- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.321
selam guzellerim herkesler gelmiş. gulsum paylaşımların azdı kuzum sende kayıpsın nerelerdesin
aferin sana uslu bızdık. ama regl olmak artı demek değil ben çok eksi çıktığımı bilirim. kendini öyle negatif yukleme bence yarın eksidesin. erken gelmene sevindım kuzum
takibi yarından itibaren yaparsın sen yoksun diye liste hazırlamamıştım yaparım yarın okey
oh yarasın yarın gelsin eksiler
e kotun değişme zamanı gelmiş cecom ne mutlu sana valla bravo
yoğunsun kuzum dikkat ettiğine emin geçecek ama yoğunluk napalım sabret
sende kendine uyarla katıl aramıza ozaman
oh menu super spor yokmu
sendemi spor yapmadın
tartı yuzumuze gulsun meleklerim. yarın gidip listeyi yapayım
oo okey sporda tamam daha ne olsun bu hafta harikaydın yarın bildirimin supriz değil benim içinkaptanım menümü yazıp spor yapmaya kaçtim :)) sporsuz olmazz 45 dk pilates yaptım ama nedense jiliana alıştım sanırım. o biraz ağır pilates çok hafif geliyo bana..
anam banum ihmal etme kocayı edilmez tabiNeyse kızlar bana müsaade
Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız
oh pek memnunum benden mutlusu yok sporlar da tamamRengarenkNesli ben de yarım saat kardiyo+250 twist yaptımmm menüme ek olarak kaptanımmm
Herkese yarın için bol eksiler diliyorumm iyi geceler
oo okey sporda tamam daha ne olsun bu hafta harikaydın yarın bildirimin supriz değil benim için
anam banum ihmal etme kocayı edilmez tabi
benimkide vadi izliyo komsuma kahveye kaçtımdı geldimyatacam bugun onu vadisiyle başbaşa bırakayım
sahi ne filmi izlicen çokmerak ettimşu bi ara bahsettiğimiz filmi izledinmi nasıldı
önemli değil kuzum haftaya telafi edecez bende artıdayım sıkma canınıCok uzgunum kizlar
Uzulme canim regl zamani olur boyle seylerCok uzgunum kizlar
önemli değil kuzum haftaya telafi edecez bende artıdayım sıkma canını
Uzulme canim regl zamani olur boyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?