- 1 Mart 2015
- 377
- 742
- 18
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.061
Hahhayyyy ben de yapıyorum ondannn 4. Gecem bu gece size uydum ben de başladım vallahiDemek ki regl olmasan 2 kilo falan gitmis olacakti
Ayy hic sorma o umitsizlik cok fena ya.
6da yemeyi bitirdigim halde 11e kadar hazmedemedim.
Buraya yazdigimda da kendimi acayip sis hissediyodum valla sanki dunyayi yemis gibiydim.
O siskinligi cozemedim hala neden oldu. Kaptanim pirincten olabilecegini soyledi iste ondandir muhtemelen. Ama dune kadar hic oyle rahatsiz hissettirmemisti.
Yogurt kürüm kurtardi beni diye dusunuyorum.
Aa gercekten miiHahhayyyy ben de yapıyorum ondannn 4. Gecem bu gece size uydum ben de başladım vallahiCiddi anlamda sabah uyandığımda hafif hissettiriyor bana kendimi bir ara biberiye yağını gobegime sürüp folyoluyordum gece yatmadan once sabah uyandigimda cikariyordum folyoyu acayip terlemis oluyordum. Ondan da cok memnun kalmistim ama devam etmemistim. Bu kez buna basladim bakalim
Hayır kuşum tüylenme olmadı bende. Sürüldügü yerde yağ yakım hızı artıyormuş galiba ben bir yerde öyle okumuştum. Ayrica kol ve basenler icin de kullanilabiliyormus sürüp folyolama Olayi. Aslinda bir kac sitede yagi surunup folyolayip spor yapan kisilerin de oldugunu gordum. Ama bence yatarken yapmak daha mantikli spor yaparken rahat edemem ben oyle bi sey beni göbeğimden sıkarkenAa gercekten mii
Biberiye yagi kil tuy cikartmadi mi Aycanim? Cikartmadiysa hemen ben de yapmaliyimm
Takimca yapalim zaten bence cok faydasini goruyorum ben
Afiyet olsunn.1 dilim pasta gördümm sanki .dünkü menüm
kahvaltı
1 kase mercimek çorbası
1 dilim peynir
1dilim kepek ekmği
öğlen
1 kase yoğurt çorbası
akşam
1 kase garnitürlü tavuklı pirinç pilavı ile yapılan bir yemek. eşimin doğum günü olduğu için bende yedim ama 4 yk kafardı ve tavuğu garnitürü ağırlıklıydı.
yanında bol salata ve yoğurt 3 parça pane harçlı tavuk
akşam çayın yanında 1 ince dilim pasta.
2 kupa yeşilçay
2 lt su
katılıyorum.Tecrübe ettim perşembeyi hafif geçirmek lazım.galiba dünkü menüden sonra sabit çıktım yoksa daha umutluydum bundan böyle aklımda olsun perşembe günü en hafif gün olmalı
canım sınav zamanı öyle yoğundumki okulda telefon her katta çekmiyor telden yazıcaktım bir türlü olmadı.Özür dilerim daha dikkatli olurum.Ben 65tim ya dününde etkisi ile 64,5 çıktım.Peki listeye senmi ekliyorsun.Ben bir yerde okumuştum ama bulamadım.Elimden geldiğince mesaj yazmaya takip etmeye çalışıyorum.Sınavlar 15 gün sonra rahatım daha aktif olurum inşaallah ama elinden gelen bu şimdilik.***Adaylar. 408.Etap***
deren ada (60,1/59,9 /0,2 /% 0,33 )
aycanhakan( 72,0 /70.8/ 1,2 /% 1.66 )
nhtylz. 89,5/ 89/ 0.5/ % 0.59)
kitap_asigi (66.4/65.6 / 0.8/ %1.20)
katrem_(75.9/75.9 /0 /0 )
isterseninanma ( 65 / / / )
adaylar yüzde ortalama sı : %
@isterseninanma
saat 11 e kadar bildirim yapmayı disiplin haline getirelim kuzum hatırlatırım
Hayır kuşum tüylenme olmadı bende. Sürüldügü yerde yağ yakım hızı artıyormuş galiba ben bir yerde öyle okumuştum. Ayrica kol ve basenler icin de kullanilabiliyormus sürüp folyolama Olayi. Aslinda bir kac sitede yagi surunup folyolayip spor yapan kisilerin de oldugunu gordum. Ama bence yatarken yapmak daha mantikli spor yaparken rahat edemem ben oyle bi sey beni göbeğimden sıkarken
Tamam tatlim latife yaptimcanım sınav zamanı öyle yoğundumki okulda telefon her katta çekmiyor telden yazıcaktım bir türlü olmadı.Özür dilerim daha dikkatli olurum.Ben 65tim ya dününde etkisi ile 64,5 çıktım.Peki listeye senmi ekliyorsun.Ben bir yerde okumuştum ama bulamadım.Elimden geldiğince mesaj yazmaya takip etmeye çalışıyorum.Sınavlar 15 gün sonra rahatım daha aktif olurum inşaallah ama elinden gelen bu şimdilik.
Benim anamda folyoyla gezerO folyoyu hicbir sey surmese de sarip gun boyu onunla gezen oldugunu da okumustum ben bi yerde. Denemem lazim rahat edersem oyle yasayabilirim
Ben de en kisa zamanda denemeye karar verdimBenim anamda folyoyla gezer
Yatarken basliyom bendeBenim yaptigim 3 yemek kasigi yogurt yarim limonun suyu 1cay kasigi da pulbiber kaptan.
Basla kaptan basla.Yatarken basliyom bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?