Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydın meleklerim nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum . yarın ayran detoksuna başlıyoruz kimler var bi bakayım detoksa

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordum şöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var

Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorum başkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )

Sağ olasın canım hele şükür bitti Anam uzun süre tadilat görmek istemiyorum ama eşim bir kaç ay geçsinde şu holdeki taşlarıda ya yenileyelim yada parke döşeyelim üzerine demezmi geçen gün Ustanın yanında öldürürüm seni diyince ikisi nasıl gülüyorlar

Canım dediğin gibi banyonunki her zaman çok az kısa olabilir onu bende biliyorum ama bu şapşal tam 5 cm kısa kesmiş üstelik birde yamuk kesmiş Kapıların çoğundada peç denen olay var ( yani resmen yamukluklar gözle görünüyor bazı yerlerde ara daha geniş bazı yerlerde de resmen kapı kapanırken zorlanıyor )
Peç olayı hadi bir derece diyeceğim ama banyo kapısının altından bütün parmaklarımızı uzatabiliyoruz ve o şekilde olmaması gerektiği hiç işten anlamayan bile anlar

Bakalım dönüş yapacaklarmı dün eşim resimleri attı adam görmüş whatsuppdan ama arayan olmadı şimdilik

Heee tamam bu benim bildiğim Ayran detoksuyla aynıymış ben onu 3 gün yapıyordum ama dediğim gibi haftada bir gün dengelemek adına yapılabilir bencede

Ben varim

Kaptanımm cok geçmiş olsun biraz daha iyi olduğunuza sevindimm :)

Ben de varııımm

Tamam tarifi aldiniz sanirim hepiniz yarin ayran detoksuna basliyoz ozman. Bende 2 gundur biiken islerle ugrasiyorum. Kacamak yapmayin emi

Canım teşekkür ederim. Direnme çalışıyorum. Ayrıca çok su içmek bazen zararlı olabiliyor. Ama ben içmeden duramıyor um.

Lazanya için ceza vermeseniz. olmaz mı? Sırf bitsin diye yedim çünkü :)

O 5 günde 5 kilo olayını bende öğrenebilir miyim.., lütfen 93 görmek istiyorum artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…