Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam
Bugunku menum

Sabah
Yarim dilim beyaz peynir
Yarim dilim kasar peynir
1 domates
1 salatalik
3 kuru kayisi
1 dilim kepek ekmegi

Öğle
1 tabak etsiz turlu yemegi
2 dilim kepek ekmegi

Akşam
2 kepce mercimek corbasi
1 tabak dolusu salata
1 dilim pizza

Spor
45 dk pilates
150 op atlama

Su
2 litre

Kızlarr ay yine kudurmamak elde değil

Eşim kapılar için adamla görüşmüş çok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye

Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek

Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktım neyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye

Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim

O 5 günde 5 kilo olayını bende öğrenebilir miyim.., lütfen 93 görmek istiyorum artıkın

Canım Google Amcaya sorarsan anında karşına çıkar KKda bunu yapıp sonuçlarını alanların tecrübeleri
5 günlük ( sonraki iki gün serbest ama tabi abartmadan )

1. Gün sırf patates ( doyana kadar, yağsız, dilediğin gibi baharat kullanabilrisin Ben haşladım ama istersen fırınada verebilirsin tabi yanına hiç birşey yok hatta tuzda yok ama ben çok az kullandım )
2. Gün sırf Sebze ( dilediğin her hangi bir sebze yine dilediğin gibi doyana kadar yiyebilirsin ama yine ilk günki gibi neyle başlıyorsan onunla bütün gün devam ediyorsun atıyorum ıspanak yemeği yapıp yatana kadar ondan yiyeceğin Ben kendime salatalık ve marulla her defasında bol limonlu salata yaptım ve hiç acıkmadım )
3. Gün Et günü ( Kırmızı et, tavuk, balık, kıyma .... dilediğini yine doyana kadar yiyorsun, yağ yok tabiki yine, tuzda yok benim bugün 3.cü günüm ve ben ton balığı tercih ettim hiç acıkmadım ve iyice yağını süzüp öyle tükettim )
4. Gün Meyve günü ( muz hariç dilediğin meyveyi dilediğin kadar yiyebilirsin istersen meyve salatası yap karışık ama sabah yine ne yediysen akşama kadar ona devam Ben yarın için elma ve greyfurt düşündüm hem çok içimi baymaz hemde C vitamini almış olurum )
5.Gün Yumurta günü ( yine doyana kadar dilediğin şekilde yapabilirsin ister sade haşla, ,ster omlet yap, ister çılbır yap yoğurt ve peynirde eklenebiliyormuş bu gün ve yine sabah neyle başlıyorsan onla devam )

6. ve 7. Gün Serbest günler ( dilediğin herşeyi abartmadan yiyebilirsin )

Bunu KKda ilk paylaşan kişi 70 kgla başlayıp 48 kgya düşene kadar yapmış ( 2 serbest gün yerine 1 serbset gün yapıp baştan başlamış ve 8 sene boyuncada gram kilo almamış 8 sene sonrada hamilelik ve kortizon yüzünden almış biraz ama tekrar yine bu yöntemle vermiş

Bugunku menum
SABAH
bir dilim kepek ekmeği
bir omlet
uc dort parca sosis
biraz patates kizartmasi (((
Domates salatalik
ARA
bir bardak schweps
OGLEN
bir kase mercimek corba
ARA
yarim cay bardagi ceviz
AKSAM
bir kase terbiyeli tavuk suyu çorba
bir kase marul salatasi

Spor 20 dakika kardiyo
40 dakika yuruyus

Su bir bucuk litre

Kizartma ve gazki icecek icin cezan gelsin kuzum 100 ip atlama

Iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
1 çay bardağı ceviz
1 haşlanmış Yumurta
Peynir
Limonlu maydanoz roka

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle yemeği
1 kase tarhana çorbası
3 dilim fırında köfteli patlıcan
1 kase cacık
1.5 dilim kepek ekmek

Ara
3 kuru kayısı
1 fincan tarçınlı Funda yapraklı yeşil çay

Akşam yemeği
2 kaşık taze fasulye
1 parça fırında tavuk

1.5 litre karbonatlı su
1 litreye yakın su
Şimdi elma ve kivi yicem yoğurtla

menunu pek begendim kuzum. sadece sabaha zeytin ekle bide olurmu mumkunse tabi

GÜNAYDIN
Bugun yogurt corbasi detoksu gunu
Bakalim yarina nasil yansiyacak
evet bende hazırlayıp iş yerine getirdim başlıyoz bakalım
canım hoşgeldin dogru bi taşınmada bahsetmiştin yerleştinizmi bari.

cecom sen yaptınmı cidden bana çok zor geldi bu

biz 1 ay önce ofis taşımıştık kızlar bahsetmiştim sizede. şimdi patron eski yerdeki ust kat ofise gelen giden olur dedi ve bize 1 er hafta orda durmamız gerektiğini söledi. bu hafta sıra bende 2 gun hastalıktan yırttım ama dun tek başıma tıkılıp kaldım orada çok sıkıldım bilgisayarıda çalıştıramadım bu gun gelip bakacaklar. bende sıkıntıdan tum gun kiap okudum. 1 hafta once 600 sayfalık harıka bi tarihi romana başlamıştım dun bitirdim hala etkisinden kurtulamadım. roman osmanlı prenseslerinden birinin kızı tarafından annesinin hayat hikayesini anlatıyor sonu pek acıklıydı açlıktan ölen bir pirenses ve tesadufen hayatta kalan onun kızı kenize murad tarafından kaleme alınmış. bu gun başka bir kitapla az sonra ı sıkıcı ofise gidicem orda yapacak başlka da bişi yok zaten. pc yapılana kadar telefondan takıp edecem sizi birbirinize sahip çıkın bu gun perşembe yarın buyuk gun. sanırım tum topik detoks yapıyoruz hepimize yarasın umuyorum

yoğunluk devam ediyormu kuzum gelemeişsin sende allah kolaylık versin

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Malum yarın bildirim günü İnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim

Canım moralini bozma mevsim değişiklikleri bile sebep olabilir Olmadı haftaya sende bir detoks yap hem motive olursun hemde bünyeyi şaşırtmış olursun

cecom sen yaptınmı cidden bana çok zor geldi bu

Evet canım yaptım hatta pişman değilim yine yapacağım
Valla dün sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok motive etmişti hatta 8.ci takımdan birde diğer topikten bir kaç kişiyle önümüzdeki hafta bir tur daha döneceğiz
Bu sabahta dünkinden daha az bir rakamı görüncede kesinlikle bunu bir daha yapacağım dedim Hatta dün eşim aşkım madem zor gelmiyor bari 2li hanelere düşene kadar 2 hafta daha yap hem sana motivasyon olur hemde 2li hanelere düşünce dahada dikkatli ve istekli olursun dedi

Pazartesi başladığımda tartıda 111.3 görmüştüm ki cuma 110.3düm veeeee bu sabah tartıda 108.9i gördüm İnşallah yarın sabah dahada aşağısını görürüm
107i ucundan görsem dünyalar benim olur o zaman eşimin dediği gibi 2 hafta daha yapsam 2li hanelere çok yaklaşmış olurum

Bakalım Pazar 2.ci tura başlayacağım ( bir gün arada serbest yapacağız ) o zaman Perşembeye göreceğim rakama göre karar veririm sonra tekrar eski sağlıklı beslenme düzenime dönerim
Millet bunu 70 kgdan 48 kgya düşene kadar aralıksız yapıp sonradan da kilo almamış

ayyyy heyecanlandım bende yapacam yaaaa
cecom p.tesi mi başlıyorsun tekrar bende başlayım p.tesi

kızlar oynakbaşı ceconun dediği 5 gunluk programı yapmaya ne dersiniz p.tesi başlayalımmı hem sağlıksız görünmüyor
ben zaten ille yorum katarım. misal patates gununde patatese azcık da olsa zeytin yağ ve yeşillik eklerim patates salatası tarzında. ve patatesin gi si yuksek olduğundan gi si düşük tatlı patates tercih ederim. ayrıca eğer tatlı patates temin edemezseniz 1 gece önce haşlayıp ertesi gun soğuk tuketmekte gi si dusuruyo bi nebze bilginiz olsun. ben başlıcam vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…