Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlim ilk listeyi degil en son doldurulan listeyi devam ettirmelisin hedef yazanlar vardi simdi karismi liste bir el atip duzeltirs3n s3vinirim

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 409. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,7***********>75,5
Nurgul_85 50 ***********>
Akrepimm 67 ***********>

MasalKusu 96,6 ***********>

deren ada 59,9 ***********>
aycanhakan 70,8 ***********>70.4

nhtylz 89,5 ***********>89

kitap_asigi 65,6 ***********>65.0
katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,5 ***********>

Gulsum462 65,5 ***********>

yeni hedeflere koşalım meleklerim.gelsin hedefler​

Regl haftam olduğu için ben de hedefimi 400 gram belirledim.

Simdi oldu mu RengarenkNesli

sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çatal reçel
2 çatal acılı ezme
2 çatal krem peynir

akşam
yarım pide
maydonoz,roka
1 tabak şehriye çorba

Bugün misafir doluydu ev o bakıma sapıttı biraz menüm. Pazartesi tam anlamıyla kendime çekidüzen vermek istiyorum
Sabah
Bir haslanmis yumurta , çeri domates , bir dilim kaşar
Öğle
Bir servis kasigi makarna salatası, bir peynirli gözleme
Aksam
Ikı kasık kısır sekersiz cay

bugünkü menüm
Sabah:
2 kaşık lor
1 yumurta
yeşillik
şekersiz çay
ara
1 elma
Öğle
1 kase çorba
pırasa yemeği
Akşam
Çorba
yoğurt
salata
3 litre su içtim.İçmeyede devam.bir bardak yeşil çay içerim.Bir saat spor yaptım.

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 409. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,7***********>75,5
Nurgul_85 50 ***********>49
Akrepimm 67 ***********>

MasalKusu 96,6 ***********>

deren ada 59,9 ***********>
aycanhakan 70,8 ***********>70.4

nhtylz 89,5 ***********>89

kitap_asigi 65,6 ***********>65.0
katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,5 ***********>64.0

Gulsum462 65,5 ***********> 65.0

Kızlar atladığım kimse yoksa son hali bu olmalı listenin.

Haftasonu buralarda kimse olmuyor yahu..

Menumu yazayim.

Kahvalti
Yarim yumurta (yagda)
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Kekikli karisik bitki cayi

Ara
1 parca bitter cikolata

Aksam
2 kasik tarhana corbasi
1 yemek kasigi nohut (karnim kotu olunca cesaret edemedim fazla yemeye)
Yogurt
1 isirik mercimekli kofte

Su 2 litre olacak yatana kadar
Yesilcayimi ictim sabah. 2.yi icmeyi dusunuyorum birazdan.
Spor bugun yok son iki gundur felaket yoruldugum icin. Yarin yapacagim sabahtan.
Aksam yemegim cok sacma oldu gibi hissediyorum ama oldu artik.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Şükür kavuşturana

Çok zorlu bir süreçten sonra şükür Tadilatım bitti hatta dünden beri temizlikle boğuşuyorum
Dün netle ilgili sorun yaşadığımdan bir türlü uğrayamadım.
Bugünde eşimin doğum günü ve sabahtan beri bir yandan temizlik bir yandan eşime süpriz derken ancak fırsatım oldu uğramaya

Eşimin Annesine sabah sabah eşimden gizli mesaj attım bir bahaneyle oğlunu çağır böyle böyle süpriz yapacağız dönüştede birlikte gelirsiniz banyoyu görme bahanesiyle diye
Tabi sabahtan itibaren unutmuş ayağına yattık hatta ben mesaj atarken kime mesaj atıyorsun diyince hiçççç sadece bir arkadaşa dedim Kvye yolladığım mesajıda son anda hatırlayıp sildim Allahtan ki eşim sonradan cebimi kurçalamış bu kime mesaj attı diye hiç huyu değildir ama ben o an hafif bir panik yaptım sanırım ki kıllanmış

Annesi öğlende birşey için beni AVmye götür demiş oda fırsat o fırsat kendini gezdirdi
Eşim ya işim var dediği halde tabi bizden tembihlendiği için KV aciliyeti var işte demiş Neyse bunlar gitti tabi ben o arada motoru popişime takıp eşime hemen bir Tiramisu yaptım pasta yerine Salonunda temizliğini bitirdim ve onlar döndüğünde çay koyma bahanesiyle mutfağa gidince Tiramisuya 3 mum dikip iyiki doğdun diyerek odaya döndük çocuklarla tabi eşim çok şaşırdı ve sevindi

Bu arada banyom müthiş oldu gerçekten tabi salı günüde kapıların pervazları takılsın sizlerede resimlerini atarım
Çok yoruldum ama cidden deydi Tesisatcı dün son retuş için gelince yahu Banu ne çabuk temizliğe bile girişmişsin dedi elin baya çabukmuş mis gibi olmuş her yer dedi
Tabi daha işim az da olsa var ama çoğu işim bitti şükür ( çamaşır makinesinin elektriz prizinide eşim halletsin bu gecede yarın çamaşırlarımı yıkamaya başlarım)
Salonun camları bile silindi tabi tüllerimi henüz yıkayamadım

Hamarat hatun maşallah.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Cidden motoru takmissin
Esine de ne guzel surpriz olmus ya supersin valla. Hayirli saglikli mutlu huzurlu uzun omur nasip etsin Allahim ailece size
Banyonun da fotolarini bekliyoruz bu kadar dert oldu sana sonuc nasil oldu degmis hali nasil merak ettim
Gozun aydin ve gecmis olsun bitti oldu gitti iste hayirli olsun

Gunaydin kizlar. Ben dunden beri hastaliktan yikiliyom sinuzitim azdi alerjimle birlesti mahvetti beni ofisteyim ama eve gidip yaticam. Beni merak etmeyin hepinize opucukler guzel haftalar dilerim. Birbirinize emanet ettim sizi

GÜNAYDIN
Gule gule kullan canim banyonu ugrastin ama degdi heralde merakla bekliyorum fotograflari esinin de dogum gunu kutlu olsun bir omur yaninizda olsun saglikla sihhatle

Kaptanim gecmis olsun

Hamarat hatun maşallah.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim canım Rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin....Aminnnnnn

Sağ olasın canım bitti ama bende bittim bugün çamaşır yıkamaya başladım ( iki günde ancak biter herşeyi sudan geçirmek sonuçta ne kadar dikkat ettiysekte 1 hafta süpürüp silemedim ve bütün örtülerin yıkanması lazım

Resmini birazdan çekip eklemeye çalışırım

Gunaydin kizlar. Ben dunden beri hastaliktan yikiliyom sinuzitim azdi alerjimle birlesti mahvetti beni ofisteyim ama eve gidip yaticam. Beni merak etmeyin hepinize opucukler guzel haftalar dilerim. Birbirinize emanet ettim sizi

Çok geçmiş olsun Neslim
İnşallah çabucak toparlarsın kendini

GÜNAYDIN

Gule gule kullan canim banyonu ugrastin ama degdi heralde merakla bekliyorum fotograflari esinin de dogum gunu kutlu olsun bir omur yaninizda olsun saglikla sihhatle

Kaptanim gecmis olsun

Aminnnn inşallah canım valla bu telaşta biraz zor oldu ama KVye oğlunu çağır oyala böyle böyle diyince oda fırsat o fırsat kendini gezdirdi o aradada herşeyi hallettik büyük kızımla

Gecmis olsun kaptanim. Dikkat et kendine hemen toparlanirsin umarim

Ooo bayaaaa isin var o zaman senin.
Allah kolaylik versin ne diyim.

Günaydın herkese harika bi hafta geçirelim inşallah :) kızlar haziranda sevgilimin mezuniyeti var. 2 aya gider mi bu basenler?

Azmedersen gider canim. Sporunu duzenli yaparsan tamamen gitmese de azalir hic degilse. (Ne durumda oldugunu bilmeyince boyle dedim yanlis anlama. Kendimden yola ciktim sevgili basenciklerimden. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…