- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.201
Canım gitmek istediğim için değil... ev ve burası arasında ki dengeyi kuramıyorum... sanırım bahar depresyonu denilen şeyi yaşıyorum. ... anlatamam o kadar tuhaf durumdayım ki...
masalı m bitanem melegim noldu az gecmise bakim dedim senin yazini gordum hemen dakim dedim. Bu donemler gekip gecici sakin hayallerinden ve kendinden hemen vaz gecme bebeginden kalan zamani bize ayirman yeter kuzum fazla sey beklemiyoruz oldumu. Karar degistirip aramizda kalmana s3vindim. Eger yorgun ve yogun oldugun donemler olursa haber ver izin yazalim. Sunuda unutma biz diyet yapmiyoruz beraber saglikli beslenip saglikli nesiller yetistirmeyi ogreniyoruz oyuzden bizi birakamiyacagina eminim ogrenmek sonsuz bisidir daha yolumuz uzun bitanem. Bebegini de optumCanim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..
Tatlim kilon boyuna gor3 hakkaten guzel. Bak benim iranli komsum var beli 1 karisti geldiginde ama basen buyuktu. Ebrunun skinjeens vid3osunu azimle 1 ay yaptı harika sonuc aldi. Simdi haftada 3 e dusurdu 1 sen3dir kalcalar mukemmel gozumle gordum tavsiye ederimCanım şuan 65 kiloyum. Boyum 1.72 60 kilo olmak istiyorum ama benim basen sorunum var
masallah sana mezuniyete az kalmis kuzumbunlarda şimdiki halim Eki Görüntüle 1491600
evet kaptanım son bi kilo sonra aranızdan ayrılcammasallah sana mezuniyete az kalmis kuzum
çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuzumm sen bize lazımsın... yokluğun çok bellii...Selam guzellerim. Bugunde yatiyorum bn bole hastalik gormedim kafami kaldiramiyorum bugund3 dinleneyim bakalim umarim dha uzun surmez cok sıkıldım. Birbirinize iyi baki ben yokken sahip çıkın olurmu. Ruveydacim da yokmus neti bitmiş ben ugramaya calisicam gene ama gercekten kafami kaldiramiyorum kusura bakmayin optum heoinizi. Az gecmise bakiyim yatayim tekrar yata yata nereyekadar artik
canım menün çok güzel afiyet olsun o nuget olmamış ama olsun arada olur öyle şeyler...Bugunku menum
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
5 badem
3 kuru kayisi
Öğle
Bir tabak makarna
Aksam
1 servis kasigi bulgur pilavi
3 nugget
3 kabak mucver
Salata
Ayran
Spor
40 dk evde yuruyus
Su
2 litre
canım yoğurt ve süt gaz yapıyor olabilir bende de aynı problem oluyor...Menumu yazayim ben de hemen.
Sabah
Balli bademli misir gevregi
200 ml sut
1 tarcinli muz
5 6 ceviz
Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 kucuk kup gofret
Aksam
(Kendi capimda iskender yapmaya calistim)
Doner
Yogurt
Ustune salcali sos
1 dilim ekmek
Salata
Anammm aksam abartmisim. Insallah rahatsiz etmez..
Kizlar benim midem afedersiniz ama gaz dolu ya. Ne gaz yapar ve ne gaza iyi gelir bi fikri olan var mi?
Su: 2 litre olacak.
Yesilcayimi icmedim henuz.
Spor: leslie walk at home 2 miles + 5 dakika trambolin + 25 dakika bolge egzersizi ve esneme
afiyet olsun canım her zaman ki gibi harikasınsabah
bir fincan sütlü nescafe
2 tane burçak
öğle
1 tane yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
2 çatal reçel ve ezme
1 dilim kepek ekmek
ara
bir fincan salep
akşam
1 tabak şehriye çorba
3 kaşık yoğutlu karnabahar
su sadece 1 lt içebildim boğazlarım hala çok fena
spor ebru şallı pilates
canım çiğ ıspanak salatanın tadı nasıl oluyor acabaIyi akşamlar kızlar benim menüm de böyle
Kahvaltı
Yarımdan biraz fazla içi alınmış simit
Peynir
Yarım haşlanmış Yumurta
1 tabak bol limonlu maydanoz roka nane dereotu
Ara
Limonlu taze naneli yeşil çay
Yarım çay bardağı beyaz ve sarı leblebi
Öğle Yemeği
1 kase Yoğurtlu şehriye çorba
Yarım porsiyon tavuk sote
2 tabak çiğ ıspanak salatası
1 kase yoğurt
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 parça bitter çikolata
Akşam yemeği
1 yeşil elma
1 kırmızı elma
1 kivi üzerine tarçınlı yoğurtla hazırladığım meyve salatası
1.5 litre karbonatlı su
Yarım dilim kepek ekmek
Yatana kadar içebildiğim kadar su
1 saat yürüyüş
Şimdi biraz Trambolin de hareket yaparım
Herşey yarım olmuş Dünün vicdan azabı
geçmiş olsun kaptanım.. allah acil şifalar versinSelam guzellerim. Bugunde yatiyorum bn bole hastalik gormedim kafami kaldiramiyorum bugund3 dinleneyim bakalim umarim dha uzun surmez cok sıkıldım. Birbirinize iyi baki ben yokken sahip çıkın olurmu. Ruveydacim da yokmus neti bitmiş ben ugramaya calisicam gene ama gercekten kafami kaldiramiyorum kusura bakmayin optum heoinizi. Az gecmise bakiyim yatayim tekrar yata yata nereyekadar artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?