Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Azmedersen gider canim. Sporunu duzenli yaparsan tamamen gitmese de azalir hic degilse. (Ne durumda oldugunu bilmeyince boyle dedim yanlis anlama. Kendimden yola ciktim sevgili basenciklerimden. )

Canım şuan 65 kiloyum. Boyum 1.72 60 kilo olmak istiyorum ama benim basen sorunum var

Canım şuan 65 kiloyum. Boyum 1.72 60 kilo olmak istiyorum ama benim basen sorunum var
Basen egzersizleri yap canim. Ama tabi beslenmenin ve gunluk sporunun yaninda. Isinmadan yaparsan direk kas oluyomus yaglar erimeden daha iri duruyomus insan sanirim ama isinip yapinca yaglar eriyomus. Pek bilmiyorum hangi hareketler var basen icin arastir istersen?

Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr

Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim

Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum

Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))

Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resim klozetin arkası duvardı

Buda evimize takılan kapı

Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için

Ne guzel olmus oynakbasicim ya valla degmis. Hemen halletmissin o pisligi temizleyivermissin masallah
Kocaman olmus banyonuz oh ferah ferah
Cok begendim ben gule gule kullanin

Cok guzel olmus piril piril parliyo guzel gunlerde kullan canim

Canlarımmm hayırlı haftalar hepimize h.sonu giremedim Kızım sağolsun internet paketini bitirmiş c.tesi iyi gitti fakat pazar günü aylık kahvaltı toplantımız var o yüzden cıs larla doluydu bugünden devam bu arada dün regl oldum cumaya kilomu etkilemez diye düşünüyorum

Canım çok güzel olmuş sağlıklı günlerde kullanın inşallah bu arada eşine de sağlıklı bereketli bir ömür diliyorum tabiki sizinle

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 409. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,7***********>75,5
Nurgul_85 50 ***********>49
Akrepimm 67 ***********>66.5

MasalKusu 96,6 ***********>

deren ada 59,9 ***********>
aycanhakan 70,8 ***********>70.4

nhtylz 89,5 ***********>89

kitap_asigi 65,6 ***********>65.0
katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,5 ***********>64.0

Gulsum462 65,5 ***********> 65.0

Arkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...

Gecmis olsun masalkusum.
Neden ayrilmak istiyorsun ama
Canım gitmek istediğim için değil zaman ayıramıyorum eskisi gibi kızım büyüdü ve sürekli peşinden koşturmam gerekiyor. .. buraya yazamadığımda kendimi sorumsuzluk yapıyormuş gibi suçluluk hissediyorum. ..yani işin içinden bir türlü çıkamıyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…