- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.021
tatlım 400gr benim için guzel bi sonuç ki arada olur böyle duraklayıp yerinde saymandan iyidir az da olsa gitmesi sevinmelisin. sakın moral bozup pes etmek yok tatlım tamammıÇok kötüyüm ben ya bu kadar dikkat etmeme rağmen 67 nin altına düşemiyorum sinirden şuan birçok şey yemek istiyorum yoruldum artık tatlı manyağı ben işyerindeki tatlılara dokunmuyorum bile evde eşim ve kızım abur cubur yerken ben yoğurt yiyorum su içiyorum trambolinde zıplıyorum günlerdir çikolata yeme isteğimi bastırıyorum ama yok gitmiyor 67 de tıkanıyorum ibre aşağı inmiyor bi türlü
Yaparım tabi ama önce bi hatırlatma almam lazım yada geçmiş sayfalara bakimiakrepim maşallah sanada
takım yuzdesini hesapla bakalım yapabilecekmisin
tum yuzdeler toplanım kişi sayısına bölünecek canımYaparım tabi ama önce bi hatırlatma almam lazım yada geçmiş sayfalara bakimi
Pes etmemeye çalışıyorum ama işte hep aynı sonucu görünce 67 son rakamım sanki orda kalıyorum neyse bişeyler yememek için şekersiz Türk Kahvesi içiyorum şuantatlım 400gr benim için guzel bi sonuç ki arada olur böyle duraklayıp yerinde saymandan iyidir az da olsa gitmesi sevinmelisin. sakın moral bozup pes etmek yok tatlım tamammı
ben geldiğimde 69 un bak kendine haksızlık etme. harika gidiyorsun artı çıkmak daha can sıkıcı koş bakalım devam yolaPes etmemeye çalışıyorum ama işte hep aynı sonucu görünce 67 son rakamım sanki orda kalıyorum neyse bişeyler yememek için şekersiz Türk Kahvesi içiyorum şuan
Vazgecme Akrepimm haftaya 66yi gorursun bence. Yavas olsun ama kalici olsun onemli olan kalici olmasi. Bozma moralini de motivasyonunu daPes etmemeye çalışıyorum ama işte hep aynı sonucu görünce 67 son rakamım sanki orda kalıyorum neyse bişeyler yememek için şekersiz Türk Kahvesi içiyorum şuan
anlamadım kaptanım :Smesaj sayısı 35+ altında olanlar el kaldırsın bakimm
gunluk 5 mesajdan 35 mesaj şartımız var dimi
mesaj sayısı 35 ten az olanlara ceza var el kaldırsın istedimanlamadım kaptanım :S
öncekilerde geçerliyse bayağı vardırmesaj sayısı 35 ten az olanlara ceza var el kaldırsın istedim
senin mesaj sayın 35 den fazladır sanırım katılımın super çünki
***14.TAKIM 408. Etap ***
Nurgul_85(50/ 50/0 /0% )
Akrepimm(67.4/ / /%)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )
rengarenknesli ( 75,8/ / / )
14.Takım Ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?