Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zor zanaat kuzumm Allah gücünü arttırsın inşallah. bende evliyim ama çocuğum yok şimdilik evdeyim ama daha önceden de bahsettiğim üzere iş arayışlarındayım. onun dışında evde kpss hazırlanıyorum böle işte

Bugunku menum

Sabah
1 domates
1 salatalik
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
1 fincan limonlu form cayi

Öğle
2 dilim tam bugday ekmegi
Uzerlerine birer dilim beyaz peynir ve yarimsar koz kirmizi biber koyup yedim

Aksam
1 kepce zeytinyagli barbunya
2 kasik makarna
Salata
Ayran

Spor
Yok

Su
10 bardak

kızlar ben 5 günlük programı uyguluyorum.O yüzden menü yazamıyorum.Dün sebze günüydü.Bugün et günümdü ben tavuk tercih ettim..günüm de güzel geçti öyle aşırı acıkma sorunu yaşamadım.Sınırsız desede bellii ölçülerde yiyorum.Yarın meyve günü.Su içmekte zorlanıyorum.Sporumu yaptım fırsat buldukça hareket ediyorum merdiven çıkmak gibi..umarım sonuçta güzel olur ve sizlerle paylaşırım.Yarın pazartesi umarım herkes için güzel bir hafta başlangıcı olsun.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm

Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktı artık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı

Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdım inanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu )
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım )
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı ) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı

Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attım hak ettim eşimde ses edemez artık

Aminnnnnnnnn canım inşallah herşey gönlünce olur ve ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayatın olur ...Aminnnn

Ohhh maşallah İnşallah Şampiyonda olmuştur
Bizde ailecek satranç oynarız arada ( bana eşim öğretti kızda okulda öğrendi ) ama öyle şampiyonluk kadar yok hatta bazen eşim dalınca hile yapmışlığımda var

evett kuzumm kara göründü nihayett güncel kilom şu anda 49,5 sadece 1,5 kilom kaldı ve ben kendimi çok iyi çok sıkı vee çok mutlu hissediyorum

Kızzzzzzzzzz tuvalet terliği ile kovalarım seni 49.5 kg ne kız erimişin sen çıbık kraker moduna geçmişsin ( fesatlıktan çatlayan Oynakbaşı )
Şaka bir yana canım gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seni Rabbim nazarlardan saklasın ve inşallah bir daha 5li rakamları ucundan da olsa görmezsin ....Aminnnnnnnnnnnnn

Darısı benimde başıma diyeceğim ama ben hiç 49 olduğumu hatırlamıyorum bile evlenmeden evvel çok uğraştım ama 52den aşağısını görememiştim şimdi valla 80e razıyım ama inanıyorum bende çok güel kilolar verip sağlıklı bir kiloya düşeceğim

Oohhhh mis gibi olmustur simdi ev seni cok iyi anliyorum dun bende dogumdan sonra uzerime olmayan kiyafetleri denedim olduklarini gorunce sevindirik oldum simdi diyorum bikac kilo daha versem dahada guzel olur simdi gozum obur dar gelen kiyafetlerde iclerine girene kadar devam

ilahii Oynakbaşıı ömürsün yaaa evet çok şükür eridim bittim kuzumm biraz zaman aldı ama bu sonucu görmek herşeye değer darısı sana olur inşallahhh bende inanıyorum ki burdaki herkes gibi sende muazzam kilolar vericeksinn

ohh misss ellerine sağlık kuzum

Aynen canım inşallah hepimiz çok daha ufak bedenlerede sığarız
Eskiden 52 kgken eşimin pjamalarını giyer içinde kaybolurdum şimdi adam pyjama kullanmıyor dermişim şaka bir yana ama kızıma bile diyorum kararlıyım senin kıyafetlerine ortak olacağım diye oda tabi anında gaza geliyor bende kilo vereceğim diye

Aminnnnnn inşallahhhhhhhhhhh....Ağzın bal yesinde hiç kilo alma emi
Rabbim sağlıklı kilolara inmeyi hepimize nasip edecek inşallah ...Aminnnn

bugünkü menüm
kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
1 dilim peynir
5 zeytin
1dilim kepek ekmeği
bolca salatalık domates havuç

ara
kepekli büskivi(61kaloriymiş tok tutuyor :)
1elma

öğle
1tabak etgüveç
1bardak acılı şalgam suyu

akşam
1kase mercimek çorbası
1avuç leblebi

sonra 1kupa yeşilçay
2fincan sütlü kahve yanında bir parça bitter karam :)

suyu 3lt geçti 1 de maden suyu içtim

Sabah
bi kepekli kasarli tost
domates salatalık
sekersiz cay
çok az bir parça ıslak kek dayanamadim((

12,2,4,6,8 ayran detoksu

Iki litreye yakin sU
spor: 30 dakika zumba
Pazar gunu detoks bravo valla ben cocuklarla yapamam acikcasi. Hayirlisiyla bende yarin 5gun programa basliyom patatesleri hasliyom simdiden
Bugün yine dolu dolu geçti şükür
Kızkardeşim ve çocuklarla Sinemaya gittik ( Evim diye bir 3 D çizgi filmine ) ve tabi bayıldık hepimiz
Küçük kuzum özellikle çok eğlendi ve daha film biter bitmez Anneciğim bir daha Sinemaya gideriz dimi dedi

Daha sonra eşimde kızkardeşimin eşide bize katıldı ve dışarda yemek yedik ( Saat 17:30 gibi ve şükür fazla kaçırmadım )
Çocukları daha sonra Parka götürüp biz büyükler oturup hoş sohbet ettik 2 saat kadar
Tabi o saatten sonra sadece biraz çilek yedim ( uzun zamandır yememiştim )

Yarın ki detoksum için patateslerimi ateşe koydum ve hazır eşim bir filme dalmışken sizlere bakayım dedim
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum yarın ( evde iş yaparım, ütü ve çamaşır filan )
Bu kez di eritmek için mekik çekmeyede başlamam şart o

ara;
1 Orta Boy sütlü filtre kahve
2 avuç kadar patl

Bu arada şimdi detoksla kıyaslayınca çok gibime geldi ama sizce nasıl

Anammm en sevdiğim konular
Sen zaten beni çiğerime kadar tanıyorsun ama buradaki diğer kızlara kendimi ve yaşantımı yazayım hiçte sevmem ya yazmayı

Tövbe ya Rabbim tam yazmaya başlarken Besmele çektim

Şimdi; Bendeniz aslında doğma büyüme Almanyalıyım
98 senesinde İstanbula her sene olduğu gibi tatil için İstanbula geldiğimizde tatilimin son 10 günü eşimle tanıştık
Buluşmalarımızda ben adama Almanyadan bahsederken bizim Şakir gidip Alanya anlamış hep
Son görüşmemizde artık yarın uçuyorum dediğimde bana ya Aşkım her hafta gelemem ama ayda 1 de olsa seni görmeye gelirim demezmi Dayanamadım Ulen nereye geliyorsun Almanyaya her ay gelinirmi vizeydi falan hem batarsın dedim Ne Almanyası ben seni Alanyalı sanıyordum demezmi
Neyse topu topu 10 gün yüz yüze görüştükten sonra ben döndüm ve sırf telefonla görüştük ( cepten mesajlaştık bol bol ) 1 ay sonra evlenme teklif etti ve 3 ay sonra tekrar bin türlü oyunla babamı Kış tatili bahanesiyle İstanbula getirdim ve geldiğimiz gün ( sabah karşı inmiştik ) akşam üzere Babama eşimden bahsettim adam tabi şok geçirdi ve ulen meğer kim mesaj atıyor diye yada kimle konuşuyorsun diye sorduğumda Sevgilimle demen şaka değilmiş dedi adam ne zaman sorsa doğruyu söylerdim oda bana yürü git Ananla dalga geç der inanmazdı
99 yazında evlendik ve 10 gün sonra deprem oldu
Anammmm daha kocaya doyamadan öleçeğim diye düşünürken bu günlere geldik
biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki cadının Annesiyim
Kaynanamın tek ama sevilmeyen geliniyim sanki ben ona bayılıyorum
Senelerce KV ve KP tarafından maddi manevi sömürüldüm ama en son 6 sene evvel isyan bayrağını açıp kocayı boşamakla tehdit edince adamcağız o zamana kadar hep anam babam derken birden karıcığım moduna geçti
Kv bugün boşanacağım desem kına yakacak ama en son isyan ettiğimde boşa benim oğlumu dediğinde boşanacaktım ama sana inat boşamıyorum oğlunu dedim iyikide boşamamışım çünkü zaten birbirimizi deli gibi severken artık çok daha iyi olduk o süreçten sonra

Evhanımıyım ama ısrarla 15 - 16 senedir Evhanımlığı bana göre değil der dururum
Ne iş bitiyor nede kendime vakit ayıramıyorum hatta hep diyorum çalışsam belki daha çok yorulacağım ama en azından maaş gününü düşündükçe biraz rahatlardım belki diye

Canım yanlış anlama ama baştan şartlarını koy ve kabul etmiyorsa restini çek
Ben yüksek okul ekonomi mezunu diplomalı evhanımıyım maalesef
Daha okumayı düşünürken eşim evlendikten sonra Türkiyede de okursun yada istersen çalışırsın diyordu ama inan nikahdan sonra erkeklerin çoğu anında kıvırabiliyor
Benim eşim ilk zamanlar evliliğin tadını çıkaralım biraz daha çalışma derken hamile kaldıktan sonra hadi git çalış izin veriyorum dedi tabi doğumdan sonrada Annesi ben çocuğa asla bakmam diyince çalışma şansım iyice azaldı ( Annemlerde o dönem henüz emekli olmamıştı ve Almanyada yaşıyorlardı )
Neticede çalışamadım ve kızımla ilgilendim ( iyiki varlar ama bazen diyorum kariyer yapmış olsaydım çok daha mutlu olurdum diye hem o zaman insan en azından kendi parasını kendi kazanınca çok daha özgür oluyor )
16 sene oldu ben hala eşime bana para ver demedim dememde
Akıl ederse çıkarır para verir ama bazen günlerce bile param olmuyor cebimde ( harçayacak olmasamda cebimde paramın olması başka olurdu ) Hee hiç sıkıntı yapmıyorum çünkü Allah için her eksiği alır bizi sıkıntıya sokmaz ama tek maaş olunca acıkcası hiç kendime bütçe ayıramıyorum çoğu zaman

Benim insanlarla çabuk kaynaşmam onu kıskançlık krizlerine soktuğundan istemedi çalışmamı ama af edersin popişi sıkıştığında ya istersen çalış demeye başladı bende hiççç kusura bakma şansını kaybettin onu yeni evliyken yapacaktın şimdi beni ilgilendirimiyor diyorum aslında ilgilendirmez olurmu ama acıkcası ben patron olsam hiç tecrübesi olmayan bir elemanı işe almam bir sürü tecrübeli varken

Bİr kaç çalışma dönemim oldu aslında ama ya ilk 10 - 15 günde pes ettim ( şirketle ilgili sıkıntı olunca ) yada çalıştığım yer maaşımı ödemedi diye 1 ay çalışıp bıraktım

Yani uzun lafın kısası asla bir erkeğin eline bakma ne olursa olsun azda olsa kendine ait bir maaşın olsun
Ailen seni binbir emekle bu güne getirdi ve eminim senle ilgili çok güzel hayalleri vardır ve eğer aileler arasında çok zıtlık varsa siz ne kadar sağlam durursanız durun mutlaka sıkıntı oluyor ( inan senelerce okadar çok şey yaşadım ki hep diyorum büyük konuşmayayım ama benim kızlarıma karşı tarafın tek bir hatasını gördüğüm an nikah masasındada olsa bu iş bitsin derim belki sana abartılı gelecek ama cidden yaşadıklarım az buz değil hata itiraf edeyim o sıkıntılar yüzünden kaç kere ölümden döndüm ve aynı şeyleri bir başkasının yaşamasını asla istemem ( değil kızlarım )

Hep dua ederken; Rabbim evlatlarımıza hayırlı ailelere evlat olmayı ve hayırlı insanlarla evlenmeyi nasip etsin derim
İnşallah sizler içinde herşeyin hayırlısı olur [/QUOTE]
Masallah cecom kitap gibi yazmissin. Esin cok sansli bence. Oyku 1. Oldu kuzum madalya aldi gururlandik tabi allah her anneye nasip etsin. Yarinda 1 ve 2 . Ler arasi ozel bi turnuva yapilacakmis oraya gidecek okdar gitme kizim dedim dinlemedi hosuna gidiyor oraya cikip madalya almak.
Bend3 gececei oldum bu gun kimler var bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…