- 6 Ekim 2014
- 1.277
- 1.495
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.441
zor zanaat kuzumm Allah gücünü arttırsın inşallah. bende evliyim ama çocuğum yok şimdilik evdeyim ama daha önceden de bahsettiğim üzere iş arayışlarındayım. onun dışında evde kpss hazırlanıyorum böle iştebiraz yaşantımızdan bahsedelim kızlar.neler yaparsınız gun içinde nelerden hoşlanırsınız. aile ilişkileriniz nasıl sadece kilo değil sıkıntılarıda paylaşıyoruz herdurumu konuşuyoruz burada
misal ben çalışıyorum 2 çocukla hayatım tam bir maraton . cocuklarım okuldan annanelerine geçiyorlar bende oradan alıp eve geçiyorum yemek hazırla işlere bak çamaşır derken spora koşa koşa gidiyorum çok zor zaman ayırıyorum kendime ve bazen bunaldığımı hissediyorum. eşimde yardımcı bana sağolsun ama yukum fazla geliyor
Amin kaptanımmmmisallah kuzum allah herkese mutlu evlilik nasip etsin.
ne guzeeel yazmışsınız keyifle okudum hepsini yer yer kendimden bir şeyler buldum. Ciddi anlamda biz bazen ilerisi için konuştugumuzda onda da bu belirtiler var kiskanclik büyük dert. Ilerisi için büyük sorun teşkil edebilir. Ailem de bunun için didiniyor simdi ekmek aslanın ağzında bastan bastirip tepkimi belli edip az da olsa bir maasim olmali simdiden empoze etmeye baslasam iyi olacakdaha aile tanışması tam olarak gerceklesmis degil aileler arasında yani. Çok ters durumlar da çıkmadı ortaya henüz ama bakalım. Teşekkür ederim güzel dualariniz ve tavsiyeleriniz icin Allah size de yavrularinizin hayirli murvetlerini gormeyi nasip etsinnnn
Selam guzellerim. Ugrayamadim sabah beri kosturmaca. Dun bahsetmistim satranc turnuvasindan bugun devm ediyor son gunu oykum 6 da 6 yapti ve son tura girdi simdi . Bu turuda alirsa sampiyonu olacak yarislarin bekliyiz erakla bi size bakayim dedim. Ootum simdilik
evett kuzumm kara göründü nihayett güncel kilom şu anda 49,5 sadece 1,5 kilom kaldı ve ben kendimi çok iyi çok sıkı vee çok mutlu hissediyorum
kızlar ben 5 günlük programı uyguluyorum.O yüzden menü yazamıyorum.Dün sebze günüydü.Bugün et günümdü ben tavuk tercih ettim..günüm de güzel geçti öyle aşırı acıkma sorunu yaşamadım.Sınırsız desede bellii ölçülerde yiyorum.Yarın meyve günü.Su içmekte zorlanıyorum.Sporumu yaptım fırsat buldukça hareket ediyorum merdiven çıkmak gibi..umarım sonuçta güzel olur ve sizlerle paylaşırım.Yarın pazartesi umarım herkes için güzel bir hafta başlangıcı olsun.
Oohhhh mis gibi olmustur simdi ev seni cok iyi anliyorum dun bende dogumdan sonra uzerime olmayan kiyafetleri denedim olduklarini gorunce sevindirik oldum simdi diyorum bikac kilo daha versem dahada guzel olur simdi gozum obur dar gelen kiyafetlerde iclerine girene kadar devamSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gündelikçi Oynakbaşı geldi hanımmm
Anam bugün kırılmış gibi iş yaptım
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Bugün tekrar mutfağımı bir elden geçirip yatak odasının dolaplarına giriştim
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Kendi dolabımıda bir boşalttım 3 çöp poşetide benimkinden çıktı
Anam ne kadar çok kıyafet denedim ve bol diye ayırdıminanılmaz mutlu oldum
Dolapta daha evvel üzerime dar gelen bir sürü eşyada çıktı tabi
1 tane Sıfır pantalon ( Annem almıştı hiç olmadı dolap bekliyordu)
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Aminnnnnnnnn canım inşallah herşey gönlünce olur ve ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayatın olur ...Aminnnn
Ohhh maşallahİnşallah Şampiyonda olmuştur
Bizde ailecek satranç oynarız arada ( bana eşim öğretti kızda okulda öğrendi ) ama öyle şampiyonluk kadar yok hatta bazen eşim dalınca hile yapmışlığımda var
Kızzzzzzzzzz tuvalet terliği ile kovalarım seni49.5 kg ne kız erimişin sen çıbık kraker moduna geçmişsin ( fesatlıktan çatlayan Oynakbaşı )
Şaka bir yana canım gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seniRabbim nazarlardan saklasın ve inşallah bir daha 5li rakamları ucundan da olsa görmezsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başıma diyeceğim ama ben hiç 49 olduğumu hatırlamıyorum bileevlenmeden evvel çok uğraştım ama 52den aşağısını görememiştim şimdi valla 80e razıyım ama inanıyorum bende çok güel kilolar verip sağlıklı bir kiloya düşeceğim
ilahii Oynakbaşıı ömürsün yaaaKızzzzzzzzzz tuvalet terliği ile kovalarım seni49.5 kg ne kız erimişin sen çıbık kraker moduna geçmişsin ( fesatlıktan çatlayan Oynakbaşı )
Şaka bir yana canım gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum seniRabbim nazarlardan saklasın ve inşallah bir daha 5li rakamları ucundan da olsa görmezsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Darısı benimde başıma diyeceğim ama ben hiç 49 olduğumu hatırlamıyorum bileevlenmeden evvel çok uğraştım ama 52den aşağısını görememiştim şimdi valla 80e razıyım ama inanıyorum bende çok güel kilolar verip sağlıklı bir kiloya düşeceğim
ohh misss ellerine sağlık kuzumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hazır havada kapalıyken ay şunuda yapayım bunuda yapayım derken kendimi nasıl kaptırdıysam daha totoşum yeni yer gördü
Küçük kuzunun dolabını komple yere döküp hepsini tek tek ayırdım ( küçük gelen 2 çöp poşeti dolusu kıyafet çıktıartık Annem bir kısmını gelince yeni toruna ayırır kalanınıda ihtiyaç sahibi birilerine veririz tabi poşetleri de direk Annemin evine attık )
Bir sürü üst hatta bol bile gelmeye başlayanlardan ( eskiden üzerime geçiremezdim yada olsada nefes alamazdım)
Çok yoruldum ama hem mis gibi oldu, hem dolaplarım yarı yarıya boşaldı ( vedalaşamıyordum hep dursun giyerim hesabı) hemde başkalarına neredeyse hiç giymediğim bir sürü kıyafet çıktı
Şekersiz keyif kahvemide alıp kendimi Laptobun önüne attımhak ettim eşimde ses edemez artık
Aminnnnnnnnn canım inşallah herşey gönlünce olur ve ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayatın olur ...Aminnnn
Bizde ailecek satranç oynarız arada ( bana eşim öğretti kızda okulda öğrendi ) ama öyle şampiyonluk kadar yok hatta bazen eşim dalınca hile yapmışlığımda var
Kızzzzzzzzzz tuvalet terliği ile kovalarım seni49.5 kg ne kız erimişin sen çıbık kraker moduna geçmişsin ( fesatlıktan çatlayan Oynakbaşı )
Oohhhh mis gibi olmustur simdi ev seni cok iyi anliyorum dun bende dogumdan sonra uzerime olmayan kiyafetleri denedim olduklarini gorunce sevindirik oldum simdi diyorum bikac kilo daha versem dahada guzel olur simdi gozum obur dar gelen kiyafetlerde iclerine girene kadar devam
ilahii Oynakbaşıı ömürsün yaaaevet çok şükür eridim bittim kuzumm biraz zaman aldı ama bu sonucu görmek herşeye değer darısı sana olur inşallahhh bende inanıyorum ki burdaki herkes gibi sende muazzam kilolar vericeksinn
hu huuuu ben geldimmm :)
hoşbuldummm :) bence harika geçti menü olarak ama yazarken amma da çok yemişim dedimHoşgeldin canım
Nasıl haftasonunu hasarsız atlatabildinmi
Pazar gunu detoks bravo valla ben cocuklarla yapamam acikcasi. Hayirlisiyla bende yarin 5gun programa basliyom patatesleri hasliyom simdidenSabah
bi kepekli kasarli tost
domates salatalık
sekersiz cay
çok az bir parça ıslak kek dayanamadim((
12,2,4,6,8 ayran detoksu
Iki litreye yakin sU
spor: 30 dakika zumba
Bugün yine dolu dolu geçti şükürSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?