Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
bir fincan sütlü nescafe
2 tane burçak

öğle
1 tane yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
2 çatal reçel ve ezme
1 dilim kepek ekmek

ara
bir fincan salep

akşam
1 tabak şehriye çorba
3 kaşık yoğutlu karnabahar

su sadece 1 lt içebildim boğazlarım hala çok fena
spor ebru şallı pilates

Sabah
bir dilim kepek ekmeği
iki parça peynir
domates salatalık
ceyrek simit
visne suyu
Ogle
bir kase mercimek çorbası
marul salatası
dort kucuk parca tavuk
Ara
sade turk kahvesi
Aksam
bir kase sehriye corbasi
iki kofte salcali
dort kasik pirasa yemegi bol limonlu

Spor: 40 dakika kardiyo
20 dakika yuruyus
Su yatana kadar iki litre olur

Iyi akşamlar kızlar benim menüm de böyle
Kahvaltı
Yarımdan biraz fazla içi alınmış simit
Peynir
Yarım haşlanmış Yumurta
1 tabak bol limonlu maydanoz roka nane dereotu

Ara
Limonlu taze naneli yeşil çay
Yarım çay bardağı beyaz ve sarı leblebi

Öğle Yemeği
1 kase Yoğurtlu şehriye çorba
Yarım porsiyon tavuk sote
2 tabak çiğ ıspanak salatası
1 kase yoğurt

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 parça bitter çikolata

Akşam yemeği
1 yeşil elma
1 kırmızı elma
1 kivi üzerine tarçınlı yoğurtla hazırladığım meyve salatası

1.5 litre karbonatlı su
Yarım dilim kepek ekmek
Yatana kadar içebildiğim kadar su
1 saat yürüyüş
Şimdi biraz Trambolin de hareket yaparım
Herşey yarım olmuş Dünün vicdan azabı

Selam guzellerim. Bugunde yatiyorum bn bole hastalik gormedim kafami kaldiramiyorum bugund3 dinleneyim bakalim umarim dha uzun surmez cok sıkıldım. Birbirinize iyi baki ben yokken sahip çıkın olurmu. Ruveydacim da yokmus neti bitmiş ben ugramaya calisicam gene ama gercekten kafami kaldiramiyorum kusura bakmayin optum heoinizi. Az gecmise bakiyim yatayim tekrar yata yata nereyekadar artik

Canım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...

Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..
masalı m bitanem melegim noldu az gecmise bakim dedim senin yazini gordum hemen dakim dedim. Bu donemler gekip gecici sakin hayallerinden ve kendinden hemen vaz gecme bebeginden kalan zamani bize ayirman yeter kuzum fazla sey beklemiyoruz oldumu. Karar degistirip aramizda kalmana s3vindim. Eger yorgun ve yogun oldugun donemler olursa haber ver izin yazalim. Sunuda unutma biz diyet yapmiyoruz beraber saglikli beslenip saglikli nesiller yetistirmeyi ogreniyoruz oyuzden bizi birakamiyacagina eminim ogrenmek sonsuz bisidir daha yolumuz uzun bitanem. Bebegini de optum

Canım şuan 65 kiloyum. Boyum 1.72 60 kilo olmak istiyorum ama benim basen sorunum var
Tatlim kilon boyuna gor3 hakkaten guzel. Bak benim iranli komsum var beli 1 karisti geldiginde ama basen buyuktu. Ebrunun skinjeens vid3osunu azimle 1 ay yaptı harika sonuc aldi. Simdi haftada 3 e dusurdu 1 sen3dir kalcalar mukemmel gozumle gordum tavsiye ederim

çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumm sen bize lazımsın... yokluğun çok bellii...

Bugunku menum

Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
5 badem
3 kuru kayisi

Öğle
Bir tabak makarna

Aksam
1 servis kasigi bulgur pilavi
3 nugget
3 kabak mucver
Salata
Ayran

Spor
40 dk evde yuruyus

Su
2 litre
canım menün çok güzel afiyet olsun o nuget olmamış ama olsun arada olur öyle şeyler...

canım yoğurt ve süt gaz yapıyor olabilir bende de aynı problem oluyor...

afiyet olsun canım her zaman ki gibi harikasın

canım çiğ ıspanak salatanın tadı nasıl oluyor acaba bir de tarifini verir misin? menüm harika görünüyor tebrik ederim...

geçmiş olsun kaptanım.. allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…