Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay kaptanim bu hic bana gore degil ya emziriyomya ondan

hihih bende dedim ne yazmışım 14. takıma

selam kızlaaarr
yok cecom ya anlamadım valla bende bi türlü bugün pirinç lapası yapıyorummmm

selam kızlaaarr
deryammm hg canım. cecom alıntını buraya yapıştırmış da ondan kuzum ama iyi olmuş uğramış oldun nasılsın balım

deryammm hg canım. cecom alıntını buraya yapıştırmış da ondan kuzum ama iyi olmuş uğramış oldun nasılsın balım

iyiyim balıımmm kaymağımmm
asıl sen nasılsın iyileştin iyice değilmi

valla benim sinirler bozuk bi al bi ver nereye kadar bilmiyorum pazartesiden beri iyice dikkat ediyorum 800 gr aldım nasıl iş çözemedimm

iyiyim balıımmm kaymağımmm
asıl sen nasılsın iyileştin iyice değilmi

valla benim sinirler bozuk bi al bi ver nereye kadar bilmiyorum pazartesiden beri iyice dikkat ediyorum 800 gr aldım nasıl iş çözemedimm
ödemmi tuttun acaba sen suyu ıhmal ediyorsun bilirim. su içmezsen beden su tutmaya başlar biraz artır suyu hatta ılık iç bugun,bide akşam yatmadan önce, yada yemekten 30dk önce maydonoz kürü yap iç öle yat sabah hem wc ye çıkartır hem ödemi varsa söker kuzum.

bilmiyorum kuzum 1,5 litre rahat içiyorum 3 gündür ama artık bugün maydanoz falan sokmıyım araya su lapayı bi yapıyım bakalım tam olarak

Kizlar ebru sallida bugun sirt agrilari icin ve esneme icin egzersizler var yapmak isteyen varsa em tv de basliyor

ben sabah standart kahvaltımı yapıp ardından bu şekilde beslensem faydasını görür müyüm acaba? kahvaltıları çok severim hatta en sevdiğim öğündür

kaptanım ayran detoksundan sonra bende başlayacağım eşimle iddaye girdik biz ben bir ayda 10 o da 5 kilo verecek

maydonoz kürü tarifinide alabilir miyim kür kür derken kürüyüp gitcem valla

günaydın kızlar bomba gibisiniz valla ben biraz yorgunum kızım 5te kalktı tabi yanında da biz... sabah a101e gidip tartı aldım ve tahmin edin kaç kilo çıktım ne yazık ki 98 eski tartım 96-97 gösteriyor bu 98 gösterdii... ama olsun 110 değilim artık hatta 112 de değilim gelelim sabah kahvaltısına:
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm sucuk
2 çeri domates
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan yeşil çay
4 lt su
bu arada düşündümde haftada 5 gün oynakbasi34 nın verdiği listeyi 2 günüde ayran detoksumu yapsam... en azından 1-2 hafta deneyim diyorum... sizce nasıl olur?

ayyyy heyecanlandım bende yapacam yaaaa
cecom p.tesi mi başlıyorsun tekrar bende başlayım p.tesi

Canım ben pazar günü başlamayı düşünüyorum çünkü o zaman Perşembe son gün olacak ve cumaya daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum ( bu kez Cuma bitecek ve Cumartesi net sonuç olacak diye tahmin ediyorum )

Tabi cumartesi serbest günümüz olacak abartmadan dilediğimizi yiyebileceğimiz ( tabi karbonhidrat abartılmadan yenmeli )
Bunu KKya yazan hatun 5 gün detoks sonraki 2 gün serbest diye yazmış hatta kendiside 48 kgya düşene kadar sadece 1 gün serbest yapıp tekrar yeniden başlamış Üstelik 8 sene hiç kilo almamış hedefine ulaştıktan sonra abartmadan normal beslenerek

Eşim hatta Pazar çocuklarla çıkar yemek falan yeriz diyordu hemen atladım yok detoksum başlıyacak o gün yine o yüzden götüreceksen Cumartesi götür diye

Valla acıkçası bu sonucu 1 keresinde canım çekti diye 1 kepçe çorba eklediğim ve bir keresinde de 1 dondurma yediğim halde aldıysam tamamen uysam kesin 5 eksi görürdüm sanırım hani dediğin gibi kasmaya gerek yok 4 değilde 3 gitsin yada atıyorum 2 kg gitsin o bile motive eder üstelik sizlerin kiloları zaten aşırı değil

Bu arada kız göbişim gözle görülür şekilde ufaldı ki bir ara bağımsızlığını ilan edecek diye korkuyordum

selam kızlaaarr

Yap yap canım olmadı bunuda denersin valla hedefe giden yolda herşey mübah
Tamam sağlıklı beslenme çok önemli ama Afrikadakiler çokmu dengeli ve sağlıklı besleniyor ( insancıklar pirinçi bulsa bayram edecek haldeler bazı bölgelerde ve ben şişman afrikalı görmedim tek tip beslendiği halde )
Tabi Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin...Aminnnnnnnnnnn

Ay ne mutlu sana canım maşallah İnşallah damat olduğunuda görür sevinç gözyaşları dökersin
Ben kızımın okul etkinliklerine gittiğimde hep en kuytu yere geçer çaktırmadan gözyaşlarımı silerdim tabi kızlarda biliyor aşırı duygusallığımı ( haberlerde bile her gece ağlayacak birşey buluyorum )

Rabbim bahtlarını güzel ve hayırlı olarak yazsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnnn

ben sabah standart kahvaltımı yapıp ardından bu şekilde beslensem faydasını görür müyüm acaba? kahvaltıları çok severim hatta en sevdiğim öğündür

Valla bence o şekilde de olur hee atıyorum 1 kg eksik gider belki ama gider sonuçta
Ay bende valla önüme şöyle rengareng bir kahvaltı sofrası kurulsa çok daha memnun olurum neden çorba yok yemek yok demem ama çeşit olacak gözüm doyması lazım

kaptanım ayran detoksundan sonra bende başlayacağım eşimle iddaye girdik biz ben bir ayda 10 o da 5 kilo verecek

Kızzzz sen nediye 10 kg kendine kabul etmişsin adama deseydin sen 10 ver ben 5 erkeklerin bir kere metabolizması daha hızlı çalışıyor kafadan daha çabuk verme ihtimali var eğer gırtlağını tutabilirse tabi
Benimki ne pişirdiysem onu yemekten 8 kg verdi ben başladığımdan beri hatta o 99u gördüğünde dalga geçiyordum onunla ye ye sen nasılsa yakında senden zayıf olacağım sonra sana koca popişli diye sesleneceğim hesabı nasıl gülüyor hayin köfte ben sana öylemi diyordum diye ama sonra kaçamaklarını kesip sırf benim verdiklerimi yiyince spor yapmadan bütün gün masa başı çalıştığı halde 8 kg gitmiş

amin canım...
hedefe ulaşalımda bir an evvel sağlıklı beslenmeyide tam anlamıyla yapalım inşallah

Ohhh şekersiz keyif kahvemide aldım elime

Bİraz iş yapı öğlenlikte meyvemi yedikten sonra kendimi sokaklara atayım ( kızı parka götürüp orada kızkardeşimle buluşacağız )
Hava şansımıza çok çok güzel bugün İstanbulda
Hem yürümüş olurum hemde ufaklık biraz oynayıp enerjisini atsın ( çocuk kaç gündür evde olunca bunaldı ve resmen çenesine vurdu dünden beri hiç aralıksız konuşuyor ve cizgi film izlemek istiyor paso sabah izin veriyorum ama öğleden sonra genelde ben izleyeceğim bahanesiyle kanal değiştiriyorum ki normalde sırf ses olsun diye açık olur
İki gündürde cadıyı istemediği halde öğle uykusuna yatırıyorum çünkü sabah 8 dedim mi ayakta ve saat 4 gibi huysuzlanmaya başlıyor ( öğlen 2 gibi uyuttum ikidir ve akşam 9da bile gündüz 1 saat uyuduğu halde Anne yatma saatim geldimi diyor )

o diyet yapamıyor sorun yok yüzden sanmıyorum 5 kilo verebileceğini 2 bile verse yeter

kuzum tartı değişikliğini cuma gunu bildirelim listede aklında olsun
emziriyorsan bir ufak değişiklikle yapabilirsin ama bence emsirirken dengeli beslenmek en guzeli. hem senin kilon çok su an detoksa ihtiyacın yok yinede sen bilirsin
detoks işe yaradımı peki eski tartınla kontrol etseydin bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…