- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.181
Canım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...yaaa gitmeee
Canim minigin uyuyunca ugra biraz. Menunu yazarsin menulerimize bakar yorumlarsin. Her anburda olmak zorunda degilsin ki. Cok despot kurallar da yok. Motivasyon amacli iyi olur bence. Istersen su anki sıkıntın gecene kadar izne ayril? Kendini toparlarsin kafani toparlarsin sonra kaldigin yerden devam edersin olmaz mi temelli birakmak yerine?Canım gitmek istediğim için değil zaman ayıramıyorum eskisi gibi kızım büyüdü ve sürekli peşinden koşturmam gerekiyor. .. buraya yazamadığımda kendimi sorumsuzluk yapıyormuş gibi suçluluk hissediyorum. ..yani işin içinden bir türlü çıkamıyorum. .
Ne guzel olmus oynakbasicim ya valla degmis. Hemen halletmissin o pisligi temizleyivermissin masallah
Kocaman olmus banyonuz oh ferah ferah
Cok begendim ben gule gule kullanin
Cok guzel olmus piril piril parliyo guzel gunlerde kullan canim
Canım çok güzel olmuş sağlıklı günlerde kullanın inşallah bu arada eşine de sağlıklı bereketli bir ömür diliyorum tabiki sizinle
bunlarda şimdiki halim Eki Görüntüle 1491600
Arkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...
Çok mantıklı :)Canim minigin uyuyunca ugra biraz. Menunu yazarsin menulerimize bakar yorumlarsin. Her anburda olmak zorunda degilsin ki. Cok despot kurallar da yok. Motivasyon amacli iyi olur bence. Istersen su anki sıkıntın gecene kadar izne ayril? Kendini toparlarsin kafani toparlarsin sonra kaldigin yerden devam edersin olmaz mi temelli birakmak yerine?
Canım zaman zaman hepimizin oluyor mevsim değişikliği gibi duygu değişikliğimiz daha az girersin ama ayrılma lütfenCanım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...
ÇOk teşekkür ederim. Gitmekten vazgeçtim izinde almayacağım... kızımı uyuttukça girerim olmazsa... ya da sabahtanSAğ olasın canım daha güzelleride sizlere olur inşallah
SAğ olasın canım
Aminnn canım teşekkür ederim
Wooowwww müthiş fark var
Darısı bizlerinde başına
Caım sanada kuşunada çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın
Bencede arkadaşların dediği gibi ayrılma olmazsa biraz izne ayrıl eminim bir kaç güne yine eski motivasyonunu yakalarsın
Yahu bu gobek nasil gidiyor!çabalarımza değiyor çok şükür canımgöbek benim için başlı başına bi sorundu resimlerde de görüldüğü üzere
Cok guzel olmus yahu ugraslarlara degmis. Gule gule kullaninnnnSelamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491320
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491323 Eki Görüntüle 1491324 Eki Görüntüle 1491325 Eki Görüntüle 1491326
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491327
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Çok mantıklı :)
Gitme tabi ki canim. Hepimizin gonlu kalmandan yana. Kendini kotu hissedersin de evine ailene yansir ister istemez diye dusunup izin al demistim. Yoksa tabi ki kal. Buradan cikinca kendinde sorumluluk hissetmeyebilirsin ama bu iyi ki olur kotu mu olur bilemem. Ben mesela cozuturum heralde ciksam.ÇOk teşekkür ederim. Gitmekten vazgeçtim izinde almayacağım... kızımı uyuttukça girerim olmazsa... ya da sabahtan
Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..Gitme tabi ki canim. Hepimizin gonlu kalmandan yana. Kendini kotu hissedersin de evine ailene yansir ister istemez diye dusunup izin al demistim. Yoksa tabi ki kal. Buradan cikinca kendinde sorumluluk hissetmeyebilirsin ama bu iyi ki olur kotu mu olur bilemem. Ben mesela cozuturum heralde ciksam.sen bakma benim her dakika burda olduguma baska isim yok da ondan burdayim ben
Musait olunca gelirsin.
Birakmak yok o zaman cok sevindim karar degistirdigine
Supersin canimCanim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..
Biz kesin cozutur bin kilo oluruz vallahiGitme tabi ki canim. Hepimizin gonlu kalmandan yana. Kendini kotu hissedersin de evine ailene yansir ister istemez diye dusunup izin al demistim. Yoksa tabi ki kal. Buradan cikinca kendinde sorumluluk hissetmeyebilirsin ama bu iyi ki olur kotu mu olur bilemem. Ben mesela cozuturum heralde ciksam.sen bakma benim her dakika burda olduguma baska isim yok da ondan burdayim ben
Musait olunca gelirsin.
Birakmak yok o zaman cok sevindim karar degistirdigine
canım ben kardio ve jilian yaptımYahu bu gobek nasil gidiyor!
Ben de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok düzenli olmasa da ama göbeğim sanki bir parçamcanım ben kardio ve jilian yaptım
düzenli yapmak şart tabikiBen de kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok düzenli olmasa da ama göbeğim sanki bir parçam
Wawwwwww super fark var yalniz darisi basimizabunlarda şimdiki halim Eki Görüntüle 1491600
Cok gecmis olsun canimArkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...
Kac cocugun var bolmiyorum ama benim 3 tane en kucugu 11 aylik inan su anda kizimi emzirirken yaziyorum bir sepet camasir var katlanmayi bekliyo bir sepet daha asilmayi bekliyo ve inan camasir sepetim agzina kadar dolu bulasiktan bahsetmiyorum bile yani demem.o ki isler bitmez sen kendin icin bir sey yapmalisin yoksa ne esine ne cocuguna en onemloside kendine bi faydan dokunmaz canim biz iyi olucaz ki onlarda iyi olsun tamam miCanım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...
Iste bu supersinÇOk teşekkür ederim. Gitmekten vazgeçtim izinde almayacağım... kızımı uyuttukça girerim olmazsa... ya da sabahtan
Aynen oyle. Yuvarlanirim ben artik adim da atma geregi duymamBiz kesin cozutur bin kilo oluruz vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?