Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bir diğer konuda
Suzibazi 407. etapta izne ayrılmıştın kuzum bu hafta bildirimlerini yaparsan listedesin değilse iznin devam edecek bilgi verirsen alırım listeye

Tamam kaptanim oyle yapalim

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 410. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5

Nurgul_85 50 ***********>

Akrepimm 66,6 ***********>

MasalKusu 96,5 ***********>

aycanhakan 70,1 ***********>

nhtylz 88,1 ***********>

kitap_asigi 66 ***********> 65.6

katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,2 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

Gulsum462 65,5 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

deren ada 59,9 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

sarı kart alan kızlar @isterseninanma , gulsum462 , @deren ada mazeretsiz bildirim yapılmadığı için bu haftaki performansa göre ya kalacaksınız yada oylamayla diskalifye olacaksınız bilginiz olsun

@kitap_asigi ve katrem kuzularım sizde bu hafta eksi olursanız listedesiniz anlaştıkmı. eksi bildirim yapılmadan listeye yeni uye alımı yapılamıyor malesef

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>

nhtylz 88,1 ***********>87

katrem 75,9 ***********>

sarı kart alan kızlar @isterseninanma , gulsum462 , @deren ada mazeretsiz bildirim yapılmadığı için bu haftaki performansa göre ya kalacaksınız yada oylamayla diskalifye olacaksınız bilginiz olsun

@kitap_asigi ve katrem kuzularım sizde bu hafta eksi olursanız listedesiniz anlaştıkmı. eksi bildirim yapılmadan listeye yeni uye alımı yapılamıyor malesef

Ben de persembe gunku ve cuma gunku menulerimi yazayim hatirladigim kadar.

Persembe
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Yumurta

Aksam (Disarda yedik oyle olunca dengeleyebildigim kadar dengelemeye calistim)
Birkac kasik bamya corbasi
Biraz beyti
Bol salata
Bol yogurt

Cuma
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Biraz bal

Aksam
Yogurt corbasi
1 kasik bulgur pilavi
1 kasik et
3 4 kasik da hosmerim _(cok canim istedi duramadim)

Yesilcaylarimi ictim.
Spor olarak bol bol yurudum.
Sularim da 1 litreyi gecti ama simdi tam hatirlamiyorum kac oldugunu

tamam kuzum bu hafta sıkı takıp yapalım listeye bomba gibi girelim istiyorum.bu hafta seni alamadım çok uzuldum
Ben alinmadigima sevindim kaptanim ya acikcasi. Ilk haftadan ortalamayi dusurecektim alinsaydim. Az buz da degildi yani.
Haftaya listedeyim ama umarim

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>49

nhtylz 88,1 ***********>

kitap_asigi 66 ***********>

katrem 75,9 ***********>

@kitap_asigi ve katrem kuzularım sizde bu hafta eksi olursanız listedesiniz anlaştıkmı. eksi bildirim yapılmadan listeye yeni uye alımı yapılamıyor malesef[

seni gidi seni. artı çıkmana şaşmamalı zaten dimi ruveydacım

Ben alinmadigima sevindim kaptanim ya acikcasi. Ilk haftadan ortalamayi dusurecektim alinsaydim. Az buz da degildi yani.
Haftaya listedeyim ama umarim
senden beklentim buyuk bu hafta kendim de olduğu gibi. ummak yok hep beraber motivasyonla yola devam kuzum
özellikle çarşamba perşembe kaçamaklarını unutalım oldumu bi süre

**Nisan
Listesi**

Nurgul_85 50 ***********>49

nhtylz 88,1 ***********>87

katrem 75,9 ***********>

Nurgul_85 tatlım
başlangıç kilo:59 , güncel kilo:51 , hedef kilo:48 , boy:160 , yaş 29

mezun kilosu: 50,2
mezuniyet kilona ulaşmıssın ama hedefe sadece 2kg cık kalmış 2 haftada halledersen hedef kilonda mezun olacaksın ha gayret kuzum

biraz yaşantımızdan bahsedelim kızlar.neler yaparsınız gun içinde nelerden hoşlanırsınız. aile ilişkileriniz nasıl sadece kilo değil sıkıntılarıda paylaşıyoruz herdurumu konuşuyoruz burada
misal ben çalışıyorum 2 çocukla hayatım tam bir maraton . cocuklarım okuldan annanelerine geçiyorlar bende oradan alıp eve geçiyorum yemek hazırla işlere bak çamaşır derken spora koşa koşa gidiyorum çok zor zaman ayırıyorum kendime ve bazen bunaldığımı hissediyorum. eşimde yardımcı bana sağolsun ama yukum fazla geliyor

senden beklentim buyuk bu hafta kendim de olduğu gibi. ummak yok hep beraber motivasyonla yola devam kuzum
özellikle çarşamba perşembe kaçamaklarını unutalım oldumu bi süre
Unuttum bile. Ilk posta misafirimiz gitti. Bu gece gelecek baska bir misafirimiz yatili, ama disariya vs cikmayiz artik. Birakmak yok kaldigimiz yerden devam

yelizim 3 çocukla hayat nasıl gidiyor hiç bahsetmedin
Nasil gitsin kaptan bol kosturmacali ev isleri dersler yemek bide aralara sikistirilan sporlar gezmeler bulasiklar camasirlar bide hobim var tani tig isi orgulerim gecip gidiyor be kaptanim Allah esimin cocullarimin eksikligini gostermesinde dunya isi bitip gidiyor zater senin nasil geciyor daha zordur eminim bide calisiyorsun sen

Cok zor hem calisip ayaklari ustunde durmak hem eş, anne olup evle cocuklarla ilgilenmek kaptanim. Guzeldir eminim ama bir o kadar da zordur. Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…