- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.301
biraz uyarlama yaparsın olur tabi kahvaltı dan sonra bu tarz neden olmasınben sabah standart kahvaltımı yapıp ardından bu şekilde beslensem faydasını görür müyüm acaba? kahvaltıları çok severimhatta en sevdiğim öğündür
8-9 dal maydanozmaydonoz kürü tarifinide alabilir miyimkür kür derken kürüyüp gitcem valla
olabilir tabi sende yorum katarak yap deneyimlerini alalım bakalımKızlar ben detoks yapamıyorum maalesef akşam misafirim vardı markete gidemedim sizlere sormak istediğim bişey var lahana çorbası yapan oldumu p.tesi den cumaya onu yapsam diyorum sabah normal kahvaltı sonra o çorba dan içsem ara olarak yeşil elma yeşil çay ve su ne dersiniz olurmu ?
bunlarda şimdiki halim Eki Görüntüle 1491600
maydonoz kürü tarifinide alabilir miyimkür kür derken kürüyüp gitcem valla
canım ne kadar güzel senin için çok mutlu oldum.İnşaallah istediğin kiloya ulaşır hep formda kalırsın.Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ben geldimmmmm
Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik
Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar)
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk
Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığımoturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedilen dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün
İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası)
benim buna çok ihtiyacım var motivasyon lazım bana umarım işe yarar.kızlar oynakbaşı ceconun dediği 5 gunluk programı yapmaya ne dersiniz p.tesi başlayalımmı hem sağlıksız görünmüyor
ben zaten ille yorum katarım. misal patates gununde patatese azcık da olsa zeytin yağ ve yeşillik eklerim patates salatası tarzında. ve patatesin gi si yuksek olduğundan gi si düşük tatlı patates tercih ederim. ayrıca eğer tatlı patates temin edemezseniz 1 gece önce haşlayıp ertesi gun soğuk tuketmekte gi si dusuruyo bi nebze bilginiz olsun. ben başlıcam vallahi
canım ne kadar güzel senin için çok mutlu oldum.İnşaallah istediğin kiloya ulaşır hep formda kalırsın.
benim buna çok ihtiyacım var motivasyon lazım bana umarım işe yarar.
aferin sana uslu bızdık. ama regl olmak artı demek değil ben çok eksi çıktığımı bilirim. kendini öyle negatif yukleme bence yarın eksidesin. erken gelmene sevindım kuzumBen geldiiiim.
Cok ozledim sizi ve burda olmayi
Ben paketimin yenilenme tarihini yanlis hesaplamisim. Ve yenilendi. Sevincten havaya uctum.
Regl tarihimi de yanlis hesaplamisim bugun yarin olacagim. Ve eksi cikmayacagim malesef muhtemelen
Her seyi yanlis hesaplamisim yahu
Kaptanim iyilestin mi? Nasil oldun?
Kizlar siz nasilsiniz nasil gidiyo
Ben yogunum. Sehirdisindan yatili misafirlerimiz geldi bugun 2bucuk 3 saat araliksiz yurudumelime civi batirmayi becerdim alisveris merkezinde
Dun yemege gittik ve ben saldirmadim doyana kadar yavas sakin bir sekilde yedim yemegimi. Yarisindan fazlasi artti. Onu da dayima sattim o yedi. Kendimle gurur duydum.Kacamak da yapmadim hic. Abarti seyler de yemedim.
Ama regl olacagim icin arti cikma ihtimalim cooook yuksek.
Bir de kaptanim ben bu hafta sonu baslasam menu takibine olur mu? Misafirlerimiz olunca.. Ama yok bu haftayi da gecmisten bak tamamla daha iyi olur dersen tamamlarim
oh yarasın yarın gelsin eksilerSelam
Bugunku menum
Sabah
1 domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
Biraz maydonoz dereotu
5 badem
Hepsini salata yapar gibi tabaga dograyip oyle yedim
12 14 16 18 20 de yogurtlu detoks corbasi
Spor
35 dk pilates
90 dk yuruyus
Su
2 litre
Bir bardak yesil cay ve bir bardakta limonlu form cayi ictim
Yarin tartida yuzum guler insallah
e kotun değişme zamanı gelmiş cecom ne mutlu sana valla bravoSelamün aleyküm kızlarrrrrr
Ben geldimmmmm
Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik
Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar)
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk
Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığımoturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedilen dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün
İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası)
yoğunsun kuzum dikkat ettiğine emin geçecek ama yoğunluk napalım sabretkızlar merhaba aaa çok kıskandım ama ben ne güzel konuşmuşsunuz ben uzak kaldım.Özür dilerim aksamalar için ama inanın ayakta zor duruyorum.Az kaldı ama bittim.RengarenkNesli canım bende isterim detoks pazartesi değilde ben yarın başlayayım.Zaten düzenim bozuldu.Suyumu aksatmıyorum ama dün sadece sabah kahvaltı ettim yumurta ile öğlen elma akşamda bir paket çubuk kraker yedim.Çok uykusuz olduğumdan mı bilmiyorum ama elim ayağım şiş sanki vereceğime alıyorum.Bugünkü menüm
Sabah
birkaç dilim domates
bir dilim peynir
yarım yumurta
2 yeşil zeytin
Öğlen
küçük kutu ligt süt sözde dinlerim :)
1 elma
Akşam
1muz
yoğurt
kabak sote
Herkese sevgiler :) suyumuda içtim 3 lt tabiki gözlerimde kapansa sabahta olsa sporumu yaptım.
sende kendine uyarla katıl aramıza ozamanbenim buna çok ihtiyacım var motivasyon lazım bana umarım işe yarar.
oh menu super spor yokmumerhabaa canlarımm
sabah kalkınca bir fincan nescafe 1 burçak
kahvaltı
1 tane yumurta
1 çatal reçel ve ezme
bir dilim süzme peynir
bir dilim kepek ekmek
tere
akşam
1 tabak mercimek çorba
3 tane fırında kabak mücver
sendemi spor yapmadınSelamlarr kızlar bugünkü menum
SABAH
aslinda disarida koy kahvaltisi yaptim bol cesit peynir yedim hepsinden azar azar
bol yesillik domates salatalık
bir tane omlet olarak koy yumurtasi
bir tane salam
azicik da tam bugday ekmegi yedim
OGLEN
Bol yesillik taze nane fesleğen marul kivircik taze sogan maydanoz salatalik domatesli salata yaninda dort kucuk ızgara tavuk acı sos ve barbekü sosuyla
akşam bir şey yiyemedim
bir tane eti form limon lifli attım ağzıma
yarim çay bardağı da karışık ceviz badem yedim
bugun spor yapamadım on beş yirmi Dakika yürüdüm sadece
su da yaklasik uc litre ictim
kaptanım menümü yazıp spor yapmaya kaçtim :)) sporsuz olmazz 45 dk pilates yaptım ama nedense jiliana alıştım sanırım. o biraz ağır pilates çok hafif geliyo bana..oh menu super spor yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?