- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.361
kuzum inanmazsın yeni düştüm eve... eve gelmişken ve açken tartıldım 49,5 çıktımE33 nasil gecti is gorusmen kuzum umarim gonlunce bir is bulursun
iyi gecmesine sevindim canim. Tuh sabah sabit bildirmistik uzuldum simdi neyse haftaya artik. Unutmak yok ama biz bir takimiz tamammikuzum inanmazsın yeni düştüm eve... eve gelmişken ve açken tartıldım 49,5 çıktımiki yerle görüştüm ikiside olumlu bakalım hayırlısı saol bitanem düşündüğün içinnn
evet kaptanım yüzdemizi olumsuz etkiledi bu saatte tartılmış olmamiyi gecmesine sevindim canim. Tuh sabah sabit bildirmistik uzuldum simdi neyse haftaya artik. Unutmak yok ama biz bir takimiz tamammi
tesekkur ederiz kaptancigimmTakim ici ilk üç yuzdelere gore
1.yeliz
2.aycan
3.akrep
tebrikler azminiz daim olsun
Tesekkur ederim cok sevindim ki benTakim ici ilk üç yuzdelere gore
1.yeliz
2.aycan
3.akrep
tebrikler azminiz daim olsun
Soz kaptan bi daha boyle menu yokpeki yelizim bugunki der3cend3n sonra bu menuyu gormezden geldim ama soz dimi daha dikkatli menuler gelecek
tamam kuzum ugruyorsun zaten sende sıkıntı yok bak isine kaybolma yeterTebrik ediyorum ilk 3ü ve kilo veren herkesi
Ben cok yogunum misafir trafigi icindeyiz oyle olunca cok ugrayamiyorum misafirlerimiz de gelmez gelmez geldi mi topluca gelir. Hem anne tarafindan akrabalarim hem baba tarafindan akrabalarim geldi ust uste. Cok fena cok
Rahatlar rahatlamaz buraya geliyorum hep ama beni bu seferlik idare edin lutfen.
cuma sabahı listedeydiniz ve bildirim yapmadığınız için listeye alamadım. kuralları biliyorsunuz değilmi kuzum.Kızlar eve yeni geldim ve ben vere vere 300 gr vermişim hiç yoktan iyidir tabi :) 64.200 oldum.Bugünde patates yedim başladım hayırlısı ile bakalım umarım önümüzdeki hafta sahalarda yerimi alacağım:)
Günaydın güzel insanlar
Bugün pek bi neşeliyim eski şarkıları dinliyorum bim bam bom
Kilo verenleride veremeyenleride tebrik ediyorum çünkü biz bi yola çıktık tabiki ufak tefek sorunlar olacak önemli olan sağlıkla yolun sonuna varabilmek
tam anlamıyla tanışmasakta ben hepinizi seviyorum çıkarsız art niyetsiz yaklaşımlar paylaşımlar sonuç olarak iyiki varsınız
neşen daim olsun canım bende seviyorum hepiniziBen dün lahana çorbamı yaptım
Yarım lahana küçük boy
Maydanoz dereotu defne yaprağı taze nane
yeşil ve kırmızı biber pul biber
Soğan havuç
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp pişirdim ezmeden o şekilde yedim
yerken bol limon sıktım tadı gayet güzeldi bakalım değişiklikleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?