- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.041
eder tabi kuzum etmezmi sen kimselerle paylaşma kilonu boşver onları kendi tartına bakBu arada ben şu tartı olayına çok takılıyorum şöyleki evde 68 geliyorum mesela işyerinde hassas terazi de 70 geliyorum arkadaşlarda dalga geçiyor anlatamıyorum kahvaltı etmişim ayağımda bot üzerimde kıyafet bu kadar farkefermi diyolar sizce ederimi ?
Eder tabi ki hayatlarinda hic denememisler mi. Soyle evde ac karna tartilip kahvalti edip gelip is yerinde de tartilsinlar madem. Anlarlar o zaman ediyor mu etmiyor mu. Gicik oldum su an arkadaslarina sirf motivasyonunu bozmak icin yapmislar bence bunuBu arada ben şu tartı olayına çok takılıyorum şöyleki evde 68 geliyorum mesela işyerinde hassas terazi de 70 geliyorum arkadaşlarda dalga geçiyor anlatamıyorum kahvaltı etmişim ayağımda bot üzerimde kıyafet bu kadar farkefermi diyolar sizce ederimi ?
ben de gun içinde 3 kilo fazla görünüyorumEder tabi ki hayatlarinda hic denememisler mi. Soyle evde ac karna tartilip kahvalti edip gelip is yerinde de tartilsinlar madem. Anlarlar o zaman ediyor mu etmiyor mu. Gicik oldum su an arkadaslarina sirf motivasyonunu bozmak icin yapmislar bence bunu
Kiyafeti ayakkabiyi falan gectim ben kahvaltidan sonra kac kilo fazla cikiyorum bilsen
Cok su icince oyle oluyor gun icindeben de gun içinde 3 kilo fazla görünüyorumama takmıyorum tabiiii
Bende cok takiliyorum bu tarti olayina bigun oyle bigun boyle bi seviniyorum bi uzuluyorum simdi bide regl donemi iyice sisip moralimi bozacak cumaya ne olacak bilmiyorumBu arada ben şu tartı olayına çok takılıyorum şöyleki evde 68 geliyorum mesela işyerinde hassas terazi de 70 geliyorum arkadaşlarda dalga geçiyor anlatamıyorum kahvaltı etmişim ayağımda bot üzerimde kıyafet bu kadar farkefermi diyolar sizce ederimi ?
kuzum bazı gerçekler var regl şişirir ama sanal geçici bi şişlik bu normal bişi takma kafanaBende cok takiliyorum bu tarti olayina bigun oyle bigun boyle bi seviniyorum bi uzuluyorum simdi bide regl donemi iyice sisip moralimi bozacak cumaya ne olacak bilmiyorum
Tesekkur ederizzzzz kaptanim***14.TAKIM 408. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ . YUZDELERE GÖRE ***
aycanhakan( 72,0 /70.8/ 1,2 /% 1.66)
kitap_asigi (66.4/65.6 / 0.8/ %1.20)
MasalKusu (97,6/96.6 /1.0 /1.02 )
TEBRİKLER meleklerim
Tebrikler arkadaslar darisi basimiza***14.TAKIM 408. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ . YUZDELERE GÖRE ***
TEBRİKLER meleklerim
***14.TAKIM 408. Etap TAKIM İÇİ İLK ÜÇ LİSTESİ . YUZDELERE GÖRE ***
TEBRİKLER meleklerim
Tebrikler arkadaslar darisi basimiza
Kaptanim valla haftada bir tartilmayi bende istiyorumda neyse kendimi tutamiyorum ama bu hafta oyle yapicam
Tebrik ederim canlarım kutluyorum hepinizi
Ruveydam sagol canımın içiiiiiAycanim tebrikler supersin
Tesekkur ederim kuzummRuveydam sagol canımın içiiiii
ben de seni cok cok cok tebrik ediyorum
Bir hafta ay ben kilo veremiyorum modunda gezip bir de üstüne dun aksam regl olunca tamamen umutsuzlasmistimTesekkur ederim kuzumm
Demek ki regl olmasan 2 kilo falan gitmis olacaktiBir hafta ay ben kilo veremiyorum modunda gezip bir de üstüne dun aksam regl olunca tamamen umutsuzlasmistimdun bir ara sen de umitsizdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?