Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Unuttum bile. Ilk posta misafirimiz gitti. Bu gece gelecek baska bir misafirimiz yatili, ama disariya vs cikmayiz artik. Birakmak yok kaldigimiz yerden devam
misafirlerle diyet zor uzun kalacaklarmıki. yakında evlilik planın varmı mesela

kuzum ben bir inşaat şirketinde çalıştım 10yıl çok ağır di işim yöneticiydim işim hafiflesin diye emlak işine girdim 5 aydır yeni olduğum için bocalıyorum ama çocuklara zamanım kalıyor en azından. benim kız 13 yaşında okul dışı etkinlikleride oluyor yuzme keman satranç vs. gibi onun peşinden koşmak zorluyor bide oğlan şimdi 6 yaşında yarın onunda başlıcak koşturmacası o yuzden işlerimi duzenlemeye çalışıyom.
kızım aradı şimdi satranç turnuvasında 1. turu geçmiş haber verdi kuzum çok sevindim daha 4 tur var bakalım ne yapacak

Evet giden misafirlerimizle cok zor oldu
Cok severim kendilerini ama yemek yemeyi cok severler. Etliekmekler kebaplar tatlilar gevrekler vs derken ev doldu tasti. Nereye baksam yemek gordum
Bu seferki misafirimiz oyle degil onun icin bu kadar zorlanacagimi dusunmuyorum.

Var kaptanim var olmaz mi planim. Uzagiz sevdicegimle farkli sehirlerdeyiz. Calisiyor orda. Gorusemiyoruz bazen konusamiyoruz bile dogru duzgun. Birkac adim atildi bakalim babamla tanisti, babasi babamla tanisti konustu vs ama benim baba cok inatci. Evde benimle de konusmuyor. Aramiz da kotu. Ikna da olmuyor. Ona kalsa sevgilimin meslegini birakmasi, ustunden de 5 sene falan gecmesi lazim. Tutturdu 5 seneden once olmaz diye. Soyledigi seyler de cozulemeyecek seyler degil. Ugrasiyoruz bakalim.

ruveydam ailelerin uyuşması çok onemli baenbuyukler geleceği gorurler tabi soledikleri aklının kösesinde kalsın ama sonuçta secim senin saygı duyacaklarına eminim. farklısehirlerden evlenmek kultur farkınıda doğuruyo zamanla anlıyorusn herşey gönlünce olsun fıstıkım aşk başka bişi

çok keyifli bir yuruyus yaptım tam 50 dk. akşam misafir var spor yalan olur diye şimdiden yaptım. iskeleye indim cıvıl cıvıldı
sanırım akşam açıkhava konseri varmış hazırlıklar pravolar yapılıyordu çalışmasamda çocukları getirsem ne guzel olurdu dedim içimden.

Benim buyuk kizimda 11 yasinda iki numara 9 yasinda bidikim cuma gunu 1 yasina basicak kizinin adina sevindim insallah diger turlarida gecer
yelizim hobilerini bi yerde pazarlıyormusun hediyelikmi yapıyorsun.3 çocuk zorlamıormu nasıl
Yok kaptan hobi amacli kendi capimda yapiyorum saga sola hediye amacli yeni sardim zaten birakamiyorum

Insallah cozersiniz sorunlari canim kavusursun sevdiceginle
Yok oyle dusunme calisinca zor tabi ama kiz cocuguna bi kiz kardes sart bence

Yok kaptanim ailesi burada. Sevdicegim asker oldugu icin baska sehirde. Babamin derdi ailesi vs degil cunku annemin ailesi ve kendi ailesi de pek uyusan aileler degil. Cok farklilar. Iki aileye de uzak olunca farkli sehirde olunca cok problem olmadi benim bildigim kadar. Derdi sevdicegim ve ben. Durumlarimizi begenmiyormus. Hafif hafif yumusamaya basladi sanki bana karsi olmasa da ona karsi iyi davraniyor en azindan. Bakalim bekliyoruz boyle..

Allah bagislasin kizini :)
Benim kardesim de benim baskilarim sonucu aradan 11 12 sene gecince oldu. Hala arada soylerim kardesim cok olsaydi keske benim diye. Sakayla karisik kardes istiyorum diyorum bazen.

Amin insallah tesekkur ederim dusundugun icin :)
Allah bagislasin cocuklarini sen de muruvetleri gorursun insallah

oy kuzum bende istifa ettiğim inşaat şirketinde finansman ve muhasebe sorumlusuyudum kızımı orda buyuttum oğlumuda çok zorlandım yıllarca şimdi daha rahatım kendi işim gibi kafama göre takılıyorum işimolunca çıkabiliyorumumarım sende bi sure sonra işleri yolunakoyarsın tatlımmuhasebe zor işdir.

askerlik çok uzunmu ne zaman terhis olacak peki. dönsün işine gucune başlasın aielnde bence karşı çıkmaz şu durum da zor tabi
Allah bagislasin kizini :)
Benim kardesim de benim baskilarim sonucu aradan 11 12 sene gecince oldu. Hala arada soylerim kardesim cok olsaydi keske benim diye. Sakayla karisik kardes istiyorum diyorum bazen.
ben de 2 kız kardeşim bazenderim 2 tane daha olsaydı ama yetiştirmek de zor onu tecrube ettim. olanla yetiniyorum uzak zaten kardeşim ankarada ben alanya da yım yılda 1 kez anca gelip gidiyoz

Zorunlu askerligi gecen sene subatta bitti kaptanim. Meslegi olarak secti askerligi. Isi gucu 7 8 aydir var iste. Gecen sene nisanda babamla tanisti konustu. Taa o zaman 5 sene sonra gel laflari ediyordu. Artik oyle demiyor 1 senedir cok ugrastirdi bizi ama degecek ugrastigimiza insallah. Biraz daha zamani var gibi sanki ama zor iste boyle beklemek de

Evet kardesinin olmasi cok guzel bi his. Ama cocuk yetistirmek gercekten cok zor anne baba açısından. Ben de hep kiz kardesim de erkek kardesim de olsun isterdim. Var bi tane tosun paşamiz onunla yetiniyorum ben de

anladımmmm demek askerlik mesleği seçti bende askerden gelecek sandım ooo meslegide varmış daha ne olsun olur senin işinbaban naz yapıyor bence

anladımmmm demek askerlik mesleği seçti bende askerden gelecek sandım ooo meslegide varmış daha ne olsun olur senin işinbaban naz yapıyor bence
Dogru duzgun anlatmayinca ben, oyle olmus

Olsun artik bir an once insallah ya
Bugun soz kesilsin yarin hadi evlenip gideyim demiyorum ki zaten. En azindan soz gibi bir sey olsun dertsiz tasasiz goreyim sevgilimi istiyorum.

Dogru duzgun anlatmayinca ben, oyle olmus

Olsun artik bir an once insallah ya
Bugun soz kesilsin yarin hadi evlenip gideyim demiyorum ki zaten. En azindan soz gibi bir sey olsun dertsiz tasasiz goreyim sevgilimi istiyorum.
oy kuzum sende haklısın sevdiğinin yanında olmak için yanıp tutuşmak heyecanlı bişidir tabi.bir bakmışsın olmuş bitmiş inan bu gunlerin heyecanını çok ararsın

Biz de babamdan çok çekiyoruz lafa atlamıs gibi oldum ama
ben de 20 yaşındayım işte iki senelik bir ilişkim var. ikimiz de istanbuldayız ona rağmen aileler arası farklılıklar çok fazla çok göze batıyor. Benim ailem daha mutaasip. Benim sevdicek de bir evin bir oğlu olunca. Ikimiz arasında bile farklılıklar oluyor zaman zaman. Annemle annesi tanisti mesela yuz yuze geldiler Tamamen zıt karakterler is aslında biraz da bizlerde bitiyor tüm olaylari tüm ilişkileri dengelemek her seyde olduğu gibi bunda da kadının görevi. Biz de babama tam anlamıyla açılmış değiliz. Varlığından haberdar ama henüz bir tanışma isteği ya da gorusme istegi doğmadı. Bu sene üniversite sınavında Marmara Üniversitesini tutturdum bir de açıköğretimden maliye okuyorum es zamanlı olarak iki okulun öğrencisiyim Birinin sınavlarından çıkıp birine yetişiyorum. Babam daha çok bunla ilgileniyor su an icin onun amacı beni evermek değil düzgün bir kariyer sahibi olmam. Sevdicek de tam bir tipik kıskanç Türk Erkeği evinin kadını çocuklarının anası olacan modunda. Tabii ki ilerde ben çalışmak istesem karşı cikacak değil ama ne bileyim bazen bocaladığım oluyor. Ben de iki uc sene icinde sevdiğim adamla evlenmek istiyorum yani en azından şu evrede bir babamla tanistirmak istiyorum bakalım nasıl olacak ama

oy kuzum sende haklısın sevdiğinin yanında olmak için yanıp tutuşmak heyecanlı bişidir tabi.bir bakmışsın olmuş bitmiş inan bu gunlerin heyecanını çok ararsın
Heyecani yok ki bugunlerin. Sıkıntı ve stresi var benim açımdan artik sadece.
Izne gelecek mesela bir ara bende simdiden stresi basladi. Ya ters bir sey olursa ya bi aksilik cikar da goremezsem ya gordukten sonra burnumda gelirse vs vs bir suru dert. Bi yandan deli gibi ozledim ama bi yandan da gelmese mi acaba diyorum

Yok kuzum atlamis gibi olmadin :) Taniyoruz iste yavas yavas birbirimizi :)
Bizim sevdicekle falan kafa yapimiz uyusuyor sadece kitap aşkımı abarti buluyor ama ben de onlarla zaman geciriyorum iste napayim. Evet ara bulmak bize dusuyor hep. Ne guzel annen bari yanindaymis. Tanismis etmis. Ben anneme soylesem boyle boyle tanisin diye direk yok der. Babam da zaten anlatmiyor anneme ufak gelismeleri uzulmesin annem diye.
Bastan beri cok karsilar. Bazi sebeplerde haklilardi mesela ama sevgilim o kadar ugrasiyor ki rizalari olsun diye bazen abarttiklarini dusunuyorum. Sag olsun 1 senedir yirtiniyor yani babam ne dese yapti meslegini birak demesi disinda onu da sozlesmesi oldugu icin birakamiyor. Olmasa ve daha iyi ya da buna benzer alternatif bi is yapabilcek olsa durmaz birakir biliyorum. Ne onyargisi varsa çürütmeye calisti. Yavas yavas olacak iste. Cok yorucu.
Bizim babamla tanismasi biraz emri vaki oldu
Ben kursa diye ciktim evden baska yerlere gittim
Bu da tabi cikti ortaya ayni gun. Gulerek anlattigima bakma neler cektik. Cok fenaydi. Bi de o zaman askerligini yapiyordu izne gelmisti. Gidecek tekrar birkac gun sonra. Neyse gitti, askerlik bitince geldi bu surede hep babamla konusma isini dusundu tabi arardin aramazdin derken bir gun zirt diye aradi babami babam evde degilken. Sonra konusmuslar babam azarlamis cocugu bi guzel. Sonrasinda da isyerine davet etmis. Gitti iste konusurken 5 sene sonra gel olsun bir seyler demis
1 senesi bitti bakalim. Insallah gercekten 5 sene bekletmez

Bence baban okulunun bitmesine az kaldigi zaman tanimak ister. Ama sen illa tanistirmak istiyorsan sen bilirsin tabi. :)
Simdilik tadini cikart derim ben
Annen ne diyor sizin duruma

Anneler babalardan cekiniyor genelde hep. Halbuki zamanında kendileri yaşamış aynı sıkıntıları sevgi aşk engel sinir tanımaz kendileri de biliyorlar farkındalar.. seninki yine çok yürekliymis babanla tanışmak konuşmak için adım atması çok güzel kendi çapında düşünmesi bile güzel.
Zaten kuzum benim bu iliskide en çok desteği olan annem benim sevdicegim babam haric tum sulalemle tanisik durumda su an dedem babaannem dayim teyzem firt zirt.. hepsi taniyorlar seviyorlar. Annem arada isyan ediyor haftada dört buluşmaya çıktığımız zaman yakiniyor babana ne diyeceğiz arada kalmaktan yoruldum falan diyor. Ama tatlı şeyler bunlar bence. Aşkım annelerle anlasamasak da ne kadar cekinseler de bence annenle iletisim kurmayı dene sana bu yolda çok yardımı olacaktır. Tamamen yapısını bilemem annenin ama bence dene ona sokulmaya çalış bu konuda çünkü en büyük desteği gerçekten ondan alirsin ve alacaksin

Yok cekinmiyor annem ya bir sey soylesem direk hop babamin kulagina gidiyor bizim evde. Annem cetrefilli is yapmayi hic sevmez soyler babama direk
Birkac kez konustuk. Tamam babanla konusayim birileriyle fikir alisverisi yapsin ya dayinla ya halanla vs dedi. Ama babamin sagi solu belli olmuyor. Benim yuzumden anneme bagirir cagirir ben o vicdan azabindan uzun sure cikamam mesela cok seviyorum annemi de babami da. Herkes tabi ki cok sever ama benimki farkli bi boyutta. Annem uzulse gider odamda aglarim falan manyakca biraz ama boyleyim napayim
Babamin tepkisinden korktum ve yok konusma bosver simdi sana kizar laf eder dedim vazgecirdim. Benim sevdicegi de babam disinda kimse tanimiyor bilmiyor. Bizim isimiz baya ters oldu yani sondan basladik biraz

Sizin is az kalmis babana da soyleyince tamam zaten butun aile taniyip sevdiyse baban da sever korkma

Annesiyle boyle sirdas gibi olanlara hep gipta etmisimdir masallah valla
O da hakli arada kalmak zordur

Sirdas degil aslinda biraz idare etmece diyelim olsun sondan başlaması daha atraksiyonlu olmuş insan bu anlari yaşarken geriliyor ama ileride geçmişe dönüp baktığımızda her seye güleceğiz buna eminim. Güzel olan da bu zaten canım benim hakkımızda hayırlısı olsun insallah Allah bir yastıkta mutlu mesut kocatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…