Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim... biraz sorunlu hissediyordum kendimi... bazen giremiyorum... bilgisayarı açacak halim kalmadığını farkediyorum... özellikle bir haftadır böyle... umarım geçecek... diyeti bırakmak yeniden 110 kilo olmak istemiyorum.... kaçamaklarım oluyor evet ama telafi etmeye çalışıyorum... düzeltiyorum kendimi... ama buradan da ayrılırsam sanırım o arada sırada olan kaçamaklar sürekli hale gelecek ve ben yine hayallerimden vazgeçmiş olacağım... o yüzden buradayım...

canım çiğ ıspanak salatanın tadı nasıl oluyor acaba bir de tarifini verir misin? menüm harika görünüyor tebrik ederim...
Canım ıspanakları yemek yapacak gibi yıkayıp sirkeli suda bekletip kıvırcık gibi doğruyosun içine istediğin sebzeyi atabilirsin soğan domates biber vs ben beğeniyorum

canımm benim kalmana çokk sevindim hedefe ulaşacaksın ben buna inanıyorum insan zaman zaman bunalımlı dönemlere girebiliyor ama bu aşamada vazgeçmek yerine daha çok direnmeliyizz. yılgınlık yokk direniş var

herkese merhaba arkadaşlar
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tabak bol limonlu maydnoz
5 zeytin
1,5 dlm tb ekmeği
öğle:
ızgara
salata
akşam:
lazanya
salata
akşama kadar 4 lt su
canımm harika çok sağlıklı bir menü 4 lt su içebiliyor olmanda ayrıca takdire şayan ama bu kadar çok su içmek zararlı olmasın

Slm fıstıklar nasılsınız

Canim teşekkür ederim destekleriniz için diyet konusunda bu kez çoj kararlıyım sonuna kadar devam edeceğim. ..

Masalcım ayrılmama kararına çok sveindim bitanem en doğru kararı vermişsin.

Meleğim ne oldu sana nazarmı değdi yoksa Geçmiş olsun kuzum hamam sonrası dikkat edemedin üşüttün demek ki dinlen kuzum

evet kaptanım son bi kilo sonra aranızdan ayrılcam uzun bi sürecin sonuna gelmek üzereyim emeğiniz desteğiniz çok büyük

Maşallah fıstık gibi olmuşsun canım tebrik ederim Ama ayrılmak olur mu burada aile olduk yok öyle gitmek bundan sonra takımda yeni arkadaşlarımıza koçluk yaparsın tecrübelerini paylaşırsın

Masalcım zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz .Giremediğimiz zamanlarda oluyor fakat birbirimizi idare ediyoruz kuzum.Tek başına kilo verme süreci hakikaten zor burada hiç birbirini tanımayan çok objektif ve hiçbir çıkarı olmadan öyle güzel destek oluyorlarki inan bunu kişinin en yakın akrabası yapmaz zamanla daha çok kaynaşacaksınız .2 Yıldır bu gruplardayım öyle güzel dostluklarım oldu ki bu yüzden ayrılamadım umarım sen de pes etmez hayallerine kavuşursun bitanem

herkese merhaba arkadaşlar
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 tabak bol limonlu maydnoz
5 zeytin
1,5 dlm tb ekmeği
öğle:
ızgara
salata
akşam:
lazanya
salata
akşama kadar 4 lt su

Akşam lazanya için ceza vereyimmi maşallah kaptanınız gibi güzel su içiyorsun canım

Kızlar merhaba dun menumu yazamadım.bu hafta çok yoğun herkesten özür dilerim.Dünkü menüm
Sabah
Yumurta
Lor
3 zeytin
Salatalık
Limonlu maydanoz
Ara
1elma
Öğlen
Ispanak yemeği
Yoğurt
Aksam
Tavuk ızgara
Salata
Gün içerisinde cok bitkin hissettigimde 1incir yiyorum şekersiz çay yada kahvenin yaninda.3litre suyumu içtim.Her zaman menüm mükemmel olmayabilir ama sporumu aksatmiyorum.optum herkesi umarım cuma güzel bir gün olur :)

Sabah peynir de mutlaka yemelisin canım aralarda yediğin meyvenin yanında biraz süt ayran veya kefir tüketirsen daha iyi olur kuzumıspanağın yanında yoğurt tercih etmeki ıspanağın demirinden faydalanabilelim akşam ve su süper afiyetolsun tatlım kolay gelsin

sabah
bir kupa sütlü nescafe
2 burçak

öğle
1 yumurta
1 çatal ezme ve reçel
1 dilim tb ekmek
3 zeytin
1 dilim süzme peynir

ara
1 patlak
1 etiform çubuk kraker

akşam
2 tabak kremalı mantar çorba
1 kase yoğurt

su 1,5 lt
spor ebru şallı pilates

Selam kizlar
Bugunku menum

Sabah
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salatalik
3 kuru kayisi
1 dilim kepek ekmegi uzerine recel
Rezene cayi

Ara
Yesilcay

Ogle
1 tabak bulgur pilavi
1 bardak icetea

Aksam
1 tabak etsiz turlu yemegi
1 dilim kepek ekmegi
Salata
Ayran

Spor
20 dk evde yuruyus
1 dk agirlik kaldirma
1 dk ip atlama

Su
2 litre

iyi aksamlar herkeseee bugunku menum
SABAH
light sut
iki yemek kaşığı yulaf ezmesi
üç günkurusu
iki ceviz

ARA
yarım çay bardağı ceviz.

Oglen yemek istemedi canım maalesef

AKSAM
Haslanmis bi kac parca tavuk, az tavuksuyuyla beraber
iki servis kaşığı pilav
ayran

Yeşil çay iki bardak
su iki litre
spor : yürüyüş bir saat

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
kaptanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine mevsim geçişleri farkında olmadan hasta ediyor annemde yim nette çok uzun kalamicam öpüyorum hepinizi
kahvaltı
1.5 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
1 tabak bol limonlu maydanoz

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
2 ceviz

Öğle Yemeği
1 tabak kuru fasulye
1 servis kaşığı bulgur pilavı
1 tabak nar ekşili salata
1 kase yoğurt

Ara
Tarçınlı yeşil çay
2 ceviz
4 kuru dut

akşam yemeği
2 kaşık taze fasulye

1.5 litre karbonatlı su
1.5 litre su
hala su içmeye devam şaştım bugün kendime

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Valla gündelikçi olsam daha iyidi en azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktı tabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor

Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldu baştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attı Bakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına

Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diye tabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer

Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur

Canım tekrar çok çok geçmiş olsun Umarım bir iki güne birşeyin kalmaz
Bol bol ıhlamur iç limonlu canım belki iyi gelir

Kizlar bi arkadasimiz yapmisti hani yogurtlu detoks corbasi var misiniz haftada bir yapalim ozellikle persembe gunleri ama diger gunlerde dikkat edicez

Detoks diyince benim radarlar anında açıldı Nasıl yapılıyor o yoğurt detoksu acaba Hani haftanın bir günü devamlı yapılabilir diğer günlerde de yine karatayımsı beslenirim ( tabi şu anda yaptığım 5 günde 5 kg olayı bitince 8.ci takımdaki bir kaç arkadaş dün başladık inşallah cumaya kadar devam 5 kg gitmeyeceği belli de en azından 1.5 bile gitse motive oluruz diye hep birlikte niyetine girdik )

Iyi aksamlar meleklerim
hosgelmissin banum yetismissin yoklugumda sagolasin.
cecom banyo bittimi sonunda hele sukur canim
bu arada katrem i goremiyorum haberi olan varmi nerelerdeki
ben su an daha iyiyim yarin ofise giderim pc basina gecip derin bi gecmis yaparim optum sizi cok ozledim

Kizlar bi arkadasimiz yapmisti hani yogurtlu detoks corbasi var misiniz haftada bir yapalim ozellikle persembe gunleri ama diger gunlerde dikkat edicez
Bende yapacam kuzum yaplim beraber 2 gundur aburcubur yedim bende dikkat edemedim hastayim diye nazlandim kendime
carsamba ya kadar kac kisi olacaz bakalim baslayalim

Cecom banyo kapisi yerden kisa olur ki su cekmesin yerler islaninca diye. Biz insaatta ole yapiyorduk. Yani diger kapilar gibi yere yakin olmaz ama bilemedim tabi ben. Sana gene is cikmis kolay gelsin
tarif vericem size beraber persembe yapalim. Ama s3n nasil bilmiyon duymadin sasirdim.simdi diger topikte de cik yapuldi ayran detoksunu kastediyo kizlar farkli bisi degildir sanirim

Canim simdi benim bildigim yarim kilo yarim yagli yada yagsiz yogurdun icine aksamdan islattigin ve sabahtan hasladigin 4 kasik nohut 4 kasik yesil mercimek 4 kasik bulgur bitanede salatalik rendeliyosun icine sabahtan hafif bi kahvalti yapip oglen 12 de baslayip 2 saatte bir bu corbadan iciyosun aksam 8 son insallah anlatabilmisimdir ama kaptanimiz daha iyi anlatacaktir sanirim

Isler icindw canini sikmaya degmez gelip gecer bunlarda bosver

Iyi olduguna sevindim kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…