Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eder tabi kuzum etmezmi sen kimselerle paylaşma kilonu boşver onları kendi tartına bak

Eder tabi ki hayatlarinda hic denememisler mi. Soyle evde ac karna tartilip kahvalti edip gelip is yerinde de tartilsinlar madem. Anlarlar o zaman ediyor mu etmiyor mu. Gicik oldum su an arkadaslarina sirf motivasyonunu bozmak icin yapmislar bence bunu
Kiyafeti ayakkabiyi falan gectim ben kahvaltidan sonra kac kilo fazla cikiyorum bilsen

ben de gun içinde 3 kilo fazla görünüyorum ama takmıyorum tabiiii

Bende cok takiliyorum bu tarti olayina bigun oyle bigun boyle bi seviniyorum bi uzuluyorum simdi bide regl donemi iyice sisip moralimi bozacak cumaya ne olacak bilmiyorum

Bende cok takiliyorum bu tarti olayina bigun oyle bigun boyle bi seviniyorum bi uzuluyorum simdi bide regl donemi iyice sisip moralimi bozacak cumaya ne olacak bilmiyorum
kuzum bazı gerçekler var regl şişirir ama sanal geçici bi şişlik bu normal bişi takma kafana
ayrıca hergun tartılmak çok kötü bir huy hemen terketmeni istiyorum sadece cuma bizimle tartıl olurmu
bende salı-çarş. regl bekliyorum işallah artı çıkmayız ne diyelim hayırlısı olsun

***14.TAKIM 408. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ . YUZDELERE GÖRE ***

aycanhakan( 72,0 /70.8/ 1,2 /% 1.66)
kitap_asigi (66.4/65.6 / 0.8/ %1.20)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )

TEBRİKLER meleklerim
Tebrikler arkadaslar darisi basimiza
Kaptanim valla haftada bir tartilmayi bende istiyorumda neyse kendimi tutamiyorum ama bu hafta oyle yapicam

***14.TAKIM 408. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ . YUZDELERE GÖRE ***

aycanhakan( 72,0 /70.8/ 1,2 /% 1.66)
kitap_asigi (66.4/65.6 / 0.8/ %1.20)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )

TEBRİKLER meleklerim

Tebrikler arkadaslar darisi basimiza
Kaptanim valla haftada bir tartilmayi bende istiyorumda neyse kendimi tutamiyorum ama bu hafta oyle yapicam

Tebrik ederim canlarım kutluyorum hepinizi

Tesekkur ederiiiz

Darisi oteki haftalarda hepimize olsun

Bir hafta ay ben kilo veremiyorum modunda gezip bir de üstüne dun aksam regl olunca tamamen umutsuzlasmistim dun bir ara sen de umitsizdin
Demek ki regl olmasan 2 kilo falan gitmis olacakti
Ayy hic sorma o umitsizlik cok fena ya.
6da yemeyi bitirdigim halde 11e kadar hazmedemedim.
Buraya yazdigimda da kendimi acayip sis hissediyodum valla sanki dunyayi yemis gibiydim.
O siskinligi cozemedim hala neden oldu. Kaptanim pirincten olabilecegini soyledi iste ondandir muhtemelen. Ama dune kadar hic oyle rahatsiz hissettirmemisti.
Yogurt kürüm kurtardi beni diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…