Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim minigin uyuyunca ugra biraz. Menunu yazarsin menulerimize bakar yorumlarsin. Her anburda olmak zorunda degilsin ki. Cok despot kurallar da yok. Motivasyon amacli iyi olur bence. Istersen su anki sıkıntın gecene kadar izne ayril? Kendini toparlarsin kafani toparlarsin sonra kaldigin yerden devam edersin olmaz mi temelli birakmak yerine?

Ne guzel olmus oynakbasicim ya valla degmis. Hemen halletmissin o pisligi temizleyivermissin masallah
Kocaman olmus banyonuz oh ferah ferah
Cok begendim ben gule gule kullanin

SAğ olasın canım daha güzelleride sizlere olur inşallah

Cok guzel olmus piril piril parliyo guzel gunlerde kullan canim

SAğ olasın canım

Canım çok güzel olmuş sağlıklı günlerde kullanın inşallah bu arada eşine de sağlıklı bereketli bir ömür diliyorum tabiki sizinle

Aminnn canım teşekkür ederim

Wooowwww müthiş fark var
Darısı bizlerinde başına

Arkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...

Caım sanada kuşunada çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda toparlanırsın
Bencede arkadaşların dediği gibi ayrılma olmazsa biraz izne ayrıl eminim bir kaç güne yine eski motivasyonunu yakalarsın

Çok mantıklı :)

Canım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...
Canım zaman zaman hepimizin oluyor mevsim değişikliği gibi duygu değişikliğimiz daha az girersin ama ayrılma lütfen çünkü motivasyon azalıyor burda olmayınca bak bana ev iş çocuk eş bu kadar koşuşturmacada burada olmak benim hakkım kendim için sağlığım için mezun olana kadar burdayım

ÇOk teşekkür ederim. Gitmekten vazgeçtim izinde almayacağım... kızımı uyuttukça girerim olmazsa... ya da sabahtan

Cok guzel olmus yahu ugraslarlara degmis. Gule gule kullaninnnn

Çok mantıklı :)

ÇOk teşekkür ederim. Gitmekten vazgeçtim izinde almayacağım... kızımı uyuttukça girerim olmazsa... ya da sabahtan
Gitme tabi ki canim. Hepimizin gonlu kalmandan yana. Kendini kotu hissedersin de evine ailene yansir ister istemez diye dusunup izin al demistim. Yoksa tabi ki kal. Buradan cikinca kendinde sorumluluk hissetmeyebilirsin ama bu iyi ki olur kotu mu olur bilemem. Ben mesela cozuturum heralde ciksam. sen bakma benim her dakika burda olduguma baska isim yok da ondan burdayim ben
Musait olunca gelirsin.
Birakmak yok o zaman cok sevindim karar degistirdigine

Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..

Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..
Supersin canim
Mezun olunca depikleriz seni baska gitmek yok
(Aklima asker bekledigim gunler geldi depiklerdik tezkereyi alani
Guzel bi duyguydu valla oyle depiklenmek)

Biz kesin cozutur bin kilo oluruz vallahi

Wawwwwww super fark var yalniz darisi basimiza
Arkadaşlar herkese merhaba. .. iki gündür katılım yapamıyorum üzgünüm... kızım da bende rahatsızım... onunla ilgilendim... menülerimi hiç yazmayım... ve müsadenizle gruptan ayrılmak istiyorum...
Cok gecmis olsun canim
Canım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...
Kac cocugun var bolmiyorum ama benim 3 tane en kucugu 11 aylik inan su anda kizimi emzirirken yaziyorum bir sepet camasir var katlanmayi bekliyo bir sepet daha asilmayi bekliyo ve inan camasir sepetim agzina kadar dolu bulasiktan bahsetmiyorum bile yani demem.o ki isler bitmez sen kendin icin bir sey yapmalisin yoksa ne esine ne cocuguna en onemloside kendine bi faydan dokunmaz canim biz iyi olucaz ki onlarda iyi olsun tamam mi
Iste bu supersin

Bugunku menum

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
5 badem
3 kuru kayisi

Öğle
Bir tabak makarna

Aksam
1 servis kasigi bulgur pilavi
3 nugget
3 kabak mucver
Salata
Ayran

Spor
40 dk evde yuruyus

Su
2 litre

Menumu yazayim ben de hemen.
Sabah
Balli bademli misir gevregi
200 ml sut
1 tarcinli muz
5 6 ceviz

Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 kucuk kup gofret

Aksam
(Kendi capimda iskender yapmaya calistim)
Doner
Yogurt
Ustune salcali sos
1 dilim ekmek
Salata

Anammm aksam abartmisim. Insallah rahatsiz etmez..
Kizlar benim midem afedersiniz ama gaz dolu ya. Ne gaz yapar ve ne gaza iyi gelir bi fikri olan var mi?

Su: 2 litre olacak.
Yesilcayimi icmedim henuz.

Spor: leslie walk at home 2 miles + 5 dakika trambolin + 25 dakika bolge egzersizi ve esneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…