- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.381
Tamam kaptanim oyle yapalim@kitap_asigi tatlım bu hafta menuleri takip edelim istersen şöyle yapalım yukarda takım listemizde tum isimler mevcut
ordaki isimlerin menu bildirimi yapıp yapmadıklarını takip edip sadece bildirimi eksik olanları hangı gun menu eksikse not alarak liste yapalım daha kolay olur örneğin
c.tesi: kitap ve katrem
pazar: rengarenknesli
vs....
gibi örnek bu okey. yada sana nasıl kolay gelirse
tamam kuzum bu hafta sıkı takıp yapalım listeye bomba gibi girelim istiyorum.bu hafta seni alamadım çok uzuldumTamam kaptanim oyle yapalim
Ben alinmadigima sevindim kaptanim ya acikcasi. Ilk haftadan ortalamayi dusurecektim alinsaydim. Az buz da degildi yani.tamam kuzum bu hafta sıkı takıp yapalım listeye bomba gibi girelim istiyorum.bu hafta seni alamadım çok uzuldum
seni gidi seni. artı çıkmana şaşmamalı zaten dimi ruveydacımBen de persembe gunku ve cuma gunku menulerimi yazayim hatirladigim kadar.
Persembe
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yumurta
Aksam (Disarda yedik oyle olunca dengeleyebildigim kadar dengelemeye calistim)
Birkac kasik bamya corbasi
Biraz beyti
Bol salata
Bol yogurt
Cuma
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Biraz bal
Aksam
Yogurt corbasi
1 kasik bulgur pilavi
1 kasik et
3 4 kasik da hosmerim _(cok canim istedi duramadim)
Yesilcaylarimi ictim.
Spor olarak bol bol yurudum.
Sularim da 1 litreyi gecti ama simdi tam hatirlamiyorum kac oldugunu
senden beklentim buyuk bu hafta kendim de olduğu gibi. ummak yok hep beraber motivasyonla yola devam kuzumBen alinmadigima sevindim kaptanim ya acikcasi. Ilk haftadan ortalamayi dusurecektim alinsaydim. Az buz da degildi yani.
Haftaya listedeyim ama umarim
çok buyuk ceza alırsınızKaptanim hedefi tutturamazsak ne olur
Tamam kaptanim hedefi tutturmak icin elimden geleni yapicamçok buyuk ceza alırsınız
şaka bi yana sadece motive olmak için kuzum hedef belirliyoruz hedef olmazsa sonuçta olmaz değilmi
Unuttum bile. Ilk posta misafirimiz gitti. Bu gece gelecek baska bir misafirimiz yatili, ama disariya vs cikmayiz artik. Birakmak yok kaldigimiz yerden devamsenden beklentim buyuk bu hafta kendim de olduğu gibi. ummak yok hep beraber motivasyonla yola devam kuzum
özellikle çarşamba perşembe kaçamaklarını unutalım oldumu bi süre
Nasil gitsin kaptan bol kosturmacali ev isleri dersler yemek bide aralara sikistirilan sporlar gezmeler bulasiklar camasirlar bide hobim var tani tig isi orgulerim gecip gidiyor be kaptanim Allah esimin cocullarimin eksikligini gostermesinde dunya isi bitip gidiyor zater senin nasil geciyor daha zordur eminim bide calisiyorsun senyelizim 3 çocukla hayat nasıl gidiyor hiç bahsetmedin
Cok zor hem calisip ayaklari ustunde durmak hem eş, anne olup evle cocuklarla ilgilenmek kaptanim. Guzeldir eminim ama bir o kadar da zordur. Allah yardimciniz olsunbiraz yaşantımızdan bahsedelim kızlar.neler yaparsınız gun içinde nelerden hoşlanırsınız. aile ilişkileriniz nasıl sadece kilo değil sıkıntılarıda paylaşıyoruz herdurumu konuşuyoruz burada
misal ben çalışıyorum 2 çocukla hayatım tam bir maraton . cocuklarım okuldan annanelerine geçiyorlar bende oradan alıp eve geçiyorum yemek hazırla işlere bak çamaşır derken spora koşa koşa gidiyorum çok zor zaman ayırıyorum kendime ve bazen bunaldığımı hissediyorum. eşimde yardımcı bana sağolsun ama yukum fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?