- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.101
mantıklı :) kuzucum cevizimi alamadım.Dün öyle soğuktuki ceviz satan kişi gelememiş.Olmadı bulduğum ilk yerden alacağım.Çokta severim.Alinda meyve ogunlerini yaptiginda ceviz findikta atistir tok tutar.
benim ofis cekm3cemde kiracagim cevizim findigim haziroldadir mesela
gunaydın hoş geldin gulum. tanışamadan izne ayrılmıştın kaynaşmaya başlayalımGünaydın canlarım :)
Sınavlarım bitti çok şükür. 2 haftalık maratonda geceleri pizzalar,baklavalar,çiğköfteler, ve haftada en az 4 gün burger King'e gittik. Kütüphaneye gittiğim için neredeyse hiç su tüketmedim. Çünkü tuvaletlerini sevmiyorum. Kısacası yapmamam gereken ne varsa yaptım.
Sabah büyük bir aşkla kalkıp tartıldım.
65.5 :) kızlar inanın benim için büyük bi mutluluk bu. Bugünden itibaren karatay uygulamaya çalışacağım :) rica etsem karatay diyeti uygulayanlar bana örnek menü yazabilir mi ?
Hepinizi çok özledim. Hadi bakalım gitsin kilolar!
menun dengeli canım tebriklerMenumu de paylasayim hemmen
Kahvalti
Maydanozlu dereotlu peynirli 1 yumurtali omlet
Zeytin
Peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
Yarim kurabiye
Aksam
1 tabak sebzeli tavuk
Yogurt
Su simdilik 1.5 litre. 2yi tamamlarim.
Yesilcayimi icemedim. Icerim birazdan umuyorum ki.
Sporumu da yapamayacagim sanirim bugun, misafir gelecek birazdan
gazozu sevmedimMenum;
SABAH
bi parça peynir
dört zeytin
yeşil elma
OGLEN
100 gram izgarada yagsiz et
uc dort patates kizartmasi
bir kac arnavut biberi yarim domates
ARA
bir bardak gazoz
AKSAM
bir tabak sehriye corbasi
bir catal bulgur pilavi uc catal ton balığı biraz yesillik
Spor: pump it up diye bir dans videosu keşfettim bir saat on yedi dakika sürüyor onu yaptım.
Su pek fazla icemedim bugub tas çatlasin yarim litre.
yatana kadar yesil cay ve su depolamayi dusunuyorum....
sabah ve öğleni sevmedim kuzum hucrelerin aç kalmış beslenmemiş sinSelam kizlar
Bugunku menum
Sabah
Bir kase musli
Bir bardak sut
Ogle
Bir tabak makarna
Bir bardak ayran
Aksam
Bir tabak zeyti.yagli barbunya
Salata
Ayran
Spor
150 ip atlama
Su
1 litre
yeşillikler eksilmiş genesabah
bir fincan sütlü nescafe
kahvaltı
yarım simit
1 sucuklu yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
1 çatal ezme ve reçel
öğle yok
ara 1 sütlü nescafe
ara 2 sütlü türk kahve
akşam
2 tane karnabahar
1 tabak şehriye çorba
2 kaşık kabak yemeği
harika valla motivene diyecek yok ozamanbu arada arkadaşım ne kadar zayıflamışsın walla helal olsun çok şaşırdım dedi çok mutlu oldummm
karatayla ilgili önerilerimi oku kitabı oku kitapta metabolik hastalıkların nasıl giderileceği detayla anlatılıyor ben ne desem az okuman lazım kuzumyani nasıl yapmalıyım?Yada şöyle diyeyim ne yapmamalıyım?
kaptanim günaydin yesillik çok yemiyorum ya bitek arada sbhlari maydonoz ve salatalik salatalik da mevsimi henüz gelmedi die almiorummenun dengeli canım tebrikler
gazozu sevmedimşeker yuklemişsin bedenine olmamış canım ille içeceksen de yarım çaybardağıyla yetin olurmu kuzum sağlığın için söyluyorum
sabah ve öğleni sevmedim kuzum hucrelerin aç kalmış beslenmemiş sin
yeşillikler eksilmiş gene
harika valla motivene diyecek yok ozaman
karatayla ilgili önerilerimi oku kitabı oku kitapta metabolik hastalıkların nasıl giderileceği detayla anlatılıyor ben ne desem az okuman lazım kuzum
gazozu sevmedimşeker yuklemişsin bedenine olmamış canım ille içeceksen de yarım çaybardağıyla yetin olurmu kuzum sağlığın için söyluyorum
peki nurgulumkaptanim günaydin yesillik çok yemiyorum ya bitek arada sbhlari maydonoz ve salatalik salatalik da mevsimi henüz gelmedi die almiorum
bu içeceklere zehir gözüyle bakmayı dene guzelim. her yudumda bedeni fare zehiriyle zehirlerigini bil. sigaradan kat be kat zararı var. biliyorum bazı alışkanlıkları terketmek zordur. ben herzaman bunları hatırlatmaya sizde farkındalık yaratmaya çalışıyorum. elbette karar senin.Soguk asitli mesrubatlardan meyve sularindan uzak durmam gerektigini biliyorum diyetisyenim de soylemisti ancak cok seviyorum dayanamiyorum hic onlarsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?