmis kilocuklar
Bunu yapmaya kalksam ne babam yer kaptanim ne kardesim yer. Annemle ikimiz bir hafta boyu yeriz heralderuveydacım ben pirinç tuketimini 5 yıldır yapmıyorum çok nadır denk gelipte yersem şimdi farkediyorum beni şişiriyor rahatsız ediyor. aynı şekilde bulgur ve buğdayda fazla tuketince şişlik yapıyor. belki sarmadaki pirinç sana yaramamıştır. ben sarma ve dolmalaırımı yeri gelmişken nasıl yaptığımı tarif edeyim çok nefis oluyor. ben amasyalıyım zaten yabancı olduğum da bir tat değil bizde dolma içleri böle hazırlanır
dolma içi tarifi
soğan
kırmızı biber
salça, baharatlar
kıyma biraz fazlaca koyuyom ben
yarma( kırık buğdaya denir)
bulgur
kırmızı mercimek
y. mercimek
kırık bakla
maydanoz
bazen dereotu
dolma ve sarmalarda kullandığım gibi iç pilav şeklinde guzel ve besleyici bir pilavda oluyor deneyebilirsiniz hepiniz kızlar
akrepim maşallah sanada***14.TAKIM 408. Etap ***
Nurgul_85(50/50 /0 /0% )
Akrepimm(67.4/67 /0.4 /0.59%)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )
rengarenknesli ( 75,8/75,7 /0,1 / 0,13 )
14.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?