Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun idare etmece de gayet guzel benim durumuma gore
Su durumlar gecse zaten hep gulerim de gecmedikce icim daraliyor iste
Evet Aycanim hayirlisiyla kocayalim bir yastikta insallah

Olsun idare etmece de gayet guzel benim durumuma gore
Su durumlar gecse zaten hep gulerim de gecmedikce icim daraliyor iste
Evet Aycanim hayirlisiyla kocayalim bir yastikta insallah

Geçecek bebegim merak etme her zorluk Allahın bizler icin hazırladığı birer imtihan böyle düşün ve güçlü kal

Bugunku menum biraz sasirmis vaziyette acikcasi
yarin ayran detoksuna baslayacagim kismetse
sabah
kucuk kepekli kasarli tost
sekersiz cay
oglen
Yagsiz yuz gram cop sis
acili ezme
bol yesillik kucuk findik lahmacun
aksam
iki uc inegol izgara kofte
bol yesillik
Portakal suyu

Spor yok sınavlara calismam gerekiyor cunku
Su yatana kadar üç litre olur

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Biraz ceviz

Ara
Yesilcay

Ara
10 bitkili cay

Aksam
2 kucuk kepce yogurt corbasi
2 servis kasigi havuclu patatesli (az) bezelye yemegi
3 cilek

Spor yok malesef misafirimizden dolayi
Su cok az ictim bugun. 2 litreye tamamlarim umarim.

Karismak istemem ama sunu aklinizdan hic cikarmayin kizlar anneler babalar ne olursa olsun herzaman ongorusludurler ve herzaman cocuklarinin iyiligini isterler onlarin sozunu dinlemekte fayda var

Bugunku menum

Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
3 kuru kayisi
Cay

Ogle
2 servus kasigi pirinc pilavi
Uzerine az zeytinyagli fasulye

Ara
Nescafe

Aksam
Yumurtali fasilye kavurmasi
Yogurtlu patlican salatasi
Mercimek corbasi

Spor
Yok

Su
2 litre

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 410. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5

Nurgul_85 50 ***********>

Akrepimm 66,6 ***********>

MasalKusu 96,5 ***********>96

aycanhakan 70,1 ***********>

nhtylz 88,1 ***********>87

kitap_asigi 66 ***********> 65.6

katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,2 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

Gulsum462 65,5 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

deren ada 59,9 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

sarı kart alan kızlar @isterseninanma , gulsum462 , @deren ada mazeretsiz bildirim yapılmadığı için bu haftaki performansa göre ya kalacaksınız yada oylamayla diskalifye olacaksınız bilginiz olsun

@kitap_asigi ve katrem kuzularım sizde bu hafta eksi olursanız listedesiniz anlaştıkmı. eksi bildirim yapılmadan listeye yeni uye alımı yapılamıyor malesef

iyi akşamlar arkadaşlar... kusura bakmayın özellikle hafta sonları katılımım az oluyor... kısa sürede telafi edeceğim...
sabah:
1 pankek
1 dlm peynir
5 zeytin
öğle:
yayla çorbası
akşam:
ekmek arası ciğer(çeyrek)
midem çok kötü arkadaşlar... sanırım ciğer dokundu ve ne yediysem çıkardım... ve hala devam ediyorum...
bugün kızımı dışarı çıkardım yürüteciyle bende peşinden koşturdum kaç saat :)
sizleri çok özledim...
kısa sürede tam katılım sağlayacağım... kusuruma bakmayın lütfen

Karismak istemem ama sunu aklinizdan hic cikarmayin kizlar anneler babalar ne olursa olsun herzaman ongorusludurler ve herzaman cocuklarinin iyiligini isterler onlarin sozunu dinlemekte fayda var
Aynen öyle biz de ondan bahsediyoruz olacağı varsa zaten olur önemli olan en güzel sekilde onların da rızasını alarak bu yolda ilerlemekk

**Nisan
Listesi**

****14.TAKIM 410. HAFTA HAFTALIK HEDEF LİSTESİ****

rengarenknesli 75,9***********>75,5

Nurgul_85 50 ***********>

Akrepimm 66,6 ***********>

MasalKusu 96,5 ***********>96

aycanhakan 70,1 ***********>69.6

nhtylz 88,1 ***********>87

kitap_asigi 66 ***********> 65.6

katrem 75,9 ***********>

isterseninanma 64,2 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

Gulsum462 65,5 ***********> bildirimde bulunmadı 1 sarı kart aldı

deren ada 59,9 ***********> bildiriminde bulunmadı 1 sarı kart aldı

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi

Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim )

Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez detoksa tam anlamında uyacağım yani yağ ve tuzda olmayacak inşallah çok daha güzel bir sonuç görürüm haftaya cuma

Dünden beri uçuyorum hatta inanamayacaksınız belki ama bugün dolapta daha evvel hediye gelen bir askeri yeşili kaprı vardı dolapta 46 beden onu denedim ve inanılmaz ama oldu
Sadece göbişim dışarda kaldı kapanmadı ama bu bile beni çok çok mutlu etti
Eşim ve kızıma gösterdiğime gözlerine inanamadılar tamam göbişin tamamı dışarda kaldı ama o pantalon önceden dizimden yukarı çıkmazdı ve eşime de dedim kesin kararlıyım bu pantalonu 2 ay sonra giyeceğim diye Tabi yarından itibaren o göbişi eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart oldu

Bende yediklerimi yazayım;
Sabah;
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 dilim domates
5 dilim salatalık
5 ceviz

ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patlamış mısır

akşam; 17:30
Tavuk
İce Tea Şeftali
ufak bir porsiyon fırın patates ( onu yemeseydim iyidi ama oldu bir kere )

ara; 19:00
10 - 12 adet çilek ( 2 - 3 tanesi büyüktü ama diğerleri ufaktı )

Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl

Anammm en sevdiğim konular
Sen zaten beni çiğerime kadar tanıyorsun ama buradaki diğer kızlara kendimi ve yaşantımı yazayım hiçte sevmem ya yazmayı

Tövbe ya Rabbim tam yazmaya başlarken Besmele çektim

Şimdi; Bendeniz aslında doğma büyüme Almanyalıyım
98 senesinde İstanbula her sene olduğu gibi tatil için İstanbula geldiğimizde tatilimin son 10 günü eşimle tanıştık
Buluşmalarımızda ben adama Almanyadan bahsederken bizim Şakir gidip Alanya anlamış hep
Son görüşmemizde artık yarın uçuyorum dediğimde bana ya Aşkım her hafta gelemem ama ayda 1 de olsa seni görmeye gelirim demezmi Dayanamadım Ulen nereye geliyorsun Almanyaya her ay gelinirmi vizeydi falan hem batarsın dedim Ne Almanyası ben seni Alanyalı sanıyordum demezmi
Neyse topu topu 10 gün yüz yüze görüştükten sonra ben döndüm ve sırf telefonla görüştük ( cepten mesajlaştık bol bol ) 1 ay sonra evlenme teklif etti ve 3 ay sonra tekrar bin türlü oyunla babamı Kış tatili bahanesiyle İstanbula getirdim ve geldiğimiz gün ( sabah karşı inmiştik ) akşam üzere Babama eşimden bahsettim adam tabi şok geçirdi ve ulen meğer kim mesaj atıyor diye yada kimle konuşuyorsun diye sorduğumda Sevgilimle demen şaka değilmiş dedi adam ne zaman sorsa doğruyu söylerdim oda bana yürü git Ananla dalga geç der inanmazdı
99 yazında evlendik ve 10 gün sonra deprem oldu
Anammmm daha kocaya doyamadan öleçeğim diye düşünürken bu günlere geldik
biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim
Kaynanamın tek ama sevilmeyen geliniyim sanki ben ona bayılıyorum
Senelerce KV ve KP tarafından maddi manevi sömürüldüm ama en son 6 sene evvel isyan bayrağını açıp kocayı boşamakla tehdit edince adamcağız o zamana kadar hep anam babam derken birden karıcığım moduna geçti
Kv bugün boşanacağım desem kına yakacak ama en son isyan ettiğimde boşa benim oğlumu dediğinde boşanacaktım ama sana inat boşamıyorum oğlunu dedim iyikide boşamamışım çünkü zaten birbirimizi deli gibi severken artık çok daha iyi olduk o süreçten sonra

Evhanımıyım ama ısrarla 15 - 16 senedir Evhanımlığı bana göre değil der dururum
Ne iş bitiyor nede kendime vakit ayıramıyorum hatta hep diyorum çalışsam belki daha çok yorulacağım ama en azından maaş gününü düşündükçe biraz rahatlardım belki diye

Canım yanlış anlama ama baştan şartlarını koy ve kabul etmiyorsa restini çek
Ben yüksek okul ekonomi mezunu diplomalı evhanımıyım maalesef
Daha okumayı düşünürken eşim evlendikten sonra Türkiyede de okursun yada istersen çalışırsın diyordu ama inan nikahdan sonra erkeklerin çoğu anında kıvırabiliyor
Benim eşim ilk zamanlar evliliğin tadını çıkaralım biraz daha çalışma derken hamile kaldıktan sonra hadi git çalış izin veriyorum dedi tabi doğumdan sonrada Annesi ben çocuğa asla bakmam diyince çalışma şansım iyice azaldı ( Annemlerde o dönem henüz emekli olmamıştı ve Almanyada yaşıyorlardı )
Neticede çalışamadım ve kızımla ilgilendim ( iyiki varlar ama bazen diyorum kariyer yapmış olsaydım çok daha mutlu olurdum diye hem o zaman insan en azından kendi parasını kendi kazanınca çok daha özgür oluyor )
16 sene oldu ben hala eşime bana para ver demedim dememde
Akıl ederse çıkarır para verir ama bazen günlerce bile param olmuyor cebimde ( harçayacak olmasamda cebimde paramın olması başka olurdu ) Hee hiç sıkıntı yapmıyorum çünkü Allah için her eksiği alır bizi sıkıntıya sokmaz ama tek maaş olunca acıkcası hiç kendime bütçe ayıramıyorum çoğu zaman

Benim insanlarla çabuk kaynaşmam onu kıskançlık krizlerine soktuğundan istemedi çalışmamı ama af edersin popişi sıkıştığında ya istersen çalış demeye başladı bende hiççç kusura bakma şansını kaybettin onu yeni evliyken yapacaktın şimdi beni ilgilendirimiyor diyorum aslında ilgilendirmez olurmu ama acıkcası ben patron olsam hiç tecrübesi olmayan bir elemanı işe almam bir sürü tecrübeli varken

Bİr kaç çalışma dönemim oldu aslında ama ya ilk 10 - 15 günde pes ettim ( şirketle ilgili sıkıntı olunca ) yada çalıştığım yer maaşımı ödemedi diye 1 ay çalışıp bıraktım

Yani uzun lafın kısası asla bir erkeğin eline bakma ne olursa olsun azda olsa kendine ait bir maaşın olsun
Ailen seni binbir emekle bu güne getirdi ve eminim senle ilgili çok güzel hayalleri vardır ve eğer aileler arasında çok zıtlık varsa siz ne kadar sağlam durursanız durun mutlaka sıkıntı oluyor ( inan senelerce okadar çok şey yaşadım ki hep diyorum büyük konuşmayayım ama benim kızlarıma karşı tarafın tek bir hatasını gördüğüm an nikah masasındada olsa bu iş bitsin derim belki sana abartılı gelecek ama cidden yaşadıklarım az buz değil hata itiraf edeyim o sıkıntılar yüzünden kaç kere ölümden döndüm ve aynı şeyleri bir başkasının yaşamasını asla istemem ( değil kızlarım )

Hep dua ederken; Rabbim evlatlarımıza hayırlı ailelere evlat olmayı ve hayırlı insanlarla evlenmeyi nasip etsin derim
İnşallah sizler içinde herşeyin hayırlısı olur

ne guzeeel yazmışsınız keyifle okudum hepsini yer yer kendimden bir şeyler buldum. Ciddi anlamda biz bazen ilerisi için konuştugumuzda onda da bu belirtiler var kiskanclik büyük dert. Ilerisi için büyük sorun teşkil edebilir. Ailem de bunun için didiniyor simdi ekmek aslanın ağzında bastan bastirip tepkimi belli edip az da olsa bir maasim olmali simdiden empoze etmeye baslasam iyi olacak daha aile tanışması tam olarak gerceklesmis degil aileler arasında yani. Çok ters durumlar da çıkmadı ortaya henüz ama bakalım. Teşekkür ederim güzel dualariniz ve tavsiyeleriniz icin Allah size de yavrularinizin hayirli murvetlerini gormeyi nasip etsinnnn

Yok karismak olur mu siz buyuklerimizsiniz annesiniz yani cogunuz tabii ki fikirlerinizi soylemenizi isteriz.
Bizim derdimiz de zaten anne babalarimizi razi edip oyle yol almak. Cogu seyde haklilar ama mesela benim babam tanimadan etmeden hicbir sey bilmeden ayril o cocuktan diye tutturmustu. Tanistilar. Simdi sevdicegim babamin sozunden cikmiyor ne dese yapmaya calisiyor imkan dahilinde. Ugrasmasa zaten ailemi cigneyip gidemem. Bunu kendisi de biliyor. Cok tesekkur ederiz

Gecmis olsun masalkusum ya
Cikartinca rahatlarsin insallah uzun surmez rahatsizligin

ah canım ya biliyorum hatamı ama elimden geleni yapmaya çalışsamda aksıyor.İnşallah pzartesiden itibaren doğru bir şekilde herşeyi yerine getirmeye çalışacağım.

ohhh maşallah şifa olsun.İğne ipliğe çevirsin seni :)

isallah kuzum allah herkese mutlu evlilik nasip etsin.

evett kuzumm kara göründü nihayett güncel kilom şu anda 49,5 sadece 1,5 kilom kaldı ve ben kendimi çok iyi çok sıkı vee çok mutlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…