Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kuzum inanmazsın yeni düştüm eve... eve gelmişken ve açken tartıldım 49,5 çıktım iki yerle görüştüm ikiside olumlu bakalım hayırlısı saol bitanem düşündüğün içinnn
iyi gecmesine sevindim canim. Tuh sabah sabit bildirmistik uzuldum simdi neyse haftaya artik. Unutmak yok ama biz bir takimiz tamammi

iyi gecmesine sevindim canim. Tuh sabah sabit bildirmistik uzuldum simdi neyse haftaya artik. Unutmak yok ama biz bir takimiz tamammi
evet kaptanım yüzdemizi olumsuz etkiledi bu saatte tartılmış olmam ama neticede 49 ları gördüm ya bu sevinç bile yeter benim için haftaya artıkın.. Tabikisi biz bir aile gibi olduk burada

Tebrik ediyorum ilk 3ü ve kilo veren herkesi

Ben cok yogunum misafir trafigi icindeyiz oyle olunca cok ugrayamiyorum misafirlerimiz de gelmez gelmez geldi mi topluca gelir. Hem anne tarafindan akrabalarim hem baba tarafindan akrabalarim geldi ust uste. Cok fena cok
Rahatlar rahatlamaz buraya geliyorum hep ama beni bu seferlik idare edin lutfen.

Sabah
yarım kepekli sandvic ekmege domates salatalık peynir sandvic
Ara
bir kase dondurma ((
Ogle
dort bes parca küçük küp tavuk
iki cig kofte
bir kucuk lavas ekmegi
bol yesillik
Aksam
bir iki kaşık mercimek yemeği

Yemekten sonra dört beş lokum yedim kendimi tutamadim haftasonu sınavlarım var canım aşırı derecede tatli cekiyor lokum da gözüme zararsız geldi dayanamadım yedim

Su iki litre
spor yarım saat yürüyüş

tamam kuzum ugruyorsun zaten sende sıkıntı yok bak isine kaybolma yeter

Kızlar eve yeni geldim ve ben vere vere 300 gr vermişim hiç yoktan iyidir tabi :) 64.200 oldum.Bugünde patates yedim başladım hayırlısı ile bakalım umarım önümüzdeki hafta sahalarda yerimi alacağım:)

Günaydın güzel insanlar
Bugün pek bi neşeliyim eski şarkıları dinliyorum bim bam bom
Kilo verenleride veremeyenleride tebrik ediyorum çünkü biz bi yola çıktık tabiki ufak tefek sorunlar olacak önemli olan sağlıkla yolun sonuna varabilmek
tam anlamıyla tanışmasakta ben hepinizi seviyorum çıkarsız art niyetsiz yaklaşımlar paylaşımlar sonuç olarak iyiki varsınız

Kızlar eve yeni geldim ve ben vere vere 300 gr vermişim hiç yoktan iyidir tabi :) 64.200 oldum.Bugünde patates yedim başladım hayırlısı ile bakalım umarım önümüzdeki hafta sahalarda yerimi alacağım:)
cuma sabahı listedeydiniz ve bildirim yapmadığınız için listeye alamadım. kuralları biliyorsunuz değilmi kuzum.
bu hafta giremediniz bildirim yapılmadığı için ama bu cuma listedesin umarım yoğunluğun da hafiflemiştir.

Ben dün lahana çorbamı yaptım
Yarım lahana küçük boy
Maydanoz dereotu defne yaprağı taze nane
yeşil ve kırmızı biber pul biber
Soğan havuç
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp pişirdim ezmeden o şekilde yedim
yerken bol limon sıktım tadı gayet güzeldi bakalım değişiklikleri yazarım

neşen daim olsun canım bende seviyorum hepinizi
lahanakurunun sonuçlarını merk ettim evet yaz bakalım ne durumda olacaksın. bende 5 gunluk programa başlıcam kısmetse bugun mısafirim var yemekli

dunki menumu yazayım hemen
sabah kalkınca 2 bardak su
7,30 da haslanmış yumurta+yeşillik zeytin peynir badem
13,00 de et döner+ bir parça lavaş yeşillik
18,00 de açılışa gittim 1 sigara böreği+1 lokma lık profetorol+3 misket köfte
spor: 40dk yurume
gunboyu 4lt den fazla su
siyahçay
t.kahvesi içtim

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 410. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5

Nurgul_85 50 ***********>

Akrepimm 66,6 ***********>

MasalKusu 96,5 ***********>

aycanhakan 70,1 ***********>

nhtylz 88,1 ***********>

kitap_asigi 66 ***********>

katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,2 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

Gulsum462 65,5 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

deren ada 59,9 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

sarı kart alan kızlar @isterseninanma , gulsum462 , @deren ada mazeretsiz bildirim yapılmadığı için bu haftaki performansa göre ya kalacaksınız yada oylamayla diskalifye olacaksınız bilginiz olsun

@kitap_asigi ve katrem kuzularım sizde bu hafta eksi olursanız listedesiniz anlaştıkmı. eksi bildirim yapılmadan listeye yeni uye alımı yapılamıyor malesef

Son düzenleme:
@kitap_asigi tatlım bu hafta menuleri takip edelim istersen şöyle yapalım yukarda takım listemizde tum isimler mevcut
ordaki isimlerin menu bildirimi yapıp yapmadıklarını takip edip sadece bildirimi eksik olanları hangı gun menu eksikse not alarak liste yapalım daha kolay olur örneğin
c.tesi: kitap ve katrem
pazar: rengarenknesli
vs....
gibi örnek bu okey. yada sana nasıl kolay gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…