- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.081
Tamam. Olmazsa normal kagida yazarim foto ceker yuklerim kaptanSana yarin basit bi liste yapayim ruveyda menu icin. Hergun doldurursun sayfani not alirsin alintilâyarak devam ede4sin okey. Baktik cepten yapamadin bakariz bi yol
Oyyyy yerim ben seni eziyet etme sen eksikleri bana rapor etsende yeter kuzumTamam. Olmazsa normal kagida yazarim foto ceker yuklerim kaptan
Duzeltmeden gir quitkeri paranteleri sil kuzum bitek liste kalsin
Bastaki ve sondaki [ QUOTE ] ifadelerini silmen lazim canim :)[/
Banttayim su an hem3n bakim seninkineRengarenkNesli canım bugünkü menüm nasıl oldu sence?Ya şu hipotroidde varya ne yesem kilo veremicem gibi geliyor.Kilo verdiğimde değil anca ödem atıyorum.
Kuzum oglen meyveden fazla seker almissin.RengarenkNesli kafama vurmayaydın iyiydi ya sınav haftası stres falan :)
kilomda gitmiyor işte 500 gr eksik çıktı 64,5 kilo sanırım dün çok yemesem olurmuş.Ama yılmak yok spora devam.
Tabloya ekleme yapacağım.Bir okumam lazım nasıl yapacağımı.Bugünkü menüm
Sabah:
2kuru kayısı
1 dilim ananas
3 kaşık karabuğday
tarçın
yeşilçay
Öğlen
1elma
2 hurma
2 kuru kayısı
Akşam
ayran detoksu
ayran ,karabuğday,
salatalık.
tabiki 3 ltre su.Sporumu akşam yapacağım.Bugün çok yoğundum.Eve yeni geldim.O yüzden hiç bakamadım.Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Oyyyy yerim ben seni eziyet etme sen eksikleri bana rapor etsende yeter kuzum
canım imkanım öyleydi farkettim aslında ama yiyecek başka şey yoktu dayanamadım. Dikkat ederim.Kuzum oglen meyveden fazla seker almissin.
ya 2 hurma 2 kayisi
ya
1 elma 1 hurma olsaydi
yaninda mutlak ayran insulini dengelerdin
imkan dahilinde elbet bazen olur arada mecburiyet. Senin hastaliga insulin dusman hatirlatmak istedim kuzumcanım imkanım öyleydi farkettim aslında ama yiyecek başka şey yoktu dayanamadım. Dikkat ederim.
Alinda meyve ogunlerini yaptiginda ceviz findikta atistir tok tutar.canım imkanım öyleydi farkettim aslında ama yiyecek başka şey yoktu dayanamadım. Dikkat ederim.
yani nasıl yapmalıyım?Yada şöyle diyeyim ne yapmamalıyım?imkan dahilinde elbet bazen olur arada mecburiyet. Senin hastaliga insulin dusman hatirlatmak istedim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?