- 19 Ocak 2015
- 2.430
- 5.367
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.241
hoşgeldin şekerim nasılsın nası gidiyor bu cuma bomba yaparsın umarımSabahnız xeyir gününüz uğurlu olsun şirinlər
Iyi aksamlar meleklerim
hosgelmissin banum yetismissin yoklugumda sagolasin.
cecom banyo bittimi sonunda hele sukur canim
bu arada katrem i goremiyorum haberi olan varmi nerelerdeki
ben su an daha iyiyim yarin ofise giderim pc basina gecip derin bi gecmis yaparim optum sizi cok ozledim
Cecom banyo kapisi yerden kisa olur ki su cekmesin yerler islaninca diye. Biz insaatta ole yapiyorduk. Yani diger kapilar gibi yere yakin olmaz ama bilemedim tabi ben. Sana gene is cikmis kolay gelsin
tarif vericem size beraber persembe yapalim. Ama s3n nasil bilmiyon duymadin sasirdim.simdi diger topikte de cik yapuldi ayran detoksunu kastediyo kizlar farkli bisi degildir sanirim
Canim simdi benim bildigim yarim kilo yarim yagli yada yagsiz yogurdun icine aksamdan islattigin ve sabahtan hasladigin 4 kasik nohut 4 kasik yesil mercimek 4 kasik bulgur bitanede salatalik rendeliyosun icine sabahtan hafif bi kahvalti yapip oglen 12 de baslayip 2 saatte bir bu corbadan iciyosun aksam 8 son insallah anlatabilmisimdir ama kaptanimiz daha iyi anlatacaktir sanirim
Isler icindw canini sikmaya degmez gelip gecer bunlarda bosver
kuzucum nerelerdesin sen bakimm haber et merak içindeyimGünaydııınn umarım güzel bir hafta başı olur hepimiz için :) burda yine güneşsi bir sabah var
Ben varimgunaydın meleklerim nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum. yarın ayran detoksuna başlıyoruz kimler var bi bakayım detoksa
Hoşbuldum canım iyiyim şükür iyi gidiyor inşallah ben de meraak içindeyim.hoşgeldin şekerim nasılsın nası gidiyor bu cuma bomba yaparsın umarım
Kaptanımm cok geçmiş olsun biraz daha iyi olduğunuza sevindimm :)Iyi aksamlar meleklerim
hosgelmissin banum yetismissin yoklugumda sagolasin.
cecom banyo bittimi sonunda hele sukur canim
bu arada katrem i goremiyorum haberi olan varmi nerelerdeki
ben su an daha iyiyim yarin ofise giderim pc basina gecip derin bi gecmis yaparim optum sizi cok ozledim
Canim simdi benim bildigim yarim kilo yarim yagli yada yagsiz yogurdun icine aksamdan islattigin ve sabahtan hasladigin 4 kasik nohut 4 kasik yesil mercimek 4 kasik bulgur bitanede salatalik rendeliyosun icine sabahtan hafif bi kahvalti yapip oglen 12 de baslayip 2 saatte bir bu corbadan iciyosun aksam 8 son insallah anlatabilmisimdir ama kaptanimiz daha iyi anlatacaktir sanirim
Isler icindw canini sikmaya degmez gelip gecer bunlarda bosver
Salatalık ilave etmesem olurmu ?Tamam tarifi aldiniz sanirim hepiniz yarin ayran detoksuna basliyoz ozman. Bende 2 gundur biiken islerle ugrasiyorum. Kacamak yapmayin emi
canim salatalik yerine marul mayonoz dereotuda olabilir . Ille dogramana gerek yok yaninda yes3nde olur. Hatta pulbiner serpebilirsin baska baharatlarda karisima okeySalatalık ilave etmesem olurmu ?
O zaman iyiymiş taze nane dereotu falan koyarımcanim salatalik yerine marul mayonoz dereotuda olabilir . Ille dogramana gerek yok yaninda yes3nde olur. Hatta pulbiner serpebilirsin baska baharatlarda karisima okey
Canım teşekkür ederim. Direnme çalışıyorum. Ayrıca çok su içmek bazen zararlı olabiliyor. Ama ben içmeden duramıyor um.canımm benim kalmana çokk sevindim hedefe ulaşacaksın ben buna inanıyorum insan zaman zaman bunalımlı dönemlere girebiliyor ama bu aşamada vazgeçmek yerine daha çok direnmeliyizz. yılgınlık yokk direniş var
Lazanya için ceza vermeseniz. olmaz mı? Sırf bitsin diye yedim çünkü :)Slm fıstıklarnasılsınız
Masalcım ayrılmama kararına çok sveindim bitanem en doğru kararı vermişsin.
Meleğim ne oldu sana nazarmı değdi yoksaGeçmiş olsun kuzum hamam sonrası dikkat edemedin üşüttün demek ki dinlen kuzum
Maşallah fıstık gibi olmuşsun canım tebrik ederimAma ayrılmak olur mu burada aile olduk yok öyle gitmek bundan sonra takımda yeni arkadaşlarımıza koçluk yaparsın tecrübelerini paylaşırsın
Masalcım zaman zaman hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz .Giremediğimiz zamanlarda oluyor fakat birbirimizi idare ediyoruz kuzum.Tek başına kilo verme süreci hakikaten zor burada hiç birbirini tanımayan çok objektif ve hiçbir çıkarı olmadan öyle güzel destek oluyorlarki inan bunu kişinin en yakın akrabası yapmaz zamanla daha çok kaynaşacaksınız .2 Yıldır bu gruplardayım öyle güzel dostluklarım oldu ki bu yüzden ayrılamadım umarım sen de pes etmez hayallerine kavuşursun bitanem
Akşam lazanya için ceza vereyimmimaşallah kaptanınız gibi güzel su içiyorsun canım
O 5 günde 5 kilo olayını bende öğrenebilir miyim.., lütfen 93 görmek istiyorum artıkınSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Valla gündelikçi olsam daha iyidien azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktıtabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor
Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldubaştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attıBakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına
Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diyetabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer
Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur
Canım tekrar çok çok geçmiş olsunUmarım bir iki güne birşeyin kalmaz
Bol bol ıhlamur iç limonlu canım belki iyi gelir
Detoks diyince benim radarlar anında açıldıNasıl yapılıyor o yoğurt detoksu acaba Hani haftanın bir günü devamlı yapılabilir diğer günlerde de yine karatayımsı beslenirim ( tabi şu anda yaptığım 5 günde 5 kg olayı bitince 8.ci takımdaki bir kaç arkadaş dün başladık inşallah cumaya kadar devam 5 kg gitmeyeceği belli de en azından 1.5 bile gitse motive oluruz diye hep birlikte niyetine girdik )
Bende varım kızlar yarın başlıyorsannızBende yapacam kuzum yaplim beraber 2 gundur aburcubur yedim bende dikkat edemedim hastayim diye nazlandim kendime
carsamba ya kadar kac kisi olacaz bakalim baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?