- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.161
Azmedersen gider canim. Sporunu duzenli yaparsan tamamen gitmese de azalir hic degilse. (Ne durumda oldugunu bilmeyince boyle dedim yanlis anlama. Kendimden yola ciktim sevgili basenciklerimden.)
Basen egzersizleri yap canim. Ama tabi beslenmenin ve gunluk sporunun yaninda. Isinmadan yaparsan direk kas oluyomus yaglar erimeden daha iri duruyomus insan sanirim ama isinip yapinca yaglar eriyomus. Pek bilmiyorum hangi hareketler var basen icin arastir istersen?Canım şuan 65 kiloyum. Boyum 1.72 60 kilo olmak istiyorum ama benim basen sorunum var
Boyun iyi kilon da iyi bence bolgesel zayiflamak icin pilates oneririm canim 1 haftada farki gorursunGünaydın herkese harika bi hafta geçirelim inşallah :) kızlar haziranda sevgilimin mezuniyeti var. 2 aya gider mi bu basenler?
Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491320
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491323 Eki Görüntüle 1491324 Eki Görüntüle 1491325 Eki Görüntüle 1491326
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491327
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Cok guzel olmus piril piril parliyo guzel gunlerde kullan canimSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Eki Görüntüle 1491320
Eki Görüntüle 1491323 Eki Görüntüle 1491324 Eki Görüntüle 1491325 Eki Görüntüle 1491326
Eki Görüntüle 1491327
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Canım çok güzel olmuş sağlıklı günlerde kullanın inşallah bu arada eşine de sağlıklı bereketli bir ömür diliyorum tabiki sizinleSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Eki Görüntüle 1491320
Eki Görüntüle 1491327
çabalarımza değiyor çok şükür canım
Gecmis olsun masalkusum.Arkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...
çabalarımza değiyor çok şükür canımgöbek benim için başlı başına bi sorundu resimlerde de görüldüğü üzere
teşekkürler canımm motivasyonumuz artsın diye koydum resimleriiDegmis degmis masallahin var
yaaa gitmeeeArkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...
Canım gitmek istediğim için değil zaman ayıramıyorum eskisi gibi kızım büyüdü ve sürekli peşinden koşturmam gerekiyor. .. buraya yazamadığımda kendimi sorumsuzluk yapıyormuş gibi suçluluk hissediyorum. ..yani işin içinden bir türlü çıkamıyorum. .Gecmis olsun masalkusum.
Neden ayrilmak istiyorsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?