Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahhayyyy ben de yapıyorum ondannn 4. Gecem bu gece size uydum ben de başladım vallahi Ciddi anlamda sabah uyandığımda hafif hissettiriyor bana kendimi bir ara biberiye yağını gobegime sürüp folyoluyordum gece yatmadan once sabah uyandigimda cikariyordum folyoyu acayip terlemis oluyordum. Ondan da cok memnun kalmistim ama devam etmemistim. Bu kez buna basladim bakalim

Aa gercekten mii
Biberiye yagi kil tuy cikartmadi mi Aycanim? Cikartmadiysa hemen ben de yapmaliyimm
Takimca yapalim zaten bence cok faydasini goruyorum ben

Menumu de paylasayim hemmen

Kahvalti
Maydanozlu dereotlu peynirli 1 yumurtali omlet
Zeytin
Peynir
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Yarim kurabiye

Aksam
1 tabak sebzeli tavuk
Yogurt

Su simdilik 1.5 litre. 2yi tamamlarim.
Yesilcayimi icemedim. Icerim birazdan umuyorum ki.
Sporumu da yapamayacagim sanirim bugun, misafir gelecek birazdan

Aa gercekten mii
Biberiye yagi kil tuy cikartmadi mi Aycanim? Cikartmadiysa hemen ben de yapmaliyimm
Takimca yapalim zaten bence cok faydasini goruyorum ben
Hayır kuşum tüylenme olmadı bende. Sürüldügü yerde yağ yakım hızı artıyormuş galiba ben bir yerde öyle okumuştum. Ayrica kol ve basenler icin de kullanilabiliyormus sürüp folyolama Olayi. Aslinda bir kac sitede yagi surunup folyolayip spor yapan kisilerin de oldugunu gordum. Ama bence yatarken yapmak daha mantikli spor yaparken rahat edemem ben oyle bi sey beni göbeğimden sıkarken

Menum;
SABAH
bi parça peynir
dört zeytin
yeşil elma
OGLEN
100 gram izgarada yagsiz et
uc dort patates kizartmasi
bir kac arnavut biberi yarim domates
ARA
bir bardak gazoz
AKSAM
bir tabak sehriye corbasi
bir catal bulgur pilavi uc catal ton balığı biraz yesillik

Spor: pump it up diye bir dans videosu keşfettim bir saat on yedi dakika sürüyor onu yaptım.
Su pek fazla icemedim bugub tas çatlasin yarim litre.
yatana kadar yesil cay ve su depolamayi dusunuyorum....

RengarenkNesli kafama vurmayaydın iyiydi ya sınav haftası stres falan :)
kilomda gitmiyor işte 500 gr eksik çıktı 64,5 kilo sanırım dün çok yemesem olurmuş.Ama yılmak yok spora devam.
Tabloya ekleme yapacağım.Bir okumam lazım nasıl yapacağımı.Bugünkü menüm
Sabah:
2kuru kayısı
1 dilim ananas
3 kaşık karabuğday
tarçın
yeşilçay
Öğlen
1elma
2 hurma
2 kuru kayısı
Akşam
ayran detoksu
ayran ,karabuğday,
salatalık.
tabiki 3 ltre su.Sporumu akşam yapacağım.Bugün çok yoğundum.Eve yeni geldim.O yüzden hiç bakamadım.Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

Afiyet olsunn.1 dilim pasta gördümm sanki .

canım sınav zamanı öyle yoğundumki okulda telefon her katta çekmiyor telden yazıcaktım bir türlü olmadı.Özür dilerim daha dikkatli olurum.Ben 65tim ya dününde etkisi ile 64,5 çıktım.Peki listeye senmi ekliyorsun.Ben bir yerde okumuştum ama bulamadım.Elimden geldiğince mesaj yazmaya takip etmeye çalışıyorum.Sınavlar 15 gün sonra rahatım daha aktif olurum inşaallah ama elinden gelen bu şimdilik.

O folyoyu hicbir sey surmese de sarip gun boyu onunla gezen oldugunu da okumustum ben bi yerde. Denemem lazim rahat edersem oyle yasayabilirim

Tamam tatlim latife yaptim
alinti yapinca quit leri paranteze kadar siliyon alttan usten sonra dolduruyon adinin kısmını

Sana yarin basit bi liste yapayim ruveyda menu icin. Hergun doldurursun sayfani not alirsin alintilâyarak devam ede4sin okey. Baktik cepten yapamadin bakariz bi yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…