- 23 Ocak 2015
- 4.671
- 23.374
- 308
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #110.461
dünyanın en yorucu haftasonunu geçirdim23 nisan kostümlerini aldım hazırladım paketledim yapacağım oyunun materyallerini hazırladım derken çok yoruldum kaç posta çamaşır topladım derken anca geldim.kaptan beni 23 nisana kadar idare et söz katılımımı artıracam
hoşbuldummm :) bence harika geçti menü olarak ama yazarken amma da çok yemişim dedim
Masallah cecom kitap gibi yazmissin. Esin cok sansli bence. Oyku 1. Oldu kuzum madalya aldi gururlandik tabi allah her anneye nasip etsin. Yarinda 1 ve 2 . Ler arasi ozel bi turnuva yapilacakmis oraya gidecek okdar gitme kizim dedim dinlemedi hosuna gidiyor oraya cikip madalya almak.
Bende gececi oldum bu gun kimler var bakim
GÜNAYDIN
teog benim korkulu ruyam daha 2 senemiz var beim kız 6. sınıfta napacak çok merak ediyom dersleri iyi ama belli olmaz tabiSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum
Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım
Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer
Allah yardımcın olsun canım baya koşturmacalı geçecek bir iki gün daha senin için ama ondan sonra uzun bir süre rahatsın inşallahtabi 19 mayıs törenleri için birşeyler hazırlanmayacaksa
Yok canım bence menün gayet güzel ve dengeli olmuş
İnsan peş peşe sıralayın çokmuş gibi geliyor ama güne yayınca bence gayet güzelBol eksi olarak döner inşallah
Canım kutlarım akıllı kızını
Ne mutlu sana canımRAbbim ömür boyu bahtınıda güzel kılar inşallah...Aminnnnnnnnnn
Bizimki bu ara sabahtan akşama TEOGa hazırlandığından kafayı kaldıramıyor değil bir etkinliğe katılmakeskiden her gün kız arkadaşlarıyla otururur apartman içinde bol bol geyik yaparlardı ama ona bile vakit ayırmıyor artık
İnşallah hepsi çok güzel yerlere gelirlerde bizlerde onlarla her zamanki gibi gurur duyarız ...Aminnnnnnn
Günaydın canım
tamam kuzum cuma sabah bildirimi unutma bu hafta mesajdan muhaf ol tamammı ama hergun ugramanı rica ederimdünyanın en yorucu haftasonunu geçirdim23 nisan kostümlerini aldım hazırladım paketledim yapacağım oyunun materyallerini hazırladım derken çok yoruldum kaç posta çamaşır topladım derken anca geldim.kaptan beni 23 nisana kadar idare et söz katılımımı artıracam
iradene hayranım cnm haftasonu bile hareket ettiysen superGünaydın kızlar mutlu haftalar olsun inşallah
Ben h.sonu kaçamaklarını engelleyemiyorum ama neyseki hareket le dengelemeye çalışıyorum dün arkadaş evini taşımıştı ona yardıma gittik giderken gelirken epey yürüdüm yürüyen merdiven kullanmadım çok şükür atlattık
teog benim korkulu ruyam daha 2 senemiz var beim kız 6. sınıfta napacak çok merak ediyom dersleri iyi ama belli olmaz tabi
valla cecom haklısın çocuklar yarış atı gibiRabbim inşallah bütün öğrencilere zihin açılığı verir ....aminnnn
Bizimki çok fazla taktı hatta 2 - 3 kere ağlama krizi yaşadı ya başaramazsam diyematematiği bir tek zayıf oda öğretmenleri geçen sene değişti Anne hiç bir şeyi anlatmıyor soruncada bu zamana kadar öğrenmediyseniz bu sizin sorununuz diyormuş
Valla devamlı telkin ediyorum ucunda ölüm yok ama ben senin mutlaka güzel bir yer kazanabileceğini biliyorum kendini küçümseme diyorum
Aslında ilk dönem puanlarına bakılırsa ortalamanın üzerinde ama işte sınavlarda heycandan doğru olanıda yanlış yapabiliyor ve kızıyor sonra kendineHer gün hatırlatıyorum bak Annem hiç bir şey senin sağlığınan önemli değil, zaten başaracaksın ama fazlada takılma, herşey olacağına varır üstelik bak yurtdışında yaşamak istiyorsun sen derslerini çalış elinden geleni yap ben inanıyorum başaracağına diye
Şu Teogu icat edenin hatrını sık sık soruyorum bu araçocukların psikolojisini bozdular üstüne birde okulda bir öğretmen bir soruyu anlamadı diye bizim kıza hesapta espiri yapmış yok efendim boşver okumayı zengin koca bul nasılsa anlamamışsın konuyu diye baştan çok bozulmuş ama eve geldiğinde öğretemen böyle espiri yaptı bütün sınıf güldü diye anlattı dedim varsa tanıdığınız zengin ayarlayın deseydin motive edeceğine çocuklara ne gibi bir mantık aşılıyorlar şakaylada olsa tabi kızım o an üzerinde durmadı boşver Anne şurada kaldı 2 ayımız zaten dedi
İnşallah gönlüne göre bir yer tuttururda bu yaz tatilini kendine zehir etmez
canımm çokk teşekkür ediyorumm bende sizlere bayılıyorumm elimden geldiğince yaşam koçluğu yaparım sizlere gerçi sizlerin pek ihtiyacı yok ama :)))tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz harikasın... menülerinizi çok beğeniyorum... arada kaçamaklar oluyor ama ben onlara çokta katı yaklaşamıyorum... doktorların dediği gibi hayatınızın sonuna kadar yemek istediğiniz herşey menünüzde olsun.... ama tadımlık, telafi ve zaman ayarlı... bu aradaNurgul_85 harikasın canım... sana bayılıyorum...
benim var vallacanımm çokk teşekkür ediyorumm bende sizlere bayılıyorumm elimden geldiğince yaşam koçluğu yaparım sizlere gerçi sizlerin pek ihtiyacı yok ama :)))
valla cecom haklısın çocuklar yarış atı gibi
bende okulda ek matamatık kursu açıldı rahat ettim değilse ek ders aldırıyordum. şimdi sadece ingilizceden zaman zaman fenden alıyor ders ek olarak. 6. sınıf önemli temel atıldığı için bu sene sıkı tutuyorum. işallah kuzum emeğin karşılığı iyi okula yerleşirde rahat ederiz
senin kuzuyada başarılar canım
aaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönderKarşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diyegelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )
Aminnnnn inşallah hepsinin gönlüne göre olur
İngilizceyi çok seviyor en kötü sınavından 78 almıştı ona bile oturup ağladı cadıneymiş çok sevdiğim dersten nasıl öyle bir not alırım diye diyorum ya kızın sinirleri bozuldu şu stresden ama inşallah 20 gün sonra sınavı çok güzel geçerde bizde rahatlarız
Harikasın canım tebrik ederimveeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt
ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...
aynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedimbenim var vallautanmasam günde 5 kilo veremiyorum diye diye diyeti bırakacağım... spor hocasına diyorum benim göbek sanki hiç erimemiş gibi diye adam da dedi ki sen 1 ayda mı bu hale getirdin göbeği de bir ayda erisin istiyorsun haklı ama gel onu sen birde bana anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?