- 18 Mayıs 2012
- 1.028
- 1.016
- 208
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.221
teşekkür ederim... biraz sorunlu hissediyordum kendimi... bazen giremiyorum... bilgisayarı açacak halim kalmadığını farkediyorum... özellikle bir haftadır böyle... umarım geçecek... diyeti bırakmak yeniden 110 kilo olmak istemiyorum.... kaçamaklarım oluyor evet ama telafi etmeye çalışıyorum... düzeltiyorum kendimi... ama buradan da ayrılırsam sanırım o arada sırada olan kaçamaklar sürekli hale gelecek ve ben yine hayallerimden vazgeçmiş olacağım... o yüzden buradayım...masalı m bitanem melegim noldu az gecmise bakim dedim senin yazini gordum hemen dakim dedim. Bu donemler gekip gecici sakin hayallerinden ve kendinden hemen vaz gecme bebeginden kalan zamani bize ayirman yeter kuzum fazla sey beklemiyoruz oldumu. Karar degistirip aramizda kalmana s3vindim. Eger yorgun ve yogun oldugun donemler olursa haber ver izin yazalim. Sunuda unutma biz diyet yapmiyoruz beraber saglikli beslenip saglikli nesiller yetistirmeyi ogreniyoruz oyuzden bizi birakamiyacagina eminim ogrenmek sonsuz bisidir daha yolumuz uzun bitanem. Bebegini de optum
Canım ıspanakları yemek yapacak gibi yıkayıp sirkeli suda bekletip kıvırcık gibi doğruyosun içine istediğin sebzeyi atabilirsin soğan domates biber vs ben beğeniyorumcanım çiğ ıspanak salatanın tadı nasıl oluyor acababir de tarifini verir misin? menüm harika görünüyor tebrik ederim...
canımm benim kalmana çokk sevindim hedefe ulaşacaksın ben buna inanıyorum insan zaman zaman bunalımlı dönemlere girebiliyor ama bu aşamada vazgeçmek yerine daha çok direnmeliyizz. yılgınlık yokk direniş varteşekkür ederim... biraz sorunlu hissediyordum kendimi... bazen giremiyorum... bilgisayarı açacak halim kalmadığını farkediyorum... özellikle bir haftadır böyle... umarım geçecek... diyeti bırakmak yeniden 110 kilo olmak istemiyorum.... kaçamaklarım oluyor evet ama telafi etmeye çalışıyorum... düzeltiyorum kendimi... ama buradan da ayrılırsam sanırım o arada sırada olan kaçamaklar sürekli hale gelecek ve ben yine hayallerimden vazgeçmiş olacağım... o yüzden buradayım...
canımm harika çok sağlıklı bir menüherkese merhaba arkadaşlar
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tabak bol limonlu maydnoz
5 zeytin
1,5 dlm tb ekmeği
öğle:
ızgara
salata
akşam:
lazanya
salata
akşama kadar 4 lt su
Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..
Selam guzellerim. Bugunde yatiyorum bn bole hastalik gormedim kafami kaldiramiyorum bugund3 dinleneyim bakalim umarim dha uzun surmez cok sıkıldım. Birbirinize iyi baki ben yokken sahip çıkın olurmu. Ruveydacim da yokmus neti bitmiş ben ugramaya calisicam gene ama gercekten kafami kaldiramiyorum kusura bakmayin optum heoinizi. Az gecmise bakiyim yatayim tekrar yata yata nereyekadar artik
evet kaptanım son bi kilo sonra aranızdan ayrılcamuzun bi sürecin sonuna gelmek üzereyim emeğiniz desteğiniz çok büyük
teşekkür ederim... biraz sorunlu hissediyordum kendimi... bazen giremiyorum... bilgisayarı açacak halim kalmadığını farkediyorum... özellikle bir haftadır böyle... umarım geçecek... diyeti bırakmak yeniden 110 kilo olmak istemiyorum.... kaçamaklarım oluyor evet ama telafi etmeye çalışıyorum... düzeltiyorum kendimi... ama buradan da ayrılırsam sanırım o arada sırada olan kaçamaklar sürekli hale gelecek ve ben yine hayallerimden vazgeçmiş olacağım... o yüzden buradayım...
herkese merhaba arkadaşlar
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tabak bol limonlu maydnoz
5 zeytin
1,5 dlm tb ekmeği
öğle:
ızgara
salata
akşam:
lazanya
salata
akşama kadar 4 lt su
Kızlar merhaba dun menumu yazamadım.bu hafta çok yoğun herkesten özür dilerim.Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Lor
3 zeytin
Salatalık
Limonlu maydanoz
Ara
1elma
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Aksam
Tavuk ızgara
Salata
Gün içerisinde cok bitkin hissettigimde 1incir yiyorum şekersiz çay yada kahvenin yaninda.3litre suyumu içtim.Her zaman menüm mükemmel olmayabilir ama sporumu aksatmiyorum.optum herkesi umarım cuma güzel bir gün olur :)
Selam guzellerim. Bugunde yatiyorum bn bole hastalik gormedim kafami kaldiramiyorum bugund3 dinleneyim bakalim umarim dha uzun surmez cok sıkıldım. Birbirinize iyi baki ben yokken sahip çıkın olurmu. Ruveydacim da yokmus neti bitmiş ben ugramaya calisicam gene ama gercekten kafami kaldiramiyorum kusura bakmayin optum heoinizi. Az gecmise bakiyim yatayim tekrar yata yata nereyekadar artik
Kizlar bi arkadasimiz yapmisti hani yogurtlu detoks corbasi var misiniz haftada bir yapalim ozellikle persembe gunleri ama diger gunlerde dikkat edicez
Bende yapacam kuzum yaplim beraber 2 gundur aburcubur yedim bende dikkat edemedim hastayim diye nazlandim kendimeKizlar bi arkadasimiz yapmisti hani yogurtlu detoks corbasi var misiniz haftada bir yapalim ozellikle persembe gunleri ama diger gunlerde dikkat edicez
Cecom banyo kapisi yerden kisa olur ki su cekmesin yerler islaninca diye. Biz insaatta ole yapiyorduk. Yani diger kapilar gibi yere yakin olmaz ama bilemedim tabi ben. Sana gene is cikmis kolay gelsinSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Valla gündelikçi olsam daha iyidien azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktıtabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor
Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldubaştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attıBakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına
Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diyetabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer
Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur
Canım tekrar çok çok geçmiş olsunUmarım bir iki güne birşeyin kalmaz
Bol bol ıhlamur iç limonlu canım belki iyi gelir
Detoks diyince benim radarlar anında açıldıNasıl yapılıyor o yoğurt detoksu acaba Hani haftanın bir günü devamlı yapılabilir diğer günlerde de yine karatayımsı beslenirim ( tabi şu anda yaptığım 5 günde 5 kg olayı bitince 8.ci takımdaki bir kaç arkadaş dün başladık inşallah cumaya kadar devam 5 kg gitmeyeceği belli de en azından 1.5 bile gitse motive oluruz diye hep birlikte niyetine girdik )
Canim simdi benim bildigim yarim kilo yarim yagli yada yagsiz yogurdun icine aksamdan islattigin ve sabahtan hasladigin 4 kasik nohut 4 kasik yesil mercimek 4 kasik bulgur bitanede salatalik rendeliyosun icine sabahtan hafif bi kahvalti yapip oglen 12 de baslayip 2 saatte bir bu corbadan iciyosun aksam 8 son insallah anlatabilmisimdir ama kaptanimiz daha iyi anlatacaktir sanirimSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Valla gündelikçi olsam daha iyidien azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktıtabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor
Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldubaştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attıBakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına
Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diyetabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer
Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur
Canım tekrar çok çok geçmiş olsunUmarım bir iki güne birşeyin kalmaz
Bol bol ıhlamur iç limonlu canım belki iyi gelir
Detoks diyince benim radarlar anında açıldıNasıl yapılıyor o yoğurt detoksu acaba Hani haftanın bir günü devamlı yapılabilir diğer günlerde de yine karatayımsı beslenirim ( tabi şu anda yaptığım 5 günde 5 kg olayı bitince 8.ci takımdaki bir kaç arkadaş dün başladık inşallah cumaya kadar devam 5 kg gitmeyeceği belli de en azından 1.5 bile gitse motive oluruz diye hep birlikte niyetine girdik )
Iyi olduguna sevindim kaptanimIyi aksamlar meleklerim
hosgelmissin banum yetismissin yoklugumda sagolasin.
cecom banyo bittimi sonunda hele sukur canim
bu arada katrem i goremiyorum haberi olan varmi nerelerdeki
ben su an daha iyiyim yarin ofise giderim pc basina gecip derin bi gecmis yaparim optum sizi cok ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?