- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.121
Benim bugun paylasacak bir menum yok malesef. Misafir vardi. Tek lokma yiyemedim. Gerci karnim da ac degildi ya bakalim. Birazdan aksam yemegi yerim heralde. Cok garip ya acikmadim hic. Birkac kupa cay ictim o kadar.
Sabah:
1 yumurta
1 yk lor
şekersiz çay
yeşillik :)
Öğle
y.tabak kabak yemeği
salata
yarım greyfurt
Akşam
4 k.parca ciger
salata
yoğurt
Su
2,5litre
spor
gece yapacağım
Evde olunca yemeği çok yiyorum.Pek keyfimde yok kılzar çok yorgun hissediyorum.Umarım sizlerin günü güzel geçmiştir.Herşeye rağmen sporu bırakmak yok.Hedefe doğru yola devam :)
RengarenkNesli tavsiyelerini not alıyorum canım.Yoğunluğum geçsin kitabıda okuyacağım.Pdf olarak elimde var oradan bir göz atmıştım.Ama ilk fırsatta alıp okuyacağım.Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Ve kızlar burada olmak gerçekten çok etkili bana çok faydası oluyor sizlere yazmak paylaşmak çok güzel iyiki varsınız.
Bugünkü menümü Paylaşmayı çok isterdim kaptancığımRengarenkNesli ancak erkek arkadaşımın izin günüydü..... malum ben de kaçamak yapmak zorunda kaldim Aslinda sabah cok guzel başlamıştım
Az önce eve geldim tartildim dünden bir kg fazla çıktım bir de reglim tabiii
Baya moralim bozuldu
Ac degildim ki katrem ya :)neden ki canım ;( aç kalmak da iyi değil bence
Bende de öyle ama her fırsatta iki uc gunde bir tartıya çıkıyorum bir de odamda ya ayak altında.canım yemek yiyip tartılma acaip moral bozukluğu yapıyor bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?