- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.281
Ay kaptanim bu hic bana gore degil ya emziriyomya ondankızlar oynakbaşı ceconun dediği 5 gunluk programı yapmaya ne dersiniz p.tesi başlayalımmı hem sağlıksız görünmüyor
ben zaten ille yorum katarım. misal patates gununde patatese azcık da olsa zeytin yağ ve yeşillik eklerim patates salatası tarzında. ve patatesin gi si yuksek olduğundan gi si düşük tatlı patates tercih ederim. ayrıca eğer tatlı patates temin edemezseniz 1 gece önce haşlayıp ertesi gun soğuk tuketmekte gi si dusuruyo bi nebze bilginiz olsun. ben başlıcam vallahi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Malum yarın bildirim günüİnşallah hepimiz bol eksili bildirimlerde bulunuruz
Bugün özellikle kızlar sakın kaçamak yapmayalım ki haftasonuna daha bir motive girelim
Canım moralini bozma mevsim değişiklikleri bile sebep olabilirOlmadı haftaya sende bir detoks yap hem motive olursun hemde bünyeyi şaşırtmış olursun
Evet canım yaptım hatta pişman değilim yine yapacağım
Valla dün sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok motive etmişti hatta 8.ci takımdan birde diğer topikten bir kaç kişiyle önümüzdeki hafta bir tur daha döneceğiz
Bu sabahta dünkinden daha az bir rakamı görüncede kesinlikle bunu bir daha yapacağım dedimHatta dün eşim aşkım madem zor gelmiyor bari 2li hanelere düşene kadar 2 hafta daha yap hem sana motivasyon olur hemde 2li hanelere düşünce dahada dikkatli ve istekli olursun dedi
Pazartesi başladığımda tartıda 111.3 görmüştümki cuma 110.3düm veeeee bu sabah tartıda 108.9i gördüm İnşallah yarın sabah dahada aşağısını görürüm
107i ucundan görsem dünyalar benim olur o zaman eşimin dediği gibi 2 hafta daha yapsam 2li hanelere çok yaklaşmış olurum
Bakalım Pazar 2.ci tura başlayacağım ( bir gün arada serbest yapacağız ) o zaman Perşembeye göreceğim rakama göre karar veririmsonra tekrar eski sağlıklı beslenme düzenime dönerim
Millet bunu 70 kgdan 48 kgya düşene kadar aralıksız yapıp sonradan da kilo almamış
aman kuzum yapma sen bebek daha önemli. sen karatay tarzına yakın beslen sutunde artar hemAy kaptanim bu hic bana gore degil ya emziriyomya ondan
deryammm hg canım. cecom alıntını buraya yapıştırmış da ondan kuzum ama iyi olmuş uğramış oldun nasılsın balımhihih bende dedim ne yazmışım 14. takıma
selam kızlaaarr
yok cecom ya anlamadım valla bende bi türlü bugün pirinç lapası yapıyorummmm
tamam ama ille yeşil bişi ye yanında marul olabilir kuzumEki Görüntüle 1495933
Iste detoks corbam ama ben salatalik rendelemicem icine boyle cok begendim tadini
deryammm hg canım. cecom alıntını buraya yapıştırmış da ondan kuzum ama iyi olmuş uğramış oldun nasılsın balım
ödemmi tuttun acaba sen suyu ıhmal ediyorsun bilirim. su içmezsen beden su tutmaya başlar biraz artır suyu hatta ılık iç bugun,bide akşam yatmadan önce, yada yemekten 30dk önce maydonoz kürü yap iç öle yat sabah hem wc ye çıkartır hem ödemi varsa söker kuzum.iyiyim balıımmm kaymağımmm
asıl sen nasılsın iyileştin iyice değilmi
valla benim sinirler bozuk bi al bi ver nereye kadar bilmiyorum pazartesiden beri iyice dikkat ediyorum 800 gr aldım nasıl iş çözemedimm
ödemmi tuttun acaba sen suyu ıhmal ediyorsun bilirim. su içmezsen beden su tutmaya başlar biraz artır suyu hatta ılık iç bugun,bide akşam yatmadan önce, yada yemekten 30dk önce maydonoz kürü yap iç öle yat sabah hem wc ye çıkartır hem ödemi varsa söker kuzum.
ben sabah standart kahvaltımı yapıp ardından bu şekilde beslensem faydasını görür müyüm acaba? kahvaltıları çok severimCanım Google Amcaya sorarsan anında karşına çıkar KKda bunu yapıp sonuçlarını alanların tecrübeleri
5 günlük ( sonraki iki gün serbest ama tabi abartmadan )
1. Gün sırf patates ( doyana kadar, yağsız, dilediğin gibi baharat kullanabilrisinBen haşladım ama istersen fırınada verebilirsin tabi yanına hiç birşey yok hatta tuzda yok ama ben çok az kullandım )
2. Gün sırf Sebze ( dilediğin her hangi bir sebze yine dilediğin gibi doyana kadar yiyebilirsin ama yine ilk günki gibi neyle başlıyorsan onunla bütün gün devam ediyorsunatıyorum ıspanak yemeği yapıp yatana kadar ondan yiyeceğin Ben kendime salatalık ve marulla her defasında bol limonlu salata yaptım ve hiç acıkmadım )
3. Gün Et günü ( Kırmızı et, tavuk, balık, kıyma .... dilediğini yine doyana kadar yiyorsun, yağ yok tabiki yine, tuzda yokbenim bugün 3.cü günüm ve ben ton balığı tercih ettim hiç acıkmadım ve iyice yağını süzüp öyle tükettim )
4. Gün Meyve günü ( muz hariç dilediğin meyveyi dilediğin kadar yiyebilirsinistersen meyve salatası yap karışık ama sabah yine ne yediysen akşama kadar ona devam Ben yarın için elma ve greyfurt düşündüm hem çok içimi baymaz hemde C vitamini almış olurum )
5.Gün Yumurta günü ( yine doyana kadar dilediğin şekilde yapabilirsinister sade haşla, ,ster omlet yap, ister çılbır yap yoğurt ve peynirde eklenebiliyormuş bu gün ve yine sabah neyle başlıyorsan onla devam )
6. ve 7. Gün Serbest günler ( dilediğin herşeyi abartmadan yiyebilirsin)
Bunu KKda ilk paylaşan kişi 70 kgla başlayıp 48 kgya düşene kadar yapmış ( 2 serbest gün yerine 1 serbset gün yapıp baştan başlamış ve 8 sene boyuncada gram kilo almamış8 sene sonrada hamilelik ve kortizon yüzünden almış biraz ama tekrar yine bu yöntemle vermiş
kaptanım ayran detoksundan sonra bende başlayacağımkızlar oynakbaşı ceconun dediği 5 gunluk programı yapmaya ne dersiniz p.tesi başlayalımmı hem sağlıksız görünmüyor
ben zaten ille yorum katarım. misal patates gununde patatese azcık da olsa zeytin yağ ve yeşillik eklerim patates salatası tarzında. ve patatesin gi si yuksek olduğundan gi si düşük tatlı patates tercih ederim. ayrıca eğer tatlı patates temin edemezseniz 1 gece önce haşlayıp ertesi gun soğuk tuketmekte gi si dusuruyo bi nebze bilginiz olsun. ben başlıcam vallahi
maydonoz kürü tarifinide alabilir miyimödemmi tuttun acaba sen suyu ıhmal ediyorsun bilirim. su içmezsen beden su tutmaya başlar biraz artır suyu hatta ılık iç bugun,bide akşam yatmadan önce, yada yemekten 30dk önce maydonoz kürü yap iç öle yat sabah hem wc ye çıkartır hem ödemi varsa söker kuzum.
Kaptancim evde bazi malzemeler eksik cikti ben var saniyordum bir de bugun ve yarin okula gidicem Detoks isini cumartesi pazar yapmayı planlıyorumtamam ama ille yeşil bişi ye yanında marul olabilir kuzum
ayyyy heyecanlandım bende yapacam yaaaa
cecom p.tesi mi başlıyorsun tekrar bende başlayım p.tesi
kızlar oynakbaşı ceconun dediği 5 gunluk programı yapmaya ne dersiniz p.tesi başlayalımmı hem sağlıksız görünmüyor
hihih bende dedim ne yazmışım 14. takıma
selam kızlaaarr
yok cecom ya anlamadım valla bende bi türlü bugün pirinç lapası yapıyorummmm
herkese günayydııın.bu gün çok mutluyumdün gece oğlumun bir programı vardı.fatih sultan mehmetin yazdığı bi şiiri okudu.onu öyle sahnede görünce çok mutlu oldum .ne çabuk büyüyor çocuklar ne ara 13 oldu anlamıyorum.sanki dün doğurdum ben onu ya
ben sabah standart kahvaltımı yapıp ardından bu şekilde beslensem faydasını görür müyüm acaba? kahvaltıları çok severimhatta en sevdiğim öğündür
kaptanım ayran detoksundan sonra bende başlayacağımeşimle iddaye girdik biz ben bir ayda 10 o da 5 kilo verecek
Canım ben pazar günü başlamayı düşünüyorum çünkü o zaman Perşembe son gün olacak ve cumaya daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum ( bu kez Cuma bitecek ve Cumartesi net sonuç olacak diye tahmin ediyorum )
Tabi cumartesi serbest günümüz olacakabartmadan dilediğimizi yiyebileceğimiz ( tabi karbonhidrat abartılmadan yenmeli )
Bunu KKya yazan hatun 5 gün detoks sonraki 2 gün serbest diye yazmış hatta kendiside 48 kgya düşene kadar sadece 1 gün serbest yapıp tekrar yeniden başlamışÜstelik 8 sene hiç kilo almamış hedefine ulaştıktan sonra abartmadan normal beslenerek
Eşim hatta Pazar çocuklarla çıkar yemek falan yeriz diyordu hemen atladım yok detoksum başlıyacak o gün yine o yüzden götüreceksen Cumartesi götür diye
Valla acıkçası bu sonucu 1 keresinde canım çekti diye 1 kepçe çorba eklediğim ve bir keresinde de 1 dondurma yediğim halde aldıysam tamamen uysam kesin 5 eksi görürdüm sanırımhani dediğin gibi kasmaya gerek yok 4 değilde 3 gitsin yada atıyorum 2 kg gitsin o bile motive eder üstelik sizlerin kiloları zaten aşırı değil
Bu arada kız göbişim gözle görülür şekilde ufaldı ki bir ara bağımsızlığını ilan edecek diye korkuyordum
Yap yap canım olmadı bunuda denersin valla hedefe giden yolda herşey mübah
Tamam sağlıklı beslenme çok önemli ama Afrikadakiler çokmu dengeli ve sağlıklı besleniyor ( insancıklar pirinçi bulsa bayram edecek haldeler bazı bölgelerde ve ben şişman afrikalı görmedim tek tip beslendiği halde)
Tabi Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin...Aminnnnnnnnnnn
Ay ne mutlu sana canım maşallahİnşallah damat olduğunuda görür sevinç gözyaşları dökersin
Ben kızımın okul etkinliklerine gittiğimde hep en kuytu yere geçer çaktırmadan gözyaşlarımı silerdimtabi kızlarda biliyor aşırı duygusallığımı ( haberlerde bile her gece ağlayacak birşey buluyorum )
Rabbim bahtlarını güzel ve hayırlı olarak yazsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnnn
Valla bence o şekilde de olur hee atıyorum 1 kg eksik gider belki ama gider sonuçta
Ay bende valla önüme şöyle rengareng bir kahvaltı sofrası kurulsa çok daha memnun olurumneden çorba yok yemek yok demem ama çeşit olacak gözüm doyması lazım
Kızzzz sen nediye 10 kg kendine kabul etmişsinadama deseydin sen 10 ver ben 5 erkeklerin bir kere metabolizması daha hızlı çalışıyor kafadan daha çabuk verme ihtimali var eğer gırtlağını tutabilirse tabi
Benimki ne pişirdiysem onu yemekten 8 kg verdi ben başladığımdan berihatta o 99u gördüğünde dalga geçiyordum onunla ye ye sen nasılsa yakında senden zayıf olacağım sonra sana koca popişli diye sesleneceğim hesabı nasıl gülüyor hayin köfte ben sana öylemi diyordum diye ama sonra kaçamaklarını kesip sırf benim verdiklerimi yiyince spor yapmadan bütün gün masa başı çalıştığı halde 8 kg gitmiş
o diyet yapamıyor sorun yok yüzden sanmıyorum 5 kilo verebileceğini 2 bile verse yeterCanım ben pazar günü başlamayı düşünüyorum çünkü o zaman Perşembe son gün olacak ve cumaya daha güzel bir sonuç alırım diye düşünüyorum ( bu kez Cuma bitecek ve Cumartesi net sonuç olacak diye tahmin ediyorum )
Tabi cumartesi serbest günümüz olacakabartmadan dilediğimizi yiyebileceğimiz ( tabi karbonhidrat abartılmadan yenmeli )
Bunu KKya yazan hatun 5 gün detoks sonraki 2 gün serbest diye yazmış hatta kendiside 48 kgya düşene kadar sadece 1 gün serbest yapıp tekrar yeniden başlamışÜstelik 8 sene hiç kilo almamış hedefine ulaştıktan sonra abartmadan normal beslenerek
Eşim hatta Pazar çocuklarla çıkar yemek falan yeriz diyordu hemen atladım yok detoksum başlıyacak o gün yine o yüzden götüreceksen Cumartesi götür diye
Valla acıkçası bu sonucu 1 keresinde canım çekti diye 1 kepçe çorba eklediğim ve bir keresinde de 1 dondurma yediğim halde aldıysam tamamen uysam kesin 5 eksi görürdüm sanırımhani dediğin gibi kasmaya gerek yok 4 değilde 3 gitsin yada atıyorum 2 kg gitsin o bile motive eder üstelik sizlerin kiloları zaten aşırı değil
Bu arada kız göbişim gözle görülür şekilde ufaldı ki bir ara bağımsızlığını ilan edecek diye korkuyordum
Yap yap canım olmadı bunuda denersin valla hedefe giden yolda herşey mübah
Tamam sağlıklı beslenme çok önemli ama Afrikadakiler çokmu dengeli ve sağlıklı besleniyor ( insancıklar pirinçi bulsa bayram edecek haldeler bazı bölgelerde ve ben şişman afrikalı görmedim tek tip beslendiği halde)
Tabi Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin...Aminnnnnnnnnnn
Ay ne mutlu sana canım maşallahİnşallah damat olduğunuda görür sevinç gözyaşları dökersin
Ben kızımın okul etkinliklerine gittiğimde hep en kuytu yere geçer çaktırmadan gözyaşlarımı silerdimtabi kızlarda biliyor aşırı duygusallığımı ( haberlerde bile her gece ağlayacak birşey buluyorum )
Rabbim bahtlarını güzel ve hayırlı olarak yazsın inşallah...Aminnnnnnnnnnnnn
Valla bence o şekilde de olur hee atıyorum 1 kg eksik gider belki ama gider sonuçta
Ay bende valla önüme şöyle rengareng bir kahvaltı sofrası kurulsa çok daha memnun olurumneden çorba yok yemek yok demem ama çeşit olacak gözüm doyması lazım
Kızzzz sen nediye 10 kg kendine kabul etmişsinadama deseydin sen 10 ver ben 5 erkeklerin bir kere metabolizması daha hızlı çalışıyor kafadan daha çabuk verme ihtimali var eğer gırtlağını tutabilirse tabi
Benimki ne pişirdiysem onu yemekten 8 kg verdi ben başladığımdan berihatta o 99u gördüğünde dalga geçiyordum onunla ye ye sen nasılsa yakında senden zayıf olacağım sonra sana koca popişli diye sesleneceğim hesabı nasıl gülüyor hayin köfte ben sana öylemi diyordum diye ama sonra kaçamaklarını kesip sırf benim verdiklerimi yiyince spor yapmadan bütün gün masa başı çalıştığı halde 8 kg gitmiş
kuzum tartı değişikliğini cuma gunu bildirelim listede aklında olsungünaydın kızlar bomba gibisiniz vallaben biraz yorgunum kızım 5te kalktı tabi yanında da biz... sabah a101e gidip tartı aldım ve tahmin edin kaç kilo çıktım ne yazık ki 98 eski tartım 96-97 gösteriyor bu 98 gösterdii... ama olsun 110 değilim artık hatta 112 de değilim gelelim sabah kahvaltısına:
1 dlm peynir
1 dlm ekmek
5 zeytin
2 dlm sucuk
2 çeri domates
öğle:
ayran detoks çorbası
akşam:
ayran detoks çorbası
akşama kadar 4 fincan yeşil çay
4 lt su
bu arada düşündümde haftada 5 günoynakbasi34 nın verdiği listeyi 2 günüde ayran detoksumu yapsam... en azından 1-2 hafta deneyim diyorum... sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?