Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canlarım :)
Sınavlarım bitti çok şükür. 2 haftalık maratonda geceleri pizzalar,baklavalar,çiğköfteler, ve haftada en az 4 gün burger King'e gittik. Kütüphaneye gittiğim için neredeyse hiç su tüketmedim. Çünkü tuvaletlerini sevmiyorum. Kısacası yapmamam gereken ne varsa yaptım.

Sabah büyük bir aşkla kalkıp tartıldım.
65.5 :) kızlar inanın benim için büyük bi mutluluk bu. Bugünden itibaren karatay uygulamaya çalışacağım :) rica etsem karatay diyeti uygulayanlar bana örnek menü yazabilir mi ?
Hepinizi çok özledim. Hadi bakalım gitsin kilolar!

gunaydın hoş geldin gulum. tanışamadan izne ayrılmıştın kaynaşmaya başlayalım
karatay kararına çok sevindim. sana sunu ye bunu yeme diyemeyiz herkes okuyup bireysel denemelerle doğruyu bulmalı bu nedenle önce yapacağın şeyi öğrenmek için sana paylaşımda bulunucam haftasonu musaitsen bir oku araştır. sonrasında menulerini eleştirip karataya uymayanları yazarım yapman gerekenleri yazarım oldumu.
eğer erken kalkıyorsan ben gibi kahvaltında erkense 3 öğün yapabilirsin onu belirteyim.karatay bir sağlıklı beslenme uygulamasıdır rafine godaları tuketmiyoruz. hucrelerimizi doyurarak sağlıklı zayıflıyoruz.
kilo almamana sevindim
paylaşımlar

http://woto.com/onerilerhttps://www.facebook.com/ObezliktenKurtulhttp://woto.com/karatay-menusuhttp://woto.com/karatay-diyetinin-ilkelerihttp://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgihttp://woto.com/gida-takviyeleri

http://cyprux.com/defterali.com/karatay.pdf Karatay kıtap

Hücresel beslenme ile kilo kontrolü
Özgür Kuru 27 Haziran 2012 Genel Yorum Yok

Hepimiz hayatımız boyunca en az bir kez diyet yapmış veya çevremizde yapan birileri mutlaka olmuştur. Ve her diyet yapan kişi mutlaka sonuç almıştır ama ya sonrası? İşte diyetlerin ve kilo kontrol programlarının en kritik noktası budur. İnsanların kilo ile ilgili problemleri sağlıksız ve düzensiz beslenme başta olmak üzere düzensiz uyku, uzun süre hareketsiz kalma gibi sorunlardan kaynaklanır.

Bir diyet programını tamamladıktan sonra tekrar kilo almamızın nedenleri ise bire bir diyet programınızla ilgilidir. Diyet programları sırasında vücudunuz normal hayatınızda tükettiğiniz yiyeceklerden daha az tüketir. Bu durumun sonucu hücresel olarak yetersiz beslenme olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi tükettiğiniz yiyecek miktarlarında ciddi bir azalmaya gittiğiniz zaman hücreleriniz otomatik olarak kendisini savunmaya alır ve programı bıraktığınızda tekrar aç kalmamak için daha hızlı depolama yapmaya başlar. Bu durumda verilen kiloların geri alınması olarak sonuçlanır. Bu durumu geciktirmenin temel bir kaç kuralı ve yöntemi vardır.

1. Kilo kontrol programını bıraktığınızda kilo alırsınız: Bu değişmez bir kuraldır. Çünkü normal düzeniniz sağlıklı ve doğru olsaydı zaten kilo problemleri yaşamazdınız.

2. Hücresel Beslenme: Klasik diyet programlarında (20gr peynir, 3 zeytin vb türevleri) hücreler yeteri kadar beslenemezler. Bu da programı bıraktığınızda daha hızlı kilo almanıza neden olur. Kilo kontrolün en önemli noktası hücrelerin yeterli beslenmesidir. Midenizdeki yerin tükenmesi değil

3. Sağlıklı kalori kontrol: Bedenimiz gün içerisinde belli bir miktar kalori yakar. Bu kişiden kişiye değişir. Temel kural ortalama yakılan kalorinin altında beslendiğinizde kilo verir, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız. Fakat düşük kalori almak uğruna hücrelerinizi aç bırakamazsınız. Çünkü hücreler beslenemezse sağlıklı bir bedene sahip olamazsınız.

4. Egzersiz: Ne yaparsanız yapın, ne tarz ürünler ve diyet programları uygularsanız uygulayın EGZERSİZ olmazsa olmazdır. Çünkü kas ve eklemlerinizin yeterli besinlerin yanı sıra harekete ihtiyaçları vardır. Unutmayın kullanılmayan organlar zayıflar.

menun dengeli canım tebrikler
gazozu sevmedim şeker yuklemişsin bedenine olmamış canım ille içeceksen de yarım çaybardağıyla yetin olurmu kuzum sağlığın için söyluyorum

Selam kizlar
Bugunku menum

Sabah
Bir kase musli
Bir bardak sut

Ogle
Bir tabak makarna
Bir bardak ayran

Aksam
Bir tabak zeyti.yagli barbunya
Salata
Ayran

Spor
150 ip atlama

Su
1 litre
sabah ve öğleni sevmedim kuzum hucrelerin aç kalmış beslenmemiş sin

yeşillikler eksilmiş gene

bu arada arkadaşım ne kadar zayıflamışsın walla helal olsun çok şaşırdım dedi çok mutlu oldummm
harika valla motivene diyecek yok ozaman

yani nasıl yapmalıyım?Yada şöyle diyeyim ne yapmamalıyım?
karatayla ilgili önerilerimi oku kitabı oku kitapta metabolik hastalıkların nasıl giderileceği detayla anlatılıyor ben ne desem az okuman lazım kuzum

kaptanim günaydin yesillik çok yemiyorum ya bitek arada sbhlari maydonoz ve salatalik salatalik da mevsimi henüz gelmedi die almiorum

gazozu sevmedim şeker yuklemişsin bedenine olmamış canım ille içeceksen de yarım çaybardağıyla yetin olurmu kuzum sağlığın için söyluyorum

Soguk asitli mesrubatlardan meyve sularindan uzak durmam gerektigini biliyorum diyetisyenim de soylemisti ancak cok seviyorum dayanamiyorum hic onlarsiz

kaptanim günaydin yesillik çok yemiyorum ya bitek arada sbhlari maydonoz ve salatalik salatalik da mevsimi henüz gelmedi die almiorum
peki nurgulum

Soguk asitli mesrubatlardan meyve sularindan uzak durmam gerektigini biliyorum diyetisyenim de soylemisti ancak cok seviyorum dayanamiyorum hic onlarsiz
bu içeceklere zehir gözüyle bakmayı dene guzelim. her yudumda bedeni fare zehiriyle zehirlerigini bil. sigaradan kat be kat zararı var. biliyorum bazı alışkanlıkları terketmek zordur. ben herzaman bunları hatırlatmaya sizde farkındalık yaratmaya çalışıyorum. elbette karar senin.
alıntıdır

Ana Sayfa » GüncelSağlık » Gazlı İçeceklerin Zararları Nelerdir?
Gazlı İçeceklerin Zararları Nelerdir?
Sayfayı Yazdır

Birçoğumuz gazlı içecekleri su gibi hatta bazılarımız su yerine tüketmektedir. Bu içeceklerin temel bileşeni her ne kadar su olsa da, içerdiği diğer bileşenler toksik ve vücuda ciddi zarar verebilecek nitelikte olup daha çabuk yaşlanmamıza neden olmaktadır. Nedenini gelin birlikte inceleyelim;

Karbonatlı içecekler, önemli derecede şeker, kalori ve zararlı eklentiler içerir ve kesinlikle besleyici bir yönü bulunmamaktadır. Yapılan çalışmalar gazlı içecekler ile osteoporoz, obezite, diş çürüğü ve kalp hastalıkları ile bağlantılı olduğunu göstermektedir.

Hem ülkemizde hem dünya genelinde market raflarında en fazla rağbet gören içecekler olmasına rağmen hemen hepimiz neden kilo veremiyorum veya neden sağlık problemleri ile karşılaşıyorum sorularını kendimize sormadan edemeyiz. Ancak genetik zafiyetler dışında, sağlık problemlerinin hiçbiri kendiliğinden oluşan süreçler değildirler ve genellikle çevre ve beslenme alışkanlıkları sonucu oluşurlar.

dunki menumude yazayım
10/4/15

Kalkınca 2 bardak su

9,00 da :1 maydonozlu yumurta+marul+zeytin+ceviz+peynir,yarım simit

1 saat sonra 1 ekspresso kahve, 3 bardak çay siyah,1 bardak form çay

13,00 de:1 bardak sebze suyu,1 dilim peynir, 4 kaşık yoğurt

Şekersiz t.kahvesi

15,30 da ara:1 bardak ayran,1 elma,Biraz ceviz ve fındık,1 filtrekahve sütlü şekersiz

18,30 da: biraz kıymalı karnabahar yemeği+ biraz pırasanın yeşil yapraklarından az ince bulgurla sote+3 kaşık peynirli maydanozlu ev eriştesi+salata+yoğurt
1 saat ev temizliği yaptım yemekten önce
yeterince su ve bitki çayları içtim

Spor: 50dk kardiyo

Son düzenleme:
**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 409. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,7***********>75,5
Nurgul_85 50 ***********>
Akrepimm 67 ***********>

MasalKusu 96,6 ***********>

deren ada 59,9 ***********>
aycanhakan 70,8 ***********>

nhtylz 89,5 ***********>

kitap_asigi 65,6 ***********>
katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,5 ***********>

Gulsum462 65,5 ***********>

yeni hedeflere koşalım meleklerim.gelsin hedefler​
kızlar bu listeyi alıntılayarak devam edicez. En son liste bildirimi alıntılanacak ve böylece dolarak devam edicek liste. herkes kendi adının kısmını dolduracak. alıntı yaptıktan sonra mesajın "baş ve sondaki QUOTE yazısı ve parantez " işaretlerini silip içeri doldurup o şekilde paylaşalım. Değilse mesaj alıntı şeklinde kalıyor.

benim regl haftam olduğu için hedefi duşuk tuttum aynı durumda olmayanlar için en az 400gr hedef belirleyelim yola devam edelim kızlar
bu hafta 6 yeni kızımız ve gulsum listede bomba gibi bir listeyi beraberce yapalım listeleri sallayalım

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>
Akrepimm 67 ***********>

nhtylz 89,5 ***********>

katrem 75,9 ***********>

Gulsum462 65,5 ***********> 65.0

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>49
Akrepimm 67 ***********>

nhtylz 89,5 ***********>

katrem 75,9 ***********>

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>49
Akrepimm 67 ***********>

nhtylz 89,5 ***********>

katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,5 ***********>64.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…