Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de bugun ku yediklerimi yazıyım
kahvaltı sahanda yumurta
peynir zeytin reçel 1 dilim kepek ekmek bitane sigara boregi
öğlen iki kuru biber dolması kayisi li form cayi
akşamda yeşil fasulye yemeği az salata bi kase yoğurt
sizi dinleyerek bugün 6 da bitirdim
15 dk bisiklet yarım saat yürüyüş
2 litre su

gunaydın meleklerim. dugun guzel geçti sitenin guzeli 55 yaşındaki rus tatyanamızı evlendirdik. allah mesut etsin işallah okadar kalbi temizki zaten turk ve musluman gibi yaşıyordu kalbine göre emekli bi askerle evlendi umarız mutlu olur.
sağol nurgulum yaramazmı çok oynadık kız tarafı olarak

takım 8. olmuş meleklerim. hadi haftaya ilk üçe girelim ne dersiniz

Cok tesekkur ederim canim Azerbaycanliyim
ooo benimde iran azerisi kankam var sitede komşum hatta dun dugunden 1 foto atayım size bayılıyorum çok nazık bir kadın senden iyi olmasın.
nurgulum sağlıksız öğünler olmuş farkındamısın
regl de sporu yapma cnm agrısı yetiyor zaten
Herşeyi denedim çok zor kilo veriyorum ancak akşam erken yediğim de biraz verebiliyorum hızlı vermek istiyorum kız kardeşimin nişanı olacak önümüzdeki ay ne giycem ne yakışacak bana bilmiyorum bu kiloyla
bak bak bak. kaç yılda birikti o kilolar zıp diye gidermi kuzum. ama bizimle devam ettikçe sağlıklı ve sağlam kilolar vereceksin bak acele yok tamammı. sadece buna motive ol aceleciliğe değil kuzum

sana gıpta ediyom harikasın banumm

Herkese merhabaaa
SABAH
bir haslanmis yumurta
bir dilim tam buğday ekmeği
iki parca sucuk

OGLEN
bir tabak mantar corbasi

AKSAM
marul ve misirla ton balikli salata yagsiz tuzsuz

ARA
bir paket form biskuvi
sekersiz cay
spor nerde

Dünün eksik menuleri

Deren ada (bu hafta hic bildirim yok)

Akrepimm

Gulsum462 (bu hafta hic bildirim yok)

Isterseninanma (bu hafta hic bildirim yok)
tamam kuzum katılımı olmayan haber de etmeyen arkadaşların yolu açık olsun napalım zorla zayıflatamayızki.
katremcimde işleri yoğun. bıcırığı da öyle idare edicez haber verdi sağolsun.yoğunluğu bitsinde hoş sohbetler edecez onlada

sabah aç kalmışsın. kahvaltı en önemli öğün kuzum öğleni hafif geç ama sabahı değil
spor nerde. hergun bir spor yapabilirsin evde yapacağın sporlar var istersen lesli, jillian gibi linklerini verebiliriz sana

banu bu hafta kesin yapıyom kız dunya yıkılsa akşamdan hazırlayıp yapıcam

en doğal hakkın şimarmak şimar arkadaşım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım herkes için çok güzel ama kaçamaksız bir haftasonu olur

Bu sabah güzelce kahvaltımı ettim hatta düne nazaran az daha eksik gördüm tartıda ve çoook mutlu oldum 2li rakamlar Allahın izniyle en geç 3 hafta sonra ulaşılmış olur inşallah

Hava çok güzel burada ama şimdilik evdeyiz ( duşakabinimizi takmaya geleceklermiş bugün )
Daha sonra inşallah biraz dışarı çıkar ailecek yürüryüz

banum süper vallahi
yakında göreceksin 2 li haneleri ben biliyom senden eminim
gene usta işin var desene

menude sporda guzel canım tebrikler. ee biraz bahset kendinden bakalım neler yaparsın nerde yaşıyorsun

banum süper vallahi
yakında göreceksin 2 li haneleri ben biliyom senden eminim
gene usta işin var desene

Sağ olasın canım inşallah dediğin gibi çok yakında görürüm 2li rakamları Allahın izniyle
Evet canım ama Adamlar hemen yarım saatte işi bitirip gittiler şükür duşakabinimin camıda takıldı şükür Çarşamba günüde son kez kapılar için gelecekler ( düzeltmek için ) ondan sonra bir daha uzun bir süre usta görmek istemiyorum

menude sporda guzel canım tebrikler. ee biraz bahset kendinden bakalım neler yaparsın nerde yaşıyorsun
Aslında bahsetmiştim öğretmenim bebeğime bakma için izinliydi bu sene evdeyim samsundayim eşim burali bu sene evde olmak da kilo mu etkiledi tabi skiliorum bebekle de cikamiyorum ancak hafta sonları evde kon bisikleti var koşu bandı var hatta Trambolin bile var ama bebekle pek yapamıyorum benden önce çıkıyo üstüne böyleyim yani şimdilik rutin bi hayatım var

tatlım bebeğinle rahat yapabiliceğin sporları dene link veriyorum bak istersen oda yanında eğlenir sende kalori harcarsın
bende amasyalıyım doğma buyume izmirliyim. evlendim 14 senedir alanya da yaşıyorum
sen evli değilsin sanırım kuzum sen neler yapıyorsun. düzenli yaptıgın spor varmı

meleklerim ben dun bi karar aldım. 2 hafta izne ayrılıcam. sadece listede olmucaz sizinle gene buradayım. bu kararımı kilo veremediğim için aldım ve 2 hafta şu 5 gunluk programı yapıcam ve mumkun mertebe gun içi spor yapmaya çalışıcam , bomba gibi listeye gelicem işallah. benimle bu programı yapacak olan varsa p.tesi kesinkes başlayalım ne dersiniz

yelizim nasıl geçti d.gunu eğlendimi bıdık bari. menunu tahmin edebiliyom telafi et bugun yapışmasın oldumu
Iyiydi kaptan dogum gunu guzeldi eglendik bizim bidik hala babama ve erkek kardesime alisamadi sadece onlara degil yabancilara alisamiyo korkuyordum aglar diye ama kimse ona ellemedigi surece aglamadi coksukur

Bu arada resim super izne ayrilmasan olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…