Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili güzel bir hafta diliyorum

Sabah 6da çok dinç bir şekilde güne Merhaba dedim bugün şükür
Kahvaltımı yaptım, duşumu aldım ve kendimi buraya attım

Umarım hepimiz için gün çok güzel geçer

Allah yardımcın olsun canım baya koşturmacalı geçecek bir iki gün daha senin için ama ondan sonra uzun bir süre rahatsın inşallah tabi 19 mayıs törenleri için birşeyler hazırlanmayacaksa

hoşbuldummm :) bence harika geçti menü olarak ama yazarken amma da çok yemişim dedim

Yok canım bence menün gayet güzel ve dengeli olmuş
İnsan peş peşe sıralayın çokmuş gibi geliyor ama güne yayınca bence gayet güzel Bol eksi olarak döner inşallah

Canım kutlarım akıllı kızını
Ne mutlu sana canım RAbbim ömür boyu bahtınıda güzel kılar inşallah...Aminnnnnnnnnn
Bizimki bu ara sabahtan akşama TEOGa hazırlandığından kafayı kaldıramıyor değil bir etkinliğe katılmak eskiden her gün kız arkadaşlarıyla otururur apartman içinde bol bol geyik yaparlardı ama ona bile vakit ayırmıyor artık
İnşallah hepsi çok güzel yerlere gelirlerde bizlerde onlarla her zamanki gibi gurur duyarız ...Aminnnnnnn

Günaydın canım

teog benim korkulu ruyam daha 2 senemiz var beim kız 6. sınıfta napacak çok merak ediyom dersleri iyi ama belli olmaz tabi

tamam kuzum cuma sabah bildirimi unutma bu hafta mesajdan muhaf ol tamammı ama hergun ugramanı rica ederim

iradene hayranım cnm haftasonu bile hareket ettiysen super

teog benim korkulu ruyam daha 2 senemiz var beim kız 6. sınıfta napacak çok merak ediyom dersleri iyi ama belli olmaz tabi

Rabbim inşallah bütün öğrencilere zihin açılığı verir ....aminnnn

Bizimki çok fazla taktı hatta 2 - 3 kere ağlama krizi yaşadı ya başaramazsam diye matematiği bir tek zayıf oda öğretmenleri geçen sene değişti Anne hiç bir şeyi anlatmıyor soruncada bu zamana kadar öğrenmediyseniz bu sizin sorununuz diyormuş
Valla devamlı telkin ediyorum ucunda ölüm yok ama ben senin mutlaka güzel bir yer kazanabileceğini biliyorum kendini küçümseme diyorum
Aslında ilk dönem puanlarına bakılırsa ortalamanın üzerinde ama işte sınavlarda heycandan doğru olanıda yanlış yapabiliyor ve kızıyor sonra kendine Her gün hatırlatıyorum bak Annem hiç bir şey senin sağlığınan önemli değil, zaten başaracaksın ama fazlada takılma, herşey olacağına varır üstelik bak yurtdışında yaşamak istiyorsun sen derslerini çalış elinden geleni yap ben inanıyorum başaracağına diye

Şu Teogu icat edenin hatrını sık sık soruyorum bu ara çocukların psikolojisini bozdular üstüne birde okulda bir öğretmen bir soruyu anlamadı diye bizim kıza hesapta espiri yapmış yok efendim boşver okumayı zengin koca bul nasılsa anlamamışsın konuyu diye baştan çok bozulmuş ama eve geldiğinde öğretemen böyle espiri yaptı bütün sınıf güldü diye anlattı dedim varsa tanıdığınız zengin ayarlayın deseydin motive edeceğine çocuklara ne gibi bir mantık aşılıyorlar şakaylada olsa tabi kızım o an üzerinde durmadı boşver Anne şurada kaldı 2 ayımız zaten dedi

İnşallah gönlüne göre bir yer tuttururda bu yaz tatilini kendine zehir etmez

valla cecom haklısın çocuklar yarış atı gibi
bende okulda ek matamatık kursu açıldı rahat ettim değilse ek ders aldırıyordum. şimdi sadece ingilizceden zaman zaman fenden alıyor ders ek olarak. 6. sınıf önemli temel atıldığı için bu sene sıkı tutuyorum. işallah kuzum emeğin karşılığı iyi okula yerleşirde rahat ederiz
senin kuzuyada başarılar canım

kızlar bomba gibi geldim sizlere çok güzel haberlerim var ama önce dünkü menümü yazayım da azıcık silkeleyp kendime getirin beni
sabah:
2 sigara böreği
1 haşlanmış yumurta
2 sosis
5 zeytin
öğle:
bol yeşillik
bir meyve
akşam:
1 dlm patates ile pişmiş biftek
dün bu kadardı karışıklık olmasın müjdemi ve bugün ki menümü bir sonraki mesaja yazayım

veeee geldik bugüne
sabah:
2 haşlanmış yumurta
bol yeşillik(roka,kuzu kulağı,maydnoz,tere)
7 zeytin
1 dlm tb ekmeği
öğle:
bol yeşillik ve ton balıklı sandviç
akşam
ızgara tavuk göğsü
slata
yoğurt
ve gelelim müjdeme...
134 cm olan karın çevrem artık 124 cm, gögüs 110dan 105e düşmüş durumda çokkk mutluyum... bugün bir haftalık menü hazırlayacağım... ve ona uyacağım...

arkadaşlar su ve spor bildirimi yapmayı unuttum yine üzgünm... dün 4 lt
bugün 4 lt su
ayrıca bugün 9.30dan 11.00 e kadar fitness yapıldı
25 dk koşu bandı
15 dk bisiklet
40 iç kol
30 dış kol
30 yan kol
30 iç bacak
30 dış bacak
30 baldır
60 sırt
200 yan çalışma sayısal olarak başladık... zaman geçtikçe daha da artacak... kızlar olacak ya bu kez hissediyorum ve çok mutlu oluyorum

tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz harikasın... menülerinizi çok beğeniyorum... arada kaçamaklar oluyor ama ben onlara çokta katı yaklaşamıyorum... doktorların dediği gibi hayatınızın sonuna kadar yemek istediğiniz herşey menünüzde olsun.... ama tadımlık, telafi ve zaman ayarlı... bu arada Nurgul_85 harikasın canım... sana bayılıyorum...

canımm çokk teşekkür ediyorumm bende sizlere bayılıyorumm elimden geldiğince yaşam koçluğu yaparım sizlere gerçi sizlerin pek ihtiyacı yok ama :)))

canımm çokk teşekkür ediyorumm bende sizlere bayılıyorumm elimden geldiğince yaşam koçluğu yaparım sizlere gerçi sizlerin pek ihtiyacı yok ama :)))
benim var valla utanmasam günde 5 kilo veremiyorum diye diye diyeti bırakacağım... spor hocasına diyorum benim göbek sanki hiç erimemiş gibi diye adam da dedi ki sen 1 ayda mı bu hale getirdin göbeği de bir ayda erisin istiyorsun haklı ama gel onu sen birde bana anlat

Karşı komşum oğlundan dönmüş kahve içmeye gelecek birazdan
Kaç gündür görüşememiştik onun oğlunn evinde de tadilat var diye gelini hamile diye sık sık yardıma gidiyordu zaten bari badana temizliğini yapayım demişti ( valla keşke benim eşimde onun oğlu olsaymış Kv değil kanatsız melek resmen )

Aminnnnn inşallah hepsinin gönlüne göre olur
İngilizceyi çok seviyor en kötü sınavından 78 almıştı ona bile oturup ağladı cadı neymiş çok sevdiğim dersten nasıl öyle bir not alırım diye diyorum ya kızın sinirleri bozuldu şu stresden ama inşallah 20 gün sonra sınavı çok güzel geçerde bizde rahatlarız

aaaa öyle kaynana var mıymış, kalmışsa bana da gönder

Harikasın canım tebrik ederim

aynen canımm birazcık sabır gerekiyo benim göbeğimi önceki resimlerde görmüştün tıpkı hamile gibiydim ama sabırla spora ve diyete devam edince bay bay dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…